Jgkızlar biz geldik. Bir prenses daha geliyor. Çok mutluyum yaa. Çok sağlıklıymis bebisim 173gram olmuş 14+1 iz. Bu doktoru çok begendim. Tüm parmaklarını saydı böbreklerini idrar kesesini göz merceklerini her yerini ayrıntılı gösterdi. Çok mutluyum
gizo yaaaaaaaaaaa yerim bunu totosunu ben hiç anlamıyorum cinsiyetinden ya bakalım benim kide netleşicek mi gittiğimde 2 dr. da kıza benziyo dedi ama
canm üzülme bu erkeklerin çoğu böyle bak bizim Allah'ın izniyle ilk bebeğimiz eşimde erkek istiyor 2 dr. da kıza benziyor dedi ya yeni yeni alışmaya çalışıyor nasip Rabbim neyi isterse o olur
ahaahhhhdeli bunlar ya diyorum sana bozmaaaaaaaaaa morelini bizim kide öyle diyor (ki doğru ) işte bizde doğru dürüst kız yok sizde hep kız kesin siz genlerde bi sıkıntı var ben dururmuyum çatçat yapıştırıyorum hemen ; bak canm bunun dosdoğru tıbbı açıklaması var kadında zaten ''x'' kromozonu bulunur erkekte ise hem ''x'' hemde ''y'' kromozonu doğal olarak kadından gelen ''x'' kromozunu olduğu için erkekten gelen kromozon ''y'' ise erkek bebek döllenir ''x'' le ''x'' buluşursa kız şimdi kimle alakalıymışşşşşş kalıyo aman hayırlısı diyo
kız ne geçiiiii ben 29 'um ilk bebişim Allah'ın izniyle ki 30 uma haftalar kaldıbenim kociş 3 tane istiyor kendisi benden küçükte ahahhhh
geçmş olsun canm benim kasık ağrım yok ama böbreğim ağrıyodu tahlil filan yapmadı bana ama kum döküyosun dedibol su iç dedi banada şükür ağrım sancım yok Rabbim şifa versin hepimize
canm benim 20. haftalara kadar hissedememiz normal miş ben hiç bişi hissetmiyorum hatta geçen gece acile gittim Allah'ıma şükürler olsun kuzum hareketliydi dedim ben neden hissetmiyorum dedi hissedemessin daha erken
aaaa komşumuyuz biz bende o tarafta oturuyorum canm
çok içme kuzucum
Hayırlı olsun prensesin:)) 14+1 mi yoksa 16+1 misin? Takviminde 17. Hafta yazıyordu da merak ettim. Bizimki 14+4te 95 gramdı.Jgkızlar biz geldik. Bir prenses daha geliyor. Çok mutluyum yaa. Çok sağlıklıymis bebisim 173gram olmuş 14+1 iz. Bu doktoru çok begendim. Tüm parmaklarını saydı böbreklerini idrar kesesini göz merceklerini her yerini ayrıntılı gösterdi. Çok mutluyum
[
aaaa komşumuyuz biz bende o tarafta oturuyorum canm
hangi dr a gidiyorsun cnm sen beylikduzunde
Kızlar biz geldik. Bir prenses daha geliyor. Çok mutluyum yaa. Çok sağlıklıymis bebisim 173gram olmuş 16+1 iz. Bu doktoru çok begendim. Tüm parmaklarını saydı böbreklerini idrar kesesini göz merceklerini her yerini ayrıntılı gösterdi. Çok mutluyum
canım sen 14+1 olduguna eminmisin
günaydın kızlar geçmişe şöyle bir baktım, papataya isim mevzunda bende senin gibi sayılırım. ilk oğlumda eşimin aklından bile geçmiyordu, geçen sene kayınvalideyi kaybettik, babaya aşırı düştü ve gönlünde onun ismi var,şimdi bide onun memlektte gidecez, orda da korkuyorum daha baskı oluşur diye,ya istemiyorum, eşim ben çok tepki gösterince geri çekildi ama bilmiyorum,bi de ömer gibi güzel olsa ismet ya, neyse cemredeniz foto istemişti yükleyebilirsem yükliciğim, ben çıkarım kızlar, oğlan a tuvalet eğitimi verecem diye her yok ...... oldune zormuş yavv
gizo yaaaaaaaaaaa yerim bunu totosunu ben hiç anlamıyorum cinsiyetinden ya bakalım benim kide netleşicek mi gittiğimde 2 dr. da kıza benziyo dedi ama
bebeğinin kilosu biraz fazla sankim canım ben 18haftalıgim bebeğim 200gr bence senin haftan daha fazla....
kızdır kız tahminleri doğru çıkıyo bana 13.haftada kız gibi ama kesin değil dedi bak şimdi kesin diyo.
bak ayakalr havada bacak arasına bak kızın yaaa göremiyomusun kukişi
haydaaa ne şarkısı ne ağlaması kuzumyok yarısını ıcıp yarısını dokuyorummm..
vallaa bugun cok kötuyum yaaa bunaldım sıkıldım .. dünden cok yorulmuşum hala devam edıyor
başım zonkluyor.. şarkı dınleyıp zırlıyorum
sonra açılırım inşallah
hayırlı olsun prensesinizzzKızlar biz geldik. Bir prenses daha geliyor. Çok mutluyum yaa. Çok sağlıklıymis bebisim 173gram olmuş 16+1 iz. Bu doktoru çok begendim. Tüm parmaklarını saydı böbreklerini idrar kesesini göz merceklerini her yerini ayrıntılı gösterdi. Çok mutluyum
bu sefer oldu galiba,
ben gordummm gizoooo resmen alenen açmış edepsizzzz zilloşşş
yerım yerrrr :)
maşallahhh..
mta duzeltmış kızlar yazısını 16+1 mişşş kızçesiiii
bu sefer oldu galiba,
kızdır kız tahminleri doğru çıkıyo bana 13.haftada kız gibi ama kesin değil dedi bak şimdi kesin diyo.
bak ayakalr havada bacak arasına bak kızın yaaa göremiyomusun kukişi
ben gordummm gizoooo resmen alenen açmış edepsizzzz zilloşşş
yerım yerrrr :)
maşallahhh..
mta duzeltmış kızlar yazısını 16+1 mişşş kızçesiiii
bende bugun tam 16+2 yim...
cnm bu bebek kıza cok benzıyorrr yaaa..
dıge rpipi dedıgın resmıde koy ne olur.. kız abenzettım ben bu 4 d yı cunku
ya ben hiç anlamıyorum bu fotolardan :44: ama pipiş olsa zaten başbaş yapar herhalde
bizde hesabıma göre değişiklik yoksa 15+2 yizama takvimler önde denizim
ben gizemin bebişi sandım valla birden maşallah hepsine