- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
canm nedense bazen bana içimden senin ki kız gibi geliyohayırlısı tabi ama
anıl uygun aral a bide bunların yanında
aras,çağan,poyraz (çok severim ) berka, eymen,erdi v.s. bide duymuştum ismin içinde R harfi olması güçlendiriyomuş kişiyi doğruluk payı nedir bilinmez tabi ama aklında bulunsun
Senin kızının adı ne olucak cnm Allah izin verirse
Bnm kız olaydı nehir istiodum
yaww bişey deyin beee
:))) normal cnm ya içinde bir can büyüyor
Bnm ilk günden beri kasığım agrıo hemde hergün
Hiç geçmedi
Ama bacağım cok yürürsem
Agzın baş yesin cnm :) of offf
Herkes oyle diodu aralda bile kız yakıştırıyorlardı bana
Ya ben beren istiodum erkeklerede konuluyor sonuçta
Ama eşim asla istemio malooo :)))
Çağan cok güzel
Ares diyorum yunanlımıyız biz dio
Mert Ali Diom belki of Off
Ne olur ne olurrrrr yaaaa
Bnm bebişimede erkek ismi bulalım kızlarrr
Deliricem. İsim yok meydanda
Ali dio aral ama tek Ali olmasın
Değişik güzel bi isim olsun istiyorum
Ali kaldı miniğin adı yazıkkkkk
Eşimde hiç bi ismi begenmio kendi fikrini söyle diyorum
Kesinleşsin o zaman bulurum dio[/QUOT
Cemrecim ben kızımda erkek olursa Ali Uras koyarım diyodum kız olunca karar veremedik ben ayşe nazlı dedim eşim ayşeyi kabul etmedi sadece nazlı koyduk ama şimdi tavsiyem sakın naz nazlı koymayın gercekten isimlerini taşıyorlar eğer erkek olursa buna koyacaz yine Ali Uras diyoruz bakalım hayırlısı
vala öle gbi gelio bazen hayırlısı canm Rabbim hayırlısıyla gönlümüze göre versin inş. kocalar böyle antin kuntin isimler diyolar beğenmiyolar benimkide diyo ayy sölesene şu isimleri gülelim biraz uyuz ya onlara kalsa bilindik ismler . Ares te güzel canm beğendim. Bende beren i severim ;Ebru Şallı nın oğlunun adıda beren ünisex bir isim ne var yani ... Bende erkek olarak bera yı severim ama kesinlikle çift isim istiyorm bize kıza benziyo dedi bakalım ne çıkacak kızım içinde çok alternatifim var Allah'a şükür oğluş olursa onun içinde önemli olarak karar verebilmek
Ne olur ne olurrrrr yaaaa
Bnm bebişimede erkek ismi bulalım kızlarrr
Deliricem. İsim yok meydanda
Ali dio aral ama tek Ali olmasın
Değişik güzel bi isim olsun istiyorum
Ali kaldı miniğin adı yazıkkkkk
Eşimde hiç bi ismi begenmio kendi fikrini söyle diyorum
Kesinleşsin o zaman bulurum dio[/QUOT
Cemrecim ben kızımda erkek olursa Ali Uras koyarım diyodum kız olunca karar veremedik ben ayşe nazlı dedim eşim ayşeyi kabul etmedi sadece nazlı koyduk ama şimdi tavsiyem sakın naz nazlı koymayın gercekten isimlerini taşıyorlar eğer erkek olursa buna koyacaz yine Ali Uras diyoruz bakalım hayırlısı
miges cim yaa kesinlikleee isimlerini taşıyorlar
bnm oğlumun adı aral deniz (kendi adımıda koydum oğluma) tam adına uygun yanı asi huysuz cokkk zeki
çok duygusal aşırı derecede duygusal detaycııııı beter yani... 5 yaşında matematik dehası ...
ayşe ismine bayılırımmm hiç ama hiç modası geçmiyor...
seninkinin cinsiyeti ne aman belli olucak acep :44:
sağol canım benimm benimde belim yattığımda ağrıyo hayırlısı Allahtan bi doğursak bebişlerimizisağlıklı sıhhatli
benımkılerının adı belllı oldu cınarla kıvanc koyucaz yanı benım begendıgım bı kaç ismi soyliyim canım poyraz ateş rüzgar ayaz anıl daha vardı aklıma geldıkce yazarım canım
ANIL iyiymiş di mi cemre deniz)))))))
ayyyy pembecimmm .. tıkandım kaldım..
valla buyuk konuşmıyım bnm esşim böyle yapsa ayy yok yok soylemıyım
karı demesi çok kötü ustelık arayıp naif konuşması gerekırken neden bırıktırmış arıyor gıbı konuşmuş..
sen bence akşam al karşına konuş.. ıstersen dışarı cıkın..
karşılıklı konuşmanız lazım
bırde sanırım sen cok sessz kalıyorsun. o da alışmış sen hıc kırılmıyormuşsun gıbı sanıyor..
bılmıyor kı ıcıne atıyorsun
bnm burda bı arkadaşım var kocasından cok cekıoo.. onun ıcın calısıo onun borçları ıcın..
ama yınede yaranamıo onada bısey dıyemıoo gelıp hep bana aglıo cok kötü oluyorum bende
evet canooo ben cok begenıyorum :)))
iyi insanlar oluyorlar genelde ..
sen daha ıyımısın nasıl oldun yarında kurs varmı off gizoda bankada
valla gecede ben uyuyakalıyorum .. sız nasıl dayanıyorsunuz yaa
uykum cok oluooo ve ınanılmaz halsizimmmmm
Kızlar Benim karnım o kadar saçıyor o kadar ağrıyor ki kasığım
Oturup kalmamıyorum kızlar çok kötü ne yapacağım bilmem Dr lar birşey demiyor doğrulamıyorum yatamıyorum
Yani normal diyorlar ama ben ağlıyorum resmen ne yapacağız ya
canım geçmiş olsun Allah şifa versin. neden olumsuz konuştu ki doktorun sağlığına kötü bşr etkisi mi var şuan. Allah yardımcın olsun
geçmiş olsun canım.iyi düşün moralini yüksek tut.inşallah bir sıkıntı olmaz
Canımmmmm be demek iyi konuşmadı yaa ??
Ne dedi tam olarak ???
Allah yardımcın olsun
çok geçmiş olsun canm neden kötü konuştu ki Allah yardımcın olsun
canım cok gecmıs olsun bırden bıremı bısımı oldu
kızlar eşim aradı az önce derdin ne senın dıyo bana benım derıdım yok dedım sureklı annenmi soyledı bısımı dedıdıyıp duruyosun dedı benım kendı dusuncelerım olamazmı dedı sustum konussana be karı dıyo ne konasayım dedım sen dedı her kavgamızda susucakmısın artıst artıst konusma benle dedı ruhsatı nıye cıkarmadın dedı dedım annen kapıyı calmadı senı aradı senden ıstıyo demekkı dedım annem senı yemez korkma dedı dedım annen kapıyı calsaydı verırdım zaten dedım annem bızı rahatsız etmek ıstememıs oyuzden kapıyı calmamıs dedı sen kıcından uydurup durma dedı dedım annenın normalde gecesı gunduzu yokkı kadın saat 2lerde arayıp sarkı dınleten bı kadın oyle duszunleceli bi kadında degıl allah askına annenı bana anlatma gece 2lerde 3lerde sacma sapan sey için aradıgı zamanları ne cabukta unuttun 1lere kadar evıne gıtmıyodu bızımle bırlıkte duruyodu dedım bagırdı cagırdı kapadı telefonu cok kotuyum kızlar :)
Canım ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin derler. Sen hem deveyi güdemiyorsun hem gidemiyorsun altına yatmışsın eziyolar seni.
Baban sağ mi canım babana açıklasan. Ben bu durumda olsam babama anlatsam kocami alır karşısına iyi bi uyarır. Ben kızıma eziyet çektir diye vermedim sıkma kızımın canını der. Hayatta ezdirmez. Ay çok üzülüyorum senin durumuna yaa.
Canım ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin derler. Sen hem deveyi güdemiyorsun hem gidemiyorsun altına yatmışsın eziyolar seni.
Baban sağ mi canım babana açıklasan. Ben bu durumda olsam babama anlatsam kocami alır karşısına iyi bi uyarır. Ben kızıma eziyet çektir diye vermedim sıkma kızımın canını der. Hayatta ezdirmez. Ay çok üzülüyorum senin durumuna yaa.