- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
Kızlar ben hiç yatmadım. Lohusa yatağı nedir bilmedim
Ama ben doguma kadar cok gezdim cok hareket ettim çokkkk yürüdüm
Ama bunda mıhlandım kaldım(
Ne olcak sonum bilmiyorum.
Oğlumu bile tek koluma yatırıp ilk kendim duşun altında yıkamıştım :)
Canım sezeyanda da bi sürü ters şey oluyor
Rabbim hayırlısı ne ise onu yaşarsın bize
En önemli şey onları riske sokmamak
canm harikasın ya hatta süpersin ilk kez normal doğuma ılımlı yaklaştım
bana cevap yokmu ya
Canm inş. hamişsindir
ya uuf çok pişmanım ama yedim:44:
canım çekti uyuyodum birden sanki rüyamda gördüm gbi aylardır midemi bulandıran şey bide tavuk.kfc'den söyledim bide yedim utanmadan neyse artık bidaha istersem kendim yaparım:26:
gizoşcum valla zararlı mararlı ben sürekli yiyorum haftada bir filan :44: napiyim 20:30 gidiyorum eve genelde kahvaltılık yiyorum yemek yapamıyorum çok yorgun olduğum zamanlar direk kfc yalan yok
Canım arada olur öyle kaçamaklar bende dışardan yedim bugün napalım Batman'da kfc yok olsa ben her hafta yerdim:)))
Cemre bence senin vücut yapınlada alakalı zayıf ve kaslı görünüyorsun onun içinde çabuk toparlanmıssınbenim mecburen sezeryan oldu tersti kızım ilk doğumu olacaklar şimdiden bunları çok takmayın çünkü son ana kadar hersey değişebiliyor ayrıca annen içinde gözün aydın
Bide kızlar sizin şu hızınıza hayranım benim hergün yardımcım geliyor annem uğruyor ama okumaya anca vakit buluyorum artı çalışmıyorum nasıl yapıyorsunuz gerçi benim mide bulantım olunca iptal oluyorum halen tam düzelemedim süt içmek mi yoğurt yemek mi ne kadar uzak bunlar bana yazık benim bebime
gerçekten hayırlısı bakalım rabbim hangi doğum şeklini nasip edecek :18:
Migescim teşekkür ederim cidden özellikle karın bölgem basta olmak üzere kaslıydı :)
Birde pelvis hareketleri cok işe yarıyor
Ben sürekli yapardım ilkinde
Hani kukuyu sıkıp geri bırakma o seni doguma hazırlıyor kasları güçlendiriomuş
Kızlar siz normal doguma vücudu alıştırın olursa kolay olur ztn
Ama bebek dönmez tada plesanta onde olur Yada açılma olmaz
Yada çatı dardır o zmn illaki Sezeryan
Allah kimseyi o yolda oyalamasın.
Hiç bir kadını ana olmaktan geri bırakmasın
Valla yemek yedik şimdi kuru fasulye harika olmuş
Annem salatayı neden az yaptın dedi :))))) size demiştim salatamı çok beğenir die
aminnn canm amin ellerine sağlık ahhh bende evde olsamda yemeklerimi yapsam akşamları hep kahvaltılık :44:
Hahahaha koptum yaaa=)))
Yorumsuz=)
Perikızı benim arkadaşım eylül de epidural sezeryan oldu
Altunizadedeki başkent hastanesinde
Çocuğu sezeryanla çıkartırken nasıl başardıysa kadın köprücük kemiğini kırmış bebeğimizin
Yani kısmette ne varsa o.Sezeryanda kırık çıkık riski olmuyor diye birşey yok tatlımm
Yaa belli ben bugün ki topiği okuyana sana uyarıda bulana kadar KFC ye gitmişsin
Bebiş içeride isyanlarda kuzum yaa=)
Bence sana yasaklar cazip geliyor senin huyun bu hehe=)
off ya Allah korusun canm açıkcası hem kötü doğumlar hem acısı bide bacağını gere gere durumu beni benden alıyo offf hayırlsı artık
Yüzüstü yatmayı seven arkadaşlar
alın ileri zamanda haliniz hehehe kızmak yok he=)
Seçenek fikir olsun dedim
ahaaahhh
Uzun suredir yoktum oglum cagan cumadan beri surekli kusuyordu...cumartesi hastaneye yatirdik.dun cikarttik...
cmt.ikili testim vardi onuda yaptiramadim...ins. bugun yaptiracagim. .
çok geçmiş olsun
GÜNAYDINNNNNNNNN :)
Akşam görüşürüüüzzz öpüyorummmm hepiniziiiiiiiiiiii :)
staj zamanı
offf gizoooooooooooo ya iş mi başladı Allah yardımcın olsun
Kızlar Gunaydın, bebeklerinize düşündüğünüz isimler var mı?
Ben kızıma iki isim koymayı düşünüyorum Zeynep İnci
Bende 2 isimden yanayım arşivmde geniş modern anlamlı ve değişik isimlerden yanayım Allah bağışlasın bebeklerimizi
kızlar merhaba nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah ben biraz kötüyüm kızlar anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum ama bırılerıne anlatmassam cıldırıcam bızım evde hergun bı kavga var bıktım artık bu hamıle halımle hergun sıkıntı hergun stres cekıyorum zaten hamılelıgım zor gecıyo bıde eşim üstüne tuz bıber oluyo kaynanam la aramız hep kotu hep aramızı bozmaya calısıyo kocamla sureklı dolduruyo sımdıye kadar yanımdaydı eşim ama sımdı annecı oldu kaynanamla altlı ustlu oturuyoruz en usttede esımın ananesı akdsamkı kavga neden ananesıne ugramıyomusum esım bunu sordu kı esımde cıkmaz yanı sureklı hafta bır aklına gelırse oda dedımkı işten zaten 8 de gelıyorum annemde yıyorux yemeklerı kendı annemde ee saat oluyo 10 eve gelıyorum ıslerı yapıp yatıp uyuyorum hangı ara gıtcem ayrıca sen hadı gel ananeme cıkalım dedınde cıkmadımmı dedım pekı bıze nıye gelmıyolar bılımusun dedı dedım nerden bılıyım sen aıleme saygısızlıkmı yapıyosun dedı dedım nerden cıktı annen arayıp bısımı soyledı yok dedı emınım soylememıstır ben dedım ne annene nede ananene sımdıye kadar bı saygısızlık yaptım dedım ayrıca hamıle oldugumdan berı bırı ınıp gelın be nasılsın ıyımısın bı derdın sıkıntın varmı dıye sordularmı dedım ses yok sen bişi yapmasan onlar gelırler dedı gelmıyolar sende gıtmıyosun benım aıleme saygı duymak zorundasın dedı bende tamam uztmayalım dedım cunku aglamaklı oldum ve konuyu uzatmıyım dedım yatıyodum tepemden bakarak hayır konusucaksın benımle bı elıde kolumda kolumu tutuyo ben senın kocanım bana saygı duyucaksın sen benı neden kaıleye almıyosun neden dınlemıyosun ya ama nasıl bagırıyo ustume ustume sonra konusalım bagırma dedım aglamaya basladım nese bagırdı cagırdı yatak odasına gectı kapıyı kapattı bende salonda kaldım nese salonda yattım annesı dısardayıdı geldı kı konusuyoruz annesıyle annesınınde arabasının ruhsatı bızdeydı zıle calmadı esıme seslendı esımde cıkmadı sonra telefonla aradı getırırmısın dıye esımde bana soyledı gotur dıye bende kendın kotur dedım cunku ıstese zılı calar bendende ısterdı yada kapıya vurur ısterdı cunku gec bı saat degıldı ısıklarmız yanıyodu saat daha 10 bucuktu bı ton laf soyledı yattı uyudu umrunda degıl bende aglaya aglaya uyuyamadım işede gıdemedım heryerım sıs ama kızlar cıldırcam artık napıcagımı bılmıyorum
canm önce sakin ol daha önce problemler yaşayıp yaşamadığınızı tabi ki bilemem ama kendini stress den uzak tut lütfen haklısın insan burada her istediğini rahatça anlatabildiği için rahatlıyor. Açıkcası şahsi fikrim eşinin tutumunu hiç beğenmedim ve kesinlikle annesinin onunla bir ön konuşma yaptığını düşünüyorum bazı insanları anlamak imkansız zaten hep haklıdırlar bişeylere kızarlar karşı tarafın haberi olmaz yani tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış...Senin tavrınla alakalı bir sıkıntısı varsa önce sana sölesin eğer seninle çözemezse belki oğluna söler ki yinede yapıcı taraf ve büyük olduğu için idareci olmalı terbiyesizlik olmadığı sürece ama anlattığın kadarıyla senin kayın valide ergenler gibi tripler atıyor filan çok yalnış kaldı ki onun torununu doğurucaksın üzme canını eşler arada kalıyor bu durumlarda sen küsmeden durumu anlat evet o annesi ama sen de ailesi karısısın