2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Gizem canımuçlarımı kaşınıyor
Bnmd arada kaşınıo kaşımamaya çalışıyorum
Büyüyor sanırım uçları ( bebeğe hazırlık )
Seninki mik mik ten sonramı kaşınmaya başladı canım?
Bnmkiler cokkk büyüdü uçları

Tüp bebek için bişey diyemeyeceğim canım. Doktorun ne diyor peki? Merakımdan soruyorum, tüp bebek riskli gebelik olarak mı değerlendiriliyor?

Tüp bebek riskli gebeliğe giriyor malesef o yüzden iyice pinpiriklinin teki oldum, tüp bebekte en çok rahim açılması oluyor, bu da enfeksiyona bağlı oluyormuş.

arkadaşlar bende şu an kaşıntı yok ama çevremdeki insanlar şimdiden çatlak önleyici ve göğüslerin için krem kullanmaya başlamam gerektiğini söylüyorlar. Doktoruma sormayı unuttum. Varmı arkadaşlar bu durumla ilgili bişeyler kullananlar. Önerileriniz nedir ?

gördüğüm kadarıyla herkez iyi maşallah yarın randevumuz var umarım herşey yolundadır kk nın takvimine göre 17, ve 20, haftalarda hareketler hissediliyormuş ben 16. haftamda başladım minik minik seyirmelere :44: acaba psikolojik mi ? soriyim dr.a ...C.tesi işe gitmedim ohh miss ev ne iyi geldi ya kardeşimide çağırdım kahvaltı ettik canm sağolsun her istediğimi yaptı bana annemde geldi sonradan kocayla konuşmuyorum sinir oluyorum onu doğum günümü mahvetti hödük herif 4 dönüyor etrafımda ama nafile annem çaktı davayı sürekli evin içinde küslük yapma diyip durdu ...Annemi üzmemek içinde olasa idare ederdim ama bu kez çok kırıldım ...
Çok enteresan ya abi kardeş baba aynı modell bunlar eltiminde kaynanamında benimde şikayetçi olduğumuz şeyler hemen hemen ortak gerçi ben ağzıma geleni sayıp rahatlıyorumda işte...dün akşamda kaç gündür yüzüne bakmadığım halde gelmiş karnımı öpüyo ayaklarını uzat yavrumu sıkıştırma bilmem ne ayyyyyyyyyy gıcık oluyorum

Dikkat et de libidon tavan yapmasın,sonra yine mikmik

yok şekerim 1 kere oldu bu bizi 4 ay daha götürür

uçları hayatım deli gibi hemde emzik ucu gibi oldu kocaman giitgide rengi koyulaşıyo falan tanıyamaz oldum biciklerimiii
bugün başladı kaşınmaya:26:

bella b göğüs ucu kremi kullanıyorum canım ben yeni başladım ama.

Son düzenleme:
Kızlar,genelde çatlak için lierac krem öneriliyor ama benim doktorum
Catlamanin derinin içinden de çok etkisi olduğunu ve hiç bir kremin bunu önleyemeyeceğini söyledi..
Sadece bebe yağı ile nemlendir cildini gerisi genetik yapina kalmis dediydi

kesinlikle doğru ben harita olmaya yolunda emin çatlaklarla ilerlemekteyim mor mor bide yanlarda bacakta ağlamak istedim şuan.doğumdan sonra kilo verince sporla vs geçiyomu bunlar yoksa artık benim bi parçammı oldular:26:

Merhaba,

16+5 haftalığım son 2 gündür yemek yesemde yemesemde midemde baloncuk varmış gibi hissediyorum. Gaz çıkarmam ise çok nadir oluyor. Aynı haftada olan arkadaşlar da yaşıyormu merak ettimde, yaşayan varsa nasıl bir çözüm önerirsiniz.

Bu arada bebeğimin hareketlerini çok iyi hissedebiliyorum. Hatta ayağını öyle bir çıkardıki gözle görülür bir hareket yakaladık eşimle. Ayrıca eşime tepki vermesinide gözlemledik konuştuğunda içimde dönmeye başlıyor. Tabi bu hareketlenme 4-5 gün önce başladı. Belki zayıf olduğum için hissediyorumdur.

Bebeğim için kıyafet ve ihtiyaç belirlemeye başladım kışın doğması biraz erken bakmama neden oldu. Ankarada kasım-aralıkta dışarı çıkıp bebek işleri ile uğraşmayı istemiyorum doğrusu :) Bebek odası hazırlama konusunda annem yapma diyor, 1 yaşına kadar yanında beşikte uyusun diyor ancak çalışan bir anne olacağım için bebeğimin bana çok bağlanmasının kötü olacağını düşünüyorum. Acaba odasında tek yatırmalımıyım en azından 3. ayından sonra.

Herkese iyi haftalar dilerim...

Yeni doğanlar 1 2 ay olur canım. En iyisi 0 3 ay ve 0 6 ay almak ben aklıma gelenleri liste yapim sizde ekleyin. Bi listemiz olsun :)

Yeni doğan (hastane çıkışı) takımı
Zıbın iç dış takım
Patikli pijama takımı
Çıtçıtlı atlet
Eldiven
Yelek ceket mont
Tulum
Çorap -patik
Penye şapka
Battaniye
Banyo havlusu
Şampuan
Bebek yağı
Pişik kremi
Bebek bezi
Islak mendil
Bebek kulak çubuğu
Ateş ölçer
0-3 ay emzik
30ml mini biberon
Bebek çantası
Alt açma bezi (minderi)
Sallamalı bez beşik (oturma odasına günlük kullanım için)
Mobilya beşik

Aa kk bayansu paylaşmış zaten listeyi. görmedim.
Ama ben o kadar teferruata girmem sanırım

kızlaar 5 ağustosa ayrıntılı ultrason randevusu alıcammm 21+0 olduğum gün tam uygunmu sizcee?
Tam zamanı canım bende 21+2 ye gün aldım. Allahım güzel sonuçla dönmeyi nasip etsin.

Benimkininde ucu büyüdü.
Dediğn gibi doğuma hazırlık galiba. Bugün bir sitede gördüm. Bu haftalarda bebek bazı sebeplerden dolayı doğabilirmiş

canım çok geçmiş olsun taşlar çok ağrı yapar diye biliyorum allah şifa versin
bende de hipotiroidi var, burda bikaç arkadaşta daha... canını sıkma benim ilaç ta yüksek doz
çok var hamilelikte tiroid ilaçları içen...
bebeler allaha emanet...
chicconun outlet mağazası nerde canım? istanbuldasın sen dimi?
özellikle erkek bebekler diyince bakmak istedim

göğüs ucum öyle bi kaşınıyoki elimi sokup ulu orta hatır hutur kaşımak üzereyimmmmmmmm

canlarımmm benim de fenaydı kaşıntııı
dr.uma da danışmıştım
lansinoh lanolin krem var göğüs ucu için onu kullanmamı söylemişti
alın öneririm, kaşıntıya ii geldi ve emzirirken çatlaklar için de çok önerilen bi kremmiş bu
kremleyip silmeden tekrar emzirilebiliyomuş aklınızda olsun

Son düzenleme:
herkese merhaba ikili testi kaçırdık
perşembe üçlü test için randevumuz var
ne güzel hemen herkes bebişin cinsiyetini öğrenmiş
umarım perşembe onuda öğrenirim
bilmesemde arada dayanamayıp cicişler alıyorum bi ara bende eklerim
bu arada göbişlerde maaşallah çok güzeller
bu hafta benimde göbişim aldı başını gitti ama bebiş olmadığına eminim
şişkinlik ve kabızlık sorunu çekiyorum aranızda bunun için ilaç kullanan varmı

kızlar bakın, bikaç ay önce arkadaşıma hastaneye bebek görmeye hazırlayıp götürmüştüm bunu bez pasta

şimdi eşime de diyorum oğluşumuz için de yapiyim ama şöyle daha gösterişlisini
renk te turkuaz olabilir
gidip de çiçek alırsın odaya sokmazlar falan,
sana bi güzellik yapar makul bi fiyata satarım diyom

Son düzenleme:

harika çok anlamlııı bi hediyeee bende yapıcammm :)))

Canım benim yaaa seni cok iyi anlıyorum, insan eşine kirilinca birde üstüne ailesi gelince cok zor durumda kaliyor
Üzme kendini armut fibine düşer işte değismez o huylar

yok şekerim 1 kere oldu bu bizi 4 ay daha götürür

uçları hayatım deli gibi hemde emzik ucu gibi oldu kocaman giitgide rengi koyulaşıyo falan tanıyamaz oldum biciklerimiii
bugün başladı kaşınmaya:26:

Ohhhh walla, benimkide 2 gün bekler 3.gun sinsi sinsi sokulur

Gızo o catlaklar senin artık canocan((

Son düzenleme:

aaa çok değişik bi fikir ya çokk beğendiiiiiiimmmm bebek bezi dimi içindekileeer mükemmellmişşşşş

Neaaaa doum olabilir miii:18:
Çokkkk sancim varrrr yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…