2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Gizoo anlıyorum dayanamıyorsun ama dur demen lazım kuzum ya
Öyle olmaz ki?
Hadi içtin 3 bardak ne bardak iç
Çok zararlı bak dr unu arayıp şikayet etcem adını biliom nasılsa=))
şimdi görmüyorsun ama kötü yatırım oluyor senin için.Yasaklıyorum cısssssssss!!!

tamamm kızma lütfen bidaha yokkkkkkk:KK9::KK9::26::26:

Bende sadece bulantılarım başlamadan yani 6 haftalıkken turşu istemiştim
1 sefer yedim sıra herseyden tiksindim malum
İlk meyve yemeğe başladım hala oyle devam edio
Birde baklava ve dondurma albeni çikolata yedim
Birde danone çikolatalı olandan
Profiterol vs...
Tuzlu ekşi ve acıdan inanılmaz tiksindim
Birde baharat kola ve et türünün hepsinden öykkkk
Heh bende tam tersi tatlı bir şey ağzııma koymadım.
Ancak tuzlu ekşi şeyler
Baharat ve t adı duymak dahi istyemiyoruuummm.
Ben ki aburcubur çikolata hastası hiç yemedim hamilelik boyunca ıyyy
maşallah evlatlarına buda en az onlar kadar sağlıklı olur inşallah. sorumu da sorayım şimdi biz midesi bulananlar son aylarda (((ilk beş ay devam etti diyelim bulantılar. )))6-7-8-9 da içsek o bir litre sütü ne olur. olmaz mı?:KK43::KK43:çok mu kötü oluruz ya biter mi depolardakiler. hani depodan beslenıyormuş ya bebeklerimiz :KK1:

3. aya kadar depodan canıms sonra bizden

Yalnız arkadaşlar süt de kasiyum çok az var zaten.Süt yerine KAŞAR PEYNİR yiyin daha sağlıklı
zorlamanın hiç anlamı yok süt içmek için..

Hayır cnm o 4. 5. Doğumdan sonra olan bişey
Valla eşim dio ki bu herif fazla mı dikti seni acep dio bazen :))))
Tövbe tövbeeee ne ayıp :))) :KK17:
Hahahaha koptum yaaa=)))
Yorumsuz=)

ahhhh maşallah ya ne güzel anlatmışsın işte en cezbedici yönüde bu normal doğumun hemen ayaklanıyormuşsun bak sanki ikna oldum gibi :KK1: Rabbim hayırlısını nasip etsin ne güzel gencecik yaşamıssın bu duyguları darısı bu gelen yavruna ve diğer yavrulara ben adet sancısında bile sinir küpü olduğum için yapamam dayanamam diyorum sonrada diyorum dayananın canı yokmu :44: bide aklıma abuk sabuk şeyler geliyor açıkcası doğumda bebeğe zarar verirler mi kolunu hızlı çekerler kafası ayyy duymuştum eskilerden bunları Allah korusun :KK53:
Perikızı benim arkadaşım eylül de epidural sezeryan oldu
Altunizadedeki başkent hastanesinde
Çocuğu sezeryanla çıkartırken nasıl başardıysa kadın köprücük kemiğini kırmış bebeğimizin
Yani kısmette ne varsa o.Sezeryanda kırık çıkık riski olmuyor diye birşey yok tatlımm
tamamm kızma lütfen bidaha yokkkkkkk:KK9::KK9::26::26:
Yaa belli ben bugün ki topiği okuyana sana uyarıda bulana kadar KFC ye gitmişsin
Bebiş içeride isyanlarda kuzum yaa=)
Bence sana yasaklar cazip geliyor senin huyun bu hehe=)

Hahahaha koptum yaaa=)))
Yorumsuz=)

Perikızı benim arkadaşım eylül de epidural sezeryan oldu
Altunizadedeki başkent hastanesinde
Çocuğu sezeryanla çıkartırken nasıl başardıysa kadın köprücük kemiğini kırmış bebeğimizin
Yani kısmette ne varsa o.Sezeryanda kırık çıkık riski olmuyor diye birşey yok tatlımm

Yaa belli ben bugün ki topiği okuyana sana uyarıda bulana kadar KFC ye gitmişsin
Bebiş içeride isyanlarda kuzum yaa=)
Bence sana yasaklar cazip geliyor senin huyun bu hehe=)

KFC bana geldiiii kuzucummmmmm:KK9:
bidaha yemicem valla söz verdim kendime :26:

Yüzüstü yatmayı seven arkadaşlar
alın ileri zamanda haliniz hehehe kızmak yok he=)
Seçenek fikir olsun dedim

Eklentiler

• $hamiş.jpg
    $hamiş.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 25
Ablam eczacı demiştim ya o almış canım kampanya varmış sorarım senin için.
Buhar makinası hani odaya nem veriyor ya.Tam adı nedir bilmem=))

biliyorum canımmm tahmin etmiştim ama emin olamadım.ne işe ayrıyo tam olarak acaba soguk buhar veriyomuş bide sanırııımm biyerde okumuştum.alalım yinede lazım olur elbett :)

Gizemcim o buhar makinası çocuğu olan her eve lazım. Indirimdeyse kaçırmayin. Bizde mecbur kaldık aldık. Allah korusun çocuğun üst solunum yollarını üşüttüğünde odanın bir kenarına koyuyorsun içine çeşme suyu koyuyorsun sabaha kadar buhar veriyor. Muhtemelen gecenin bir yarısı yada sabah kusarak bronşlarindaki balgamı çıkarıyor. Rahatlıyor oh mis.. Zaten diyelim ki evde buhar makinan yok çocuk öksürükten duramadı doktora gittin hemen acile geçin buhar versinler çocuğa diyor doktor.

Alın bir kenarda dursun. Inşallah gerek kalmasın.

Bizim bebisler kışa gelecek inşallah üşütmeyiz.

biliyorum canımmm tahmin etmiştim ama emin olamadım.ne işe ayrıyo tam olarak acaba soguk buhar veriyomuş bide sanırııımm biyerde okumuştum.alalım yinede lazım olur elbett :)

bizde bugun baktık e bebekte indşrşme girmiş weewell markası 160tan 130 a düşmüş bebeği olan 2 komsum da kullanıyor memnun kalmışlar hatta bize de lazım buhar makınesi. boğazlarımız kuru acıyarak kalkıyoruz sabahları diğer markalara bakmadım tavsiye edildiği için.

Kızlar merhaba hepinize!

Şu beslenme konunda ne yapacağım bilemiyorum artık. Biraz önce Kfc'den bahsedince Gizem benim de aklıma geldi. Ben resmen berbat besleniyorum..!! neredeyse 17. haftadayım ve hala eksi 4 kilodayım başladığım güne göre..

Hala midem bulanıyor ama şöyle; yemek yemeyi unutuyorum, bir iki saat aç kaldığımda bir anda üstüme bir fenalık geliyor artık ellerim titriyor, başım dönüyor ve midem bulanıyor. O zaman gözüm hiçbir şey görmüyor, yiyemiyorum..dahası yediğimi kusuyorum..

Siz gene süt, peynir bir şeylerden bahsediyorsunuz..ben ne yapcam ya, bebeğim ölmez de mi bu düşük enerji ile ? :KK43:(

Gizemcim o buhar makinası çocuğu olan her eve lazım. Indirimdeyse kaçırmayin. Bizde mecbur kaldık aldık. Allah korusun çocuğun üst solunum yollarını üşüttüğünde odanın bir kenarına koyuyorsun içine çeşme suyu koyuyorsun sabaha kadar buhar veriyor. Muhtemelen gecenin bir yarısı yada sabah kusarak bronşlarindaki balgamı çıkarıyor. Rahatlıyor oh mis.. Zaten diyelim ki evde buhar makinan yok çocuk öksürükten duramadı doktora gittin hemen acile geçin buhar versinler çocuğa diyor doktor.

Süper anlatmışsın ya:KK66:)
Ya ben istemedim o dedi belalım diye aa süper olmuş dedim ne olduğunu bile bilmiyordum
Araştırdım epey iyiymiş
Kaloriferin üstüne konulan su gibi düşünün ama bu daha fazla nem sağlıyor tabi ki
Onların elektronik hâli
İsterseniz fiyat alabilirm sizin için ablamdan ama Ankara'da o
Kargo parasıyla aynı gelebilir

kesin alıcazz canımm çok teşekkür ederimmmmmmmm :):)

bizde bugun baktık e bebekte indşrşme girmiş weewell markası 160tan 130 a düşmüş bebeği olan 2 komsum da kullanıyor memnun kalmışlar hatta bize de lazım buhar makınesi. boğazlarımız kuru acıyarak kalkıyoruz sabahları diğer markalara bakmadım tavsiye edildiği için.

weewell'mi iyiymiş canımmm öyleyse onu alalımm:44:

Benimde chicco üstü mavi olandan ama doktorlar ilk 6 ay pek önermiyorlar bakteri oluşur diye kalorifer üzerine nemli çamaşır veya su koyun diyorlar benim kızım bu sene çok hastalanınca almak zorunda kaldık ama çok memnunum bi üst modeli vardı kampanyalı ateş ölçer hediye ediyordu kızılöteli bende var diye alt modelini aldım

Şımaracaksın tabi at havanı kız ohh bize de ders olsun helal=)
Yakışır arkadaşımaaa=)

Dr bana da aynısını söyledi=(
Seğirme hissettim bir kaç defa,Kas hareketi o dedi zaten daha kalçaya yakın rahmin öne gelmedi dedi=(
Aama hissedenler olabilir.Henüz ben o şanslı kısma giremedim,kas hareketleridir o dedi banaaaaaa

Gizoo anlıyorum dayanamıyorsun ama dur demen lazım kuzum ya
Öyle olmaz ki?
Hadi içtin 3 bardak ne bardak iç
Çok zararlı bak dr unu arayıp şikayet etcem adını biliom nasılsa=))
şimdi görmüyorsun ama kötü yatırım oluyor senin için.Yasaklıyorum cısssssssss!!!

Kızlar midye yemiyoruz cıva çok içeriyor!
1 kere yediniz hakkınızı doldurdunuz ona göreeeeeeeee=)

Ayrıca çiğ köfte yiyenler sizin içinde aynısı geçerli ama anlamadım ben.
Dışarıda zaten etsiz çiğ köfte satılıyor yasak etli satılması(Bulursanız satan bana söyleyin hemen odaya şikayet edeyim=))
Etsiz çiğ köfte de mi zararlıymış???
ben türkiyeye gidip etsiz çiğ köfte yemeyi hayal ediyorum, aman aman yasak olmasınnnnn::KK47::KK47::KK47:

olmasıııınnnn olmasııınnnn :KK24: etsiz zararlı olmasııııınnn nüffeeeennnn

evettt evettttt:KK50::KK50::KK50:

Yüzüstü yatmayı seven arkadaşlar
alın ileri zamanda haliniz hehehe kızmak yok he=)
Seçenek fikir olsun dedim
:KK60: :KK60: :KK60:

X