kıyamam yaaCemredeniz ben buraya ilk yazdim henuz masil kullanicami bilmiorum idare edin beni yazdiklarini okurken agladim resmen cok tesekkur ederim insallah bende iyi bi anne olabilirim saglikli bi bebegim olur
Ayy cok sıcak yaaaa
Gizo sana moya baktım hep süper modeller var ama blog sıtelerinde
Hangi markada vardır aceppp yaa.
Kom fln olabilir aslıında
naaptın canım buldun mu mayo
penti ve bahariyedeki ayyıldıza da bakabilirsin canım
bloglarda bende buldum kuşuum ama hiçbi online alışveriş sitesinde yok istediğim gibi ya napıcam bilmiyorummmm :/
ayyıldızın online alışverişinde yok canım ama yarın bakıcam bankadan çıktıktan sonra capıtole gezicem bi 12sinde gidiyoruz inş bi aksilik olmazsa bulmam lazım hemen.staj olmasa dert değil arar bulurum ama hergün orda olunca panik yaptım bi an
Gunaydinn aksam 10.30 da yatjnca bu saatte hortladim..
Birazdan okula gidecegim ve
veeeeyaz tatili basliyo iki ay...
darisi diger calisan annelerimize....
sende mi Üsküdar de oturuyorsun ben üsküdarda oturuyorum da
Vitamin alman lazim simdiye kadar tum dr ler veriyorr.. dr sor bakalim.
bas agrisi..
benim caganda basim hergubn inanilmaz agrirdi
meger kan ilaci yazmayi unutmus dr. ondan sonra gecti..yani kansizlik da bas agrisi yapabiliyor..
2 gündür ağrımıyo diye paranoya yapma kuzum
ağrılar yavaş yavaş geçicek bu dönem
benim ani hareketlerde, bazen de sebepsiz kısa sancılar olabiliyor ama ilk haftalardaki kadar sık değil (çok şükür)
Gunaydinn aksam 10.30 da yatjnca bu saatte hortladim..
Birazdan okula gidecegim ve
veeeeyaz tatili basliyo iki ay...
darisi diger calisan annelerimize....
Dun aksam Eyup Sultan'a gittim hepinize dua ettim arkadaslar.
​valla cnm benim bebeğin eşi aşağıda olduğu için doktor oturarak kıl dedi. sadece oturuyorum secdeye tam gitmiyorum eğilerek kılıyorum. ama bunu öğrenmeden önce namaz kılarken ara ara bende de baş ağrısı oluyordu.Kızlar namaz kılanlar ayakta kılabiliyor musunuz ?? Bi de namazda eğildiğimde çok şiddetli başım ağrıyorsizde de oluyor mu? Normal mi acaba