2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Evvet kuşuum pırtlar sağdan soldan olsa kesin:KK9:
çok benziyo dimiiii duruş bacak havada falan aynı gibi:KK9:
benim kızımımı kopyalayıp yapıştırdı yoksa aahah:KK52:

sen 15+1sin ben 15+2yim canımmm yanlış hesap yapma :KK70:

valla senin ki sandım :KK9:

yavrum ben nasıl hesaplıyom biliyomusun ?
ben dr. a gittiğimde en son onun dediğinden devam ediyorum doğru gidiyo o yüzden mesela pazartesi kontrole gittiğimde hafta başında oluyo öyle takılıyossss :KK9: senin kukiş 5 gün önde değil mi ?

valla senin ki sandım :KK9:

yavrum ben nasıl hesaplıyom biliyomusun ?
ben dr. a gittiğimde en son onun dediğinden devam ediyorum doğru gidiyo o yüzden mesela pazartesi kontrole gittiğimde hafta başında oluyo öyle takılıyossss :KK9: senin kukiş 5 gün önde değil mi ?

Öyle yapma bence aklın karışır çünkü bigün fazla büyür fazla gelişir 4ken 6 gün önden gitmeye başlar sen sattan devam et bence benimki dün 15 +1di 15+6 çıktı işte ama ben sata bakıyorum aklım karışıyo yoksa bidahaki randevuya:KK9:

Öyle yapma bence aklın karışır çünkü bigün fazla büyür fazla gelişir 4ken 6 gün önden gitmeye başlar sen sattan devam et bence benimki dün 15 +1di 15+6 çıktı işte ama ben sata bakıyorum aklım karışıyo yoksa bidahaki randevuya:KK9:

sat a hiç uymuyorum ki ben nerdeyse 1,5 hafta geri kalıyo yumyumlar geç gelmiş benim :KK8: o yüzden öyle hesaplıyorum geçen akşam gittiğim dr. haftasını sölemedi şaşkolos nese bakalım ne dicek bu randevuda p.tesi den p.tesi ye hafta başına geliyorum diyim ben hamişlik takvimide ç.şamba değişiyo :KK55: ya bu arada 4 boyutluya bayıldım bildiğin bebek gibi gösteriyo :KK34: bakalım bize yapılcak mı bu arada kendi muaynanesinde varmı 4 boyutlu yoksa yine aynı cihazdan mı bakılıyor :44:

ya ben hiç anlamıyorum bu fotolardan :44: ama pipiş olsa zaten başbaş yapar herhalde :KK9:

bizde hesabıma göre değişiklik yoksa 15+2 yiz :KK16: ama takvimler önde denizim

ben gizemin bebişi sandım valla birden maşallah hepsine

hahahahahha hiçç gulecegım yoktuuuu :)
baş baş heee

evet takvımler aldı başını gıdıyor

benim gibi kabızlık yaşayanınız varmı ya çok korkuyorum bebğime bişey olcak diye ara ara hep oluyorum böyle :KK43:(

Cnm ben 1 haftadır hissediyorum
Atmıo bnmki şekil değiştiriyor ama sadece
Düz yattığımda tv izlrken fln kasığımda yumru oluşuyor
Bazen enine bazen dikey ve eşimle dokunuyoruz.
Ben cok zayıfım belim çok inceydi hissetmem cok normal.

Bnm Kasım annesi olacak arkadasım kilolu olduğu için hala hissedemiyor mesela

belim pek ince olmasa da ben de zayıfım. dün yemekten sonra tatlı bir şeyler yeyip uzanmıştım. sabahtan beri vardı ama söylediğim vakit arttı. eşim de yakalamaya çalıştı o vuruşları :)) başka ne olabilir diye düşündüm ama hep aynı tarafta ne biliyim emin olamadım akşam sordum artık :)) güzel bir duygu hatta harika :) bu sabah uyanınca da oldu hatta...

canım bende de oluyo bazen
kuru kayısı ve activia yoğurt dedi dr ama düzenli yemiyorum
düzenli yesek geçicektir

ben duphalak diye bş şurup içiyorum oldukça ama ıkınmamaya çalışıyorum da işte zorlanınca korkuyorum Rabbim korusun bebişlerimizi canım oluyo demekki genelde çok abartmayayım sabahları aç karna kuru kayısı ve ılık su içincede iyi geliyo diyolarda bende sabahları zor kahvaltı yapıyorum kuru kayısıyı hiç yiyemem :KK43:(

:KK1:
kuzum lekelenmeler ne alemde senin :44:

ıkı gundur yokkk çokkk şükür Rabbime...
ama akıntı başladı şimdide dr uma soylıcem ılac alıcam bu yaz gunu cekılmez valla

ya aralı yıen alamıyorum aşağıdan dızlerı yuzu gozu yırtık cızık ıcındeee
hala bisiklete bınıyor bu sıcağın alnında :)
dedesı ındı aşağıda yukarı çıktım makarna yapıcam
yanıan ne yapıyım yaa
kocam et ıstıoo ben ete bakamıyorum offfffffff

ıkı gundur yokkk çokkk şükür Rabbime...
ama akıntı başladı şimdide dr uma soylıcem ılac alıcam bu yaz gunu cekılmez valla

ya aralı yıen alamıyorum aşağıdan dızlerı yuzu gozu yırtık cızık ıcındeee
hala bisiklete bınıyor bu sıcağın alnında :)
dedesı ındı aşağıda yukarı çıktım makarna yapıcam
yanıan ne yapıyım yaa
kocam et ıstıoo ben ete bakamıyorum offfffffff

Alla yardımcın olsun kuzum Allah'tan dede filan var etrafınızda :KK31: kızartma yap istersen kocişte et istemiş :KK31:yaz günü ya aparetif en güzeli :KK34:

sat a hiç uymuyorum ki ben nerdeyse 1,5 hafta geri kalıyo yumyumlar geç gelmiş benim :KK8: o yüzden öyle hesaplıyorum geçen akşam gittiğim dr. haftasını sölemedi şaşkolos nese bakalım ne dicek bu randevuda p.tesi den p.tesi ye hafta başına geliyorum diyim ben hamişlik takvimide ç.şamba değişiyo :KK55: ya bu arada 4 boyutluya bayıldım bildiğin bebek gibi gösteriyo :KK34: bakalım bize yapılcak mı bu arada kendi muaynanesinde varmı 4 boyutlu yoksa yine aynı cihazdan mı bakılıyor :44:

aynı makinada varsa özellik aynısında bakıyolar bebeğimm ayrıca bi makinaya geçmiyosun yani.sor varsa baksın vardır inşş :)

ayyyyyyy :))) aralda neler cekmıstım canım yaa Allah kolaylık versın.. 10 - 15 gun sık dışını ogrenıyorlar
oduller fln ver wc ye yaptıgındaa
aral valla yolluklara fln kac kere kaçırmıştı .. kışın ortasında balkona atıp yıkıodum halılarıı
tey teyyyy hersey gelıp gecıyor su hayattaaaa
sağo l canım,sanırım şu an hazır değil, yaptıktan sonra söylüyor velet ve lazımlığına oturmak hiç istemiyor,zırlıyor filan bakiim biraz daha, olmadı türkiye gittiğimde annnem öğetsin..:KK31:

attachment.php

bu sefer oldu galiba,

bu foto benim değil arkadaşlar mesajı da düzeltemiyorum, hem yazıp hem okuyodum buradaki bir arkadaşın kiyle karıştı sanırım, ben de yükleyim bilg. kapattıkltan sonra evirip çevirip bakıyorum nette farklı gözüküo diye, sonra jeton düştü:KK53::KK53:

haydaaa ne şarkısı ne ağlaması kuzum
yapma öyle :KK20: niye böyle bi ruh hali oldu ki bebeciğini düşün o da üzülmesin annesiii
ne zaman senin randevun de bakem

hayırlı olsun prensesinizzz :21: gözünüzaydın canım..
senin ilkti dimi mtacım?

bebeğinin kilosu biraz fazla sankim canım ben 18haftalıgim bebeğim 200gr bence senin haftan daha fazla....

Hayırlı olsun prensesin:)) 14+1 mi yoksa 16+1 misin? Takviminde 17. Hafta yazıyordu da merak ettim. Bizimki 14+4te 95 gramdı.
Bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim:nazar:

Heyecandan sevinçten ne yazdığımı bilemedim. :KK1: evet kızlar 16+1 görünüyor ama bebis 17+1 maşallah dedi
Ikinci olacak ilki erkekti 5 yaşında şimdi. Bu da kız dedi kesin mi dedim kesin kız dedi. Allaha şükür dualarim kabul oldu. Hareketli ve topluymus maşallah
:nazar:

bu foto benim değil arkadaşlar mesajı da düzeltemiyorum, hem yazıp hem okuyodum buradaki bir arkadaşın kiyle karıştı sanırım, ben de yükleyim bilg. kapattıkltan sonra evirip çevirip bakıyorum nette farklı gözüküo diye, sonra jeton düştü:KK53::KK53:
hadi yaaa biz de ne benziyo diyip duruyoz :KK52:

gizooo duydun muuu bebişler karışmış :KK1: sen bile yedin :KK9:

Heyecandan sevinçten ne yazdığımı bilemedim. :KK1: evet kızlar 16+1 görünüyor ama bebis 17+1 maşallah dedi
Ikinci olacak ilki erkekti 5 yaşında şimdi. Bu da kız dedi kesin mi dedim kesin kız dedi. Allaha şükür dualarim kabul oldu. Hareketli ve topluymus maşallah
:nazar:
maşallah canım ne güzel çok sevindim senin adına
benim de hayalimdir hep bi oğlum bi kızım olsun inşallah sağlıkla tabi
allahım hayırlı evlatlar versin, tüm isteyenlere de nasibetsin

Ayyy kizlarrrrr bugun cig koftw partuisi vardi okuldaa..bizim icin etsiz cevizli yaptilar...ayy bi tabaga yakin yedim simdide gebeeiyorum.
surwkli su iciyorum..

gelunce 3 bardak ust uste ictim 3 bardak okulda ayran ictim
uyumusum biraz evde 3 bardak da simdi su ictim daha hic ciseee gitmedim...tadi coook guzeldi....ama sonrasi susuzluktan geberiyofum...

aynenenn denizzz caganada yeni bakuganli bisiklet aldik surekli binmek istiyo. bisikletin kaski da varr evde oyle geziyorrr...

Ayy bi oglun vardi simdikide kizmiymiss canim...darisi basima..onceki kontrolde de haftasi ondeni gidiyodu...
Benimki hep 1 hafta geriden geliyor..
arada vitamin ilacimi unutuyorum ondan degildir dimi kizlarrr:)))

X