merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum.19.haftamdayım,inşallah bir erkek bebeğim olacak ,iki gündür ayaklarım inanılmaz şişti.doktorum idrar testi istedi.önemli birşey olmadığını düşünüyordum ancak bir arkadaş arkadaşının bebeğini nasıl kaybettiğini yazınca
preeklamsi araştırmaya başladım.bu zamanlarda erkenmi bilmiyorum bu şişme durumu ama çok rahatken o yazıyı okuyunca çok kötü oldum.hassas bir dönmedeyiz biraz daha dikkatli yazılırsa yazılar bence daha iyi olunur.herkesin amacı uyarmak ama ve kötü niyet değil fakat akşam donucum çıkacakmış,nasıl dayanıcam bilmiyorum.
bence harikaa papoşşş :) alp ata cok guclu bir isim..
ee ben ne koycammm :26:
evet evet ne bu atak yahuuuuuu
haydiii aslanlarım ileriiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))
Eki Görüntüle 753013 Eki Görüntüle 753014 Eki Görüntüle 753015
217 gram-18 cm olmuşuuuuzzz teyzoşlarııııııııııııııııı :))))
parmağını emiyo kuzucummmmmmmmmmm
tiroidim nihayet 2 ye düştüüüü çok mutluyuuuum
canım korkma ğreeklamsi de belirti ani kilo artışı ( fazla yenmediği halde ) tansiyon artışı. uçuşan sinekelr görmek böyle giri giri gözümüzün önüne gelir bazen sadece şişmeye yorma
bende öyle olduğunu tahmin ediyorum.umarım sorun olmaz.
isimler düşünüyor ,herkesin cinsiyeti belli oldu sanırım.
benim ilk bebeğim olacak.adı çınar:)en başından beri belli idi ismi hiç değişmedi.
hatta dün kapı süsü için bir tasarımcı ile konuştum bir çınar ağaçı olacak ve dalında salıncak ordan çınar harfleri sarkaçak,:)
hiç bir şey almadım çınara ,geziyorum ama bulamıyorum bir şey,beğenmeiyorum ay hesabı yapamıyorum,ZARA home da çok güzel battaniyeler var,kış bebeği olacağı için ne alınır ne alınması gerekli kestiremiyorum.şuan kapı süsü hastane odası osrganizasyoları gelenlere ikramlıklar,lahusa tacı gibi şeyler araştrıyorum.
ahahhhhhhhbaktılar erkekler tepemize çıkcak haydi ataaaaaağaaaaaaa ahahaaaaa cadı bunlar cadıııııııııı
gözün aydın canım benim de 1.23 oldu cumartesi kontrolüm var bakalım dozunu ne yapacak
akşama iftara davetliyiz üsküdar dilrubada...
acep ne giysem yawwhani şöyle tam hamiş görünmüyom göbekli gibiii puff kıyafetler de daraldı bi bakınıyim...
kızlar ben yarın yokum tahlillerimi verıcem cumarteside kendi dokturma gidicem bana da dua edin ne olur bende çok endişelendim iyi sonuçlarla gelırım umarım pazartesi görüşürz.
Amanit ne gğzel düşünmüşsün=)
Bayıldım fikrine=)
Bende bir şey almadım ama alan arkadaşla var.Olsun vaktimiz çok alırız =))
Benimde oğluşum olacak.
Ayrıca sen yazılan herşeyi takma boşver.
Akşam tahlilinin alınca haber ver bize de hayırlısıyla iyi haberlerle gel
Etkilenmemek kolay değil tabi ama bebeğini düşün kasma üzme kendini arkadaşımmm..
doktorum arayınca yazıcam buraya,belki tavsiyeleri olur hem sizinle paylaşmış olurum,belki siznde işinize yarar.
fikir güzel ama uygulamak zor olabilir ,sonuçta benim yapabileceğim bişi değil ,profesyenel bişeyler olsun istiyorum bakalım,çizim göndercekler,burdan sizede paylaşırım belki fikir olur.gerçi okadar şey içinde hastane kapı süsünü düşünmek saçmamı bilmiyorum ama.
bu arada çok güzel indirimler var,sanırsam 6-9 aylık yaz kıyafetleri alınabilir değilmi,tecrübeli anneler fikir verebilir.
bursada çok mağaza bilmiyorum ama ZARA kids,BG STORE,gibi yerlere baktım ama elim boş çıktı.hep kız bebek cicilerine takılıyorum:)
selaaaaam herkese
kizlar ben bugun catlak onleyici olarak lierac phytolastil gel aldim. karnim o kadar buyudu ki bence gec bile kaldim. fotograflariniza baktim benden 3 hafta once olandan bile daha buyuk karnim nedendir anlamadim. ikiz mi diye soruyorlarhali hazirda bir suru catlagim var umarim dayanilmaz hale gelmem dogum yapana kadar.
bu arada 15+3 oldum ve sanirim 4-5 gundur hic kusmuyorum ancak yine bulantim var biseyler yeme istegi yaratiyor. ekmekten baska bisey de bastirmiyor o kadar kotu besleniyorum ki hala. yesillik hic yiyemiyorum balik da...
midemdeki bu garip bulantili his gecicek diil mi? bir de tiksindigim seyleri yemeye baslicak miyim? yoksa hamilelik boyunca mi boyle devam eder? tecrubeli anneler cevap verirse sevinirim yoksa oglum ekmek kafa olucak
Eki Görüntüle 753013 Eki Görüntüle 753014 Eki Görüntüle 753015
217 gram-18 cm olmuşuuuuzzz teyzoşlarııııııııııııııııı :))))
parmağını emiyo kuzucummmmmmmmmmm