- 18 Nisan 2013
- 1.173
- 2
inşallah önemli bir şey değildir, bir kere insanın beynine girdikten sonra ,kolay kolay rahatlatamıyorsun kendini, buraya yazan arkadaşın yazısını okuyana kadar şiş ayak bileklerime bakıp bakıp gülüyordum:)
ama şimdi korkuyorum benim sonucum akşam belli olacak doktorum arayıp değerlendirecek.
değerlendirildikten sonra burayada yazarım.kötü şeyler aklımıza getirmeyelim,masa başı çalışıyorum ve hava çok sıcak normal şartlarda birinin bile şişme ihtimali vardır:)
bu arada benide eklerseniz gerçi forumu kullanmayı bilmiyorum ama,29 yaş 19+0 dayım oğlum olacak.bu arada bursa :)
merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum.19.haftamdayım,inşallah bir erkek bebeğim olacak ,iki gündür ayaklarım inanılmaz şişti.doktorum idrar testi istedi.önemli birşey olmadığını düşünüyordum ancak bir arkadaş arkadaşının bebeğini nasıl kaybettiğini yazınca
preeklamsi araştırmaya başladım.bu zamanlarda erkenmi bilmiyorum bu şişme durumu ama çok rahatken o yazıyı okuyunca çok kötü oldum.hassas bir dönmedeyiz biraz daha dikkatli yazılırsa yazılar bence daha iyi olunur.herkesin amacı uyarmak ama ve kötü niyet değil fakat akşam donucum çıkacakmış,nasıl dayanıcam bilmiyorum.
Arkadaşlar burda 2 3 gündür şişmeler konuşuluyor. Söylemeyim dedim telaşa vermeyim dedim ama vicdanim el vermedi. Bildiğimi söyleyim telafisi imkansız duruma gelirse allah korusun daha kötü sonuçlari olur diye söyleyim dedim. Özür dilerim.
Neyse hepinize allahım hayırlı evlatlar versin. Size verdiğim bi sözüm vardı. Beklediğim bi haber var iyi neticelendi yasin okuyacam demiştim. Bu akşam okurum. Allaha emanet olun sorun yaratan keyif bozan biri oldum.ama amacım asla bu değildi.