2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar ben hiç yatmadım. Lohusa yatağı nedir bilmedim
Ama ben doguma kadar cok gezdim cok hareket ettim çokkkk yürüdüm
Ama bunda mıhlandım kaldım :KK43:(
Ne olcak sonum bilmiyorum.
Oğlumu bile tek koluma yatırıp ilk kendim duşun altında yıkamıştım :)

Canım sezeyanda da bi sürü ters şey oluyor
Rabbim hayırlısı ne ise onu yaşarsın bize
En önemli şey onları riske sokmamak

canm harikasın ya hatta süpersin ilk kez normal doğuma ılımlı yaklaştım :KK1: bende kendim halletmek isterim işlerimi ama korkarım kendi annemi istiyorum yanımda fakat annem felç geçirdi bir sene evvel tamamen düzelme ihtimali var Allah'a şükür düzelirse annecim olcak yanımda açıkcası kaynanamların olmasını istemem kaynanamla anlaşamıyor geçinemiyor değilim aksine ama uzun hikaye onu da bir ara anlatarım :KK34:

bana cevap yokmu ya:KK43:

Canm inş. hamişsindir :KK16: Tekrardan kan vermen gerekebilir hadi hayırlsıı :KK52:

ya uuf çok pişmanım ama yedim:44:
canım çekti uyuyodum birden sanki rüyamda gördüm gbi aylardır midemi bulandıran şey bide tavuk.kfc'den söyledim bide yedim utanmadan neyse artık bidaha istersem kendim yaparım:26:

gizoşcum valla zararlı mararlı ben sürekli yiyorum haftada bir filan :44: napiyim 20:30 gidiyorum eve genelde kahvaltılık yiyorum yemek yapamıyorum çok yorgun olduğum zamanlar direk kfc yalan yok :KK51:

Canım arada olur öyle kaçamaklar bende dışardan yedim bugün napalım Batman'da kfc yok olsa ben her hafta yerdim:)))

Cemre bence senin vücut yapınlada alakalı zayıf ve kaslı görünüyorsun onun içinde çabuk toparlanmıssın:nazar: benim mecburen sezeryan oldu tersti kızım ilk doğumu olacaklar şimdiden bunları çok takmayın çünkü son ana kadar hersey değişebiliyor ayrıca annen içinde gözün aydın:KK9:

Bide kızlar sizin şu hızınıza hayranım benim hergün yardımcım geliyor annem uğruyor ama okumaya anca vakit buluyorum artı çalışmıyorum nasıl yapıyorsunuz gerçi benim mide bulantım olunca iptal oluyorum halen tam düzelemedim süt içmek mi yoğurt yemek mi ne kadar uzak bunlar bana yazık benim bebime

gerçekten hayırlısı bakalım rabbim hangi doğum şeklini nasip edecek :18:

Migescim teşekkür ederim cidden özellikle karın bölgem basta olmak üzere kaslıydı :)
Birde pelvis hareketleri cok işe yarıyor
Ben sürekli yapardım ilkinde
Hani kukuyu sıkıp geri bırakma o seni doguma hazırlıyor kasları güçlendiriomuş
Kızlar siz normal doguma vücudu alıştırın olursa kolay olur ztn
Ama bebek dönmez tada plesanta onde olur Yada açılma olmaz
Yada çatı dardır o zmn illaki Sezeryan :KK66:
Allah kimseyi o yolda oyalamasın.
Hiç bir kadını ana olmaktan geri bırakmasın

Valla yemek yedik şimdi kuru fasulye harika olmuş
Annem salatayı neden az yaptın dedi :))))) size demiştim salatamı çok beğenir die

aminnn canm amin ellerine sağlık ahhh bende evde olsamda yemeklerimi yapsam akşamları hep kahvaltılık :44::KK31:

Hahahaha koptum yaaa=)))
Yorumsuz=)

Perikızı benim arkadaşım eylül de epidural sezeryan oldu
Altunizadedeki başkent hastanesinde
Çocuğu sezeryanla çıkartırken nasıl başardıysa kadın köprücük kemiğini kırmış bebeğimizin
Yani kısmette ne varsa o.Sezeryanda kırık çıkık riski olmuyor diye birşey yok tatlımm

Yaa belli ben bugün ki topiği okuyana sana uyarıda bulana kadar KFC ye gitmişsin
Bebiş içeride isyanlarda kuzum yaa=)
Bence sana yasaklar cazip geliyor senin huyun bu hehe=)

off ya Allah korusun canm açıkcası hem kötü doğumlar hem acısı bide bacağını gere gere durumu beni benden alıyo offf hayırlsı artık :KK51:

Yüzüstü yatmayı seven arkadaşlar
alın ileri zamanda haliniz hehehe kızmak yok he=)
Seçenek fikir olsun dedim

ahaaahhh :KK9: bende hep yüzüstü yatardım hamiş kaldığımdan beri hasret kaldım napalım bebişlerimize can feda :KK16:

Uzun suredir yoktum oglum cagan cumadan beri surekli kusuyordu...cumartesi hastaneye yatirdik.dun cikarttik...

cmt.ikili testim vardi onuda yaptiramadim...ins. bugun yaptiracagim. .

çok geçmiş olsun :KK14: Rabbim şifalar versin inş. 2li sonuçlarında iyi çıkar Allah'a emanet ol :KK3:

GÜNAYDINNNNNNNNN :)
Akşam görüşürüüüzzz öpüyorummmm hepiniziiiiiiiiiiii :)
staj zamanı :KK14::KK14::KK14:

offf gizoooooooooooo ya iş mi başladı Allah yardımcın olsun :KK25:

Kızlar Gunaydın, bebeklerinize düşündüğünüz isimler var mı?

Ben kızıma iki isim koymayı düşünüyorum Zeynep İnci

Bende 2 isimden yanayım arşivmde geniş modern anlamlı ve değişik isimlerden yanayım Allah bağışlasın bebeklerimizi :KK16::nazar::emir_bebek:

kızlar merhaba nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah ben biraz kötüyüm kızlar anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum ama bırılerıne anlatmassam cıldırıcam bızım evde hergun bı kavga var bıktım artık bu hamıle halımle hergun sıkıntı hergun stres cekıyorum zaten hamılelıgım zor gecıyo bıde eşim üstüne tuz bıber oluyo kaynanam la aramız hep kotu hep aramızı bozmaya calısıyo kocamla sureklı dolduruyo sımdıye kadar yanımdaydı eşim ama sımdı annecı oldu kaynanamla altlı ustlu oturuyoruz en usttede esımın ananesı akdsamkı kavga neden ananesıne ugramıyomusum esım bunu sordu kı esımde cıkmaz yanı sureklı hafta bır aklına gelırse oda dedımkı işten zaten 8 de gelıyorum annemde yıyorux yemeklerı kendı annemde ee saat oluyo 10 eve gelıyorum ıslerı yapıp yatıp uyuyorum hangı ara gıtcem ayrıca sen hadı gel ananeme cıkalım dedınde cıkmadımmı dedım pekı bıze nıye gelmıyolar bılımusun dedı dedım nerden bılıyım sen aıleme saygısızlıkmı yapıyosun dedı dedım nerden cıktı annen arayıp bısımı soyledı yok dedı emınım soylememıstır ben dedım ne annene nede ananene sımdıye kadar bı saygısızlık yaptım dedım ayrıca hamıle oldugumdan berı bırı ınıp gelın be nasılsın ıyımısın bı derdın sıkıntın varmı dıye sordularmı dedım ses yok sen bişi yapmasan onlar gelırler dedı gelmıyolar sende gıtmıyosun benım aıleme saygı duymak zorundasın dedı bende tamam uztmayalım dedım cunku aglamaklı oldum ve konuyu uzatmıyım dedım yatıyodum tepemden bakarak hayır konusucaksın benımle bı elıde kolumda kolumu tutuyo ben senın kocanım bana saygı duyucaksın sen benı neden kaıleye almıyosun neden dınlemıyosun ya ama nasıl bagırıyo ustume ustume sonra konusalım bagırma dedım aglamaya basladım nese bagırdı cagırdı yatak odasına gectı kapıyı kapattı bende salonda kaldım nese salonda yattım annesı dısardayıdı geldı kı konusuyoruz annesıyle annesınınde arabasının ruhsatı bızdeydı zıle calmadı esıme seslendı esımde cıkmadı sonra telefonla aradı getırırmısın dıye esımde bana soyledı gotur dıye bende kendın kotur dedım cunku ıstese zılı calar bendende ısterdı yada kapıya vurur ısterdı cunku gec bı saat degıldı ısıklarmız yanıyodu saat daha 10 bucuktu bı ton laf soyledı yattı uyudu umrunda degıl bende aglaya aglaya uyuyamadım işede gıdemedım heryerım sıs ama kızlar cıldırcam artık napıcagımı bılmıyorum

canm önce sakin ol daha önce problemler yaşayıp yaşamadığınızı tabi ki bilemem ama kendini stress den uzak tut lütfen haklısın insan burada her istediğini rahatça anlatabildiği için rahatlıyor. Açıkcası şahsi fikrim eşinin tutumunu hiç beğenmedim ve kesinlikle annesinin onunla bir ön konuşma yaptığını düşünüyorum bazı insanları anlamak imkansız zaten hep haklıdırlar bişeylere kızarlar karşı tarafın haberi olmaz yani tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış...Senin tavrınla alakalı bir sıkıntısı varsa önce sana sölesin eğer seninle çözemezse belki oğluna söler ki yinede yapıcı taraf ve büyük olduğu için idareci olmalı terbiyesizlik olmadığı sürece ama anlattığın kadarıyla senin kayın valide ergenler gibi tripler atıyor filan çok yalnış kaldı ki onun torununu doğurucaksın üzme canını eşler arada kalıyor bu durumlarda sen küsmeden durumu anlat evet o annesi ama sen de ailesi karısısın :KK34: Allah'a emanet ol canm :KK34:

Pembe cimm kocan neden birden böyle oldu ya
Ah cnm üzülme lutfennnn kendine bebişiniz zarar.
Eşinin anlayışlı olması gerekio
Bnm eşim kapıyı kapatsa kendini affettirene kdr cok uğraşması gerek
Hamileyken hele ....
Bencede k. Validen bişeyler dio kocana
Ama onun dengeyi kurması gerekio
Onları susturmalı. Kendide etkilenmemeli.

ah canım yaa burda eşine çok büyük görev düşüyor aranızdaki dengeyi o kuracak ama o napmışş dolduruşa gelmişe benziyor. aileler karışınca neden böyle oluyor sakın üzme kendini yıpratma bebeklerini düşün. eşin de kusura bakma ama çok anlayıssız davranmış sana şuanda ekstra ilgi göstermeli durumuna hoşgörüyle yaklaşmaları gerekırken birde büüyükler de tuz biber olmuş daha çok yardım etmeleri gerekir üstelik 2 can taşıyorsun bir de çalışıyormusun pes yani ayaklarına mı bekliyorlar bir de onlar gelsin ne olur ayaklarımı aşınacak. eşini iyice doldurmuşlar eşinle sakın sakın konuş canım senin yapabileceğin tek şey eşini kendine döndürmek tabi annesini de dinlesin ama iki tarafı da üzmeden sağlamalı bunu ailesiyle de altlı üstlü oturuyorsun madem.. böyle huzursuzluk olursa çok zor olur sizin için inşallah en kısa sürede durum düzelir.

sagol canım ama duzelmıyo durum hep boyle artık tedırgın gırıyom eve yıne bı kavga cıkcakmı dıye bısı olcakmı dıye dedım hamıleyım duzelır belkı ama yok dahada kotu oldu ılk zamanlar ıkız oldu dıye kavnanamın bı aglamadıgı kaldı hevesım kursagımda kaldı dedı bırı olcek dedı hep ben bakmam dedı neler neler ıkı cocuk apartmanda cok ses cıkartırmıs ufladı pufladı hep ben tedavıyle hamıle kaldım erken menopozum vardı oyuzden cocuk sahıbı bıdaha olamıycaktım tedavıyle kaldım dahada yasım 24 bana nededı bılıyomusun ınsallah cocugun olmaz dedı esımde bılıyo dedıgını ama ben yıne uzulmesın deım esım yıne barıstım bana hep can senı altadıcak ıc camısırlarına gelınce bak yok su falcıya gıttım aldatıyomus senı daha neler neler yaa

sagol canım ama duzelmıyo durum hep boyle artık tedırgın gırıyom eve yıne bı kavga cıkcakmı dıye bısı olcakmı dıye dedım hamıleyım duzelır belkı ama yok dahada kotu oldu ılk zamanlar ıkız oldu dıye kavnanamın bı aglamadıgı kaldı hevesım kursagımda kaldı dedı bırı olcek dedı hep ben bakmam dedı neler neler ıkı cocuk apartmanda cok ses cıkartırmıs ufladı pufladı hep ben tedavıyle hamıle kaldım erken menopozum vardı oyuzden cocuk sahıbı bıdaha olamıycaktım tedavıyle kaldım dahada yasım 24 bana nededı bılıyomusun ınsallah cocugun olmaz dedı esımde bılıyo dedıgını ama ben yıne uzulmesın deım esım yıne barıstım bana hep can senı altadıcak ıc camısırlarına gelınce bak yok su falcıya gıttım aldatıyomus senı daha neler neler yaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK4::KK4::KK4: canm seni üzmek adına söylemiyorum sakın yalnış anlama ama anlattığına göre kaynanan tam kaynana :KK47: ve sopalık !!! Elim ayağım titredi burda ya

kızlar merhaba nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah ben biraz kötüyüm kızlar anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum ama bırılerıne anlatmassam cıldırıcam bızım evde hergun bı kavga var bıktım artık bu hamıle halımle hergun sıkıntı hergun stres cekıyorum zaten hamılelıgım zor gecıyo bıde eşim üstüne tuz bıber oluyo kaynanam la aramız hep kotu hep aramızı bozmaya calısıyo kocamla sureklı dolduruyo sımdıye kadar yanımdaydı eşim ama sımdı annecı oldu

Canım sıkma canını bizde evlendiğimizde ilk bir sene böyle şeyler yaşıyorduk ama ben duymamaya görmemeye başladım ve kendiiliğinden düzeldi sende bebeğin için aynısını yapmalısın olur böyle şeyler hamileliğini gereksiz insanlar yüzünden mahvetme kocanada nasıl konuşulmuş ki o da sana karşı kırıcı davranmış düşün senin ailen eşin hakkında kötü konuşsa sende etkilenirsin sadece aradaki fark eşinin senin hamile olduğunu unutması

Pembe cimm kocan neden birden böyle oldu ya
Ah cnm üzülme lutfennnn kendine bebişiniz zarar.
Eşinin anlayışlı olması gerekio
Bnm eşim kapıyı kapatsa kendini affettirene kdr cok uğraşması gerek
Hamileyken hele ....
Bencede k. Validen bişeyler dio kocana
Ama onun dengeyi kurması gerekio
Onları susturmalı. Kendide etkilenmemeli.

cemredenız boyle degıldı canım anlamıyorum esım benı tutardı hep cunku annesını bılıyo nasıl bırı oldugunu bosver derdı hep takma derdı bıraz bıraz unuturdum annesının yaptıklarını barısırdım sonra ama artık ılgısız annesını tutan en ufak bıseyde bagıran cagıran bırı oldu kendı annemle cok ıyı anlasıyodu annemıde ıstemıyo artık kı annem okadar ıyı davranıyokı esıme dun aksam sen benım aıleme boyleysen bende ıstemıyorum dedı yemeklerı sen yap dedı dun yemek yaptım yogurt yoktu gıdıp alırmısın dedım nıye gelmeden once aramadın dıye bı bagırdı bendedım erken gedın arıycaktım ama erkenden geldın dedı bıdaha olmasın dedı ya

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK4::KK4::KK4: canm seni üzmek adına söylemiyorum sakın yalnış anlama ama anlattığına göre kaynanan tam kaynana :KK47: ve sopalık !!! Elim ayağım titredi burda ya[/QUOT

aynen oyle canım benım hep elım ayagım tıtrıyo bayılıp bayılıp duruyom ıcıme ata ata artık vucudum dısarı vuruyo kacıncıya oldu bayılıyorum bulamadılarda nıye bayıldıgımı hamılegım 1 sene oncesındede vardı bayılmalarım ama 1senedır yoktu yıne basladı

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK4::KK4::KK4: canm seni üzmek adına söylemiyorum sakın yalnış anlama ama anlattığına göre kaynanan tam kaynana :KK47: ve sopalık !!! Elim ayağım titredi burda ya[/QUOT

aynen oyle canım benım hep elım ayagım tıtrıyo bayılıp bayılıp duruyom ıcıme ata ata artık vucudum dısarı vuruyo kacıncıya oldu bayılıyorum bulamadılarda nıye bayıldıgımı hamılegım 1 sene oncesındede vardı bayılmalarım ama 1senedır yoktu yıne basladı

canm çok dikkat et kendine sen gayet sakin bir tutum içerisindesin anlaşılan ama eşinin bu tavrı niye !!! yazık günah ya onun evlatlarını taşıyorsun ( sanırım ikizler :KK16: ) Allah bağışlasın ama böyle olmaz kaynananın yaptıkları yutulur cinsten olmamasına rağmen idare etmeye çalışman eşinin gözünden kaçmamalı kaç yıllık evlisin baştan beri böylemiydi kaynana cadısı :KK4:

Ne kötü kalpli bi kadın :KK53: üzülüyorum ben böyle insanlara günahkarlar

canm çok dikkat et kendine sen gayet sakin bir tutum içerisindesin anlaşılan ama eşinin bu tavrı niye !!! yazık günah ya onun evlatlarını taşıyorsun ( sanırım ikizler :KK16: ) Allah bağışlasın ama böyle olmaz kaynananın yaptıkları yutulur cinsten olmamasına rağmen idare etmeye çalışman eşinin gözünden kaçmamalı kaç yıllık evlisin baştan beri böylemiydi kaynana cadısı :KK4:

2 bucuk senelik evliyim en bastan boyle degıldı son bı bucuk senedır hep boyle kavga cıkarmaya yer arıyo esıme sureklı sıkayet etmeye yer arıyo bı acıgını bulsamda ogluma soylesem kafasında hep kaynatamlada ayrılar kaynatamda baska bırıyle evlı onla aramız cok ıyı baba kız gıbıyız ona bıle arayıp benı sıkayet edıyomus kaynam baya once bı olay olmustu aramıs oglunu karsına al ogluna akıl ver esının sozunden dısarı cıkmıyo dıye babamda bana soyledı ne oldu falan dedı bende olayı anlattım işte nese sıkma canını ben bılıyorum onun nasıl bı ınsan oldugunu dedı hatta sonra canla konusmadı dıye arayıp kufur etmıs kaynatama baba degılsın sen falan dıye bı ay oncede kardesımı ıstemeye geldıler dunurculere babam esımı anlatıyo ıste bız damat almadık erkek evlat aldık falan dıye kızımı evlendırdıgımı hıssettıredı falan dedı kaynanam nedese dunurculerın yanında evet bende gelınmı aldım almadımmı bılmıyorum anasından cıkmıyo ona gore dedı kardesımın kaynanasına herkesın ıcınde

saat 1 oldu arayıpta esım sormadı nasılsın dıye aksam aglaya aglaya bı hal oldum ıse gıtmedıgımıde gordugu halde neyın var demedı bıle yazık cok yazık onun ıcın bunca seye katlanıyorum umrunda bıle degıl

Pembecim bu kadın kocana bişey yaptırmış olmasınnn
Günahını almayayımda

aklıma gelmedı degıl pek bı sevıyo buyucuyu falcıyı hatta bı buyucu tanıdıgı var herkesı goturuyo ona falan unlu bı buyucude bu unlululerun gıttıgı yakın arkadaslar bıde gunahı boynuna yıne ama aklıma gelmedı degıl zaten esımın bırden bıre bukadar degısmesıne anlam veremıyorum

Arkadaşlar ben geçen sene beyin kanaması geçirmiştim, bugün kontrole gittim ve haftasonu MR çektireceğim :KK43:
Doktor çok iyi konuşmadı malesef, şimdilik bişey söylemek için erken ama dua edin bana.

2 bucuk senelik evliyim en bastan boyle degıldı son bı bucuk senedır hep boyle kavga cıkarmaya yer arıyo esıme sureklı sıkayet etmeye yer arıyo bı acıgını bulsamda ogluma soylesem kafasında hep kaynatamlada ayrılar kaynatamda baska bırıyle evlı onla aramız cok ıyı baba kız gıbıyız ona bıle arayıp benı sıkayet edıyomus kaynam baya once bı olay olmustu aramıs oglunu karsına al ogluna akıl ver esının sozunden dısarı cıkmıyo dıye babamda bana soyledı ne oldu falan dedı bende olayı anlattım işte nese sıkma canını ben bılıyorum onun nasıl bı ınsan oldugunu dedı hatta sonra canla konusmadı dıye arayıp kufur etmıs kaynatama baba degılsın sen falan dıye bı ay oncede kardesımı ıstemeye geldıler dunurculere babam esımı anlatıyo ıste bız damat almadık erkek evlat aldık falan dıye kızımı evlendırdıgımı hıssettıredı falan dedı kaynanam nedese dunurculerın yanında evet bende gelınmı aldım almadımmı bılmıyorum anasından cıkmıyo ona gore dedı kardesımın kaynanasına herkesın ıcınde

AAAAAAAAAAA terbiyesiz kadın ya :KK4: bu kadar olmaz pes ee aslında eşinde biliyor baksana tüm bunları gerçekten çok edepsiz insan aklı başında insan yanlış varsa da kapatmaya çalışır bu açmaya çalışıyor kesinlikle kötü karakter Allah yardımcın olsun canm malesef ki bu tip insanlar var ve sana denk gelmiş Allah'a sığın bak evlatlarında oluyor keşke uzaklaşabilsen onun etrafından çok daha rahat edersin evliliğini anlamaz ki insan ...Baksana evlat verdiği eşi bile neler sölemiş...Benim çok yakın arkadaşımının başında da var daha beter şeyler bile yaşadı kafasına göre eve giriyor evin dekorasyonunu filan değiştiriyor çamaşıra banyolara karışıyor kız çıldırma noktasına geldi bir tane boncuk kızı var evde şuan telden görüşüyoruz çoğu zaman ben çalıştığım için ne zaman arasam dibinde :KK47: düşün! Ama eşinin sayesinde atlatıyor o işte eşi hep destek. Senin eşinde bunalmıştır şu dönemler sadece kötü zamana denk gelmiş hepsi düzelicek inş. :KK16: Dualar et bolbol:KK34:

Arkadaşlar ben geçen sene beyin kanaması geçirmiştim, bugün kontrole gittim ve haftasonu MR çektireceğim :KK43:
Doktor çok iyi konuşmadı malesef, şimdilik bişey söylemek için erken ama dua edin bana.

canım geçmiş olsun Allah şifa versin. neden olumsuz konuştu ki doktorun sağlığına kötü bşr etkisi mi var şuan. Allah yardımcın olsun

AAAAAAAAAAA terbiyesiz kadın ya :KK4: bu kadar olmaz pes ee aslında eşinde biliyor baksana tüm bunları gerçekten çok edepsiz insan aklı başında insan yanlış varsa da kapatmaya çalışır bu açmaya çalışıyor kesinlikle kötü karakter Allah yardımcın olsun canm malesef ki bu tip insanlar var ve sana denk gelmiş Allah'a sığın bak evlatlarında oluyor keşke uzaklaşabilsen onun etrafından çok daha rahat edersin evliliğini anlamaz ki insan ...Baksana evlat verdiği eşi bile neler sölemiş...Benim çok yakın arkadaşımının başında da var daha beter şeyler bile yaşadı kafasına göre eve giriyor evin dekorasyonunu filan değiştiriyor çamaşıra banyolara karışıyor kız çıldırma noktasına geldi bir tane boncuk kızı var evde şuan telden görüşüyoruz çoğu zaman ben çalıştığım için ne zaman arasam dibinde :KK47: düşün! Ama eşinin sayesinde atlatıyor o işte eşi hep destek. Senin eşinde bunalmıştır şu dönemler sadece kötü zamana denk gelmiş hepsi düzelicek inş. :KK16: Dualar et bolbol:KK34:

sagol canım insallah duzelır tasınma durumum suanlık yok zaten esım kaynanam tek yasıyo dıye ev alsak bıle burda oturcaz dıyo yanı tasınamayız malesef duan edıyom canım allahım sabrımı ver dıyorum insallah duzelır canım

geçmiş olsun canım.iyi düşün moralini yüksek tut.inşallah bir sıkıntı olmaz

X