Evvet kuşuum pırtlar sağdan soldan olsa kesin
çok benziyo dimiiii duruş bacak havada falan aynı gibi
benim kızımımı kopyalayıp yapıştırdı yoksa aahah
sen 15+1sin ben 15+2yim canımmm yanlış hesap yapma
valla senin ki sandım
yavrum ben nasıl hesaplıyom biliyomusun ?
ben dr. a gittiğimde en son onun dediğinden devam ediyorum doğru gidiyo o yüzden mesela pazartesi kontrole gittiğimde hafta başında oluyo öyle takılıyosssssenin kukiş 5 gün önde değil mi ?
Öyle yapma bence aklın karışır çünkü bigün fazla büyür fazla gelişir 4ken 6 gün önden gitmeye başlar sen sattan devam et bence benimki dün 15 +1di 15+6 çıktı işte ama ben sata bakıyorum aklım karışıyo yoksa bidahaki randevuya
ya ben hiç anlamıyorum bu fotolardan :44: ama pipiş olsa zaten başbaş yapar herhalde
bizde hesabıma göre değişiklik yoksa 15+2 yizama takvimler önde denizim
ben gizemin bebişi sandım valla birden maşallah hepsine
hahahahahha hiçç gulecegım yoktuuuu :)
baş baş heee
evet takvımler aldı başını gıdıyor
canım bende de oluyo bazenbenim gibi kabızlık yaşayanınız varmı ya çok korkuyorum bebğime bişey olcak diye ara ara hep oluyorum böyle(
Cnm ben 1 haftadır hissediyorum
Atmıo bnmki şekil değiştiriyor ama sadece
Düz yattığımda tv izlrken fln kasığımda yumru oluşuyor
Bazen enine bazen dikey ve eşimle dokunuyoruz.
Ben cok zayıfım belim çok inceydi hissetmem cok normal.
Bnm Kasım annesi olacak arkadasım kilolu olduğu için hala hissedemiyor mesela
canım bende de oluyo bazen
kuru kayısı ve activia yoğurt dedi dr ama düzenli yemiyorum
düzenli yesek geçicektir
kuzum lekelenmeler ne alemde senin :44:
ıkı gundur yokkk çokkk şükür Rabbime...
ama akıntı başladı şimdide dr uma soylıcem ılac alıcam bu yaz gunu cekılmez valla
ya aralı yıen alamıyorum aşağıdan dızlerı yuzu gozu yırtık cızık ıcındeee
hala bisiklete bınıyor bu sıcağın alnında :)
dedesı ındı aşağıda yukarı çıktım makarna yapıcam
yanıan ne yapıyım yaa
kocam et ıstıoo ben ete bakamıyorum offfffffff
sat a hiç uymuyorum ki ben nerdeyse 1,5 hafta geri kalıyo yumyumlar geç gelmiş benimo yüzden öyle hesaplıyorum geçen akşam gittiğim dr. haftasını sölemedi şaşkolos nese bakalım ne dicek bu randevuda p.tesi den p.tesi ye hafta başına geliyorum diyim ben hamişlik takvimide ç.şamba değişiyo ya bu arada 4 boyutluya bayıldım bildiğin bebek gibi gösteriyo bakalım bize yapılcak mı bu arada kendi muaynanesinde varmı 4 boyutlu yoksa yine aynı cihazdan mı bakılıyor :44:
sağo l canım,sanırım şu an hazır değil, yaptıktan sonra söylüyor velet ve lazımlığına oturmak hiç istemiyor,zırlıyor filan bakiim biraz daha, olmadı türkiye gittiğimde annnem öğetsin..ayyyyyyy :))) aralda neler cekmıstım canım yaa Allah kolaylık versın.. 10 - 15 gun sık dışını ogrenıyorlar
oduller fln ver wc ye yaptıgındaa
aral valla yolluklara fln kac kere kaçırmıştı .. kışın ortasında balkona atıp yıkıodum halılarıı
tey teyyyy hersey gelıp gecıyor su hayattaaaa
bu sefer oldu galiba,
haydaaa ne şarkısı ne ağlaması kuzum
yapma öyleniye böyle bi ruh hali oldu ki bebeciğini düşün o da üzülmesin annesiii
ne zaman senin randevun de bakem
hayırlı olsun prensesinizzzgözünüzaydın canım..
senin ilkti dimi mtacım?
bebeğinin kilosu biraz fazla sankim canım ben 18haftalıgim bebeğim 200gr bence senin haftan daha fazla....
Hayırlı olsun prensesin:)) 14+1 mi yoksa 16+1 misin? Takviminde 17. Hafta yazıyordu da merak ettim. Bizimki 14+4te 95 gramdı.
Bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim
hadi yaaa biz de ne benziyo diyip duruyozbu foto benim değil arkadaşlar mesajı da düzeltemiyorum, hem yazıp hem okuyodum buradaki bir arkadaşın kiyle karıştı sanırım, ben de yükleyim bilg. kapattıkltan sonra evirip çevirip bakıyorum nette farklı gözüküo diye, sonra jeton düştü
maşallah canım ne güzel çok sevindim senin adınaHeyecandan sevinçten ne yazdığımı bilemedim.evet kızlar 16+1 görünüyor ama bebis 17+1 maşallah dedi
Ikinci olacak ilki erkekti 5 yaşında şimdi. Bu da kız dedi kesin mi dedim kesin kız dedi. Allaha şükür dualarim kabul oldu. Hareketli ve topluymus maşallah