2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar ayrıca bir öneri
Benim bir arkadaşım adı UMut eşi AYnur
Kızlarının adını umay koydular

Bizimde eşimle erkek ismi Baran ve kız ismi IŞıl oluyor
İkimismide çok severim ama biri Kürt ismi birinde hem ı var hem ş
Kriterlerime aykırı yoksa Baran ve IŞıl favorim di

maşallah size yaaaa

Ya bende eski
İsmleri çok seviyorum
Kızımız olursa Belgin ya da bihter koyalım dedim eşime
Anaaaaam kıyamet koptu
Kaçıncı devirdeyiz dedi

ahaaahhhh cnm bende bihter dedim kız olursa ciddi ciddi ayy hayatta koydurmaz ama ben yeni isim seviyorum şuan kız olursa buğlem lina var aklım da oiyyy annemmmmm

maşallah size yaaaa

ahaaahhhh cnm bende bihter dedim kız olursa ciddi ciddi ayy hayatta koydurmaz ama ben yeni isim seviyorum şuan kız olursa buğlem lina var aklım da oiyyy annemmmmm

Evet lina çok revaçta ,epey var
Hurma çekirdeği demek
Benim üvey kardeşin adı olduğu için ön yargılıym o isme;///
Ama hakikaten bu senenin adı
Düşünülebilir
Bihter çok tatlı ya di mi

cok uzuldum canım işte herkesin derdi ayrı ayrı haklısın demekle yetınmek ne kadar yazık sende gucluymussun ayakta dımdık durabılmıssın canım allah senınle esının arasını bozmasın dert keder vermesın cocukların ınsallah mutlu mesut gecınırsın allah buyuktur demekten baska yapcagımız hıc bısı yok canım

Canım çok saol cok tesekkür ederim.. Canım kız diil oğlum olacakmıs tekrar. Bu arada oğlumun okula baslaması için erken canım henüz 27 aylığız en azından 3 yasınakadar göndermem heralde diyorum . Bu arada benim bebeğimde çok aşagıda canım oğlum öle dişldi gerçi dün gece annem geldi bayadır görmemişti brs ya gittiğimizden beri ne kadar asagıda tasıyorsun dedi. Ayy inşallah erken falan dıgmaz benim oğlum erken doğdu zaten 34+3 te doğmustu..

ay onların gramlarını yerim bennnnnnnnnnnn maşallah subahallah canım..
ışık cok güzel bır isim

ay kızlar arakadaşım aramıştı benı
isim onerisine çok güldüm yaaa
sağnak koy dedi bana :))))
gök gurultulu mu dıye sordum

Uzun suredir yoktum oglum cagan cumadan beri surekli kusuyordu...cumartesi hastaneye yatirdik.dun cikarttik...

cmt.ikili testim vardi onuda yaptiramadim...ins. bugun yaptiracagim. .

canımm büyük geçmiş olsunnn öp o minik kuşu benim yerimeee :)

ben acılı acılıı yedim acı yemeyen ben acıların çocuğu oldum resmen ahah

canım geçmişş olsun umarım herşey yolunda gider olumlu düşün herşey güzel olsun inş :)

Çalışmak bana göre değilmişşşşşşşşşşşşşşşş bittiiimmmmmm ayaklarım hissizleşti ağrıyo belim acaip.ooof yemek yapıcam daha.
hayran kaldım bi kere daha hem çalışıp hem evi idare eden bide çocuk büyüten hanımlara:26:

Kızımın adı: ADA EYLÜL

hoş geldin stajyerrrrrr

ilk gun canım alışıcaksın.. ne kadar sürecek peki?
birde hamıle hamıle çalışmak cıddden cok zor olmalı bence
ben evde bıle afakanlarlayım

kizlaaarrr ben de geldimmm beni de ekler misiniz?? yettistirdim ben de aralik sonuna bir erkek:) burda genellikle kiz istiyolar ben bugun erken olmakla birlikte erkek tahmini duydum cok sevindim:) allah hepimize saglikla evlatlarimizi kucaklamayi nasip etsin

yasim:30 son adetim:24 mart cinsiyet:erkek ilk bebegim olucak beklenen dogum:29 aralik

Merhaba kızlar Konuyu uzun süredir takip ediyorum ancak 3 ayım dolmadan yazmak istememiştim. Şu an 15+1 günlük hamileyim. Kısmet olursa kızım olacak.
İlk hamileliğim, SAT 5 Mart, Ankara'da yaşıyorum ve 31 yaşındayım. Gizemcim beni de listeye eklersen sevinirim.

hoşgeldinizzzzzzzzz :):)
ekledim ikinizide kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…