2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Sabah okula gittim. bakicidan cagani aldim...
simdi evi sildim supyrdum toz aldim. coook yoruldum..

simdide cagan la sunger bob u izliyprumm...:))

Mtaa

bende namaz kiliyorum ayalta sikinti yok..fakat cagana hamileyken son ay oturarak kilmistimm.. dizlerim agriyodu..

Son düzenleme:
kızlar hamiş kaldığımdan beri kasıklarımda sürekli azar azar batmalar oluyor du hergün. Ben psikolojikmen onları bebişim gelişiyor olarak algılıyodum. 2 gündür hiç yok :KK53: kaygılanmalıyım sizde durumlar nasıl :44::18:

siz benzer durumlar yaşamıyomusunuz :44::KK25:

guzel anneler ve bebekleri nasilsinizz?

firsat buldukca sevgili mektubu okur gibi gizli gizli buraya bakiyorum:KK70:

bu arada ben bu hafta her gece ruyamda bebek emzirdigimi gordum boyle memelerimden su gibi seffaf sut tasiyor hayrolsun. annelik bunyeye isliyor mu yoksa:p
Ben başka birinin memesini net olarak görmüştüm,o da kız çocuk demekmiş balkalım görcez 2 gün sonra:KK1:...Ama diğer hamileliklerim de bebek emzirdiğim de olmuştu rüyamda..Bence çoğu hamile bu aylarda görüyordur bebek emzirme rüyası,çünkü bu aylar süt kanallarımız dolmaya başlıyor ve şerbet gibi şeffaf bir kıvamda süt sıkınca gelebilir..Denemek için azıcık sıkmak sorun yaratmaz ama sağar şekilde sıkılmaması bebeğin ilk günlerde alacağı sütün kalitesi bakımından oldukça önemli diye biliyorum canımcım..
biz normalde gitmicektik bile 2-3 gün sapancaya gidicektik dün akşam gecenin bi vakti süprizmiş kendi kendine almış.şimdi söylüyo bana 1 hafta kala :/
bizde ancak ramazdanda gidebiliyoruz işler duruluyo diye o da
Olsun tadını çıkar,siteden almasanda olur bence,senin o mankenler kadar karnin yok ki kuzum..şu şekilde bi mayo alsan belli bile olmaz hem sonrada kullanirsin

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTOYcRZ2_nZog7pjmcMgrhNRbgZtBNlfrv5JJaF1MV94rKbRBBu

kızlar dışarı çıkıyorummm süslendim
uleeennnnnn rimel surmeyı bıle unutmusummm yüzüme gözüme bulaştırdım :)))
aylardır makyaj yapmıyordummmm :KK53::KK53:

neyse arkadaşım geldı benı kahve ıcmeye goturuyor

aksama gorurusuzzz :KK19:

İhtiyacın yok demekki bebeim makyaja:KK1:Ama ben çok seviyorum yaz kozmetik delisiyim,kokoşum:21:

kızlar hamiş kaldığımdan beri kasıklarımda sürekli azar azar batmalar oluyor du hergün. Ben psikolojikmen onları bebişim gelişiyor olarak algılıyodum. 2 gündür hiç yok :KK53: kaygılanmalıyım sizde durumlar nasıl :44::18:

Bence rahat ol pericim,gebişliğin en güzel dönemine geçiş yapıyoruz..Ağrı,sancı,bulantı kesilmesi normal 2. Trimester rahat bir dönem..okumanı tavsiye ederim google a hamilelikte 2. trimester yaz

Son düzenleme:

O bendede arara oluyor...

bu arada vitaminimi unutuyorum bebek o yuzdenmi geriden geliyo dedimm..ama sanirim alakasi yok abarttim..:)))

Tankini ne yaaa????

Sabah okula gittim. bakicidan cagani aldim...
simdi evi sildim supyrdum toz aldim. coook yoruldum..

simdide cagan la sunger bob u izliyprumm...:))

Mtaa

bende namaz kiliyorum ayalta sikinti yok..fakat cagana hamileyken son ay oturarak kilmistimm.. dizlerim agriyodu..

Ya ben evdeyken sancılaninca oturarak kıldım. Hatta hiç eğilemiyordum bile. O sancı geçti şimdi adanaya geldiğimden beri eğilince çok felaket başım ağrıyor ya sinüzit ya da tansiyon falan o zaman bendeki. Gecmezse doktora gitmem lazım. Hele bugün sabahtan beri şiddetli ağrıyor ilaç içmek istemiyorum :KK37:

Ben başka birinin memesini net olarak görmüştüm,o da kız çocuk demekmiş balkalım görcez 2 gün sonra:KK1:...Ama diğer hamileliklerim de bebek emzirdiğim de olmuştu rüyamda..Bence çoğu hamile bu aylarda görüyordur bebek emzirme rüyası,çünkü bu aylar süt kanallarımız dolmaya başlıyor ve şerbet gibi şeffaf bir kıvamda süt sıkınca gelebilir..Denemek için azıcık sıkmak sorun yaratmaz ama sağar şekilde sıkılmaması bebeğin ilk günlerde alacağı sütün kalitesi bakımından oldukça önemli diye biliyorum canımcım..

Olsun tadını çıkar,siteden almasanda olur bence,senin o mankenler kadar karnin yok ki kuzum..şu şekilde bi mayo alsan belli bile olmaz hem sonrada kullanirsin

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTOYcRZ2_nZog7pjmcMgrhNRbgZtBNlfrv5JJaF1MV94rKbRBBu

İhtiyacın yok demekki bebeim makyaja:KK1:Ama ben çok seviyorum yaz kozmetik delisiyim,kokoşum:21:

Bence rahat ol pericim,gebişliğin en güzel dönemine geçiş yapıyoruz..Ağrı,sancı,bulantı kesilmesi normal 2. Trimester rahat bir dönem..okumanı tavsiye ederim http://www............./dosyalar/haftalar/eskihafta14.html

teşekkürler canm ama likn açılmıyor :KK50:

O bendede arara oluyor...

bu arada vitaminimi unutuyorum bebek o yuzdenmi geriden geliyo dedimm..ama sanirim alakasi yok abarttim..:)))

Tankini ne yaaa????

esra cım bende ara ara olsun istiyorum iste psikopatlık değilmi sanki azcık batma olunca bebişimi hissediyorum gibi :KK52: malum hareketlenmeler başalamadı :KK30: sanmıyorum canm vitaminle alakası olsun haftalar doğuma kadar bile değişebiliyo okuduğum kadarıyla :KK53: ben vitamin hiç içmiyorum

Deniz bencede psikopatlık bu :)))
Bnm de sancım var hep kasığım agrıo
Bu bebek beğenmedimi ne yerini :/
Hiç rahat değilim yani. Ama olmayıncada insan şüpheye düşüo :)
Bizede iyilik yaramıyor heee :)

Deniz bencede psikopatlık bu :)))
Bnm de sancım var hep kasığım agrıo
Bu bebek beğenmedimi ne yerini :/
Hiç rahat değilim yani. Ama olmayıncada insan şüpheye düşüo :)
Bizede iyilik yaramıyor heee :)

ahahhhh :KK9:ne bilim kuşum psikolojikmen öyle dinliyorum kendimi madem öyle bu hareketler başlasın artık yaffffffff:KK24::KK52:

Farkettim canim,yasak demekki link vermek..
Sen google a yaz Gebelikte 2. Trimester diye değişik ve rahat bir dönem olduğu
güzelce anlatılmış

tam canm ben doğum hikayelerine ara verip biraz bunları okuyim ( senin kızıınla doğum hikayenide okudum bu arada :KK16:) yani hiç kasık batmamasını da normal algılamalıyım dimi :KK1:

kızlar bebegımın cınsıyetını öğrendım bugun. Kızım olucakmış o kadar mutlu oldumkı gözyaşlarımı tutamadım hep bı kızım olsun ısterdım. Allah gönlüme göre verdi. Allah bütün anne adaylarının gönlüne göre verir inş.

ayyy geç kaldım bugün eve bankanın yan binasındaki binaya herifin biri çık en tepeye salla ordan kendini intihar etcekmiş itfaiye polis ambulans doldu ortalık herkes izliyo falan kitledi milleti 2 saat yanına çıktı polisler ikna etmeye çalışıyolar yok adam inmiyo itfaiyecilere bağırıyo çekin lan brandayı diye gerizekalı itfaiye gelmeden atlasaydın madem atlicaksın show yapıyo çıkmış borcu varmış falanmışş filanmışş.çıkmış 3 katlı binaya ölmeyi bekliyo felç kalır en fazla töbe yarabbim ya bende durdum izledim biyere varmadı sonuç beynim aktı güneşten hala oturuyodu orda geldim valla eve akşam haberlerde izleyin beni ahaha:KK9:

Ayy cok sıcak yaaaa
Gizo sana moya baktım hep süper modeller var ama blog sıtelerinde
Hangi markada vardır aceppp yaa.
Kom fln olabilir aslıında

canım ben 15 haftalık hamileyim, sen üniversite hastanelerine güven canım, anlamadığım üniversite hastanesinde çıkan sonuç, özel labaratuvarda neden ölçülemiyor, bu test kitleri aynı diye biliyorum.ben medipolden hakan apaydınla görüştüm,inanırmısın test sonuçlarıma bile bakmadı, bu testlerin gereksiz olduğunu söyledi.kızıma hamileyken bu testleri doktorum yapmamıştı, yani çok önemli bir testse her doktorun yapması gerekir diye düşünüyorum, oysa ki kimi yapıp kimi yapmıyor.

Nehir özge nasılsın? sana özel mesaj atmak istedim ama mesaj gönderilemiyor diyor her seferinde..ulaşamadım sana..

Kızlar namaz kılanlar ayakta kılabiliyor musunuz ?? Bi de namazda eğildiğimde çok şiddetli başım ağrıyor :KK52: sizde de oluyor mu? Normal mi acaba

ben şimdilik normal kılıyorum ama baş ağrılarım var benimde tansiyonum yüksek benim baş ağrım ondan sanırım eve tansiyon aleti alıcam doktor takip etmemi söyledi 16 olursa ilac vericekmiş ama sürekli baş ağrısı ve kulaklarımda çınlama var...

teşekkürler canm ama likn açılmıyor :KK50:

esra cım bende ara ara olsun istiyorum iste psikopatlık değilmi sanki azcık batma olunca bebişimi hissediyorum gibi :KK52: malum hareketlenmeler başalamadı :KK30: sanmıyorum canm vitaminle alakası olsun haftalar doğuma kadar bile değişebiliyo okuduğum kadarıyla :KK53: ben vitamin hiç içmiyorum

Vitamin alman lazim simdiye kadar tum dr ler veriyorr.. dr sor bakalim.

bas agrisi..

benim caganda basim hergubn inanilmaz agrirdi

meger kan ilaci yazmayi unutmus dr. ondan sonra gecti..yani kansizlik da bas agrisi yapabiliyor..

X