- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
Kızlar namaz kılanlar ayakta kılabiliyor musunuz ?? Bi de namazda eğildiğimde çok şiddetli başım ağrıyor sizde de oluyor mu? Normal mi acaba
Bende sıkıntı olmuyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar namaz kılanlar ayakta kılabiliyor musunuz ?? Bi de namazda eğildiğimde çok şiddetli başım ağrıyor sizde de oluyor mu? Normal mi acaba
kızlar hamiş kaldığımdan beri kasıklarımda sürekli azar azar batmalar oluyor du hergün. Ben psikolojikmen onları bebişim gelişiyor olarak algılıyodum. 2 gündür hiç yok kaygılanmalıyım sizde durumlar nasıl :44::18:
Ben başka birinin memesini net olarak görmüştüm,o da kız çocuk demekmiş balkalım görcez 2 gün sonra...Ama diğer hamileliklerim de bebek emzirdiğim de olmuştu rüyamda..Bence çoğu hamile bu aylarda görüyordur bebek emzirme rüyası,çünkü bu aylar süt kanallarımız dolmaya başlıyor ve şerbet gibi şeffaf bir kıvamda süt sıkınca gelebilir..Denemek için azıcık sıkmak sorun yaratmaz ama sağar şekilde sıkılmaması bebeğin ilk günlerde alacağı sütün kalitesi bakımından oldukça önemli diye biliyorum canımcım..guzel anneler ve bebekleri nasilsinizz?
firsat buldukca sevgili mektubu okur gibi gizli gizli buraya bakiyorum
bu arada ben bu hafta her gece ruyamda bebek emzirdigimi gordum boyle memelerimden su gibi seffaf sut tasiyor hayrolsun. annelik bunyeye isliyor mu yoksa
Olsun tadını çıkar,siteden almasanda olur bence,senin o mankenler kadar karnin yok ki kuzum..şu şekilde bi mayo alsan belli bile olmaz hem sonrada kullanirsinbiz normalde gitmicektik bile 2-3 gün sapancaya gidicektik dün akşam gecenin bi vakti süprizmiş kendi kendine almış.şimdi söylüyo bana 1 hafta kala :/
bizde ancak ramazdanda gidebiliyoruz işler duruluyo diye o da
kızlar dışarı çıkıyorummm süslendim
uleeennnnnn rimel surmeyı bıle unutmusummm yüzüme gözüme bulaştırdım :)))
aylardır makyaj yapmıyordummmm
neyse arkadaşım geldı benı kahve ıcmeye goturuyor
aksama gorurusuzzz
kızlar hamiş kaldığımdan beri kasıklarımda sürekli azar azar batmalar oluyor du hergün. Ben psikolojikmen onları bebişim gelişiyor olarak algılıyodum. 2 gündür hiç yok kaygılanmalıyım sizde durumlar nasıl :44::18:
Sabah okula gittim. bakicidan cagani aldim...
simdi evi sildim supyrdum toz aldim. coook yoruldum..
simdide cagan la sunger bob u izliyprumm...:))
Mtaa
bende namaz kiliyorum ayalta sikinti yok..fakat cagana hamileyken son ay oturarak kilmistimm.. dizlerim agriyodu..
Ben başka birinin memesini net olarak görmüştüm,o da kız çocuk demekmiş balkalım görcez 2 gün sonra...Ama diğer hamileliklerim de bebek emzirdiğim de olmuştu rüyamda..Bence çoğu hamile bu aylarda görüyordur bebek emzirme rüyası,çünkü bu aylar süt kanallarımız dolmaya başlıyor ve şerbet gibi şeffaf bir kıvamda süt sıkınca gelebilir..Denemek için azıcık sıkmak sorun yaratmaz ama sağar şekilde sıkılmaması bebeğin ilk günlerde alacağı sütün kalitesi bakımından oldukça önemli diye biliyorum canımcım..
Olsun tadını çıkar,siteden almasanda olur bence,senin o mankenler kadar karnin yok ki kuzum..şu şekilde bi mayo alsan belli bile olmaz hem sonrada kullanirsin
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTOYcRZ2_nZog7pjmcMgrhNRbgZtBNlfrv5JJaF1MV94rKbRBBu
İhtiyacın yok demekki bebeim makyajaAma ben çok seviyorum yaz kozmetik delisiyim,kokoşum
Bence rahat ol pericim,gebişliğin en güzel dönemine geçiş yapıyoruz..Ağrı,sancı,bulantı kesilmesi normal 2. Trimester rahat bir dönem..okumanı tavsiye ederim http://www............./dosyalar/haftalar/eskihafta14.html
O bendede arara oluyor...
bu arada vitaminimi unutuyorum bebek o yuzdenmi geriden geliyo dedimm..ama sanirim alakasi yok abarttim..:)))
Tankini ne yaaa????
teşekkürler canm ama likn açılmıyor
Deniz bencede psikopatlık bu :)))
Bnm de sancım var hep kasığım agrıo
Bu bebek beğenmedimi ne yerini :/
Hiç rahat değilim yani. Ama olmayıncada insan şüpheye düşüo :)
Bizede iyilik yaramıyor heee :)
Farkettim canim,yasak demekki link vermek..
Sen google a yaz Gebelikte 2. Trimester diye değişik ve rahat bir dönem olduğu
güzelce anlatılmış
Ben geldim
Napıosunuzzz gizem tr den al bence.
Denemen lazım bebeğim.. Var istanbul da hamiş bikinisi
canım bu magnezyum tozunun adı nedir
bana da böyle bir toz verdi fakat ben onu kabızlık içindir diye içmiyorum
magvital tozun adı
canım ben 15 haftalık hamileyim, sen üniversite hastanelerine güven canım, anlamadığım üniversite hastanesinde çıkan sonuç, özel labaratuvarda neden ölçülemiyor, bu test kitleri aynı diye biliyorum.ben medipolden hakan apaydınla görüştüm,inanırmısın test sonuçlarıma bile bakmadı, bu testlerin gereksiz olduğunu söyledi.kızıma hamileyken bu testleri doktorum yapmamıştı, yani çok önemli bir testse her doktorun yapması gerekir diye düşünüyorum, oysa ki kimi yapıp kimi yapmıyor.
Nehir özge nasılsın? sana özel mesaj atmak istedim ama mesaj gönderilemiyor diyor her seferinde..ulaşamadım sana..
teşekkürler canm ama likn açılmıyor
esra cım bende ara ara olsun istiyorum iste psikopatlık değilmi sanki azcık batma olunca bebişimi hissediyorum gibi malum hareketlenmeler başalamadı sanmıyorum canm vitaminle alakası olsun haftalar doğuma kadar bile değişebiliyo okuduğum kadarıyla ben vitamin hiç içmiyorum