gizo yaaaaaaaaaaa yerim bunu totosunu ben hiç anlamıyorum cinsiyetinden ya bakalım benim kide netleşicek mi gittiğimde 2 dr. da kıza benziyo dedi ama
canm üzülme bu erkeklerin çoğu böyle bak bizim Allah'ın izniyle ilk bebeğimiz eşimde erkek istiyor 2 dr. da kıza benziyor dedi ya yeni yeni alışmaya çalışıyor nasip Rabbim neyi isterse o olur
ahaahhhh
deli bunlar ya diyorum sana bozmaaaaaaaaaa morelini
bizim kide öyle diyor (ki doğru ) işte bizde doğru dürüst kız yok sizde hep kız kesin siz genlerde bi sıkıntı var ben dururmuyum çatçat yapıştırıyorum hemen ; bak canm bunun dosdoğru tıbbı açıklaması var kadında zaten ''x'' kromozonu bulunur erkekte ise hem ''x'' hemde ''y'' kromozonu doğal olarak kadından gelen ''x'' kromozunu olduğu için erkekten gelen kromozon ''y'' ise erkek bebek döllenir ''x'' le ''x'' buluşursa kız şimdi kimle alakalıymışşşşşş kalıyo aman hayırlısı diyo
kız ne geçiiiii ben 29 'um ilk bebişim Allah'ın izniyle ki 30 uma haftalar kaldı
benim kociş 3 tane istiyor kendisi benden küçükte ahahhhh
geçmş olsun canm benim kasık ağrım yok ama böbreğim ağrıyodu tahlil filan yapmadı bana ama kum döküyosun dedi
bol su iç dedi banada şükür ağrım sancım yok Rabbim şifa versin hepimize
canm benim 20. haftalara kadar hissedememiz normal miş ben hiç bişi hissetmiyorum hatta geçen gece acile gittim Allah'ıma şükürler olsun kuzum hareketliydi dedim ben neden hissetmiyorum dedi hissedemessin daha erken
aaaa komşumuyuz biz bende o tarafta oturuyorum canm
çok içme kuzucum