ay o dediğinden benim de canım çokk istiyor ama zararlıdır diye yemiyorum
bi zararı varmıdır ki:26:
1 litre sütmüüüüüüü abowwww
Bi bardak bile cnm istemio
Ama artık içicem
Bayansu cnm bnm ilki oğlan bunada iki kez kıza benzio dedi ama 13+5 te erkeğe benzio dedi
16. Haftada kesinleşir dedi.. Bakalım bekliyorum işte ama önünde bişey vardı bizde gördük
Annem geldîiiiiiiiiiiiiii yuppiiiiiii
bana cevap yokmu ya
hadi gözün aydın cano
geç döllenme olmuş olabilir canım 45. gün bi daha test yap gelen giden olmazsa ok
Bende cok sancı çektim bacımmm öldüm ama
3 ten 7 ye kdr sonrası gulluk gulıstanlık :)
Detayları burda anlatmak istemiyorum herkesinki bir olmuyo zatiii :)
2 gün sancı çekende var
teşekkür ederim canımo kadar bekle diyosun yani geç döllenmeyse anca o zaman mı çıkar nasıl sabredicem bende anne olmak istiyorum
ya uuf çok pişmanım ama yedim:44:
canım çekti uyuyodum birden sanki rüyamda gördüm gbi aylardır midemi bulandıran şey bide tavuk.kfc'den söyledim bide yedim utanmadan neyse artık bidaha istersem kendim yaparım:26:
ya uuf çok pişmanım ama yedim:44:
canım çekti uyuyodum birden sanki rüyamda gördüm gbi aylardır midemi bulandıran şey bide tavuk.kfc'den söyledim bide yedim utanmadan neyse artık bidaha istersem kendim yaparım:26:
Bende cok sancı çektim bacımmm öldüm ama
3 ten 7 ye kdr sonrası gulluk gulıstanlık :)
Detayları burda anlatmak istemiyorum herkesinki bir olmuyo zatiii :)
2 gün sancı çekende var
bir de ne yediğini anlayabilseydim eyiydi
Canım arada olur öyle kaçamaklar bende dışardan yedim bugün napalım Batman'da kfc yok olsa ben her hafta yerdim:)))
Cemre bence senin vücut yapınlada alakalı zayıf ve kaslı görünüyorsun onun içinde çabuk toparlanmıssınbenim mecburen sezeryan oldu tersti kızım ilk doğumu olacaklar şimdiden bunları çok takmayın çünkü son ana kadar hersey değişebiliyor ayrıca annen içinde gözün aydın
Bide kızlar sizin şu hızınıza hayranım benim hergün yardımcım geliyor annem uğruyor ama okumaya anca vakit buluyorum artı çalışmıyorum nasıl yapıyorsunuz gerçi benim mide bulantım olunca iptal oluyorum halen tam düzelemedim süt içmek mi yoğurt yemek mi ne kadar uzak bunlar bana yazık benim bebime
Papatya sarı mı kz senin sacların?
Hiç öyle gostermion :44:
Bnmde saclarım baya uzun valla sarışınımda ana hiç bi işe yaramıo
Uzun saçım ancak topuz yapıp dolaşıom :)))
Açtığımda midem bulanıo desem inanırmısınız
Direkt öğürüyorum
kfc'den tavuk canım en zararlısından en kızartılmış olanından:44:
kızlar bişey sorucam sizlere çok şükür en son 2'li testimizi yaptırıp temiz çıkmıştışimdi ayın 26 'sında 3 lü testimiz var aranızda 3'lü testi yaptıran varmı?? ben ege ünv. yaptırıyorum sadece kan mı alıyorlar yoksa ultrasyonada giriyormuyuz bilenler yorum yapabilirlermi??
Şımaracaksın tabi at havanı kız ohh bize de ders olsun helal=)biri erkek biri kız cano
bunca yıldır fit kalabilmek için kendimi yedim bitirdim,şımarmıyımmı azcık amaaathank's tatlşş
Dr bana da aynısını söyledi=(Doktorlar hareketleri hissetmek için şu an erken olduğunu , bağırsak hareketleriyle karıştırıldığını söylüyor. Sebebi ise , hissedebileceğimiz kadar güçlü kas ve kemik yapılarına henüz sahip olmamalarıymış. Ben 3 hafta önce seyirme hissettim , oldukça erken ama bir daha olmadı . Dolayısıyla ilk hissettiğimde hareket gibi düşünsemde şu an hareket olmadığına eminim. Bende sabırsızlıkla ilk hareketini bekliyorum . Bir kaç hafta içinde hissederiz inşaallah :)
Gizoo anlıyorum dayanamıyorsun ama dur demen lazım kuzum yadün eminönün'de 3 bardak turşu suyu içtim inanamıyorum kendime tuz olup denizlere dökülücem yakında böyle gidersem
olmasıııınnnn olmasııınnnnAyrıca çiğ köfte yiyenler sizin içinde aynısı geçerli ama anlamadım ben.
Dışarıda zaten etsiz çiğ köfte satılıyor yasak etli satılması(Bulursanız satan bana söyleyin hemen odaya şikayet edeyim=))
Etsiz çiğ köfte de mi zararlıymış???