Allahıııımmmm ölürüm bennn onun keyfinee..
Ne güzel uzanmış öylee
Maşallahhh gizoo, çok tatlı görünüyor
ayyyyyyy aman Allahım yaaa maşallahh gizooo kız buyumuş datluuuu bişey olmuşşşş.el ense valla hahhhh
anam var babam var baksınlar bana işleri neeemodundaaa
Maşallah gizemciğim pek keyfine düşkün bir hatun PRENSES tam ayol
maşallah canım çok tatlı bu 4 boyutlu ultrason resimleri mi?
kız gizemmm çok tatlı çıkmış bebişinnnnn ne kadar da büyümüşşşş maaşallahh..
ben seni tatile çıktın sanıyodumm yolculuk ne zamannnnnnn
Gizem yerim senin zilli bebişi nasıl güzel maşallah.bu resimleri Bahar Hanım'a gösterip bunalıma sokmak lazım. Bana demiştiki internetimi gibi resimler görmeyi bekleme ancak doplerde görürsün bak Perihan hanım gösteriyo demek lazım
Kızlar takıntılı değilim eşimlede sıkıntılarım var üzüldüğüm o değil inanın ben utanıyorum anlatmayaelektiriğim kesik doğalgaz kesik 3 aydır şimdi bügünde haciz memurları geldi bilgisayarı aldılar ev sahibi geldi borç borç eşimin akılsızlığından babamın emekli parasında almış bankadan 10 binlira adam ödeyip emekli olacaktı.boşanıcaktım ama babam üstüme yürüdü duramadım annemde döndüm ve nefesim kesiliyor nefes alamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum nereye gibiyim napiyim şeytana uymaktan korkuyorum akıl verin kızlar ne yapıtım ben deliricem.
Hamile kaldıktan sonra kızlar geçen ay dükkanı vardı batırdı şimdi işsiz çalışmıyor ev kira annem 200 vermişti onunla alışveriş taptım eve ama bitti görümcemde bende staj için geldi ailemde destek değil kimsem yok eşimde sanki bunları ben yapıyormuşum gibi benimle konuşmuyor dün sahur hazırladım kaldırdım onları sinirliydim biraz sen git yat bizimle yeme dedi 2 yılda başka biri oldu eşim 4 ay ilişkimiz olmamıştı beneğin olduğu ay 1lez oldu ve benim çocuğum olmamasına rağmen hamile kaldım ozaman düzelmişti boşanamıyorum biryere gidemiyorum bebeğin sorumlulukları var kim bakıcam bize telden yazıyorum kızlar yazılmıyor dua edin bana ne olur
aynen öyle yaptım kuşumgiy şöylee güzel guzellll sur kokularınıı hafıfte bır makyajj tmmdır ohh misssss
canım inşallah büyümez ve sorun oluşturmaz o miyomkızlaar oğlum olcakmışşş :) ama bi sıkıntı var hatırlarsanız size sormuştum karnımda bi sertlik var diye evet o miyommuş ve plesentanın üstündeymiş kanlı miyommuş çok büyürse plesentanın üstünde olması riskliymiş eğer çok büyürse plesentanın erken ayrılmasına buda oğlumun ölümüne bile sebep olabilirmiş son aylarda olursa da erken doğuma neden olabilirmiş üzülme bu en kötü ihtimal dedi doktor ama korktum bi kere yaaa dua edin bana
Arkadaşlar burda 2 3 gündür şişmeler konuşuluyor. Söylemeyim dedim telaşa vermeyim dedim ama vicdanim el vermedi. Bildiğimi söyleyim telafisi imkansız duruma gelirse allah korusun daha kötü sonuçlari olur diye söyleyim dedim. Özür dilerim.
Neyse hepinize allahım hayırlı evlatlar versin. Size verdiğim bi sözüm vardı. Beklediğim bi haber var iyi neticelendi yasin okuyacam demiştim. Bu akşam okurum. Allaha emanet olun sorun yaratan keyif bozan biri oldum.ama amacım asla bu değildi.
haydaaaTeşekkürler kızlar dualarıniz sayesinde..
Ya benim kız kardeşim falan yok tek kızım. Annemde yanımda değil. Bu siteye sadece bebeğimin mutluluğunu sorunlarıni aynı durumda olan anne adaylariyla paylaşmakti. SiZlerinde sevindiginizde sevindim üzüldüğünüzde üzüldüm. Ama asla üzen taraf olmak istemedim.maynak gibi ağlıyorum yaa
aranan kişi demişler:)
Senin ikinci bebiş di mi canım
Bende hissetmiyorum
Bence sen geriden geldiğin içindir
Haftaya kesin hissedersin pıtpıtlarını=))))
Ne güzel bende hissetsem artık y
Hayırlı iftarlar herkese
Teşekkürler kızlar dualarıniz sayesinde..
Ya benim kız kardeşim falan yok tek kızım. Annemde yanımda değil. Bu siteye sadece bebeğimin mutluluğunu sorunlarıni aynı durumda olan anne adaylariyla paylaşmakti. SiZlerinde sevindiginizde sevindim üzüldüğünüzde üzüldüm. Ama asla üzen taraf olmak istemedim.maynak gibi ağlıyorum yaa
Canooo Sözlükte ne kaa isim varsa yazmışsin ama aklın Ali Derin de, o zmn #direndnz
Derin kızı çağrıştırmıyor bence, ayrica biraz duygu sömürüsü ile halledersin bu işi..
Nolck 9 ay karnında taşı, ,acılar içinde doğur bir isim hakkını layık görmesin beyzadeler walla ohhhh bab olmak varmış
Tatlım bizi artık tek yöntem koruma kesmess 2-3 yönteme birden başvurmalıyız
Merhaba güzel aralik anneleri sizi baştan beri takip ediyorum ama yazıyordum bir türlübende kismetse 29 aralıkta bebeğimi kucağıma alicam inşallah.15+2 yim daha.doktorum dün %80 erkek dedi. Sizce değişir mi ne zaman netleşiyor.
Cemredeniz teşekkür ederim özellikle seni çok yakından takip ediyorumbenim ikinci hamileligim 5.5 yaşında bir kızım var tabiki önce sağlıklı olmasını dileyerek bir oğlum olmasını cokk istiyorum inşallah doğrudur
ne güzel bir kız bir oğlan maşallahhh.. sağlıkla kucağına alırsın oğlunu inşallahhhh
bnm oğlumda 5 yaşında
Merhaba güzel aralik anneleri sizi baştan beri takip ediyorum ama yazıyordum bir türlübende kismetse 29 aralıkta bebeğimi kucağıma alicam inşallah.15+2 yim daha.doktorum dün %80 erkek dedi. Sizce değişir mi ne zaman netleşiyor.
Heeerşeycikkklerim hazır.Soğukları dolaptan çıkarıp sofraya oturmak kaldı=)
Kasığımın sancısı dışında no problem.
bekliyoruz 10 dk kaldı=)
günaydın canım bende 15+5 im bende 17, haftada gitcem o zman görürüz dedide bence erkek dediyse erkektir belli olmuştur bu zamana değişmez gibi geliyo