- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
kızlar eşim aradı az önce derdin ne senın dıyo bana benım derıdım yok dedım sureklı annenmi soyledı bısımı dedıdıyıp duruyosun dedı benım kendı dusuncelerım olamazmı dedı sustum konussana be karı dıyo ne konasayım dedım sen dedı her kavgamızda susucakmısın artıst artıst konusma benle dedı ruhsatı nıye cıkarmadın dedı dedım annen kapıyı calmadı senı aradı senden ıstıyo demekkı dedım annem senı yemez korkma dedı dedım annen kapıyı calsaydı verırdım zaten dedım annem bızı rahatsız etmek ıstememıs oyuzden kapıyı calmamıs dedı sen kıcından uydurup durma dedı dedım annenın normalde gecesı gunduzu yokkı kadın saat 2lerde arayıp sarkı dınleten bı kadın oyle duszunleceli bi kadında degıl allah askına annenı bana anlatma gece 2lerde 3lerde sacma sapan sey için aradıgı zamanları ne cabukta unuttun 1lere kadar evıne gıtmıyodu bızımle bırlıkte duruyodu dedım bagırdı cagırdı kapadı telefonu cok kotuyum kızlar :)
Canm ne dicemi şaşırdım Gerçekten uçmuş bu adam daha önce böyle değildi diyosun noldu birden bir bu adama böyle madem :44: üstelik senin hashas bir durumun var bak akşam gelicek triplere girecektir hiç susma ...sakın ağlarsın belki ama konuş anlat onun annesinin terbiyesizliklerini de torunlarına bile neler sölüyo de böyle bişi olabilirmi ya annemin yanında yaptıkları de bu kadar da olmaz de şimdi benim mi ona küsmem gerek onun mu bana ayrıca biz ona göre tecrubesiz ama bizim ondan destek almamız yerine neler yapıyo de baban bile bunları bunları söylüyo de söyle yani ben gelip sölicem hiiiii madem susarak ağlayarak halledemiyosun dök eteğindeki taşları ayrıca en önemli konu içimde can taşıyorum bune barbarlık de bebişler herşeyi hissediyorlar sen bana destek olup sakinleşmemi sağlıcana annenden daha çok nefret ettiriyosun de bilsin yani bu adamlara hep pışpış olmaz ya hiç katlanamıyorum ya ...
son ve en önemli konu bi kere sen onun karısısın doğru düzgün bir uslupla konuşsun seninle çocuklarının annesi olucaksın Allah nasip ederse hiii devam mı ediyor kötü konuşmaya de ki böyle olmaz ya bu durumu çözersin ya da çeker giderim kaybetme korkusunu tatsın gerçekten bu ne be!!!
ayyyy pembecimmm .. tıkandım kaldım..
valla buyuk konuşmıyım bnm esşim böyle yapsa ayy yok yok soylemıyım
karı demesi çok kötü ustelık arayıp naif konuşması gerekırken neden bırıktırmış arıyor gıbı konuşmuş..
sen bence akşam al karşına konuş.. ıstersen dışarı cıkın..
karşılıklı konuşmanız lazım
bırde sanırım sen cok sessz kalıyorsun. o da alışmış sen hıc kırılmıyormuşsun gıbı sanıyor..
bılmıyor kı ıcıne atıyorsun
bnm burda bı arkadaşım var kocasından cok cekıoo.. onun ıcın calısıo onun borçları ıcın..
ama yınede yaranamıo onada bısey dıyemıoo gelıp hep bana aglıo cok kötü oluyorum bende
cemrecim kesinlikle haklısın ama bununla karşılıklı doğru düzgün konuşmak olmıcak belli yani