2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Kızlar sizin bebekler kasıktamı hala ya bnmki çıkmadı bi türlü yukarı
Hep kasıkta hep kasıkta sagda ve sureklı ağrıyor
Sureklı sancıyor bıktım artık yaaa
Aralda hiç hissetmedim ben böyle bişey
Sizin bebişler nerde

Pembe cim yazdıklarını dikkatle okudum çok üzüldüm. Sen neler çekmişsin bu yaşta. Canım böyle yaşam mi olur. Sizin aile yaşantısı gibi ozeliniz kalmamış. Kaynanasıyla yaşayan çok gelin var bu kadarını hiç duymadım. Canım ya o kaynananı son derece zeki tavırlarınla susturacaksın yada resti çekeceksin kocana aaaa çok sinirlendim valla. Kimse kimseye eziyet çektiremez Idare etmek biraz yorar ama düzene girmenizi isterim ya çok üzüldüm. Kocan ne derse ondan taraf ol yoğurtu niye önce istemedin demiş aklıma gelmedi hayatım ya kusura bakma falan gibi mesela.. Niye annemlere gitmiyosun demiş. Hamilelik çok yorduihmal ettim yarın iyi olursam giderim hayatım falan desen işe yarar bence. Kaynanan ne derse desin bir dinler iki dinler sonra bakar ki sen uyumlu olumlusun anne sen bir karışma der. Bu zor ama olması gereken..Yok ben artık uğraşamiyorum diyorsan annen sağmis şükür ben senin annene tahammül edemiyorum bir süre annemlerde kalacam der gidersin. Umarım hakkında hayırlı bi şekilde halledersin. Allah kolaylık versin canım

Arkadaşlar ben geçen sene beyin kanaması geçirmiştim, bugün kontrole gittim ve haftasonu MR çektireceğim
Doktor çok iyi konuşmadı malesef, şimdilik bişey söylemek için erken ama dua edin bana.

Canımmmmm be demek iyi konuşmadı yaa ??
Ne dedi tam olarak ???
Allah yardımcın olsun

Arkadaşlar ben geçen sene beyin kanaması geçirmiştim, bugün kontrole gittim ve haftasonu MR çektireceğim
Doktor çok iyi konuşmadı malesef, şimdilik bişey söylemek için erken ama dua edin bana.

çok geçmiş olsun canm neden kötü konuştu ki Allah yardımcın olsun

canm bebişim nerde hiç bilmiyorum çünkü hiç bişe hissetmiyorum :44: arada kasıklarıma batmalar oluyo hepsi bu daha hamiş gibi bir görüntümde yok göbeğim var ama yumuşak hala sanki kilo almışım ne zaman belli olup sertleşecek ve ben minnakımı hissedeceğim diye sabırsızlanyorum offf yukarı derken canm nasıl olması gerek ki :44:

cok sagol canım aslında dedıklerını yapıyorum ama bazen hamılelıkten sanırım benımde sınırlerım bıyere kadar dayanıyo galıba anlayıslı bırıyım yanı ama yınede dıkkat ederım annem allaha cok sukur ıyı basımda yanımda zaten boyle gıderse olcagı sanırım o olcak en sonunda anneme gıdıcem

Ne olur ne olurrrrr yaaaa
Bnm bebişimede erkek ismi bulalım kızlarrr
Deliricem. İsim yok meydanda
Ali dio aral ama tek Ali olmasın
Değişik güzel bi isim olsun istiyorum
Ali kaldı miniğin adı yazıkkkkk
Eşimde hiç bi ismi begenmio kendi fikrini söyle diyorum
Kesinleşsin o zaman bulurum dio

canım cok gecmıs olsun bırden bıremı bısımı oldu

benımkılerının adı belllı oldu cınarla kıvanc koyucaz yanı benım begendıgım bı kaç ismi soyliyim canım poyraz ateş rüzgar ayaz anıl daha vardı aklıma geldıkce yazarım canım

erkek olsaydı poyraz ya da rüzgar olacaktı ikisinden birini secerdik fikr olsun

bel ve bacak ağrılarım çok oluyo benim ara arada kasıklarımda ağrı oluyo normalmi sizce sizde yaşıyomusunuz

çağan emir gökalp yiğit tuna batu yekta ege ata boran ne bilim bunlar güzel sankii anlamlarıda önemli tabii

bende sormuştum kasıklarımda ağrılar oluyo belimde ve bacaklarımdada oluyo normal demekkii...

Anıl cok güzel bi isim büyük ihtimal Anıl olabilir

canm nedense bazen bana içimden senin ki kız gibi geliyo hayırlısı tabi ama

anıl uygun aral a bide bunların yanında
aras,çağan,poyraz (çok severim ) berka, eymen,erdi v.s. bide duymuştum ismin içinde R harfi olması güçlendiriyomuş kişiyi doğruluk payı nedir bilinmez tabi ama aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…