kızlar eşim aradı az önce derdin ne senın dıyo bana benım derıdım yok dedım sureklı annenmi soyledı bısımı dedıdıyıp duruyosun dedı benım kendı dusuncelerım olamazmı dedı sustum konussana be karı dıyo ne konasayım dedım sen dedı her kavgamızda susucakmısın artıst artıst konusma benle dedı ruhsatı nıye cıkarmadın dedı dedım annen kapıyı calmadı senı aradı senden ıstıyo demekkı dedım annem senı yemez korkma dedı dedım annen kapıyı calsaydı verırdım zaten dedım annem bızı rahatsız etmek ıstememıs oyuzden kapıyı calmamıs dedı sen kıcından uydurup durma dedı dedım annenın normalde gecesı gunduzu yokkı kadın saat 2lerde arayıp sarkı dınleten bı kadın oyle duszunleceli bi kadında degıl allah askına annenı bana anlatma gece 2lerde 3lerde sacma sapan sey için aradıgı zamanları ne cabukta unuttun 1lere kadar evıne gıtmıyodu bızımle bırlıkte duruyodu dedım bagırdı cagırdı kapadı telefonu cok kotuyum kızlar :)
ayyyy pembecimmm .. tıkandım kaldım..
valla buyuk konuşmıyım bnm esşim böyle yapsa ayy yok yok soylemıyım
karı demesi çok kötü ustelık arayıp naif konuşması gerekırken neden bırıktırmış arıyor gıbı konuşmuş..
sen bence akşam al karşına konuş.. ıstersen dışarı cıkın..
karşılıklı konuşmanız lazım
bırde sanırım sen cok sessz kalıyorsun. o da alışmış sen hıc kırılmıyormuşsun gıbı sanıyor..
bılmıyor kı ıcıne atıyorsun
bnm burda bı arkadaşım var kocasından cok cekıoo.. onun ıcın calısıo onun borçları ıcın..
ama yınede yaranamıo onada bısey dıyemıoo gelıp hep bana aglıo cok kötü oluyorum bende
kızneren ağrıyor anlamadım karnın mı kasıgın mııı
bnmde ılk gundenberı kasıgım agrııııııı
idrar tahlılımde tamız cıktı
nden agrıo bılmıyorum her an sankı bebek çıkmak ıstıyormus gıbı
bak demedı demeyın ben erken doğum yaparsam hıc şaşırmıcammmm
aynen canım yaaa bnm babam yok ben kucukken vefaat etmişti. annemde hayatta karışmazzz...
karı koca arasına gırılmez der..
ben hep tek başımaydım hayatta. hep kendım başardım herşeyi..
eşimle bı sorun olsa sırtımı yaslıyacagım kımsem yokk gıdecegım kımsemde yok..
annem ablam ve ıkı çocuğuyla yaşıyor oraya gıtsem hayatta ıkı gun bıle dayanamıyorum
ırmakla aral sureklı didişiyorlar
abimlerden bahsetmıyorum bıle hıc bı zaman varlıklarını hissetmedim..
kocamdan başka kimsem yok.!
kavga ettiğimizde de hayatta altta kalmıyorum kalamıyorum hep tektim alışmışım kendımı savunmaya
Canm ne dicemi şaşırdımGerçekten uçmuş bu adam daha önce böyle değildi diyosun noldu birden bir bu adama böyle madem :44: üstelik senin hashas bir durumun var bak akşam gelicek triplere girecektir hiç susma ...sakın ağlarsın belki ama konuş anlat onun annesinin terbiyesizliklerini de torunlarına bile neler sölüyo de böyle bişi olabilirmi ya annemin yanında yaptıkları de bu kadar da olmaz de şimdi benim mi ona küsmem gerek onun mu bana ayrıca biz ona göre tecrubesiz ama bizim ondan destek almamız yerine neler yapıyo de baban bile bunları bunları söylüyo de söyle yani ben gelip sölicem hiiiii madem susarak ağlayarak halledemiyosun dök eteğindeki taşları ayrıca en önemli konu içimde can taşıyorum bune barbarlık de bebişler herşeyi hissediyorlar sen bana destek olup sakinleşmemi sağlıcana annenden daha çok nefret ettiriyosun de bilsin yani bu adamlara hep pışpış olmaz ya hiç katlanamıyorum ya ...
son ve en önemli konu bi kere sen onun karısısın doğru düzgün bir uslupla konuşsun seninle çocuklarının annesi olucaksın Allah nasip ederse hiii devam mı ediyor kötü konuşmaya de ki böyle olmaz ya bu durumu çözersin ya da çeker giderim kaybetme korkusunu tatsın gerçekten bu ne be!!!
cemrecim kesinlikle haklısın ama bununla karşılıklı doğru düzgün konuşmak olmıcak belli yani
aynen canım yaaa bnm babam yok ben kucukken vefaat etmişti. annemde hayatta karışmazzz...
karı koca arasına gırılmez der..
ben hep tek başımaydım hayatta. hep kendım başardım herşeyi..
eşimle bı sorun olsa sırtımı yaslıyacagım kımsem yokk gıdecegım kımsemde yok..
annem ablam ve ıkı çocuğuyla yaşıyor oraya gıtsem hayatta ıkı gun bıle dayanamıyorum
ırmakla aral sureklı didişiyorlar
abimlerden bahsetmıyorum bıle hıc bı zaman varlıklarını hissetmedim..
kocamdan başka kimsem yok.!
kavga ettiğimizde de hayatta altta kalmıyorum kalamıyorum hep tektim alışmışım kendımı savunmaya
herseyı bılıyo zaten sıze anlattıklarımın hepsını bılıyo annesı onun yanında dedı hevesım kursagımda kaldı dıye sonra ben annene cok darıldım dedıgımde sen hep yanlıs anlıyosun annemı dıyo herseyı bıldıgı halde boyle davranıyo yanı herseyı anlatıyorum ona hemde tatlı dılle beddua okudugunda bıle saka yaptı dıyo nedıyımkı kaybetme korkusumu o yok işte
basın sagolsun canım allahtan sana allah ıyı bı koca vermıs allah huzurunuzu bozamasın aıle gercekten cok onemlı yanında olmaları varlıgını hıssetmen cok onemlı
Kızlar eşimin akrabasının mahallesine geldik köy gibi burası çok güzel
Ben hiç köy göremediğim için hep özenmişimdir
Sacı çıkarmışlar hamur açıyorlar bir güzel
Yerde oturuyoruz yer sofrası falan)
Bana hep sosyete gözüyle bakarlar ama ben çok severim böyle samimiyeti
Sitede oturmaktan yobazlaştık
Karadenizliler bilir taflan kiraz tuzlusu yapmışlar kavurma
Canımın çekeceğini hiç düşünmemiştim enteresanım
Oh bahçede temiz hava evde daralıyorum artık ya
Kasığım ya Dr bana da erken doğum riskin var dedi zaten
Off öyle sancı ki aman aman
Üzümcümmmm bende turk kahvesi içip kapadımmmm :)))))
Canımı istettirdin kız :)))
İlk bebişin erkekmiydi cano bu da kz ne güzel ay hayalimdi bnm
Ühüüüüüüü
Allah sağlıkla kavuşmanı nasip eylesin canım
miges cim yaa kesinlikleee isimlerini taşıyorlar
bnm oğlumun adı aral deniz (kendi adımıda koydum oğluma) tam adına uygun yanı asi huysuz cokkk zeki
çok duygusal aşırı derecede duygusal detaycııııı beter yani... 5 yaşında matematik dehası ...
ayşe ismine bayılırımmm hiç ama hiç modası geçmiyor...
seninkinin cinsiyeti ne aman belli olucak acep :44:
canım harikaaaaaaaaa...
ay bende köyü cok severim burssda cok köy var arkadaşlarım hep çağırıyorlar kıraz toplama fln ama hıc kısmet olmadı
annem ıstanbula döndükten sonra köye gıdıcek ohh miss gibi vallaa
sac ekmegınede bayılırım.. of off ye anam yeeeee
kurudun kaldın :)
bende hep esma ismini çok istemişimdir ayrıca zeynep le zehra isimleride kızlara cok yakışıyo ben genelde eski isimleri seviyorum eşim annannesinin ismini koymak istedi bnde tamam dedim AYŞE koyucaz kısçemizin adını :) eski olması yeterliydi benm için ikincide ben koyucam inşallah :)
Ya kız isimleri içinde tavsiye bekliyoruz bana esra ve rumeysa yakın geliyor. Başka fikri olan ?