Şımaracaksın tabi at havanı kız ohh bize de ders olsun helal=)
Yakışır arkadaşımaaa=)
Gizoo anlıyorum dayanamıyorsun ama dur demen lazım kuzum ya
Öyle olmaz ki?
Hadi içtin 3 bardak ne bardak iç
Çok zararlı bak dr unu arayıp şikayet etcem adını biliom nasılsa=))
şimdi görmüyorsun ama kötü yatırım oluyor senin için.Yasaklıyorum cısssssssss!!!
Heh bende tam tersi tatlı bir şey ağzııma koymadım.Bende sadece bulantılarım başlamadan yani 6 haftalıkken turşu istemiştim
1 sefer yedim sıra herseyden tiksindim malum
İlk meyve yemeğe başladım hala oyle devam edio
Birde baklava ve dondurma albeni çikolata yedim
Birde danone çikolatalı olandan
Profiterol vs...
Tuzlu ekşi ve acıdan inanılmaz tiksindim
Birde baharat kola ve et türünün hepsinden öykkkk
maşallah evlatlarına buda en az onlar kadar sağlıklı olur inşallah. sorumu da sorayım şimdi biz midesi bulananlar son aylarda (((ilk beş ay devam etti diyelim bulantılar. )))6-7-8-9 da içsek o bir litre sütü ne olur. olmaz mı?çok mu kötü oluruz ya biter mi depolardakiler. hani depodan beslenıyormuş ya bebeklerimiz
Hahahaha koptum yaaa=)))Hayır cnm o 4. 5. Doğumdan sonra olan bişey
Valla eşim dio ki bu herif fazla mı dikti seni acep dio bazen :))))
Tövbe tövbeeee ne ayıp :)))
Perikızı benim arkadaşım eylül de epidural sezeryan olduahhhh maşallah ya ne güzel anlatmışsın işte en cezbedici yönüde bu normal doğumun hemen ayaklanıyormuşsun bak sanki ikna oldum gibiRabbim hayırlısını nasip etsin ne güzel gencecik yaşamıssın bu duyguları darısı bu gelen yavruna ve diğer yavrulara ben adet sancısında bile sinir küpü olduğum için yapamam dayanamam diyorum sonrada diyorum dayananın canı yokmu :44: bide aklıma abuk sabuk şeyler geliyor açıkcası doğumda bebeğe zarar verirler mi kolunu hızlı çekerler kafası ayyy duymuştum eskilerden bunları Allah korusun
Yaa belli ben bugün ki topiği okuyana sana uyarıda bulana kadar KFC ye gitmişsintamamm kızma lütfen bidaha yokkkkkkk:26::26:
Hahahaha koptum yaaa=)))
Yorumsuz=)
Perikızı benim arkadaşım eylül de epidural sezeryan oldu
Altunizadedeki başkent hastanesinde
Çocuğu sezeryanla çıkartırken nasıl başardıysa kadın köprücük kemiğini kırmış bebeğimizin
Yani kısmette ne varsa o.Sezeryanda kırık çıkık riski olmuyor diye birşey yok tatlımm
Yaa belli ben bugün ki topiği okuyana sana uyarıda bulana kadar KFC ye gitmişsin
Bebiş içeride isyanlarda kuzum yaa=)
Bence sana yasaklar cazip geliyor senin huyun bu hehe=)
Yüzüstü yatmayı seven arkadaşlar
alın ileri zamanda haliniz hehehe kızmak yok he=)
Seçenek fikir olsun dedim
Chıcco olan ne canımmmm lazım bişeyse bende alıyım aydınlat lütfen
Ablam eczacı demiştim ya o almış canım kampanya varmış sorarım senin için.
Buhar makinası hani odaya nem veriyor ya.Tam adı nedir bilmem=))
evet canım kesin yaptıracağız bir aksilik çıkmazsa. yazamadıklarım diğer siteyle ilgili:)ayyy gözünaydın cemrecim
yarenka bu baya maliyetli bişeymiş sen kesin saklatcan mı canım yazamadıkların ne kü miraag ettim
biliyorum canımmm tahmin etmiştim ama emin olamadım.ne işe ayrıyo tam olarak acaba soguk buhar veriyomuş bide sanırııımm biyerde okumuştum.alalım yinede lazım olur elbett :)
Gizemcim o buhar makinası çocuğu olan her eve lazım. Indirimdeyse kaçırmayin. Bizde mecbur kaldık aldık. Allah korusun çocuğun üst solunum yollarını üşüttüğünde odanın bir kenarına koyuyorsun içine çeşme suyu koyuyorsun sabaha kadar buhar veriyor. Muhtemelen gecenin bir yarısı yada sabah kusarak bronşlarindaki balgamı çıkarıyor. Rahatlıyor oh mis.. Zaten diyelim ki evde buhar makinan yok çocuk öksürükten duramadı doktora gittin hemen acile geçin buhar versinler çocuğa diyor doktor.
Alın bir kenarda dursun. Inşallah gerek kalmasın.
Bizim bebisler kışa gelecek inşallah üşütmeyiz.
Gizemcim o buhar makinası çocuğu olan her eve lazım. Indirimdeyse kaçırmayin. Bizde mecbur kaldık aldık. Allah korusun çocuğun üst solunum yollarını üşüttüğünde odanın bir kenarına koyuyorsun içine çeşme suyu koyuyorsun sabaha kadar buhar veriyor. Muhtemelen gecenin bir yarısı yada sabah kusarak bronşlarindaki balgamı çıkarıyor. Rahatlıyor oh mis.. Zaten diyelim ki evde buhar makinan yok çocuk öksürükten duramadı doktora gittin hemen acile geçin buhar versinler çocuğa diyor doktor.
Alın bir kenarda dursun. Inşallah gerek kalmasın.
Bizim bebisler kışa gelecek inşallah üşütmeyiz.
bizde bugun baktık e bebekte indşrşme girmiş weewell markası 160tan 130 a düşmüş bebeği olan 2 komsum da kullanıyor memnun kalmışlar hatta bize de lazım buhar makınesi. boğazlarımız kuru acıyarak kalkıyoruz sabahları diğer markalara bakmadım tavsiye edildiği için.
ben türkiyeye gidip etsiz çiğ köfte yemeyi hayal ediyorum, aman aman yasak olmasınnnnn:Şımaracaksın tabi at havanı kız ohh bize de ders olsun helal=)
Yakışır arkadaşımaaa=)
Dr bana da aynısını söyledi=(
Seğirme hissettim bir kaç defa,Kas hareketi o dedi zaten daha kalçaya yakın rahmin öne gelmedi dedi=(
Aama hissedenler olabilir.Henüz ben o şanslı kısma giremedim,kas hareketleridir o dedi banaaaaaa
Gizoo anlıyorum dayanamıyorsun ama dur demen lazım kuzum ya
Öyle olmaz ki?
Hadi içtin 3 bardak ne bardak iç
Çok zararlı bak dr unu arayıp şikayet etcem adını biliom nasılsa=))
şimdi görmüyorsun ama kötü yatırım oluyor senin için.Yasaklıyorum cısssssssss!!!
Kızlar midye yemiyoruz cıva çok içeriyor!
1 kere yediniz hakkınızı doldurdunuz ona göreeeeeeeee=)
Ayrıca çiğ köfte yiyenler sizin içinde aynısı geçerli ama anlamadım ben.
Dışarıda zaten etsiz çiğ köfte satılıyor yasak etli satılması(Bulursanız satan bana söyleyin hemen odaya şikayet edeyim=))
Etsiz çiğ köfte de mi zararlıymış???
olmasıııınnnn olmasııınnnnetsiz zararlı olmasııııınnn nüffeeeennnn
Yüzüstü yatmayı seven arkadaşlar
alın ileri zamanda haliniz hehehe kızmak yok he=)
Seçenek fikir olsun dedim