2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Günaydın kızlar. Umarım herkes iyidir. 2 hafta izinden sonra bu sabah işe başladım. Çalışmak zor geliyor şimdiden Bu sabah böbrek ultrasonu çektirdim. Daha önce gittiğim nefrolog böbreğim ağrıyor deyince bebekten sırt ağrısı oluyordur deyip göndermişti. Ağrılar geçmeyince jinekoloğuma söyledim, ultrason istedi. Meğer iki böbreğimde de taş varmış. Tiroid hormonlarıma da bakıldı, onlar da düşmemiş doktorun istediği kadar. 0,25lik ilaçla başlamıştım, sanırım şimdi 1'e çıkacak. Keyfim kaçtı biraz
Bu arada dün İkea'ya gittik. Bebek mobilyalarında indirim yokmuş. Oradan Chicco'nun outlet mağazasına baktık, çok güzel şeyler car, özellikle erkek bebekler için. %50 indirim vardı. Ben ne almam gerektiğini bilemedim. İşe yaramaz şeyler almaktan korktum. Tecrübesizlik zor

kızlaar hastane çıkışı bakıyorum ama sizce yeni doğanmı alınmalı 0-3 aymı?
yeniidoğanlar kaç kiloya kadar olur ?
oooff çok zormuşşş bu alışveriş işi biz toplanıp liste yapalım bence

çok memnıun kaldım cnm, bana arkadasım ödünç vermişti , sonra iade etmistim , şimdi tekrar istedim :)

ozellikle gecelei cok iyi oluyor, emzir yavruyu koy beşiğe aç sallantıyı tıngır mıngır uyuyor

Bu arada minik oglum bu ayın 19 unda 3 yasını bitirecek ama bir kaç gundur surekli ayagımda sallanmak istiyor, ağırlaştı bende gbekte çıktı çok zor oluyor.. bakalım nereye kadar gidecek bu..

geçmiş olsun canım inşallah atlatırsın ağrısız acısız. evet insan ne bakacağını bilmıyor kesinlikle tecrübelilerden ayrdım almak gerek boşa masraf olmasın

canım benım şahsi fikrim şu: 0-3 ay alabilrisn ama hastane cıkısını bence bebeğin son zamanlardakı kılosuna bakarak alamalı genelde küçük oluyorlar 0-3 aylık olanlar büyük geliyor. içlerinde kayboluyorlar hoş bana hediye geldi kayınvalıdem almış sağolsun hem yenidoğan hem 0-3 aylık resimlerini koymuştum ama almamış olsaydı sonaylara n bırakırdınm herhalde ne kadar kıloyla doğacağı hemen hemen bellı oluyordur.

haklısın ama zor tutuyorum kendiimiii

bebeğime birşeyler almamak için kendimi zor tutuyorum bende, internetteki sitelerde o kadar indirimli ürünler varki markaların, bu fırsatları kaçırdığıma üzülüyorum

Kesinlikle bir listeye ihtiyacımız var. Her yerde indirim var ama ben ne almam gerektiğini bilmiyorum.

işte tam benım aradığım özellik ayağımda sallamak istemıyorum beşikte alışsın istiyorum ama bakalım görücez. canım maşallah oğlusuna henüz küçükmüş anlamaz ki o da sana muhtaç daha. kendine dikkat et aman

Günaydın kızlar 15+1 oldum kasıklarımda ağrılar oluyo 2 gündür yine doktor geçen gittiğimde normal demişti ama 2 hafta geçti üstünden sizde yaşadınızmı kabızlıkta var oda yapar demişti önceden doktorum bilemedim şimdi sizdede oldumu çok korkuyorum

okuyorumda dediğin gibi atladığımda oluyo ister istemez bi bakıyorum sayfalar dolmuş yetişemiyorum okumayada atladıklarımda oluyodur mutlaka... Dediğin gibi canım pek ince düşünemiyolar ama insan dert ediyo ister istemez neyse hallettik sonunda bunada şükür

merhaba arkadaşlar
cumartesi günü kontrolüm vardı. doktorum bakar bakmaz evet bir kız geliyor dedi.
içim içime sığmıyor çok mutluyum bir kızım olucak cimcimem gelicek.
3 lü tarama testi için gene kan verdim. kan vermekten korkan ben her seferinden kan vermekten alıştım artık.
sonucunu bir hafta sonra alıp doktora göstericez.
bir ay sonraya 3 ağustosa randevu verdi. ayrıntılı ulturasona da giricem bir ay sonra
tüm organlarını gösteriyormuş bu ulturason. biraz pahalı bir ulturasonmuş 45 dakika sürüyormuş.
ama bebeğim için hiç bir şeyden ödün vermeden herşeyi yaptırıcam tabikisi.

günaydın herkese. geçmişi okuyamadım henüz umarım herkes iyidir. bir hafta sonunu daha bitirdik ve güzel haberlerle geldik. 4 lu testimn sonucu temiz çıktı çok şükür. kaş tatilinin ardından yine işte olmak çok sıkıcı ama sizler varsınız iyi ki burada. geçmişi okuyayım şimdi.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine. troidin değerlerin inşallah düşer canım. sen stres yapma annesi inşallah herşey daha güzel olcak. ikea da ki mobilyalar hakkaten çok güzel indirim olamamsı da ayrıca üzücü. yakında indirime girerler eminim beklemek lazoım.

agresifmelek,
nihalgerez,
g090,
cemredeniz,
TUGBAYA,
TurkuaZveMoR,
kahogulo,
trappereagle,
esterya
kızlar nasılsınız?

geçmiş olsun canım doktorun normal demiş ya stres yapma kendine. bende olmuyor ama kabızlık tan kendini sıkman falan etkilidir belki.

hadi hayırlı olsuuuun nihal cimcime gelıyor demek. sonuçlarınızda güzel çıkar inşallah. benimde ayrıntılı usg bu hafta bende çok heyecanlıyım.

hoşgeldin seninde sonucun iyi çıkmış sevindim Allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin

agresifmelek,
nihalgerez,
g090,
cemredeniz,
TUGBAYA,
TurkuaZveMoR,
kahogulo,
trappereagle,
esterya
kızlar nasılsınız?

iyiyiz teyzesi bulantılarım azaldı şükür ve artık göbüşüm çıkıyor gibi:) bebeğimi haftaya göreceğim 16. haftası olacak çok heyecanlıyım iple çekiyorum:) tek sıkıntı benimde tirioidim yüksek bakalım yarın tahlil sonuçları ve doz ayarlaması için randevu aldık, bebekte zeka geriliği olurmu diye sordum doktora ama aşırı yüksek değil (4,34) ama 2,5 un altına düşmeli dedi. ya bişey sorcam hamileyken tatilin çok önerilmediğini duydum, hatta emin ol deniz aşeriyorum resmen ama mikrop kaparım bir terslik olur diye gidemiyorum. herhangi bir sıkıntın varmı?

Son düzenleme:
Sağol canım. Allah'a şükür bebek iyi, ben yamuldum biraz:)) İnşallah güzel olacak herşey. Ben aslında mothercare'ın mobilyalarını çok beğeniyorum, çok kaliteli ama pahalı. İkea baya uygun.

Ben de çok korkuyordum tiroid bebeği etkiler diye. Endokrin uzmanına sordum, bebek sandığından daha güçlü dedi.
Tatile git bence. Ben daha yeni döndüm, çok iyi geldi. Tekrar gitmeyi de düşünüyorum. Su çok soğuk olduğu için sık giremedim denize, üşüyünce böbreklerim ağrıyordu. Senin sağlık sorunun yoksa ve doktorun tamam dediyse fırsatı kaçırma. Doktorlar zaten yüzmeyi özellikle öneriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…