2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kesin alıcazz canımm çok teşekkür ederimmmmmmmm :):)

weewell'mi iyiymiş canımmm öyleyse onu alalımm:44:

gizem benım karşı komsumun 1 yaşında bebeği var ben ondna çok yararlanıyorum tavsiyelerde bulunuyor. mesela bizim evler çok sıcak oluyor kısın biz bile boğazımızda acıyla kalkıyoruz buhar makınesi çok işe yaramış . çok memnun kalmışlar yorumlarda da hep iyi diğerlerini araştırmam hazır kullanandan tavsiye almışken..göğüs pompasından bahsediyor birde lansinoh veya medela ilk başta gerek yok diye düşündüm ama sütün hepsini içmezse bebek göğüsler dolup çok ağrıyormuş sağarsın dedi e malum biz çalışan anne olucaz sağıcaz mecbur onu da alıcam birkaç ay içinde başka aklıma gelırse yazıcam tavsiyeleri.

bu arada buhar makıneleri şuan yaz sezonunda olduğumuzdan indirimde kışa kadar alacaksak alalım kızlar fihyatlar artaıyormuş

herkese mutlu ve bulantısız günler
çalışanlara kolaylıklar evinde olanlara selamlar
ben de kahvaltıya davetliyim bugün ama henüz çok erken
ev sahibi annem olur kendisi henüz uyuyor olabilir

canım ağzından yel alsın, allah korusun öyle deme!
senin gibi olan o kadar çok kii
valla hiç üzme kendini ilk aylarda bulanmaktan bişey yiyemeyen çok
inşallah bulantısı olanlar biran önce kurtulur da böyle düşünüp üzülmekten de kurtulsun...

Uzun suredir yoktum oglum cagan cumadan beri surekli kusuyordu...cumartesi hastaneye yatirdik.dun cikarttik...

cmt.ikili testim vardi onuda yaptiramadim...ins. bugun yaptiracagim. .

canım öyle deme allah korusun bebeklerimize birşey olmayacak allahın izniyle. bende kaybettiğim 6 kılonun 4ünü geri aldım aç kalmayay çalış aralarda meyve ye yemek yiyemıyorsan miden boş kalınca bu kez hiö almıyor.sık aralıklarla ama az ye. tamamen de doldurma mideni birde yemeklerden sonra hemen sıvı alma çünkü ben nezamn su içsem kustum. biraz bekle miden yerleşşsn. ben aç kalıcam korkusuyla işe koca bi çanta yapıp gelıyorum genelde meyve bisküvi tarzı şeyler atıyorum çantama yarısı da yenmeden eve geri gidiyor ama olsun ya fena olursam diye tedbir alıyorum. dediğim gibi geçecek az kaldı sen mideni boş bırakırsan daha çok bulanıyor ben bunu anladım. geçmiş olsun canım

GÜNAYDINNNNNNNNN :)
Akşam görüşürüüüzzz öpüyorummmm hepiniziiiiiiiiiiii :)
staj zamanı

Günaydın kızlarrrrrrrr
Herkese güzel bigün diliyorum.
Dun 8 civarı uyuyakalmışım ve bugun 8 de uyandım.
Ohaaaa diyorum kendime :)))

Kızlar buhar makinesi bende düşünüyorum
Çiğ köfte etsiz olandan yenebilir kızlar ya ama az tabi çünkü acı pek iyi değil
Midye cok yemeyin sakın

Gizo bende Kfc yedim geçen gün ama acısız olandan
Çünkü acı aşığı olan ben acıdan resmen tiksindim ya

aa cemrecim seni görmüşken bişey sorcam
geçenlerde kitaplardan konuşmuştuk baya önce
ben de 3 4 ayrı kitap not etmiştim yanımda şimdi
alcam da, senin önerdiğin ayşe öner'inkiydi sanırım
Hamilelik doğum ve bebek bakımı, doğru mudur?

Son düzenleme:
Cok uzun zamandır giremedim çünkü oğlum bilgisayara öyle bir sarmıştıki artık görmesşn diyerek evde ipad bilgisayar ne varsa hepsini topladım kaldırdım. İlk iki gün bildiğiniz kriz gecirdi çocuk kendini yerlere attı agladı ama şimdi şükür unuttu.. Günde 1 2 saat uyursa vaktim oluyor ama ondada zaten yemek yapıp bilgisayarı acıp işlerimi takip edebiliyorum sadece. Su an işe gidemediğimden hatta artık gidemeyecegimden netten yapabildiğim kadarıyla düzene sokmaya calışıyorum.

Bu arada kızlar benim idrar yollarındaki iltihaplanma ve kanama devam taslardan biri düştü ama içeride aguza dayanmış birtane daha varmış ki sanıyorum onun kırılması gerekecek onun içinde doğumu beklşcez.. Vuruldugum iğne içtiğim antibiyotik takılan seruun sayısını ben bilmiyorum artık duua edin bebişime oglumdada vardı ama bu sefer cok kötü en kötüsüde bulantım geçmiyor ya kan hapına baslattı doktor ama daha baslayamadım kotkuma artacak iyice diye.. Bu arada halen 44 kişlodayım... Yiyemiyorumki bişey..

Sizler nasılsınız umarım herkes iyidir..

Esracım gecmiş olsun cnm şimdi nasıl çağan ?
Baya kaldınız hastanede kıyamam yaa
Offf hiç bi kuzuya bişey olmasın hiç dayanamıyorum

heh işte cıva içerdiği için korkuyorum bendemidye denizdeki bütün metalleri çekiyormuş midey o yüzden hamile olmasak bile normalde de fazla yemek zararlıymışakşam eve giderken en az 3 tane midyecinin önünden geçiyorum zor tutuyorum kendimi ya
çiğ köfteyi de etsiz yedim diye doktoruma söyledim ama yine de yeme dedi banabelki hijyen açısından falan demiştir

Hnk cnm aralda bi ara müptelaydı deliriodu izin vermediğimizde
Okula başlayınca bıraktı sonra hastalık ve ve okulla ilgili bazı sorunlardan dolayı
O okuldan aldık cocuğu evde bnmle kalınca şimdide wii ile oynuyor neyseki abartmıyor bi ara cok oynuodu
Pc aç oyna diyorum cok nadir açıyor
Okula başlıcak yine bu sene ama özele yolluyoruz bu kez inş.
Sorun yaşamayız. Okula başlayacak mı seninki de?

Ayrıca yaşadıklarına çok üzüldüm cnm ya 44 kilo ne demek ??? Cok zor
İnşallah taşların hepsi müdahale edilmeden düşer
İki çocukla cok zor olur yoksa.
Mide bulantılarım üçün bişey diyemicem denemediğimiz kalmadı biliosun
İnşallah geçer bol bol meyve ye serin serin
Ben yiyorum kesildi bulantılar
Kız mıydı seninde belki kndan uzun sürmüştüm canım
Çok gecmiş olsun

Evet cnm ayse öner al memnun kalırsın

hasta olanlara geçmiş olsun umarım çok çabuk iyileşirsiniz bende çok erken uyuyakalıyorum erkendende uyanıp kahvaltımı yaptım pek düzgün yaptım sayılmaz ama aç kalmaktan iyidir diye düşünüyorum

cemredeniz muhtemel doğum tarihimiz aynı sen bebişinin cinsiyetini öğrendinmi öğrendiysen kaçıncı haftanda öğrendin

kızlar yaaa canım çok fena nescafe istiyo napcam içmek istemiyomda
ama çok istiyo neden böyle oldum ben yaaa türk kahvesi nescafe delircem içmekte istemiyom offff bi tanecik içsem nolurki içiyimmi içiyim ya içimmi

Kızlar buhar makinası için marka olsun diye dünya para ödemeyin derim. Biz aceleyle sinbo marka aldık uyduruk bir marka ama işe yarıyor sonuçta.

Fakat göğüs pompası emzik biberon için chicco marka tavsiyemdir. Bende bi kaç ay sonra alicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…