2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ay o dediğinden benim de canım çokk istiyor ama zararlıdır diye yemiyorum
bi zararı varmıdır ki:26:

yok kuzum yaa ne zararı olucak midyenin,alkol mü,sigara mı bu

Aaaa,sonradan fırtladı desene senin oğlanın pipisi

walla cemre doğum hikayelerini okudum buhranlardayım şu an..2 taneside normal doum ya sancının dibine vurdum,vücut alışık gerçii ama ben bağlatsammı aacaba tüplerimi diye düşünüyorum bazen...4.çocuk olursa bide kazayla o zmn ben biterim

ya uuf çok pişmanım ama yedim:44:
canım çekti uyuyodum birden sanki rüyamda gördüm gbi aylardır midemi bulandıran şey bide tavuk.kfc'den söyledim bide yedim utanmadan neyse artık bidaha istersem kendim yaparım:26:

Bende cok sancı çektim bacımmm öldüm ama
3 ten 7 ye kdr sonrası gulluk gulıstanlık :)
Detayları burda anlatmak istemiyorum herkesinki bir olmuyo zatiii :)
2 gün sancı çekende var

2 gün sancı çekende var

aynen öyle
bende normal doğumdan yanayım cnm aynı senin gibi hiç yatmadım iki doğumumdan sonrada...
hatta 5 günlükken annem evine gitti,k.valide zaten bakmaz misafirimide ben ağırladm çocuklarımada ben baktm..sezercik olsam bütün bunları yapabilirmiydim bilmiyorum...
ama dedim ya tüplerimi bağlatmayı düşündüğümden bu defa mecburen sezeryan olabilirim

teşekkür ederim canım o kadar bekle diyosun yani geç döllenmeyse anca o zaman mı çıkar nasıl sabredicem bende anne olmak istiyorum

bekle 5 gün daha kanaman olmazsa bence hamilesin git bi test al tekrar yap..yani heycan olur sanada bekle tabikisi,inşallah gebişsindir zeyno

Son düzenleme:

bir de ne yediğini anlayabilseydim eyiydi

Canım arada olur öyle kaçamaklar bende dışardan yedim bugün napalım Batman'da kfc yok olsa ben her hafta yerdim:)))

2 gün sancı çekende var

Cemre bence senin vücut yapınlada alakalı zayıf ve kaslı görünüyorsun onun içinde çabuk toparlanmıssın benim mecburen sezeryan oldu tersti kızım ilk doğumu olacaklar şimdiden bunları çok takmayın çünkü son ana kadar hersey değişebiliyor ayrıca annen içinde gözün aydın

Bide kızlar sizin şu hızınıza hayranım benim hergün yardımcım geliyor annem uğruyor ama okumaya anca vakit buluyorum artı çalışmıyorum nasıl yapıyorsunuz gerçi benim mide bulantım olunca iptal oluyorum halen tam düzelemedim süt içmek mi yoğurt yemek mi ne kadar uzak bunlar bana yazık benim bebime

evet olur böyle kaçamaklar rahatlatiyim kendimi

Migescim teşekkür ederim cidden özellikle karın bölgem basta olmak üzere kaslıydı :)
Birde pelvis hareketleri cok işe yarıyor
Ben sürekli yapardım ilkinde
Hani kukuyu sıkıp geri bırakma o seni doguma hazırlıyor kasları güçlendiriomuş
Kızlar siz normal doguma vücudu alıştırın olursa kolay olur ztn
Ama bebek dönmez tada plesanta onde olur Yada açılma olmaz
Yada çatı dardır o zmn illaki Sezeryan
Allah kimseyi o yolda oyalamasın.
Hiç bir kadını ana olmaktan geri bırakmasın

Valla yemek yedik şimdi kuru fasulye harika olmuş
Annem salatayı neden az yaptın dedi :))))) size demiştim salatamı çok beğenir die

kızlar bişey sorucam sizlere çok şükür en son 2'li testimizi yaptırıp temiz çıkmıştı şimdi ayın 26 'sında 3 lü testimiz var aranızda 3'lü testi yaptıran varmı?? ben ege ünv. yaptırıyorum sadece kan mı alıyorlar yoksa ultrasyonada giriyormuyuz bilenler yorum yapabilirlermi??

Yani kumralım da sarı balyajlarım var
Ya kuzum aynıyız ayını bende hep topla topla topla açınca sıcak basıyor
Madem öyle fırsat bu fırsat keseyim dedim.
Sarılarım duruyor tabi ama uzuuuuun rapunzel değilim artık oh rahat ettim=)

kfc'den tavuk canım en zararlısından en kızartılmış olanından:44:

afiyet olsun,olmuş bi kere

sadece kan alıyorlar canım,bir de renkli ultrasyon(doppler) var 22. haftada yanlış hatırlamıyorsam

yaa saç dediniz de en zayıf noktama parmak bastınız
Ezgi doğduktan sonra tutam tutam saçlarım döküldü ve şimdi yeni uzamaya başlamışlarken tekrar dökülmeye başladı..bu herkeste böylemi bilmiyorum ama ben de demir eksikliği var onunda etkisi çok...kedi kuyruğu gibi kaldı saçlarım daha da dökülüyor,ya kel kalırsamm

biri erkek biri kız cano
bunca yıldır fit kalabilmek için kendimi yedim bitirdim,şımarmıyımmı azcık amaaa thank's tatlşş
Şımaracaksın tabi at havanı kız ohh bize de ders olsun helal=)
Yakışır arkadaşımaaa=)
Dr bana da aynısını söyledi=(
Seğirme hissettim bir kaç defa,Kas hareketi o dedi zaten daha kalçaya yakın rahmin öne gelmedi dedi=(
Aama hissedenler olabilir.Henüz ben o şanslı kısma giremedim,kas hareketleridir o dedi banaaaaaa
dün eminönün'de 3 bardak turşu suyu içtim inanamıyorum kendime tuz olup denizlere dökülücem yakında böyle gidersem
Gizoo anlıyorum dayanamıyorsun ama dur demen lazım kuzum ya
Öyle olmaz ki?
Hadi içtin 3 bardak ne bardak iç
Çok zararlı bak dr unu arayıp şikayet etcem adını biliom nasılsa=))
şimdi görmüyorsun ama kötü yatırım oluyor senin için.Yasaklıyorum cısssssssss!!!

Kızlar midye yemiyoruz cıva çok içeriyor!
1 kere yediniz hakkınızı doldurdunuz ona göreeeeeeeee=)

Ayrıca çiğ köfte yiyenler sizin içinde aynısı geçerli ama anlamadım ben.
Dışarıda zaten etsiz çiğ köfte satılıyor yasak etli satılması(Bulursanız satan bana söyleyin hemen odaya şikayet edeyim=))
Etsiz çiğ köfte de mi zararlıymış???

olmasıııınnnn olmasııınnnn etsiz zararlı olmasııııınnn nüffeeeennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…