- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mta cim sen beslenmene dikkat ediyo musun cok
sağo l canım,sanırım şu an hazır değil, yaptıktan sonra söylüyor velet ve lazımlığına oturmak hiç istemiyor,zırlıyor filan bakiim biraz daha, olmadı türkiye gittiğimde annnem öğetsin..
bu foto benim değil arkadaşlar mesajı da düzeltemiyorum, hem yazıp hem okuyodum buradaki bir arkadaşın kiyle karıştı sanırım, ben de yükleyim bilg. kapattıkltan sonra evirip çevirip bakıyorum nette farklı gözüküo diye, sonra jeton düştü
hadi yaaa biz de ne benziyo diyip duruyoz
gizooo duydun muuu bebişler karışmış sen bile yedin
maşallah canım ne güzel çok sevindim senin adına
benim de hayalimdir hep bi oğlum bi kızım olsun inşallah sağlıkla tabi
allahım hayırlı evlatlar versin, tüm isteyenlere de nasibetsin
bende valla bu kadarmı benzer diyorumay ınanmıyorum yaaaaaaaaaaaa :)))))
demek gizonunkıymış o bende dıyorum ıcımden alla alla duruş bıle aynı dıyorum :))
ayyy
yemeklerımı yaptım banyoya gırıştımmm tertemız ettım geberdim amaaa karpuz peynır yıyorum
bende et yıyemıyorumm ama sımdı esım ıcın et sote yaptım harıka gözüküyor
bakalım aksam yıyebılecekmıyım bı denıcem
balık hıc yemedim hamıle kaldığımdan berı
dun papatya yemışş zorla :)
bende denıcem yaa yavrum hamur ışı yemekten şışko olcak
Ah kizlar yemeklerinizi canim cekti burada yapma imkanim yok et yok cigkofte tavuk puf avcumu yalayim bari gece gece aserdim ( hepinize afiyet bal olsun bebislere yarasin yarin bebegimi inaallah gormeye gidecegim
ay canım yaaaa kusura bakmaa
hıc mı yıyecegın bısey yok canım yaa
orası cok kötuymus yemek acısından
neler yıyorlar acep yaa:44:
gecmis olsun poffcummmm
gebelikle mi ilgili kum dokme olayi? burda da okuyorum bu yuzden agri sizi ceken cok.
insallah atlatirsin bian once
çok teşekkür ederim charms, benim bünye de yatkın sanırım taştan sonra kum tekrarladı heralde gebelikte artıyor mu bu bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla baya var gerçekten gebelikte kum döken inş taşa dönüşmeden ne varsa çıkar gider çok su içiyorum ztn ona rağmen nasıl oldu anlamadım.. tek düşüncem bebişe bişey olmasın:18: bakalım inş atlatacağız bunu da...
Poff gecmis olsun bende tas dusurmustum bol su ve yogurdun suyunu bol bol ic sari suyu varsa sulanan onu rahatlayacaksin canim
Kizlar istanbulda avrupa yakasinda oturan varmi hangi hastanelere gidiliyor
Yenibosna Nisa Hastanesi Seymin TURAN'a
kızlar dün bebişe aldığım cicileri ekledim
Heyecandan sevinçten ne yazdığımı bilemedim. evet kızlar 16+1 görünüyor ama bebis 17+1 maşallah dedi
Ikinci olacak ilki erkekti 5 yaşında şimdi. Bu da kız dedi kesin mi dedim kesin kız dedi. Allaha şükür dualarim kabul oldu. Hareketli ve topluymus maşallah