2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canm ne dicemi şaşırdım Gerçekten uçmuş bu adam daha önce böyle değildi diyosun noldu birden bir bu adama böyle madem :44: üstelik senin hashas bir durumun var bak akşam gelicek triplere girecektir hiç susma ...sakın ağlarsın belki ama konuş anlat onun annesinin terbiyesizliklerini de torunlarına bile neler sölüyo de böyle bişi olabilirmi ya annemin yanında yaptıkları de bu kadar da olmaz de şimdi benim mi ona küsmem gerek onun mu bana ayrıca biz ona göre tecrubesiz ama bizim ondan destek almamız yerine neler yapıyo de baban bile bunları bunları söylüyo de söyle yani ben gelip sölicem hiiiii madem susarak ağlayarak halledemiyosun dök eteğindeki taşları ayrıca en önemli konu içimde can taşıyorum bune barbarlık de bebişler herşeyi hissediyorlar sen bana destek olup sakinleşmemi sağlıcana annenden daha çok nefret ettiriyosun de bilsin yani bu adamlara hep pışpış olmaz ya hiç katlanamıyorum ya ...
son ve en önemli konu bi kere sen onun karısısın doğru düzgün bir uslupla konuşsun seninle çocuklarının annesi olucaksın Allah nasip ederse hiii devam mı ediyor kötü konuşmaya de ki böyle olmaz ya bu durumu çözersin ya da çeker giderim kaybetme korkusunu tatsın gerçekten bu ne be!!!

cemrecim kesinlikle haklısın ama bununla karşılıklı doğru düzgün konuşmak olmıcak belli yani

Kasığım ya Dr bana da erken doğum riskin var dedi zaten
Off öyle sancı ki aman aman

Başın sağolsun canm Senden bir tane de burda var bende öyleyim ya küserim ya da susmam bende babasız yetiştim annemin tarzıda böyledir kocamı çok sevdim olmıcak şeylerine ok. dedim ama sınırı aşamaz tamam canlarımız hayat arkadaşlarımız ama bi dozaj var yani 2 kış kayınvalidemlerle yaşadım sorunlarda oldu ama herşeyi ona aktardım hiii ailesi olduğu için hiç haksız görmez ama benide susturmaz yanlış anladın ya da boşver sen ona bakma filan görümcem bir densizlik etti hiç muhattap olmadım öyle bir anladı ki suçunu benim le konuşurken çekiniyodu 1 haftaya yakın odamdan çıkmadım eşimde mahvoldu evde cenaze var gibiydi hayat zor yeri geliyor kendi ailemizle anlaşamazken tabiki farklı insanlarla yaşamaya çalışırken sorunlar tabiki çıkıcak ama anlayış çok önemli ben sıktım dişimi eşimde farkındaydı sağolsun şükür iyiyiz Rabbim hepimizin yuvasını korusun

herseyı bılıyo zaten sıze anlattıklarımın hepsını bılıyo annesı onun yanında dedı hevesım kursagımda kaldı dıye sonra ben annene cok darıldım dedıgımde sen hep yanlıs anlıyosun annemı dıyo herseyı bıldıgı halde boyle davranıyo yanı herseyı anlatıyorum ona hemde tatlı dılle beddua okudugunda bıle saka yaptı dıyo nedıyımkı kaybetme korkusumu o yok işte

basın sagolsun canım allahtan sana allah ıyı bı koca vermıs allah huzurunuzu bozamasın aıle gercekten cok onemlı yanında olmaları varlıgını hıssetmen cok onemlı

Allah yardımcın olsun canm dua et düzelir inş. bebişlerini düşün en önemlisi...

Kızlar eşimin akrabasının mahallesine geldik köy gibi burası çok güzel
Ben hiç köy göremediğim için hep özenmişimdir
Sacı çıkarmışlar hamur açıyorlar bir güzel
Yerde oturuyoruz yer sofrası falan)
Bana hep sosyete gözüyle bakarlar ama ben çok severim böyle samimiyeti
Sitede oturmaktan yobazlaştık

Karadenizliler bilir taflan kiraz tuzlusu yapmışlar kavurma
Canımın çekeceğini hiç düşünmemiştim enteresanım
Oh bahçede temiz hava evde daralıyorum artık ya

Pembecim kocanı gerçekten seviyorsan böyle kabul etmelisin. Onu değişemiyorsan kendini değiştir. Ona onu sevdiğini hissettir. Nelere kızacagını tahmin ediyorsundur. O konulara dikkat et. Anneme saygı göster diyorsa göster. Onlara git diyorsa 5 dk git ara sıra. Elinden geleni yap meydanı kimseye bırakma. Eskiden böyle değildi diyorsun belki geçici bir dönemdir. Yanında ol sen yanında olmazsan başkaları olur. He yeterince çektim bıktım diyorsan topla bavulunu gözü korksun bakalım ne yapacak. Dediğm gibi önce ne istediğine karar ver. Kararının arkasında dur. Kimse seni caydıramasin ne kaynanan ne de başkası.

basın sagolsun canım allahtan sana allah ıyı bı koca vermıs allah huzurunuzu bozamasın aıle gercekten cok onemlı yanında olmaları varlıgını hıssetmen cok onemlı

ah cnm bnm yaşadıklarımı bır bılsenızz

abım benı yıllar sonra ışı duştugu ıcın aradı o da onun oturduğu mustakıl ev vardı . yıllar once bız o evden çıkmıştık abımle delı yengem ord ayasıyorlardı ama ev babamın uzerıneydı .. babam ölünce tum kardeslerın ımzası gerekıodu bına yaptırmak ıcın
gecen sene benı aradı ımzan gerekiyor ıstanbula gel dedı bende o zaman konuştum ışte..
yıllarca susmuştum..
sız dedım ne zaman bana abılık yaptınız dedım.. bır kere arayıp annemle ben kıralarda surunurken halınzı nedır dıye sordunuz mu dedım.. ben lıseden berı çalışıyorum .. bır selam verdınız mı bı seye ıhtıyacınız varmı dıye sordunuz mu dedım..
belkı kötü yola duştum belkı eroınman oldum.. hıc bılmedınız halımı dedım..
ben yıllarca calısıp ev gecındırdım.. ısyerlerınde yaşadıklarımı bıldınız mı dedım.
ben sana bır düğünde selam vermek ıstedım sen karından korktuğun ıcın yuzunu cevırdın benden dedım
oysa benle abımın arasında hıccc hıc bısey gecmedı sadece karısı bızı sevmıyor dıye oyle davranması cok zoruma gıtmıştı..

ben babasız buyudum baba olmanız gerekırken bana abılık bıle yapmadınız dedım..
yanlışım yalanım yok .. Allaha a sığındım. hep mrk ederdım nasıl bırıyle evlenıcem dıye
kıcam hem baba hem ana hem yar oldu bana..
en ıyı dostumda o dur. cunku dost kazıgıda cok yedım.

sonra abım bana haklısın dedı .. sadece haklısın..
boşver dedım kendı kendıme.. gıdıp ımza verdım sımdı mutehaıte verıcekler evı yaptırıcaklar ..

canım harikaaaaaaaaa...
ay bende köyü cok severim burssda cok köy var arkadaşlarım hep çağırıyorlar kıraz toplama fln ama hıc kısmet olmadı
annem ıstanbula döndükten sonra köye gıdıcek ohh miss gibi vallaa
sac ekmegınede bayılırım.. of off ye anam yeeeee
kurudun kaldın :)

cümleyi yanlış kurmuşum cnm :)
benm ilk bebeğim hamileliğimi ilk nescafeyle farketmiştim yazcktım :)

Allah sağlık versinde kız erkek hiç farketmez cnm benm ama ben ilk öğrendiğimden beri hep kız hssettim rüüyalarımda bile kız gördüm hep bebeğimi :) hatta dün rüyamda gördüm meleğimi hala tüylerim diken diken oluyo ama doktordayız doktor ultrasonla bakıyo bana gülümsüyo ordan beni görüyo gb öyle garip oldum ki :)

Ay bende doktora gitme sorunu var hiç Halim yok ikili testin sonucu çıktı onu bile arayıp sordum 16. Haftayı beklemeyi düşünüyorum kızımda bi erkek bi kız beni deli etmişlerdi 3 Dr onun için beklicem:)) eşimin adı Uğur ondan uras düşünüyoruz bide anlamı talih şans mutluluk benim ismimde Zeynep hiç modası geçmiyor benim adım olmasaydı kızımın adı Zeynep olurdu kesin gerçi kulağına ezan okunurken Zeynep NAZLI diye okundu:))) hı bide Allah Arala ismiyle sağlıklı hayırlı mutlu uzun ömürler versin canım Aralda güzel erkek olursa listemize eklerim:))

Son düzenleme:

Evet bana da değişiklik oldu gelin hanım gelin hanım
Bayıldım)
Tok karnına açık havada ne yedim ne yedim

Valla biz bu gidişle Aralık ortasını göremeyiz ya
Dr öneride de bulunmuyor
Yattım içerde valla karnım şişti şişti sancıdan çok fena

Ya kız isimleri içinde tavsiye bekliyoruz bana esra ve rumeysa yakın geliyor. Başka fikri olan ?

Ben kızım olasaydı adını hayat ya da hayal düşünüyordum
Soyadımızla çok uyuyor da

Ben isminde kesinlikle Türkçe karakter istemiyorum o konu da netim o kadar
I ö ç ü ğ falan

bende hep esma ismini çok istemişimdir ayrıca zeynep le zehra isimleride kızlara cok yakışıyo ben genelde eski isimleri seviyorum eşim annannesinin ismini koymak istedi bnde tamam dedim AYŞE koyucaz kısçemizin adını :) eski olması yeterliydi benm için ikincide ben koyucam inşallah :)

Kizlar slm hepinize..dun perinatologa gittik oglusumun ensesini kordonu kalin gosteriyormus, kordon boynuna dolanmis cok sukur baska bir sorunu yok. Kizim da saglikli gorunuyordu. Kizim 120 oglum 130 gr satimagore 1 hafta onde gorunuyorlar.. buarada ben kizima ışık ogluma kaan ismini düşünüyorum..

Ya bende eski
İsmleri çok seviyorum
Kızımız olursa Belgin ya da bihter koyalım dedim eşime
Anaaaaam kıyamet koptu
Kaçıncı devirdeyiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…