- 5 Nisan 2013
- 1.076
- 1.152
2 bucuk senelik evliyim en bastan boyle degıldı son bı bucuk senedır hep boyle kavga cıkarmaya yer arıyo esıme sureklı sıkayet etmeye yer arıyo bı acıgını bulsamda ogluma soylesem kafasında hep kaynatamlada ayrılar kaynatamda baska bırıyle evlı onla aramız cok ıyı baba kız gıbıyız ona bıle arayıp benı sıkayet edıyomus kaynam baya once bı olay olmustu aramıs oglunu karsına al ogluna akıl ver esının sozunden dısarı cıkmıyo dıye babamda bana soyledı ne oldu falan dedı bende olayı anlattım işte nese sıkma canını ben bılıyorum onun nasıl bı ınsan oldugunu dedı hatta sonra canla konusmadı dıye arayıp kufur etmıs kaynatama baba degılsın sen falan dıye bı ay oncede kardesımı ıstemeye geldıler dunurculere babam esımı anlatıyo ıste bız damat almadık erkek evlat aldık falan dıye kızımı evlendırdıgımı hıssettıredı falan dedı kaynanam nedese dunurculerın yanında evet bende gelınmı aldım almadımmı bılmıyorum anasından cıkmıyo ona gore dedı kardesımın kaynanasına herkesın ıcınde
ay canım çok üzüldüm yaaa senin kaynana baya dengesiz nerde ne konuşcağını bilmiyor rabbim yardımcın olsun( sen baya sabırlıymışın canım ama falcılardan çıkmayan kadından herşey beklenir büyü felan yapmasın eşine dikkat et canım rabbim senide bebeklerinide korusun inşş ....