- 7 Eylül 2009
- 2.709
- 38
kesin alıcazz canımm çok teşekkür ederimmmmmmmm :):)
weewell'mi iyiymiş canımmm öyleyse onu alalımm:44:
Kızlar merhaba hepinize!
Şu beslenme konunda ne yapacağım bilemiyorum artık. Biraz önce Kfc'den bahsedince Gizem benim de aklıma geldi. Ben resmen berbat besleniyorum..!! neredeyse 17. haftadayım ve hala eksi 4 kilodayım başladığım güne göre..
Hala midem bulanıyor ama şöyle; yemek yemeyi unutuyorum, bir iki saat aç kaldığımda bir anda üstüme bir fenalık geliyor artık ellerim titriyor, başım dönüyor ve midem bulanıyor. O zaman gözüm hiçbir şey görmüyor, yiyemiyorum..dahası yediğimi kusuyorum..
Siz gene süt, peynir bir şeylerden bahsediyorsunuz..ben ne yapcam ya, bebeğim ölmez de mi bu düşük enerji ile ?(
Kızlar merhaba hepinize!
Şu beslenme konunda ne yapacağım bilemiyorum artık. Biraz önce Kfc'den bahsedince Gizem benim de aklıma geldi. Ben resmen berbat besleniyorum..!! neredeyse 17. haftadayım ve hala eksi 4 kilodayım başladığım güne göre..
Hala midem bulanıyor ama şöyle; yemek yemeyi unutuyorum, bir iki saat aç kaldığımda bir anda üstüme bir fenalık geliyor artık ellerim titriyor, başım dönüyor ve midem bulanıyor. O zaman gözüm hiçbir şey görmüyor, yiyemiyorum..dahası yediğimi kusuyorum..
Siz gene süt, peynir bir şeylerden bahsediyorsunuz..ben ne yapcam ya, bebeğim ölmez de mi bu düşük enerji ile ?(
Uzun suredir yoktum oglum cagan cumadan beri surekli kusuyordu...cumartesi hastaneye yatirdik.dun cikarttik...
cmt.ikili testim vardi onuda yaptiramadim...ins. bugun yaptiracagim. .
Uzun suredir yoktum oglum cagan cumadan beri surekli kusuyordu...cumartesi hastaneye yatirdik.dun cikarttik...
cmt.ikili testim vardi onuda yaptiramadim...ins. bugun yaptiracagim. .
Şımaracaksın tabi at havanı kız ohh bize de ders olsun helal=)
Yakışır arkadaşımaaa=)
Dr bana da aynısını söyledi=(
Seğirme hissettim bir kaç defa,Kas hareketi o dedi zaten daha kalçaya yakın rahmin öne gelmedi dedi=(
Aama hissedenler olabilir.Henüz ben o şanslı kısma giremedim,kas hareketleridir o dedi banaaaaaa
Gizoo anlıyorum dayanamıyorsun ama dur demen lazım kuzum ya
Öyle olmaz ki?
Hadi içtin 3 bardak ne bardak iç
Çok zararlı bak dr unu arayıp şikayet etcem adını biliom nasılsa=))
şimdi görmüyorsun ama kötü yatırım oluyor senin için.Yasaklıyorum cısssssssss!!!
Kızlar midye yemiyoruz cıva çok içeriyor!
1 kere yediniz hakkınızı doldurdunuz ona göreeeeeeeee=)
Ayrıca çiğ köfte yiyenler sizin içinde aynısı geçerli ama anlamadım ben.
Dışarıda zaten etsiz çiğ köfte satılıyor yasak etli satılması(Bulursanız satan bana söyleyin hemen odaya şikayet edeyim=))
Etsiz çiğ köfte de mi zararlıymış???
aa cemrecim seni görmüşken bişey sorcam
geçenlerde kitaplardan konuşmuştuk baya önce
ben de 3 4 ayrı kitap not etmiştim yanımda şimdi
alcam da, senin önerdiğin ayşe öner'inkiydi sanırım
Hamilelik doğum ve bebek bakımı, doğru mudur?