2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canım sezeyanda da bi sürü ters şey oluyor
Rabbim hayırlısı ne ise onu yaşarsın bize
En önemli şey onları riske sokmamak

canm harikasın ya hatta süpersin ilk kez normal doğuma ılımlı yaklaştım bende kendim halletmek isterim işlerimi ama korkarım kendi annemi istiyorum yanımda fakat annem felç geçirdi bir sene evvel tamamen düzelme ihtimali var Allah'a şükür düzelirse annecim olcak yanımda açıkcası kaynanamların olmasını istemem kaynanamla anlaşamıyor geçinemiyor değilim aksine ama uzun hikaye onu da bir ara anlatarım

bana cevap yokmu ya

Canm inş. hamişsindir Tekrardan kan vermen gerekebilir hadi hayırlsıı

gizoşcum valla zararlı mararlı ben sürekli yiyorum haftada bir filan :44: napiyim 20:30 gidiyorum eve genelde kahvaltılık yiyorum yemek yapamıyorum çok yorgun olduğum zamanlar direk kfc yalan yok

gerçekten hayırlısı bakalım rabbim hangi doğum şeklini nasip edecek :18:

aminnn canm amin ellerine sağlık ahhh bende evde olsamda yemeklerimi yapsam akşamları hep kahvaltılık :44:

off ya Allah korusun canm açıkcası hem kötü doğumlar hem acısı bide bacağını gere gere durumu beni benden alıyo offf hayırlsı artık

Yüzüstü yatmayı seven arkadaşlar
alın ileri zamanda haliniz hehehe kızmak yok he=)
Seçenek fikir olsun dedim

ahaaahhh bende hep yüzüstü yatardım hamiş kaldığımdan beri hasret kaldım napalım bebişlerimize can feda

Uzun suredir yoktum oglum cagan cumadan beri surekli kusuyordu...cumartesi hastaneye yatirdik.dun cikarttik...

cmt.ikili testim vardi onuda yaptiramadim...ins. bugun yaptiracagim. .

çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inş. 2li sonuçlarında iyi çıkar Allah'a emanet ol

GÜNAYDINNNNNNNNN :)
Akşam görüşürüüüzzz öpüyorummmm hepiniziiiiiiiiiiii :)
staj zamanı

offf gizoooooooooooo ya iş mi başladı Allah yardımcın olsun

Kızlar Gunaydın, bebeklerinize düşündüğünüz isimler var mı?

Ben kızıma iki isim koymayı düşünüyorum Zeynep İnci

Bende 2 isimden yanayım arşivmde geniş modern anlamlı ve değişik isimlerden yanayım Allah bağışlasın bebeklerimizi

canm önce sakin ol daha önce problemler yaşayıp yaşamadığınızı tabi ki bilemem ama kendini stress den uzak tut lütfen haklısın insan burada her istediğini rahatça anlatabildiği için rahatlıyor. Açıkcası şahsi fikrim eşinin tutumunu hiç beğenmedim ve kesinlikle annesinin onunla bir ön konuşma yaptığını düşünüyorum bazı insanları anlamak imkansız zaten hep haklıdırlar bişeylere kızarlar karşı tarafın haberi olmaz yani tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış...Senin tavrınla alakalı bir sıkıntısı varsa önce sana sölesin eğer seninle çözemezse belki oğluna söler ki yinede yapıcı taraf ve büyük olduğu için idareci olmalı terbiyesizlik olmadığı sürece ama anlattığın kadarıyla senin kayın valide ergenler gibi tripler atıyor filan çok yalnış kaldı ki onun torununu doğurucaksın üzme canını eşler arada kalıyor bu durumlarda sen küsmeden durumu anlat evet o annesi ama sen de ailesi karısısın Allah'a emanet ol canm

Pembe cimm kocan neden birden böyle oldu ya
Ah cnm üzülme lutfennnn kendine bebişiniz zarar.
Eşinin anlayışlı olması gerekio
Bnm eşim kapıyı kapatsa kendini affettirene kdr cok uğraşması gerek
Hamileyken hele ....
Bencede k. Validen bişeyler dio kocana
Ama onun dengeyi kurması gerekio
Onları susturmalı. Kendide etkilenmemeli.

sagol canım ama duzelmıyo durum hep boyle artık tedırgın gırıyom eve yıne bı kavga cıkcakmı dıye bısı olcakmı dıye dedım hamıleyım duzelır belkı ama yok dahada kotu oldu ılk zamanlar ıkız oldu dıye kavnanamın bı aglamadıgı kaldı hevesım kursagımda kaldı dedı bırı olcek dedı hep ben bakmam dedı neler neler ıkı cocuk apartmanda cok ses cıkartırmıs ufladı pufladı hep ben tedavıyle hamıle kaldım erken menopozum vardı oyuzden cocuk sahıbı bıdaha olamıycaktım tedavıyle kaldım dahada yasım 24 bana nededı bılıyomusun ınsallah cocugun olmaz dedı esımde bılıyo dedıgını ama ben yıne uzulmesın deım esım yıne barıstım bana hep can senı altadıcak ıc camısırlarına gelınce bak yok su falcıya gıttım aldatıyomus senı daha neler neler yaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canm seni üzmek adına söylemiyorum sakın yalnış anlama ama anlattığına göre kaynanan tam kaynana ve sopalık !!! Elim ayağım titredi burda ya

cemredenız boyle degıldı canım anlamıyorum esım benı tutardı hep cunku annesını bılıyo nasıl bırı oldugunu bosver derdı hep takma derdı bıraz bıraz unuturdum annesının yaptıklarını barısırdım sonra ama artık ılgısız annesını tutan en ufak bıseyde bagıran cagıran bırı oldu kendı annemle cok ıyı anlasıyodu annemıde ıstemıyo artık kı annem okadar ıyı davranıyokı esıme dun aksam sen benım aıleme boyleysen bende ıstemıyorum dedı yemeklerı sen yap dedı dun yemek yaptım yogurt yoktu gıdıp alırmısın dedım nıye gelmeden once aramadın dıye bı bagırdı bendedım erken gedın arıycaktım ama erkenden geldın dedı bıdaha olmasın dedı ya

Ne kötü kalpli bi kadın üzülüyorum ben böyle insanlara günahkarlar

saat 1 oldu arayıpta esım sormadı nasılsın dıye aksam aglaya aglaya bı hal oldum ıse gıtmedıgımıde gordugu halde neyın var demedı bıle yazık cok yazık onun ıcın bunca seye katlanıyorum umrunda bıle degıl

Pembecim bu kadın kocana bişey yaptırmış olmasınnn
Günahını almayayımda

aklıma gelmedı degıl pek bı sevıyo buyucuyu falcıyı hatta bı buyucu tanıdıgı var herkesı goturuyo ona falan unlu bı buyucude bu unlululerun gıttıgı yakın arkadaslar bıde gunahı boynuna yıne ama aklıma gelmedı degıl zaten esımın bırden bıre bukadar degısmesıne anlam veremıyorum

Arkadaşlar ben geçen sene beyin kanaması geçirmiştim, bugün kontrole gittim ve haftasonu MR çektireceğim
Doktor çok iyi konuşmadı malesef, şimdilik bişey söylemek için erken ama dua edin bana.

Arkadaşlar ben geçen sene beyin kanaması geçirmiştim, bugün kontrole gittim ve haftasonu MR çektireceğim
Doktor çok iyi konuşmadı malesef, şimdilik bişey söylemek için erken ama dua edin bana.

canım geçmiş olsun Allah şifa versin. neden olumsuz konuştu ki doktorun sağlığına kötü bşr etkisi mi var şuan. Allah yardımcın olsun

geçmiş olsun canım.iyi düşün moralini yüksek tut.inşallah bir sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…