Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnn fıstıklaaaar!!! Her yeni gün bebişlerimiz biraz daha büyüyor, güçleniyor, yaşama tutunuyor. Ne mutlu
Selam arkadaslar ilk defa yaziorum 14 haftalik benim oglum ama kasiklarimda ozellikle ayaga kalktigimda sanci oluyo siZlerdede oluyomu bide cok daraliorum nasil bakicam nasil dogurucam diye depresyona girdim resmen
Kızlar kıyafet bulamıyorum yaa.netten aldığınız bi ye varmı.butik bebed filan çok güzel şeyler var.ben uzun elbiselerle rahat ediyorum neler aldınzı ben daha bişey alamadım bol elbiseleri giyip duruom
valla ben elbıse almadım bende uzun elbiselere bayılıyorum
bnm bılege kadar vardı gogus altından bollaşan onları gıyıyorum
cok rahat oluyor
ılla hamıle kıyafetı almana gerek yok yanı
penye bıseyler al cok rahat edersın..
Lcw defacto fln oralarda da var
Kızlaaaar acil yardımm:26:
12 temmuz cuma sabahı antalyaya gidiyoruuzzz 16sında çıkış yapıp dönücezz eşimin süpriz yapası gelmiş tatil almışş ets'dennn
bende şimdi bankadan izin aldım 12si cuma zaten 15-16-17 temmuzda izin verin staj bitimine 4 gün ekler fazla yaparım dedim sorun değil dediler.neyse sorum şu ki:
1)uçağın bi sakıncası varmıdır?
2)Hamile mayosu lazım banaaa:44:
Eki Görüntüle 742726 Eki Görüntüle 742725 Eki Görüntüle 742727 Eki Görüntüle 742728 Eki Görüntüle 742729 Eki Görüntüle 742730
telefondan çekip attım kızlaar kamera ayarlarına bişeyler olmuuş idare edinnn :):)
Canim ilk once guzel tatil gecirmen dilegiyle ben bebek 3 aylikken 12 saat ucup çin e geldim ucakta bir sorun yok mayo konusundaben bir 38 beden giyerken 42 beden mayo alip denize girmistim uzerimede bol ince deniz sallarindan bagliyordum
Sancılar hepimizde oldu olmayada devam ediyor uzun süreli olmadıgı sürece korkma..
Duygularınıda cok ıyı anlıyorum bende ilk hamileliğimde aynı kaygıları taşıdım.
Cok normal. Çünkü dünyaya minicik senden kopan bakıma muhtaç bir can getirmek kolay değil.
Ama annelik sadece yaşanarak öğrenilen bir meslek...
Hersey o kdr doğal gelişecekki sen bile şaşıracaksın.
Babası bu bebek neden ağlıyor diye sorduğunda şu yüzden deyip hemen çözümünü bulup bebeğini susturacaksın
O ise hayretler içinde bakacak sana.. Nasıl anladı ağlamasının sebebini diye.
İşte anne olmanın ayrıcalığı bu.. Sen bebeğini iyi takip edersen
Herseyiyle ztn cok iyi ilgilenebilirsin.
Her zmn onu gözlerine bak aramızdaki bağ kendiliğimden Gelişecek güçlenecek.
telaşe kulubü üyeliğin hayırlı olsun seninde
Canım ben haznedarda oturuyodum 2 hafta öncesine kadar şimdi avcılara taşındım avcılarda henüz bi dr um yok ama haznedardayken kolan hastanesine gidiyodum murat bey vardı orda inanılmaz iyi güleryüzlü şakacı insanı evhamlarından arındıran bi doktordu ama çok fazla hastası oluyo herkes ona geliyodu biz eşim geç geldiği için gececi olduğu zamanlar gidiyoduk onda bile en az iki saat bekliyoduk. Ama o doktor için değerdi bence önümüzdeki hafta yine gidicem sanırım taa burdan murat beye gidicem onca yolu çekip onun gibisini bulamam diye korkuyorum doğumumuda onda yapmak istiyodum ama burdan oraya öle bi durumda gidemem sanırım çok üzülüyorum avcılarda araştırmam lazım artık
olurmuki canımmm öyle dediğinn gibii sıkma falan yapmaz dimiii asos diye bi site var harika mayolar var hamile için ama mükemmel ingilizcesi olan biri lazım bana o siteyi kullanabilmem için
olurmuki canımmm öyle dediğinn gibii sıkma falan yapmaz dimiii asos diye bi site var harika mayolar var hamile için ama mükemmel ingilizcesi olan biri lazım bana o siteyi kullanabilmem için
canım google çeviriyi kullanabilirsin ben öyle yapıyorum asos tan alışveriş yaparken
Gizem bikini alsan olmaz mı
Yolculuk bişey değil cnm 1 saat sonuçta tey teyy :))
Bnm yerimede eğlen canımmm
Mayoda ısrar edersen büyük beden al dandik bişey nasılsa sonra gıtmıcen bi daha
bu popoya göbeğe insanların göz zevkini bozamam canımmm bikiniyle
titanic'in yanında kervansaray varya oraya gidiyoruuss
ay ınanmıyorummmm hemen yanındaaaaa...
cnm bılıosun hava alanı ztn 12 km oraya ordan taksiyle hemen 5 da oteldesınız..
ya ne kadınlar var oralarda onlar goz zevklerını bozmuoda senmı bozcannn hıhhhh
mayo dedıgımg ıbı bı ıkı beden buyuk olabülüüüü :44:
hamıle mayosuyla daha rahat edersın ama cnm netten sıparıs etsen ne zmn elınde olur acep
yada avm de fln varmıdır hangı markada vardır ...
dıger hamışlıklerınde de gıyersın hem
Kızlaaaar acil yardımm:26:
12 temmuz cuma sabahı antalyaya gidiyoruuzzz 16sında çıkış yapıp dönücezz eşimin süpriz yapası gelmiş tatil almışş ets'dennn
bende şimdi bankadan izin aldım 12si cuma zaten 15-16-17 temmuzda izin verin staj bitimine 4 gün ekler fazla yaparım dedim sorun değil dediler.neyse sorum şu ki:
1)uçağın bi sakıncası varmıdır?
2)Hamile mayosu lazım banaaa:44:
Gizemcim gunaydin, bendr cumartesi geldim tatilden bizde antalyadaydik cok sicakti dikkat et.. Ben hic havuza girmedim ama denizdende cikmadim istanbul donusunde cok hastalandim pazartesi gecesi hastanede yattim cok enfeksiyon kapmisim hem idrardan hem kandan, canim cikiyor zannettim vucudum cokuse gecmis tatil zehir oldu sana tavsiyem hic islak bikiniyle durma sapkasiz gezme, kendine cok dikkat et ucaklar cok soguk yaninda yola cikarken sal al, birde ben bikini aldim hamile oldugum anlasiliyordu ama elbiseli bir mayo alabilirsin cok para verme bence bikac tane al simdiden iyi tatiller gunese dikkat..