2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Cemredeniz ben buraya ilk yazdim henuz masil kullanicami bilmiorum idare edin beni yazdiklarini okurken agladim resmen cok tesekkur ederim insallah bende iyi bi anne olabilirim saglikli bi bebegim olur:KK43:

guzel anneler ve bebekleri nasilsinizz?

firsat buldukca sevgili mektubu okur gibi gizli gizli buraya bakiyorum:KK70:

bu arada ben bu hafta her gece ruyamda bebek emzirdigimi gordum boyle memelerimden su gibi seffaf sut tasiyor hayrolsun. annelik bunyeye isliyor mu yoksa:p

Kızzz tatilemi çıkıyon canişkommm:KK8:
Gündeme oturmuşsun bugün gizoo:KK1:
Victoria Secret tankinileri gzl cano:21:

evet ya çok gerginim ama nasıl bulucam bilmiyorum.
asosta var beğendim de çok ama yurtdışından gelicek yetişirmi gelirmi 1 haftaya mail attım şimdi hızlı kargo varmı diye uuf valla ağlicam oturupp :26:
bakıyorum victoria secret'a kuşumm şimdi

asos-maternity-swimwear-asos-maternity-exclusive-swimwear-tankini-top-with-bow.jpg

t_3c0bd2c0-b869-11e2-a40f-edf0c7c00013.jpg

yok canım ya çok çirkinler :KK70:

asosta var beğendim de çok ama yurtdışından gelicek yetişirmi gelirmi 1 haftaya mail attım şimdi hızlı kargo varmı diye uuf valla ağlicam oturupp :26:

Tatilll aşerdim çookkk fena yaaaa:KK53:
Off warya çok ihtiyacım var bunaldm iyce:KK14:kociş ramzndan sonra dedi..
İşleri çok yoğun onunda yaa banka iste bilirsin poffff:KK14:

Tatilll aşerdim çookkk fena yaaaa:KK53:
Off warya çok ihtiyacım var bunaldm iyce:KK14:kociş ramzndan sonra dedi..
İşleri çok yoğun onunda yaa banka iste bilirsin poffff:KK14:

biz normalde gitmicektik bile 2-3 gün sapancaya gidicektik dün akşam gecenin bi vakti süprizmiş kendi kendine almış.şimdi söylüyo bana 1 hafta kala :/
bizde ancak ramazdanda gidebiliyoruz işler duruluyo diye o da

guzel anneler ve bebekleri nasilsinizz?

firsat buldukca sevgili mektubu okur gibi gizli gizli buraya bakiyorum:KK70:

bu arada ben bu hafta her gece ruyamda bebek emzirdigimi gordum boyle memelerimden su gibi seffaf sut tasiyor hayrolsun. annelik bunyeye isliyor mu yoksa:p

Hayırlısını inşallah cnm.
Senin cinsiyeti belli mi
Rüyalardan Kk bayansu anlıyor :KK66:

Cemredeniz ben buraya ilk yazdim henuz masil kullanicami bilmiorum idare edin beni yazdiklarini okurken agladim resmen cok tesekkur ederim insallah bende iyi bi anne olabilirim saglikli bi bebegim olur:KK43:

olursun canımmm.. kaygılanma sakın.. onada kaygını yansıtma ( doğunca yanı:))
ben ıkıncı kez anne olucam Allah kısmet eder ıse ama bende cok kaygılıyım ıkısıyle nasıl baş edıcem dıye
çevremden cok korkutuyorlar ..
ıkıncıde gorucez bız senı fln dıyorlar .. düşünmemek elde degıl ..
yaşayıp görucez bazı seylerı.. ztn dedıgım gıbı hersy cok doğal gelışıyor ..
sen bol bol oku bılgıler edın.. ınan cok faydasını gorursun..

gizemcim asostan gelen şeyler bazen gümrükte takılıyor o yüzden 10-15 günü buluyor bazen daha erken gelebiliyor.
senin gidiş tarihi biraz yakın yetişmeme riski olabilir

kızlar dışarı çıkıyorummm süslendim
uleeennnnnn rimel surmeyı bıle unutmusummm yüzüme gözüme bulaştırdım :)))
aylardır makyaj yapmıyordummmm :KK53::KK53:

neyse arkadaşım geldı benı kahve ıcmeye goturuyor

aksama gorurusuzzz :KK19:

gizemcim asostan gelen şeyler bazen gümrükte takılıyor o yüzden 10-15 günü buluyor bazen daha erken gelebiliyor.
senin gidiş tarihi biraz yakın yetişmeme riski olabilir

canım hızlı kargo varmış 14 £ karşılığında 4 güne geliyomuş mail attım müşteri hizmetlerine ayrıntılı bilgi için bakıcam artık bi çaresine 10 en geç 11 temmuza kadar gelmiş olması gerek çünküü

kızlar hamiş kaldığımdan beri kasıklarımda sürekli azar azar batmalar oluyor du hergün. Ben psikolojikmen onları bebişim gelişiyor olarak algılıyodum. 2 gündür hiç yok :KK53: kaygılanmalıyım sizde durumlar nasıl :44::18:

canım hızlı kargo varmış 14 £ karşılığında 4 güne geliyomuş mail attım müşteri hizmetlerine ayrıntılı bilgi için bakıcam artık bi çaresine 10 en geç 11 temmuza kadar gelmiş olması gerek çünküü

aa süpermiş bak bi de ingilizce bilen birini bulucaktın çözmüşsün işte :KK34:aklımda olsun hızlı kargo iyiymiş:KK14:
inşallah yetişir 11 temmuza

Merhaba kızlar tahmini doğumum 28 Aralık diye gözüküyor buraya girdim ama ilk defa kullanıyorum b siteyi doğru yerdeyim dimi:)

Merhaba kızlar tahmini doğumum 28 Aralık diye gözüküyor buraya girdim ama ilk defa kullanıyorum b siteyi doğru yerdeyim dimi:)

Evet doğru yerdesin inşallah hepimiz aralık annesi olacaz. Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Kızlar namaz kılanlar ayakta kılabiliyor musunuz ?? Bi de namazda eğildiğimde çok şiddetli başım ağrıyor :KK52: sizde de oluyor mu? Normal mi acaba

Son düzenleme:
X