2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Gunaydın arkadaslar, bugun istanbul fena sıcak perdeleri bile açmıyorum gunes girmesin diye.
Beylikduzu bile bu kadar sıcaksa İstanbul içini düşünemiyorum.

Bugun perinatolog randevum var cok heyecanlıyım

Yok canim esimin burd a isteri var yaw evet cok tuhaf kulturleri yanliz asiri sicak var sokaga cikamiyorum les gibi kokuyor sokaklar binalar millet cocuklarini sokaga isiyip buyugunu yaptiriyor donecegim allah izin verirse ayin 9 da cok vitaminsiZ. Kaldim yumurta et yiyemiyorum burda hongkong bana cok yakin ben shenzendeyjm ama kus gribi salgini var. Ara ara habrr ederin yanliz burda mukemmel kiyafetler var bebekler icin yumuscik bebegime alis veria yapip donecegim erken ama kismetinde varsa giymek insallah nasip olur
hımmm zor yaa haklısın
shenzen neresi anlayamadım ama oralarda yaşıyosunuz sanırım. allah kolaylık versin canım. aman salgınlara da çok dikkat et kuzum
bebişe aldığın cicilerin resimlerini istiyoruzzz
ben de dün bişi aldım biara eklicem :KK1:

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 19-12-2013

Ohoooo bu hamilelik takvimi bebegimizin haraketini halen hissedemeyecegimizi söylüyor, peki bizim gunde bir yada iki defa hissettigimiz şey ne...

Hamileliğimin 15. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 176 gün kaldı.

Bebeğinizin kalbi dördüncü ay boyunca günde yaklaşık 20-25 litre kan pompalayacaktır. Doğduğu zaman bu değer günde 280-300 litreye kadar çıkacaktır. Bu ay sonuna kadar rahminizin büyüklüğü kalça kemiğinizin sınırlarını aşacaktır. Bebeğiniz yeterince hareketli olsada hala onun hareketlerini hissedemiyorsunuz. Bunun sebebi bebeğinizin rahim duvarına henüz çarpmaması ve bunu yapacak kas gücüne henüz erişmemiş olmasıdır. Anneler bacak krampları yaşayabilirsiniz. Kramp oluştuğunda bacağınızı uzatmak yardımcı olabilir.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 74 gr. - Yaklaşık boyu : 87 mm. (Baştan Popoya)

Gunaydın arkadaslar, bugun istanbul fena sıcak perdeleri bile açmıyorum gunes girmesin diye.

aynen ben de açmadım güneşliği
esteryacım ben de sorcaktım neyaptınız gelişmeler ne diye
inşallah güzel haberlerle dönersiniz dualarımız sizinle :KK54:

Ayyyy evet yaaaa bnm arkadasımda Çin'den getirtiodu cocuk kıyafetleri harikaaaa
Face de sayfa acmıştı ama bıraktı o işi
Birde ucuz inanılmaz ya ve cok farklı şeyler var
Aldıklarını kesin koy buraya bakalım cnm[/QUOTE]

Evet cok hos ve cok cicili ve cok saglikli fiyat uygun suan telden giriyorum pc acamiyorum kizimdan dolayi. Acinca ilk isim eklicem

arkadaşlar ya benim bebeğimin eşi çok aşağıdaymış:KK14:.aslında haftalar önce bi yakınlaşmada ben anlamıştım kese çok aşağıdaydı. o günden beri dikkat ediyodum. bi kaç gün önce de sabah kasık ağrısıyla uyandım. kese sağ tarafta toplanmış şişmişti.sonraki gün kahverengi akıntım oldu. yol geldim ara ara lekelenme ve kasılmalar devam etti. benim önceki gebeliğimde bu kasılmalar hep oluyodu. içeride kanama olduğu için rahim kasılıp onu durdurmaya çalışıyodu. şimdi bu sertleşip toplanma durumu beni korkutuyo. bugün doktora gideceğim bakalım kötü bişey yoktur inş.

Bebegin guzel olacak desene cerkezler guzel oluerrr..:KK66:)

Hic sorma bende 33 olcam araluk ayinda. ...

cagann var bu da erkek olacaga benziyor. .ben oyke hissediyorum..gerkes kiz bekliyor amaa bakacazz gorecezzz
İnşallah güzel çıtı pıtı bir kızım olur:))
Allah gönlüne göre versin senin de.

arkadaşlar ya benim bebeğimin eşi çok aşağıdaymış:KK14:.aslında haftalar önce bi yakınlaşmada ben anlamıştım kese çok aşağıdaydı. o günden beri dikkat ediyodum. bi kaç gün önce de sabah kasık ağrısıyla uyandım. kese sağ tarafta toplanmış şişmişti.sonraki gün kahverengi akıntım oldu. yol geldim ara ara lekelenme ve kasılmalar devam etti. benim önceki gebeliğimde bu kasılmalar hep oluyodu. içeride kanama olduğu için rahim kasılıp onu durdurmaya çalışıyodu. şimdi bu sertleşip toplanma durumu beni korkutuyo. bugün doktora gideceğim bakalım kötü bişey yoktur inş.

cnm o toplanan kese mi eminmisin cunku o o kadar sert olamaz.. nasıl hıssedıyorsun dısardan.
inşallahhhh bir aksılık çıkmadan kavuşursun bebegıne..
bugun send ebebegını goreceksın ınsan kussada aşırı ağrısı olsada orda bebegını gorup eve gelınce acısını unutuyor valla
sağ salim gidin gelin inşallahhhh

dün uğrayamadım muhabbet uzamış gitmiş. Allah muhabbetinizi arttrsın umarım herkes iyidir. dünden beri rahatsızım midem berbat istifra ediyorum. bulanıyorum öğürüyorum. bitemedi gitti. bugun doktora gidicem. bayılacak gibiyim işe geldim ama bıraksalar yerlere yatıcam o kadar kötüyüm ellerim dizlerim titrıyor dünden beri doğru düzgün yemek yemedim sadece patates haşlaması. midem yine eskisi gibi kabul etmiyor. içimde de çok tuhaf bir huzursuzluk var. hamile depresyonuna mı giriyorum nedir. dün akşam mızıldadım durdum çocuklar gibi ağladım kötüyüm diye. zaten hareketlerini de anlayamıyorum benden önce herkes anladı ben bebişimi hissedemıyorum dokunsalar ağlayacağım .inşallah bebeğim sağlıklıdır. ve benım ruh halım düzelir.
inşallah güzel hebrlerle gelırım akşama uğrarım. çıkıcam bir saate kadar.
Canım benim üzme kendini, hareketleri genelde herkes 20.-21. haftalarda hissediyor. O zamana kadar telaşa mahal yok. Ruh halin de normal, bi gün öyle bi gün böyle olacağız doğurana kadar. Midenin kötü olması sana kendini kötü hissettitmiştir. Bebeğin sağlıklıdır tabi. Haberini bekliyoruz.

gizo yaaaaaaaaaaa yerim bunu totosunu ben hiç anlamıyorum cinsiyetinden ya bakalım benim kide netleşicek mi gittiğimde 2 dr. da kıza benziyo dedi ama :KK52:

Kızlar yine ne kaynatmışsınız hasta hamişlere geçmiş olsun dikkat edin kızlar Ay şu bebeğin ismine karışma durumuna bende kıl oluyorum düşünsene deli gibi mide bulantısı hastanede yatmalar 9 ay karnında taşı bütün sıkıntıları sen Çek sonra ben ismini koyacam oldu valla kızlar ne yapın ne edin ısrarcı olun hı isim güzelse düşünülebilir:)) bende bugün kızımı doktora götürdüm bütün gece öksürdü bademcikler şişmiş 10 gün antibiyotik tedavisi Kasım'da istanbula gitmiştik o günden beri düzelmedi havası iyi gelmedi herhalde :KK43:( o sırada bende bi doktora uğrayayım dedim hemen ultrason tabi büyük ihtimalle kız dedi ama daha erken 3 hafta sonra gel 4 lü yapacam o zaman tekrar bakarız tabi o sırada benim kocişin surat ifadesi değişti ben kız istiyordum ama o öyle yapınca bende kendimi kötü hissettim halbuki sağlıklı herşey normal şükretmek gerekirken erkek merakı nedir anlamadım:KK43:((

canm üzülme bu erkeklerin çoğu böyle bak bizim Allah'ın izniyle ilk bebeğimiz eşimde erkek istiyor 2 dr. da kıza benziyor dedi ya yeni yeni alışmaya çalışıyor nasip Rabbim neyi isterse o olur :KK34:

Öyle canım ama sinirim çok bozuldu sanki cinsiyet geni benden geliyor bide demez mi bizim ailede kız çok yok genlerimizde hep erkek var:KK43:(

ahaahhhh :KK9: deli bunlar ya diyorum sana bozmaaaaaaaaaa morelini :KK20: bizim kide öyle diyor (ki doğru ) işte bizde doğru dürüst kız yok sizde hep kız kesin siz genlerde bi sıkıntı var ben dururmuyum çatçat yapıştırıyorum hemen ; bak canm bunun dosdoğru tıbbı açıklaması var kadında zaten ''x'' kromozonu bulunur erkekte ise hem ''x'' hemde ''y'' kromozonu doğal olarak kadından gelen ''x'' kromozunu olduğu için erkekten gelen kromozon ''y'' ise erkek bebek döllenir ''x'' le ''x'' buluşursa kız şimdi kimle alakalıymışşşşşş kalıyo aman hayırlısı diyo :KK33:
En Büyük TÜRKİYE

Valla esracım yaaa. Çocukluğumdan beri hayalim Aralı bile kız istiodum ama adım gibi emindim erkek olacağından
Bunda da erkek hissettim ara ara kız hissettiğim oldu.
Cok dua ettim. Kız cocuk için ölüyorum
Mevlam hayırlısını böyle uygun görmüş.
Ama 33 yaşımdan sonra 3. Cookkkk uzak ihtimal bana.
Yaşım daha uygun olaydı İnan zerre takmazdım. :KK14:

kız ne geçiiiii ben 29 'um ilk bebişim Allah'ın izniyle ki 30 uma haftalar kaldı :KK31: benim kociş 3 tane istiyor kendisi benden küçükte ahahhhh :KK9:

kızlar herkese merhabaa, bi süredir geri kaldım muhabbet almış yürümüş maşallah:)

ikili testimiz temiz çıktı çok şükür ancak kasık ağrısı vardı bi süredir geçmeyen bugün idrar tahlilili yapıldı kum döküyomuşum :KK43:((( hiç yoktan iş çıktı başıma daha önce taş ameliyatı geçirmiş biri olarak korktum bol su da içiyorum üstelik tek kullanımlık antibiyotik verdi zararsız olanlarından enfeksiyona karşı inş geçer yaa dua edin bizee :KK43:

geçmş olsun canm benim kasık ağrım yok ama böbreğim ağrıyodu tahlil filan yapmadı bana ama kum döküyosun dedi :KK53: bol su iç dedi banada şükür ağrım sancım yok Rabbim şifa versin hepimize :KK16:

dün uğrayamadım muhabbet uzamış gitmiş. Allah muhabbetinizi arttrsın umarım herkes iyidir. dünden beri rahatsızım midem berbat istifra ediyorum. bulanıyorum öğürüyorum. bitemedi gitti. bugun doktora gidicem. bayılacak gibiyim işe geldim ama bıraksalar yerlere yatıcam o kadar kötüyüm ellerim dizlerim titrıyor dünden beri doğru düzgün yemek yemedim sadece patates haşlaması. midem yine eskisi gibi kabul etmiyor. içimde de çok tuhaf bir huzursuzluk var. hamile depresyonuna mı giriyorum nedir. dün akşam mızıldadım durdum çocuklar gibi ağladım kötüyüm diye. zaten hareketlerini de anlayamıyorum benden önce herkes anladı ben bebişimi hissedemıyorum dokunsalar ağlayacağım .inşallah bebeğim sağlıklıdır. ve benım ruh halım düzelir.
inşallah güzel hebrlerle gelırım akşama uğrarım. çıkıcam bir saate kadar.

canm benim 20. haftalara kadar hissedememiz normal miş ben hiç bişi hissetmiyorum hatta geçen gece acile gittim Allah'ıma şükürler olsun kuzum hareketliydi dedim ben neden hissetmiyorum dedi hissedemessin daha erken :KK34:

aaaa komşumuyuz biz bende o tarafta oturuyorum canm :KK19:

çokkk daraldım yine kahve içiçemmm ..!:KK14:

çok içme kuzucum :KK20:

canım inşallah kötü bişey yoktur sen olumsuz düşünme git gel güzel haberlerle inş...
bize de yaz

cnm o toplanan kese mi eminmisin cunku o o kadar sert olamaz.. nasıl hıssedıyorsun dısardan.
inşallahhhh bir aksılık çıkmadan kavuşursun bebegıne..
bugun send ebebegını goreceksın ınsan kussada aşırı ağrısı olsada orda bebegını gorup eve gelınce acısını unutuyor valla
sağ salim gidin gelin inşallahhhh
Allah razı olsun canım. şöyle tarif edeyim önceki gebelğimde ben onu bebek zannediyodum. yumruk gibi bi tarfta bi şişlik ama ağrıyla beraber.sonra o bebeğim hareket etmeye başlayınca bebek olmadığını anlamıştım.şimdiye kadar olmamıştı bu kasılma. memlekette de hiç yormadılar beni ama kaynanamlar yeni ev almışlardı. 4. kat asansörü nedense kapatmışlar. kaç defa söyledik açılmadı. o merdivenleri in çık sorun oldu galiba.kasılmayı hissedince hemen panik yaptım zaten. geldim evimde dinlendim şimdi daha iyi hissediyorum ama inşallah içeride kanama falan yoktur. ondan korkuyorum. hayırlısı bakalım artık.

arkadaşlar merhaba:)
iki aydır foruma girmemiştim özledim sizi.. en son bıraktığımda çoğu arkadaşın bulantı sorunu vardı umarım geçmiştir canlarım:)
okullar kapandı ve artık evimdeyim:) bu arada bebeğim 17 haftalık oldu:)
veee tatlı bir kızım olacak:) sizlerin bebeklerinizin de cinsiyetini merak ediyorum şimdi biraz geçmişe dönük okuycam:)

Kızlar biz geldik. Bir prenses daha geliyor. Çok mutluyum yaa. Çok sağlıklıymis bebisim 173gram olmuş 16+1 iz. Bu doktoru çok begendim. Tüm parmaklarını saydı böbreklerini idrar kesesini göz merceklerini her yerini ayrıntılı gösterdi. Çok mutluyum :KK16:

Son düzenleme:
günaydın kızlar geçmişe şöyle bir baktım, papataya isim mevzunda bende senin gibi sayılırım. ilk oğlumda eşimin aklından bile geçmiyordu, geçen sene kayınvalideyi kaybettik, babaya aşırı düştü ve gönlünde onun ismi var,şimdi bide onun memlektte gidecez, orda da korkuyorum daha baskı oluşur diye,ya istemiyorum, eşim ben çok tepki gösterince geri çekildi ama bilmiyorum,bi de ömer gibi güzel olsa ismet ya, neyse cemredeniz foto istemişti yükleyebilirsem yükliciğim, ben çıkarım kızlar, oğlan a tuvalet eğitimi verecem diye her yok ...... oldu :KK53:ne zormuş yavv

Merhaba,

sanırım artık yavaş yavaş herşey yoluna girmeye başladı. Bulantılar azaldı sanırım olanların..

artık güzel günler başlıyor ..

Sağlıklı günler herkese..

X