2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ay ınanmıyorum yaaaaaaaaaaaa :)))))

demek gizonunkıymış o bende dıyorum ıcımden alla alla duruş bıle aynı dıyorum :))

Yaradi yaradii esim diyo simdi doguma gidecek gibisin:)))

Sistim resmennn esasen cok da yemedim..gecen sene 2 tabak yemistimmm etlisinden...simdi bir tabagim bile bitmedii..sistimm..hortum dayicam kendimeee...:)))

Mta cim sen beslenmene dikkat ediyo musun cok

Evet canım küçük kutu sütlerden aldım. Soğuk soğuk içiyorum. Aralarda kuru incir ve kuru kayısı yiyorum. Sık sık meyve yiyorum. Çok fazla su içiyorum. Tuvalete taşındım resmen. :KK1:

Bir de ilaçlarımı saatli içiyorum canım.

Ben de dün aksan esime küçük kutu alalım dedim şutu çünkü digerini bitirmiyorum ve hala et tavuk balık yiyemiyorum ve vicdan azabı çekiyorum bebeği besleyemiyor muyun diye

ayyy
yemeklerımı yaptım banyoya gırıştımmm tertemız ettım geberdim amaaa karpuz peynır yıyorum

bende et yıyemıyorumm ama sımdı esım ıcın et sote yaptım harıka gözüküyor
bakalım aksam yıyebılecekmıyım bı denıcem

balık hıc yemedim hamıle kaldığımdan berı
dun papatya yemışş zorla :)
bende denıcem yaa yavrum hamur ışı yemekten şışko olcak

sağo l canım,sanırım şu an hazır değil, yaptıktan sonra söylüyor velet ve lazımlığına oturmak hiç istemiyor,zırlıyor filan bakiim biraz daha, olmadı türkiye gittiğimde annnem öğetsin..:KK31:

bu foto benim değil arkadaşlar mesajı da düzeltemiyorum, hem yazıp hem okuyodum buradaki bir arkadaşın kiyle karıştı sanırım, ben de yükleyim bilg. kapattıkltan sonra evirip çevirip bakıyorum nette farklı gözüküo diye, sonra jeton düştü:KK53::KK53:

benim kızımı çalmışsınnnn:KK52:
hadi yaaa biz de ne benziyo diyip duruyoz :KK52:

gizooo duydun muuu bebişler karışmış :KK1: sen bile yedin :KK9:

maşallah canım ne güzel çok sevindim senin adına
benim de hayalimdir hep bi oğlum bi kızım olsun inşallah sağlıkla tabi
allahım hayırlı evlatlar versin, tüm isteyenlere de nasibetsin

ayy valla kendi bebeğimi tanımadım hastanede başka bebek verseler yicem demekki:KK9::KK9:

ay ınanmıyorum yaaaaaaaaaaaa :)))))

demek gizonunkıymış o bende dıyorum ıcımden alla alla duruş bıle aynı dıyorum :))
bende valla bu kadarmı benzer diyorum :KK70:

ayyy
yemeklerımı yaptım banyoya gırıştımmm tertemız ettım geberdim amaaa karpuz peynır yıyorum

bende et yıyemıyorumm ama sımdı esım ıcın et sote yaptım harıka gözüküyor
bakalım aksam yıyebılecekmıyım bı denıcem

balık hıc yemedim hamıle kaldığımdan berı
dun papatya yemışş zorla :)
bende denıcem yaa yavrum hamur ışı yemekten şışko olcak

Ellerine sağlıkk canımmm :)
benim 1 hafta yeter dediğim yemekler 2 gün yetti bugün hiçç halim yok hiçbişey yapamam valla şinitzelle patates kızartması düşünüyorummm hiç halim yokkkk tuvalete gitmekten yoruldum merdiven in çık in çık:26:

Ah kizlar yemeklerinizi canim cekti burada yapma imkanim yok et yok cigkofte tavuk puf avcumu yalayim bari gece gece aserdim :KK43:( hepinize afiyet bal olsun bebislere yarasin yarin bebegimi inaallah gormeye gidecegim

Ah kizlar yemeklerinizi canim cekti burada yapma imkanim yok et yok cigkofte tavuk puf avcumu yalayim bari gece gece aserdim :KK43:( hepinize afiyet bal olsun bebislere yarasin yarin bebegimi inaallah gormeye gidecegim

ay canım yaaaa kusura bakmaa :KK43:
hıc mı yıyecegın bısey yok canım yaa
orası cok kötuymus yemek acısından
neler yıyorlar acep yaa:44:

ay canım yaaaa kusura bakmaa :KK43:
hıc mı yıyecegın bısey yok canım yaa
orası cok kötuymus yemek acısından
neler yıyorlar acep yaa:44:

Turkiyeden getirdigim peyniri bol bol yiyiyorum dondurulmus bezelye var tel sehriye corba kirmizi mercimek haftada 3 defa konserve balik musluman lokanta var ama migdem kaldirmiyor cok pisssler vatanimin insanina kurban olsunlar. Ayrica olurmu canim afiyet olsun az kaldi gelecem insallah bir gelsem neler neler yiyecem:)))

aaaaaaa kız sayısı 29 a cıkmışş bacılarrr
maşallah maşallahhhhh :nazar:

agresifmelek ne yaptı aceppp
sanırım ancak yarın şerınden yazcak bızeee :44::44::KK6:

Son düzenleme:
gecmis olsun poffcummmm
gebelikle mi ilgili kum dokme olayi? burda da okuyorum bu yuzden agri sizi ceken cok.
insallah atlatirsin bian once

çok teşekkür ederim charms, benim bünye de yatkın sanırım taştan sonra kum tekrarladı heralde gebelikte artıyor mu bu bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla baya var gerçekten gebelikte kum döken inş taşa dönüşmeden ne varsa çıkar gider çok su içiyorum ztn ona rağmen nasıl oldu anlamadım.. tek düşüncem bebişe bişey olmasın:18: bakalım inş atlatacağız bunu da...

çok teşekkür ederim charms, benim bünye de yatkın sanırım taştan sonra kum tekrarladı heralde gebelikte artıyor mu bu bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla baya var gerçekten gebelikte kum döken inş taşa dönüşmeden ne varsa çıkar gider çok su içiyorum ztn ona rağmen nasıl oldu anlamadım.. tek düşüncem bebişe bişey olmasın:18: bakalım inş atlatacağız bunu da...

Poff gecmis olsun bende tas dusurmustum bol su ve yogurdun suyunu bol bol ic sari suyu varsa sulanan onu rahatlayacaksin canim

Poff gecmis olsun bende tas dusurmustum bol su ve yogurdun suyunu bol bol ic sari suyu varsa sulanan onu rahatlayacaksin canim

çok sağol canım yaa yoğurdu kendim mayalayıp yediğim için oluyor öyle su hergün de yerim zaten doğal limanatayada limon suyu da işe yarıyor diye biliyyorum ondan da içiyorum bakalım inş işe yarar kuma şükrettim taşı düşürmek daha zor daha önce benimki küçük bi taştı düşmedi kritik yerdeydi ameliyat oldum ameliyatlık bişey olmasın da razıyım artık napayım:KK43: karın-kasık ağrısı var kuyruk sokumu bel kısmına da vuruyor korkuyorum bebeğe bişi mi oldu diye hep :18: zaten ilk aylarda öyle bi paranoyam vardı zor aştım sürekli çocuk yaşıyor mu diye emin olmak istiyordum şimdi tekrar endişelerim arttı :18: Allah beterinden saklasın ve herkese taş kum olsun olmasın bol su için diyorum zararını görmezsiniz..

kızlar dün bebişe aldığım cicileri ekledim :KK16:

gördüm gördüm çok şeker yerim onun büyümüş de küçülmüş hallerini yaaaa=))
ısırırım totoşunuuuuuuuuuu
Heyecandan sevinçten ne yazdığımı bilemedim. :KK1: evet kızlar 16+1 görünüyor ama bebis 17+1 maşallah dedi
Ikinci olacak ilki erkekti 5 yaşında şimdi. Bu da kız dedi kesin mi dedim kesin kız dedi. Allaha şükür dualarim kabul oldu. Hareketli ve topluymus maşallah
:nazar:

Canım gözün aydın=)
Ne güzel haberlerle gelimişsin bak boşuna panik yaptın
telaşe oldun=))
oh oh maşallah hepimizeeeeeeeeeeee

X