- 7 Eylül 2009
- 2.709
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şey birikmiş, duramıyoruz:))ayyyyy durun ascık işim var geliyorum 2 dk yaaa
agresifmelek,
nihalgerez,
g090,
cemredeniz,
TUGBAYA,
TurkuaZveMoR,
kahogulo,
trappereagle,
esterya
kızlar nasılsınız?
iyiyiz teyzesi bulantılarım azaldı şükür ve artık göbüşüm çıkıyor gibi:) bebeğimi haftaya göreceğim 16. haftası olacak çok heyecanlıyım iple çekiyorum:) tek sıkıntı benimde tirioidim yüksek bakalım yarın tahlil sonuçları ve doz ayarlaması için randevu aldık, bebekte zeka geriliği olurmu diye sordum doktora ama aşırı yüksek değil (4,34) ama 2,5 un altına düşmeli dedi. ya bişey sorcam hamileyken tatilin çok önerilmediğini duydum, hatta emin ol deniz aşeriyorum resmen ama mikrop kaparım bir terslik olur diye gidemiyorum. herhangi bir sıkıntın varmı?
Çok şey birikmiş, duramıyoruz:))
Sağol canım. Yakında kocam isyan edecek her gün bir yerin ağrıyor diyegecmişşş olsun canımmm yaaa
Ben de çok korkuyordum tiroid bebeği etkiler diye. Endokrin uzmanına sordum, bebek sandığından daha güçlü dedi.
Tatile git bence. Ben daha yeni döndüm, çok iyi geldi. Tekrar gitmeyi de düşünüyorum. Su çok soğuk olduğu için sık giremedim denize, üşüyünce böbreklerim ağrıyordu. Senin sağlık sorunun yoksa ve doktorun tamam dediyse fırsatı kaçırma. Doktorlar zaten yüzmeyi özellikle öneriyor.
yahu olur mu öyle şeyyyy :)
canım yazık degıl mı sana resmen denız aşerıyorum dıyorsun.. denize gıtmıyorsun
bi suru temız denız var..
tabıkıde marmarada gırmıceksın.. ozellıkle ıstanbulun plajlarında
ben dun bıle denıze gırdım
bodrumda da gırdım ustelık kanamam yenı bıtmıstı ve kahverengı lekelenmelerım gelıyordu hala ..
ama gırdım
deniz aşkımmm asla bitmez deniz çocuğuyum..
ben bu halde gıdıp yüzdüysem sende gıt.. seneye ınan kı cok pişman olucaksın..
6-7 aylık bebekle emzırme donemınde ıstesende cok gıremezsınnn
bence 2 günde olsa tak kocanı koluna git bi dinlen yuz
ay ben yüzerken kendımı cok ıyı hıssedıyorum
ruhuma cok ıyı geliyor.. tasıye ederım
bu arada tatilden sonra dr kontrolüm vardı hersey süper dedı dr um..
yok bişey mrk etme gonlunu ferah tuttttt
Günaydınlar efenim, haliniz keyfiniz iyidir inşallah
Büyüyorlar gizo, ama sen yinede kasima çatlamasını kolaylaştırırsın
Ezo bütün gece unutmadı ve şimdi de uyuyor delü kızz
Tüp bebek için bişey diyemeyeceğim canım. Doktorun ne diyor peki? Merakımdan soruyorum, tüp bebek riskli gebelik olarak mı değerlendiriliyor?kızlar valla 4 sene sonra gelen bu bebiş çok yordu bizi, tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım, riske atamıyorum, daha hassas oluyor bizim bebişler, bebek etkilenir diye krem bile sürmüyorum, dalinin şampuanı, el sabunu ve diş macununundan başka kimyasal kozmetik vs kullanmamaya özen gösteriyorum, bütün planları seneye sakladık, insallah aksilik olmazsa bebişimi 7-8 aylıkken pır tatile:)
çok kaşınıyo ama bildiğin sızım sızım sızlıyo
Bana doktor 23. haftada yapılacak dedi. Baya büyümüş olacak. Nasıl bekleyeceğim bakalım. 20-24 arası yapılıyormuş.kızlaar 5 ağustosa ayrıntılı ultrason randevusu alıcammm 21+0 olduğum gün tam uygunmu sizcee?
Hassasiyeti arttiysa bepanten falan sür tatlımm...
Emzirme döneminde doktor bana Madecassol die bir merhem vermisti meme ucu için
Süper iyileştiriyor istersen doktora danış ama kaşımak çatlaklara davetiye bebem
Bana doktor 23. haftada yapılacak dedi. Baya büyümüş olacak. Nasıl bekleyeceğim bakalım. 20-24 arası yapılıyormuş.
kaşımıyorum okşuyorum sapık gibi ahaahaha