Çalıştığım yer baya serin canım. Tuzu, az tüketiyorum zaten, suyu da 3 litreye yakın içiyorum. O yüzden korktum biraz. Forumlarda da hiç iç açıcı şeyler yokNeyse ki yüzüm ve ellerim şişmedi, takipteyim. Böbreklerinde taş var, belki ondan oluyordur.
senindemi geçmedi kasık sancıların benimde devam ediyo kaçıncı haftada geçiyo acaba hiç sordunmu canım doktora felan...
nasıl bir duygu .. yanı tuhafım dıyorsun.. ne hıssedıyorsun
erkek olsaydı daha mı mutlu olcaktın..
bende kız bekledıgım ıcın ve dr um 2 kez kız deyıp sonraa
erkek deyınce şokkkk olmuştumm .. ama bılıyordum erkek olduğunu
hıslerım o yondeydı kız dedıgınde sevınemedım bıle..
akrep burcuyum 6. hissim cokk kuvvetlıdır..
bugüne kdr hıc yanılmadım.
ay arkadaşının rüyası ne garıpmıs yaaaa ınanmıyorum canım
vallaa ben rüyalara ınanıyorum .. habercı rüyalar var zaten.
o kız senın alnına yazılmış canım
ama cok etkılendım rüyadan...
arkadaş cok yakının mı hıssetmıs senı...
benım bır arkadaşım var bekar..
o da evlenirsem erkek çocuklarım olsun ısterdım dıo hep..
ne var bu pipililerde anlamıomm
Merhaba güzel ve tombik anneler
Kizlar dün gece sahurdan önce bir ütü yaptım. .Ütü mü beni ben mi ütüyü anlamadm
Öldüm sıcaktan ve buhardan
Bu arada eşlerinizin bir türlü açılmayan inatçı gömlekleri var mııı
Kiğılı dan alıyoruz gömlekleri, bankada olduğu icin hergün degisik bi tane giyiyor. .
Amaaaa kırışıklıkları çok zor utuleniyor yaaa ne yapmalıyım sizce..
Canım olmaz mı olmaz m .Hemde çok şiddetli. Ama dr a gittiğimde sancı olmadığından muayene demiyor.Sancım oluyor kuvvetli diyorum sorun yok diyo.
Anlamadım gitti.
Ama benim hiç hiç hiç hiç hoşuma gitmiyor bu durum.
Ayrıca ben 2 dr a gidiyorm 2 side bu dönemlerde dikkate alınacak bir durum değil dedi.
Alta alta öyle baskı yapıyork anlatamam şişliği indikçe inyor aşağı ve çok sertleşiyor taş gibi oluyo karnım.
Serteşmesi bebek hareket ettiği için oluyor olabilir ama
Âmin canım.inşallah önemli birşey çıkmaz
bende bugün konuştum doktorumla ayaklarım sadece ağrıyordu şimdi şişmeyede başladı dedim baktı şimdilik önemli bişey yok ama tahlillerini yapalım dedi tuzlu yeme bide geceleri ayaklarının altına iki tane yastık koy dedi
ona göre benimki dinlenmediğim için oluyor ama ben yeterince dinleniyorum :44:
bende okudum okudukça korktum inşallah değildir rabbim sağlık versin
sende okuma araştırma çok fazla okudukça kendimizi daha fazla korkutuyoruz
rabbim hepimizin yardımcısı olsun meleklerimizi korusun inşallah :26:
benimde randevum 24 üneydi ama yarın doktora gitcem kasık ağrılarım oluyo ara ara ama onun dışında idrarımı yaparkende tam yapamıyomuşum gibi oluyo vajinamda yanma var sanki bi gitsem iyi olcak( inş ciddi bişey yoktur sorarım kasık ağrısını bende yazarım burdan.
Aynı sıkıntı bende de var geçen gün 12 tane falan gömlek ütüledim birikti birikti.
Adam her gün bir gömlek giyiyor hal,yle takım elbise zorunluluğu var.
tamamen pamuklu kumaş olunca açılmıor canım.Bizimkinin de Networkten giyinme zorunluluğu var.
oradan alıyor tüm gömleklerini
Benim masam da ütümde çok iyi her şeyi açıyor gömlekler olmuyo
Pres makina lazım ona da para yok=)))
O sebeple benim ki ütülediğim hiç bir gömleği beğenmez haksız da sayılmaz.
Belki nemliyken ütülesek açılır.
Onu da ben yapamam Çünkü hep gece asarım çamaşırları sabah toplarım.
Âmin canım.
İnşallah benimki yorgunluktandır, baya yoruldum bu hafta. Tansiyon da olması korkuttu beni.
sor canımcım yaz bize de.Benim ara ara değil baya devamlı sancı var.
Ama yanma falan yok bende.Belki bast bi iltihaplanma vardır sende onunda çaresi çok basit aten takılacak bir şey değil
Bana rahim yukarı çıkana kadar ilk bebeklerde sancı olur ama son zamanlarda devam ederse tekrar konuşuruz şimdilik erken dedi.
O kadar çok aşağıya baskı yapıyor ki ,eşime dedim "ben kasımda doğurursam doğum günümde şaşma"=))
bilmiyorum denizim hem bahsettiğim rüyaları yokmuş gibi davrandım hemde hiç kız ihtimalini düşünmedim kendimi biraz suçlu hissettim
ben kimimki sadece birine odaklamışım kendimi...
arkadaşım kardeşim gibidir oğlumun ikinci annesi gibidir onun hiç çocuğu olmadı
benimde hislerim çok kuvvetlidir hiç yanılmadım bu güne kadar belki benimkide seninki gibi olacak önemli değil rabbim sağlık versin hayırlı evlat nasip etsin
aslında bizimki kız istememek değildi
bendeki duygular karışık :)
inşallah yarına herşeye alışmış oluruz
nee 12 gömlek mııııııııııı..ay ne şanslıyım yaaaaa
kocam fuara gıdecegı zamanlarda utulerım gomleklerını yada kısa kollu spor gomleklerı var arada onları gıyer onları utulerım
ama yoooo dostummmm 12 gömlek dedınnndee hızla uzaklaşırım o bölgeden
Selam kizlar forumda ilk detayli usg ye giren benim sanirim dun bebegimi gordum masallah herseyi yerindeydi :) onu gormek cok mutluluk veriyor bana dopingim benim
Şimdi saydım cemredeniz sen yazınca
14 tane ütülemişim
Diğer ütülenen tişört şort havlu vs saymıyorm
Sadece gömlek bu
Ben oturarak yapıyorum ütüyü artık uğraşamam
Varislerim var=((
Dr artar hamilelikte dedi çorap giy dedi.
O çoraplar çok rahatsız edici yaaaaaaaaaaaaa
daha konforluları ve göze hitap edicileri olmalı=))
Bildiğin koyu babaanne çorabı.
Bunları giyersem2. çocuk yalan olu yahu koca soğur benden=)))
heyyyyyyyyyy olleyyyyyy :) maşallah maşallahhhhh
resım yok mu yaaa mrk ettım yuzu fln tam cıkıo mu ? bu haftalarda
:))))
bılıyorum o corapları canımm ablamda vardı. onunda varıslerı var
ama gıyemedı o da..
ama o koca senden sogumaazzzzzz maşallahhh aşık adam sana Allah bozmasınn tü tü tüüüüü
yalnız bu sıcakta pek cekılcek ış degıl o coraplar
bende utuyu oturarak yaparım
canım tansiyonun düşünce şekerli su iç ayaklarını havaya kaldırarak uzan. aman tuzdan uzak dur. zaten bende düşük tansiyonluyum. hep böyle tavsiye edilir tıbben tuz değil. zaten şimdi sen daha iyi biliyorsun. geçmiş olsun canım.kızlar bende ilk hamileliğimin başlarından beri tansiyon problemim vardı ama sinirlendğimde üzüldüğümde fırlıyordu çok fazla ödem olmuştu vücudum 37,5 giyiyorum normalda 40 numaraya kadar çıkmıstı ayakkabım 23+4 de erken doğumda bebeğimi kaybettim ama tansiyona alakalı bi durumdan dolayı değil . iltihabım çok fazlaydı sancı yapıyordu erken doğuma sebep oldu. gel gelelim tansiyona ben tuz kısıtlaması kesinlikle yapmadım geceleri kalkıp turşu yiyordum tabak tabak . yemeklerin tadına bakmadan tuz atardım normaldede bu seferki hamileliğimde hamile kaldıgımı öğrendiğimden beri yavaş yavaş tuzu azalttım ödem toplamasının ne menem bişey oldugunu çok ama çok iyi bilirim hayatını kabusa ceviriyor insanın . bu hamileliğimdede tuz kısıtlamasından dolayı tansiyonum o kadar düşükki normal sartlardada düşük tansiyonluyum 10-6 ama bi kaç gündür 84 oldu oturdugum yerden klkamaz hale geldim eşime sahur hazırlarken önceki gece tursu yedim bilerek tansiyonum yükselsin diye dünde hemen şişti ellerim kollarım tansiyonum 11 8 oldu en iyisi düşük tansiyon peynirden szeytinden tuz alıyorum mecburen Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla bebeklerimi kucagımıza alırız inşallah