kızlar yaaa canım çok fena nescafe istiyo napcam içmek istemiyomda
ama çok istiyo neden böyle oldum ben yaaatürk kahvesi nescafe delircem içmekte istemiyom offff bi tanecik içsem nolurki içiyimmi içiyim ya içimmi
ama çok istiyo neden böyle oldum ben yaaatürk kahvesi nescafe delircem içmekte istemiyom offff bi tanecik içsem nolurki içiyimmi içiyim ya içimmi
cemredeniz muhtemel doğum tarihimiz aynı sen bebişinin cinsiyetini öğrendinmi öğrendiysen kaçıncı haftanda öğrendin
Ben Türk kahvesi haftada bir-iki canım çekerse içiyorum . Yeşil çay her gün bir fincan içiyorum. Hamilelik hastalık değil çok fazla özel zevklerimden koparsam bunalırım bu sefer . Doktorum da içebileceğimi söyledi . Bence içini rahat tut .
Kızlar Gunaydın, bebeklerinize düşündüğünüz isimler var mı?
Ben kızıma iki isim koymayı düşünüyorum Zeynep İnci
Uzun suredir yoktum oglum cagan cumadan beri surekli kusuyordu...cumartesi hastaneye yatirdik.dun cikarttik...cmt.ikili testim vardi onuda yaptiramadim...ins. bugun yaptiracagim. .
herkese mutlu ve bulantısız günler
çalışanlara kolaylıklar evinde olanlara selamlar
ben de kahvaltıya davetliyim bugün ama henüz çok erken
ev sahibi annem olur kendisi henüz uyuyor olabilir
canım ağzından yel alsın, allah korusun öyle deme!
senin gibi olan o kadar çok kii
valla hiç üzme kendini ilk aylarda bulanmaktan bişey yiyemeyen çok
inşallah bulantısı olanlar biran önce kurtulur da böyle düşünüp üzülmekten de kurtulsun...
canım öyle deme allah korusun bebeklerimize birşey olmayacak allahın izniyle. bende kaybettiğim 6 kılonun 4ünü geri aldım aç kalmayay çalış aralarda meyve ye yemek yiyemıyorsan miden boş kalınca bu kez hiö almıyor.sık aralıklarla ama az ye. tamamen de doldurma mideni birde yemeklerden sonra hemen sıvı alma çünkü ben nezamn su içsem kustum. biraz bekle miden yerleşşsn. ben aç kalıcam korkusuyla işe koca bi çanta yapıp gelıyorum genelde meyve bisküvi tarzı şeyler atıyorum çantama yarısı da yenmeden eve geri gidiyor ama olsun ya fena olursam diye tedbir alıyorum. dediğim gibi geçecek az kaldı sen mideni boş bırakırsan daha çok bulanıyor ben bunu anladım. geçmiş olsun canım
kızlar merhaba nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah ben biraz kötüyüm kızlar anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum ama bırılerıne anlatmassam cıldırıcam bızım evde hergun bı kavga var bıktım artık bu hamıle halımle hergun sıkıntı hergun stres cekıyorum zaten hamılelıgım zor gecıyo bıde eşim üstüne tuz bıber oluyo kaynanam la aramız hep kotu hep aramızı bozmaya calısıyo kocamla sureklı dolduruyo sımdıye kadar yanımdaydı eşim ama sımdı annecı oldu kaynanamla altlı ustlu oturuyoruz en usttede esımın ananesı akdsamkı kavga neden ananesıne ugramıyomusum esım bunu sordu kı esımde cıkmaz yanı sureklı hafta bır aklına gelırse oda dedımkı işten zaten 8 de gelıyorum annemde yıyorux yemeklerı kendı annemde ee saat oluyo 10 eve gelıyorum ıslerı yapıp yatıp uyuyorum hangı ara gıtcem ayrıca sen hadı gel ananeme cıkalım dedınde cıkmadımmı dedım pekı bıze nıye gelmıyolar bılımusun dedı dedım nerden bılıyım sen aıleme saygısızlıkmı yapıyosun dedı dedım nerden cıktı annen arayıp bısımı soyledı yok dedı emınım soylememıstır ben dedım ne annene nede ananene sımdıye kadar bı saygısızlık yaptım dedım ayrıca hamıle oldugumdan berı bırı ınıp gelın be nasılsın ıyımısın bı derdın sıkıntın varmı dıye sordularmı dedım ses yok sen bişi yapmasan onlar gelırler dedı gelmıyolar sende gıtmıyosun benım aıleme saygı duymak zorundasın dedı bende tamam uztmayalım dedım cunku aglamaklı oldum ve konuyu uzatmıyım dedım yatıyodum tepemden bakarak hayır konusucaksın benımle bı elıde kolumda kolumu tutuyo ben senın kocanım bana saygı duyucaksın sen benı neden kaıleye almıyosun neden dınlemıyosun ya ama nasıl bagırıyo ustume ustume sonra konusalım bagırma dedım aglamaya basladım nese bagırdı cagırdı yatak odasına gectı kapıyı kapattı bende salonda kaldım nese salonda yattım annesı dısardayıdı geldı kı konusuyoruz annesıyle annesınınde arabasının ruhsatı bızdeydı zıle calmadı esıme seslendı esımde cıkmadı sonra telefonla aradı getırırmısın dıye esımde bana soyledı gotur dıye bende kendın kotur dedım cunku ıstese zılı calar bendende ısterdı yada kapıya vurur ısterdı cunku gec bı saat degıldı ısıklarmız yanıyodu saat daha 10 bucuktu bı ton laf soyledı yattı uyudu umrunda degıl bende aglaya aglaya uyuyamadım işede gıdemedım heryerım sıs ama kızlar cıldırcam artık napıcagımı bılmıyorum
kızlar merhaba nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah ben biraz kötüyüm kızlar anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum ama bırılerıne anlatmassam cıldırıcam bızım evde hergun bı kavga var bıktım artık bu hamıle halımle hergun sıkıntı hergun stres ...........................gıdemedım heryerım sıs ama kızlar cıldırcam artık napıcagımı bılmıyorum
kıyamam sana ya bu gelinlerin kaynanadan çektikleri nedir ya benim bi sorunum yok ama etrafımda çok var eşinde nasıl biri tanımıyorum ama belki oda bi an dolmuştur elinde olmadan hepim,zde oluyo böyle sorunlar üzmemeye çalış sen kendini ve bebeğini düşün zor olduğunu biliyorum ama elinden geleni yap en azından canım Allah yardımcın olsun yakın oturmak çok zor...