2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canm nedense bazen bana içimden senin ki kız gibi geliyo :KK52:hayırlısı tabi ama

anıl uygun aral a bide bunların yanında
aras,çağan,poyraz (çok severim ) berka, eymen,erdi v.s. bide duymuştum ismin içinde R harfi olması güçlendiriyomuş kişiyi doğruluk payı nedir bilinmez tabi ama aklında bulunsun

Agzın baş yesin cnm :) of offf
Herkes oyle diodu aralda bile kız yakıştırıyorlardı bana
Ya ben beren istiodum erkeklerede konuluyor sonuçta
Ama eşim asla istemio malooo :)))
Çağan cok güzel
Ares diyorum yunanlımıyız biz dio
Mert Ali Diom belki of Off

Agzın baş yesin cnm :) of offf
Herkes oyle diodu aralda bile kız yakıştırıyorlardı bana
Ya ben beren istiodum erkeklerede konuluyor sonuçta
Ama eşim asla istemio malooo :)))
Çağan cok güzel
Ares diyorum yunanlımıyız biz dio
Mert Ali Diom belki of Off

:KK1: vala öle gbi gelio bazen hayırlısı canm Rabbim hayırlısıyla gönlümüze göre versin inş. :KK16: kocalar böyle antin kuntin isimler diyolar beğenmiyolar benimkide diyo ayy sölesene şu isimleri gülelim biraz uyuz ya onlara kalsa bilindik ismler . Ares te güzel canm beğendim. Bende beren i severim ;Ebru Şallı nın oğlunun adıda beren ünisex bir isim ne var yani ...:KK51: Bende erkek olarak bera yı severim ama kesinlikle çift isim istiyorm bize kıza benziyo dedi bakalım ne çıkacak kızım içinde çok alternatifim var Allah'a şükür oğluş olursa onun içinde önemli olarak karar verebilmek :KK16:

Ne olur ne olurrrrr yaaaa
Bnm bebişimede erkek ismi bulalım kızlarrr
Deliricem. İsim yok meydanda
Ali dio aral ama tek Ali olmasın
Değişik güzel bi isim olsun istiyorum
Ali kaldı miniğin adı yazıkkkkk :KK43:
Eşimde hiç bi ismi begenmio kendi fikrini söyle diyorum
Kesinleşsin o zaman bulurum dio[/QUOT

Cemrecim ben kızımda erkek olursa Ali Uras koyarım diyodum kız olunca karar veremedik ben ayşe nazlı dedim eşim ayşeyi kabul etmedi sadece nazlı koyduk ama şimdi tavsiyem sakın naz nazlı koymayın gercekten isimlerini taşıyorlar eğer erkek olursa buna koyacaz yine Ali Uras diyoruz bakalım hayırlısı

:KK1: vala öle gbi gelio bazen hayırlısı canm Rabbim hayırlısıyla gönlümüze göre versin inş. :KK16: kocalar böyle antin kuntin isimler diyolar beğenmiyolar benimkide diyo ayy sölesene şu isimleri gülelim biraz uyuz ya onlara kalsa bilindik ismler . Ares te güzel canm beğendim. Bende beren i severim ;Ebru Şallı nın oğlunun adıda beren ünisex bir isim ne var yani ...:KK51: Bende erkek olarak bera yı severim ama kesinlikle çift isim istiyorm bize kıza benziyo dedi bakalım ne çıkacak kızım içinde çok alternatifim var Allah'a şükür oğluş olursa onun içinde önemli olarak karar verebilmek :KK16:

AHHHHHHHHHHH ulleeynnn ahhh
ya evet aberu sallının oğlunun adı beren ben cok begenıyorum..
beren anıl ali ares kuzey çağın beğeniyorum..

Ne olur ne olurrrrr yaaaa
Bnm bebişimede erkek ismi bulalım kızlarrr
Deliricem. İsim yok meydanda
Ali dio aral ama tek Ali olmasın
Değişik güzel bi isim olsun istiyorum
Ali kaldı miniğin adı yazıkkkkk :KK43:
Eşimde hiç bi ismi begenmio kendi fikrini söyle diyorum
Kesinleşsin o zaman bulurum dio[/QUOT

Cemrecim ben kızımda erkek olursa Ali Uras koyarım diyodum kız olunca karar veremedik ben ayşe nazlı dedim eşim ayşeyi kabul etmedi sadece nazlı koyduk ama şimdi tavsiyem sakın naz nazlı koymayın gercekten isimlerini taşıyorlar eğer erkek olursa buna koyacaz yine Ali Uras diyoruz bakalım hayırlısı

miges cim yaa kesinlikleee isimlerini taşıyorlar
bnm oğlumun adı aral deniz (kendi adımıda koydum oğluma) tam adına uygun yanı asi huysuz cokkk zeki
çok duygusal aşırı derecede duygusal detaycııııı beter yani... 5 yaşında matematik dehası ...
ayşe ismine bayılırımmm hiç ama hiç modası geçmiyor...
seninkinin cinsiyeti ne aman belli olucak acep :44:

sağol canım benimm benimde belim yattığımda ağrıyo hayırlısı Allahtan bi doğursak bebişlerimizi :KK1: sağlıklı sıhhatli

aminnnn canım aminnnn..
ama sen hepimizden biraz daha takıyorsun..
ilk gebeliğin mi ? bilmiyorum ama ne olur bu kadar düşünme valla kafayı yıyıcen kız:)))
ascık rahat ol soktun strese bebişiiii
doğunca naparsın sen kımbılırr.. 2-3 battaniyeye sararsın allah bılır :))))
sakın haaa cok koruma cocuguu ne kdar korursan o kadar hastalanır demedı deme..

senin cinsiyet belli oldu mu erkek bebekte te bel cok ağrır derlerde ondan soruyorum

kızlar eşim aradı az önce derdin ne senın dıyo bana benım derıdım yok dedım sureklı annenmi soyledı bısımı dedıdıyıp duruyosun dedı benım kendı dusuncelerım olamazmı dedı sustum konussana be karı dıyo ne konasayım dedım sen dedı her kavgamızda susucakmısın artıst artıst konusma benle dedı ruhsatı nıye cıkarmadın dedı dedım annen kapıyı calmadı senı aradı senden ıstıyo demekkı dedım annem senı yemez korkma dedı dedım annen kapıyı calsaydı verırdım zaten dedım annem bızı rahatsız etmek ıstememıs oyuzden kapıyı calmamıs dedı sen kıcından uydurup durma dedı dedım annenın normalde gecesı gunduzu yokkı kadın saat 2lerde arayıp sarkı dınleten bı kadın oyle duszunleceli bi kadında degıl allah askına annenı bana anlatma gece 2lerde 3lerde sacma sapan sey için aradıgı zamanları ne cabukta unuttun 1lere kadar evıne gıtmıyodu bızımle bırlıkte duruyodu dedım bagırdı cagırdı kapadı telefonu cok kotuyum kızlar :)

ayyyy pembecimmm .. tıkandım kaldım..

valla buyuk konuşmıyım bnm esşim böyle yapsa ayy yok yok soylemıyım
karı demesi çok kötü ustelık arayıp naif konuşması gerekırken neden bırıktırmış arıyor gıbı konuşmuş..
sen bence akşam al karşına konuş.. ıstersen dışarı cıkın..
karşılıklı konuşmanız lazım
bırde sanırım sen cok sessz kalıyorsun. o da alışmış sen hıc kırılmıyormuşsun gıbı sanıyor..
bılmıyor kı ıcıne atıyorsun
bnm burda bı arkadaşım var kocasından cok cekıoo.. onun ıcın calısıo onun borçları ıcın..
ama yınede yaranamıo onada bısey dıyemıoo gelıp hep bana aglıo cok kötü oluyorum bende

ANIL iyiymiş di mi cemre deniz:KK66:)))))))

evet canooo ben cok begenıyorum :)))
iyi insanlar oluyorlar genelde ..

sen daha ıyımısın nasıl oldun yarında kurs varmı off gizoda bankada
valla gecede ben uyuyakalıyorum .. sız nasıl dayanıyorsunuz yaa
uykum cok oluooo ve ınanılmaz halsizimmmmm

ayyyy pembecimmm .. tıkandım kaldım..

valla buyuk konuşmıyım bnm esşim böyle yapsa ayy yok yok soylemıyım
karı demesi çok kötü ustelık arayıp naif konuşması gerekırken neden bırıktırmış arıyor gıbı konuşmuş..
sen bence akşam al karşına konuş.. ıstersen dışarı cıkın..
karşılıklı konuşmanız lazım
bırde sanırım sen cok sessz kalıyorsun. o da alışmış sen hıc kırılmıyormuşsun gıbı sanıyor..
bılmıyor kı ıcıne atıyorsun
bnm burda bı arkadaşım var kocasından cok cekıoo.. onun ıcın calısıo onun borçları ıcın..
ama yınede yaranamıo onada bısey dıyemıoo gelıp hep bana aglıo cok kötü oluyorum bende

benım yanına gıdıp konusucak aglıycak kımsem yok annem var onada anlatmam kafyı yıycem

evet canooo ben cok begenıyorum :)))
iyi insanlar oluyorlar genelde ..

sen daha ıyımısın nasıl oldun yarında kurs varmı off gizoda bankada
valla gecede ben uyuyakalıyorum .. sız nasıl dayanıyorsunuz yaa
uykum cok oluooo ve ınanılmaz halsizimmmmm

Kıyamam:KK66:)
Çıktım şimdi yoldayım eşim aldı kayınvalideme gidiyoruz
Benim ev uzak buraya Levent'te kurs
29una kadar kesintisiz ya off
Dayanamıyorum işte bugün biliyorsun resmen bayıldım

Kızlar Benim karnım o kadar saçıyor o kadar ağrıyor ki kasığım
Oturup kalmamıyorum kızlar çok kötü ne yapacağım bilmem Dr lar birşey demiyor doğrulamıyorum yatamıyorum

Yani normal diyorlar ama ben ağlıyorum resmen ne yapacağız ya

Kızlar Benim karnım o kadar saçıyor o kadar ağrıyor ki kasığım
Oturup kalmamıyorum kızlar çok kötü ne yapacağım bilmem Dr lar birşey demiyor doğrulamıyorum yatamıyorum

Yani normal diyorlar ama ben ağlıyorum resmen ne yapacağız ya

kızneren ağrıyor anlamadım karnın mı kasıgın mııı
bnmde ılk gundenberı kasıgım agrııııııı
idrar tahlılımde tamız cıktı
nden agrıo bılmıyorum her an sankı bebek çıkmak ıstıyormus gıbı

bak demedı demeyın ben erken doğum yaparsam hıc şaşırmıcammmm

canım geçmiş olsun Allah şifa versin. neden olumsuz konuştu ki doktorun sağlığına kötü bşr etkisi mi var şuan. Allah yardımcın olsun

geçmiş olsun canım.iyi düşün moralini yüksek tut.inşallah bir sıkıntı olmaz

Canımmmmm be demek iyi konuşmadı yaa ??
Ne dedi tam olarak ???
Allah yardımcın olsun

çok geçmiş olsun canm neden kötü konuştu ki Allah yardımcın olsun :KK16:

canım cok gecmıs olsun bırden bıremı bısımı oldu

çok teşekkürler arkadaşlar, geçen sene geçirdiğim kanama çok büyüktü ve kurtulmama mucize diyorlar.
tekrarından şüpheleniyor doktor, kavernoma bağlıyor ve yeni bir tane daha olduğunu söylüyor (inşallah yoktur)
gebelikte beyin kanaması geçiren çok kişi var dedi :KK43: önce kendi sağlığını düşün dedi vs. vs.
bi bombayla yaşıyorsun, patlar mı patlamaz mı, ne zaman patlar bilmiyoruz dedi.
1 senedir bunları duyuyordum ama plansız gelen bu bebekle herşeyin değiştiğine kendimi çok inandırmışım.
çok heyecana kapılmışım ama herşey eskisi gibi.

kızlar eşim aradı az önce derdin ne senın dıyo bana benım derıdım yok dedım sureklı annenmi soyledı bısımı dedıdıyıp duruyosun dedı benım kendı dusuncelerım olamazmı dedı sustum konussana be karı dıyo ne konasayım dedım sen dedı her kavgamızda susucakmısın artıst artıst konusma benle dedı ruhsatı nıye cıkarmadın dedı dedım annen kapıyı calmadı senı aradı senden ıstıyo demekkı dedım annem senı yemez korkma dedı dedım annen kapıyı calsaydı verırdım zaten dedım annem bızı rahatsız etmek ıstememıs oyuzden kapıyı calmamıs dedı sen kıcından uydurup durma dedı dedım annenın normalde gecesı gunduzu yokkı kadın saat 2lerde arayıp sarkı dınleten bı kadın oyle duszunleceli bi kadında degıl allah askına annenı bana anlatma gece 2lerde 3lerde sacma sapan sey için aradıgı zamanları ne cabukta unuttun 1lere kadar evıne gıtmıyodu bızımle bırlıkte duruyodu dedım bagırdı cagırdı kapadı telefonu cok kotuyum kızlar :)

Canım ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin derler. Sen hem deveyi güdemiyorsun hem gidemiyorsun altına yatmışsın eziyolar seni.
Baban sağ mi canım babana açıklasan. Ben bu durumda olsam babama anlatsam kocami alır karşısına iyi bi uyarır. Ben kızıma eziyet çektir diye vermedim sıkma kızımın canını der. Hayatta ezdirmez. Ay çok üzülüyorum senin durumuna yaa.

Canım ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin derler. Sen hem deveyi güdemiyorsun hem gidemiyorsun altına yatmışsın eziyolar seni.
Baban sağ mi canım babana açıklasan. Ben bu durumda olsam babama anlatsam kocami alır karşısına iyi bi uyarır. Ben kızıma eziyet çektir diye vermedim sıkma kızımın canını der. Hayatta ezdirmez. Ay çok üzülüyorum senin durumuna yaa.

babama soylersem cok daha kotu olur hamıle olmasaydım soylerdım az once whatsaptan yazmıs bu ay prım alamıycm az para alıcam anca kredı kartına yetcek dıye bısı yazmadım sonra aradı ardından gordunmu yazdıgımı dedı gordum dedım ee nıye bısey demıyosun ne dıyım dedım bankadakı parayı kullanırız artık napalım dedım nekadar rahatsın dıyoee dedım napalım alamıyosan oldurelımmı kendımızı cok sukur bankadakı parayı kullanırız dedım napıcam ben hem senın derdın hem para hersey kotuye gıdıyo napıcam benne olcak boyle dıyo durumumuzda ıyı kızlar gecen ay esım ıpone 5 aldı zorla aldırdı oda bu ay oyuzden sıkıscaz hala dıyokı napıcam ben ee bende maas alıcam yetmedıgı yerde bankadan kullanıcaz hala kavga cıkarcak yer arıyo benı delırtceksın dıyo

aynen canım yaaa bnm babam yok ben kucukken vefaat etmişti. annemde hayatta karışmazzz...
karı koca arasına gırılmez der..
ben hep tek başımaydım hayatta. hep kendım başardım herşeyi..
eşimle bı sorun olsa sırtımı yaslıyacagım kımsem yokk gıdecegım kımsemde yok..
annem ablam ve ıkı çocuğuyla yaşıyor oraya gıtsem hayatta ıkı gun bıle dayanamıyorum
ırmakla aral sureklı didişiyorlar
abimlerden bahsetmıyorum bıle hıc bı zaman varlıklarını hissetmedim..
kocamdan başka kimsem yok.!
kavga ettiğimizde de hayatta altta kalmıyorum kalamıyorum hep tektim alışmışım kendımı savunmaya

X