2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar yaaa canım çok fena nescafe istiyo napcam içmek istemiyomda :KK43:
ama çok istiyo neden böyle oldum ben yaaa :KK43: türk kahvesi nescafe delircem içmekte istemiyom offff :KK43: bi tanecik içsem nolurki içiyimmi içiyim ya içimmi:KK43:

Içmemek lazımmis ama 3 4 günde bir fincan türk kahvesi içiyorum ben.:126:

ama çok istiyo neden böyle oldum ben yaaa :KK43: türk kahvesi nescafe delircem içmekte istemiyom offff :KK43: bi tanecik içsem nolurki içiyimmi içiyim ya içimmi:KK43:

cnm ben de kendimi böyle sıkıyordum. eşim kızdı bana. ablam hamileyken demlik demlik çay içti hiçbir şey de olmadı iç gitsin dedi.
benim ilk gittiğim dr doçentti gıcıktı ama o yüzden değiştirdim. çay içeyim mi dedim tok karnına çok açık 1 bardak dedi. nescafe dedim çay kadar tereddüt etmedi. içebilirsin dedi. abartmadan iç bence. hem ben bi yerde onun içinde de bize yarayacak maddeler olduğunu okumuştum. için rahat ederse iç. ama kendini yiyip bitirceksen içme cnm.

Ay iç canım yaaa bu kdr kasmayın kendinizi sigara içki değil ki bu
Kırk yılın başında Can'ın çekmiş iç nefsin körelsin
Böyle durumlarda içmek daha iyi bebek istemiş derler

Günaydın kızlar ,
Şimdi yürüyüşten geldim ve bugün fark ettim ki artık yoruluyorum ve nefes nefese kalabiliyorum .. İlerleyen aylarda bakalım nasıl olacak . Allah yardımcımız olsun .

Ben Türk kahvesi haftada bir-iki canım çekerse içiyorum . Yeşil çay her gün bir fincan içiyorum. Hamilelik hastalık değil çok fazla özel zevklerimden koparsam bunalırım bu sefer . Doktorum da içebileceğimi söyledi . Bence içini rahat tut .

Üzüm seninle günlerimiz aynı :KK19: seninki de kızmış bana da kız dedi doktor bakalım hayırlısı. bu arada ikizlerimizin sayısı çoğalmış. :KK76:

:KK55:

Canım ben Hergün bir fincan Türk kahvesi içiyorum mideme iyi geliyor ben çok araştırdım günde 200 mg dan fazla kafein alınmamalıymış bir fincan kahvede 57 mg kafein var ben çay kolada tüketmediğim için sorun yok :)) ben kendimi kısıtlamıyorum sizin gibi zararlı seylerden uzak duracaz tabi ama herseyide çok didiklememek lazım bizede yazık:KK8:

Ben Türk kahvesi haftada bir-iki canım çekerse içiyorum . Yeşil çay her gün bir fincan içiyorum. Hamilelik hastalık değil çok fazla özel zevklerimden koparsam bunalırım bu sefer . Doktorum da içebileceğimi söyledi . Bence içini rahat tut .

doktorum bana da haftada en fazla 3 fincan içebilirsin dedi .. ama bitki çayları zararlı diye hiç içmiyorum ben :KK43:

Kızlar Gunaydın, bebeklerinize düşündüğünüz isimler var mı?

Ben kızıma iki isim koymayı düşünüyorum Zeynep İnci

bnde hafta bir türk kahvesi içiyodum ama nescafeyi resmen aşerdim :) ilk defa bu kadar zevkle içiyorum nası cnm istediyse :) kısçeme yarasın zararı dokunmasın :) sabah öylekötü oldumki nerdeyse kuru kahveyi kaşıklıcaktım :KK70: saolun kızlar birazda olsa vicdanım rahatladı içiyom şimdi ilk hamileliğimide nescfe sayesinde hissetmiştim yani şüphelenmiştim hiç beklemiyodum ağzımda demirsi bi tat bırakıyodu bi kaç gün sonra test yaptım inanamadım :) şimdide kızımın canı istemiş heralde oyyyy minik kuzularımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kokularını hissetmk istiyorum :)

he bide bnde yeşil çayı çok tüketirdim normal çay içemediimden ona alışmıştım ama gebelikte içilmemesi gerekiyomuş diye bırakmıştım haftaya cuma sorcaktım bnde doktoruma kadını zırt pırt aramak istemiyom sen sordunmu cnm doktoruna

Üzümcümmmm bende turk kahvesi içip kapadımmmm :)))))
Canımı istettirdin kız :)))
İlk bebişin erkekmiydi cano bu da kz ne güzel ay hayalimdi bnm
Ühüüüüüüü
Allah sağlıkla kavuşmanı nasip eylesin canım

Kızlar Gunaydın, bebeklerinize düşündüğünüz isimler var mı?

Ben kızıma iki isim koymayı düşünüyorum Zeynep İnci

Çok güzel bir isim arkadaşım, ne güzel bir armoni yakalamışşsın :)

Uzun suredir yoktum oglum cagan cumadan beri surekli kusuyordu...cumartesi hastaneye yatirdik.dun cikarttik...cmt.ikili testim vardi onuda yaptiramadim...ins. bugun yaptiracagim. .

Esra çok geçmiş olsun, inşallah oğluşun en kısa zamanda iyileşir..

herkese mutlu ve bulantısız günler
çalışanlara kolaylıklar evinde olanlara selamlar
ben de kahvaltıya davetliyim bugün ama henüz çok erken
ev sahibi annem olur kendisi henüz uyuyor olabilir :KK1:

canım ağzından yel alsın, allah korusun öyle deme!
senin gibi olan o kadar çok kii
valla hiç üzme kendini ilk aylarda bulanmaktan bişey yiyemeyen çok
inşallah bulantısı olanlar biran önce kurtulur da böyle düşünüp üzülmekten de kurtulsun...

canım öyle deme allah korusun bebeklerimize birşey olmayacak allahın izniyle. bende kaybettiğim 6 kılonun 4ünü geri aldım aç kalmayay çalış aralarda meyve ye yemek yiyemıyorsan miden boş kalınca bu kez hiö almıyor.sık aralıklarla ama az ye. tamamen de doldurma mideni birde yemeklerden sonra hemen sıvı alma çünkü ben nezamn su içsem kustum. biraz bekle miden yerleşşsn. ben aç kalıcam korkusuyla işe koca bi çanta yapıp gelıyorum genelde meyve bisküvi tarzı şeyler atıyorum çantama yarısı da yenmeden eve geri gidiyor ama olsun ya fena olursam diye tedbir alıyorum. dediğim gibi geçecek az kaldı sen mideni boş bırakırsan daha çok bulanıyor ben bunu anladım. geçmiş olsun canım

Sağ olun kızlar yazdıklarınız için...12-15 arası haftalar gene daha iyiydi. Şimdi birden bire iştahsızlık ve mide bulantısı musallat oldu..bir de boş kalınca daha çok bulanıyor ve ölecek gb oluyorum...ben de şimdi işe gideceğim. nöbetim var, bari agresifmelek senin dediğin gibi bir çanta hazırlayayım yanıma..

Ben hastanede çalıştığım için doktorlarla sürekli beraberim . Diyetisyenimiz de çok yakın arkadaşım aklıma takılan şeyleri sorabiliyorum . Yani ne neden zararlı bunu bilmek önemli . Yeşil çay vücutta ki suyu atması anlamında hamilelikte çok tüketilmemeli ama ben yalnız bir fincan içiyorum suyu bol tükettiğim için sorun olmayacağını söyledi .

kızlar merhaba nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah ben biraz kötüyüm kızlar anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum ama bırılerıne anlatmassam cıldırıcam bızım evde hergun bı kavga var bıktım artık bu hamıle halımle hergun sıkıntı hergun stres cekıyorum zaten hamılelıgım zor gecıyo bıde eşim üstüne tuz bıber oluyo kaynanam la aramız hep kotu hep aramızı bozmaya calısıyo kocamla sureklı dolduruyo sımdıye kadar yanımdaydı eşim ama sımdı annecı oldu kaynanamla altlı ustlu oturuyoruz en usttede esımın ananesı akdsamkı kavga neden ananesıne ugramıyomusum esım bunu sordu kı esımde cıkmaz yanı sureklı hafta bır aklına gelırse oda dedımkı işten zaten 8 de gelıyorum annemde yıyorux yemeklerı kendı annemde ee saat oluyo 10 eve gelıyorum ıslerı yapıp yatıp uyuyorum hangı ara gıtcem ayrıca sen hadı gel ananeme cıkalım dedınde cıkmadımmı dedım pekı bıze nıye gelmıyolar bılımusun dedı dedım nerden bılıyım sen aıleme saygısızlıkmı yapıyosun dedı dedım nerden cıktı annen arayıp bısımı soyledı yok dedı emınım soylememıstır ben dedım ne annene nede ananene sımdıye kadar bı saygısızlık yaptım dedım ayrıca hamıle oldugumdan berı bırı ınıp gelın be nasılsın ıyımısın bı derdın sıkıntın varmı dıye sordularmı dedım ses yok sen bişi yapmasan onlar gelırler dedı gelmıyolar sende gıtmıyosun benım aıleme saygı duymak zorundasın dedı bende tamam uztmayalım dedım cunku aglamaklı oldum ve konuyu uzatmıyım dedım yatıyodum tepemden bakarak hayır konusucaksın benımle bı elıde kolumda kolumu tutuyo ben senın kocanım bana saygı duyucaksın sen benı neden kaıleye almıyosun neden dınlemıyosun ya ama nasıl bagırıyo ustume ustume sonra konusalım bagırma dedım aglamaya basladım nese bagırdı cagırdı yatak odasına gectı kapıyı kapattı bende salonda kaldım nese salonda yattım annesı dısardayıdı geldı kı konusuyoruz annesıyle annesınınde arabasının ruhsatı bızdeydı zıle calmadı esıme seslendı esımde cıkmadı sonra telefonla aradı getırırmısın dıye esımde bana soyledı gotur dıye bende kendın kotur dedım cunku ıstese zılı calar bendende ısterdı yada kapıya vurur ısterdı cunku gec bı saat degıldı ısıklarmız yanıyodu saat daha 10 bucuktu bı ton laf soyledı yattı uyudu umrunda degıl bende aglaya aglaya uyuyamadım işede gıdemedım heryerım sıs ama kızlar cıldırcam artık napıcagımı bılmıyorum

kızlar merhaba nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah ben biraz kötüyüm kızlar anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum ama bırılerıne anlatmassam cıldırıcam bızım evde hergun bı kavga var bıktım artık bu hamıle halımle hergun sıkıntı hergun stres cekıyorum zaten hamılelıgım zor gecıyo bıde eşim üstüne tuz bıber oluyo kaynanam la aramız hep kotu hep aramızı bozmaya calısıyo kocamla sureklı dolduruyo sımdıye kadar yanımdaydı eşim ama sımdı annecı oldu kaynanamla altlı ustlu oturuyoruz en usttede esımın ananesı akdsamkı kavga neden ananesıne ugramıyomusum esım bunu sordu kı esımde cıkmaz yanı sureklı hafta bır aklına gelırse oda dedımkı işten zaten 8 de gelıyorum annemde yıyorux yemeklerı kendı annemde ee saat oluyo 10 eve gelıyorum ıslerı yapıp yatıp uyuyorum hangı ara gıtcem ayrıca sen hadı gel ananeme cıkalım dedınde cıkmadımmı dedım pekı bıze nıye gelmıyolar bılımusun dedı dedım nerden bılıyım sen aıleme saygısızlıkmı yapıyosun dedı dedım nerden cıktı annen arayıp bısımı soyledı yok dedı emınım soylememıstır ben dedım ne annene nede ananene sımdıye kadar bı saygısızlık yaptım dedım ayrıca hamıle oldugumdan berı bırı ınıp gelın be nasılsın ıyımısın bı derdın sıkıntın varmı dıye sordularmı dedım ses yok sen bişi yapmasan onlar gelırler dedı gelmıyolar sende gıtmıyosun benım aıleme saygı duymak zorundasın dedı bende tamam uztmayalım dedım cunku aglamaklı oldum ve konuyu uzatmıyım dedım yatıyodum tepemden bakarak hayır konusucaksın benımle bı elıde kolumda kolumu tutuyo ben senın kocanım bana saygı duyucaksın sen benı neden kaıleye almıyosun neden dınlemıyosun ya ama nasıl bagırıyo ustume ustume sonra konusalım bagırma dedım aglamaya basladım nese bagırdı cagırdı yatak odasına gectı kapıyı kapattı bende salonda kaldım nese salonda yattım annesı dısardayıdı geldı kı konusuyoruz annesıyle annesınınde arabasının ruhsatı bızdeydı zıle calmadı esıme seslendı esımde cıkmadı sonra telefonla aradı getırırmısın dıye esımde bana soyledı gotur dıye bende kendın kotur dedım cunku ıstese zılı calar bendende ısterdı yada kapıya vurur ısterdı cunku gec bı saat degıldı ısıklarmız yanıyodu saat daha 10 bucuktu bı ton laf soyledı yattı uyudu umrunda degıl bende aglaya aglaya uyuyamadım işede gıdemedım heryerım sıs ama kızlar cıldırcam artık napıcagımı bılmıyorum

kıyamam sana ya bu gelinlerin kaynanadan çektikleri nedir ya benim bi sorunum yok ama etrafımda çok var eşinde nasıl biri tanımıyorum ama belki oda bi an dolmuştur elinde olmadan hepim,zde oluyo böyle sorunlar üzmemeye çalış sen kendini ve bebeğini düşün zor olduğunu biliyorum ama elinden geleni yap en azından canım Allah yardımcın olsun yakın oturmak çok zor...

kızlar merhaba nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah ben biraz kötüyüm kızlar anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum ama bırılerıne anlatmassam cıldırıcam bızım evde hergun bı kavga var bıktım artık bu hamıle halımle hergun sıkıntı hergun stres ...........................gıdemedım heryerım sıs ama kızlar cıldırcam artık napıcagımı bılmıyorum

ah canım yaa burda eşine çok büyük görev düşüyor aranızdaki dengeyi o kuracak ama o napmışş dolduruşa gelmişe benziyor. aileler karışınca neden böyle oluyor sakın üzme kendini yıpratma bebeklerini düşün. eşin de kusura bakma ama çok anlayıssız davranmış sana şuanda ekstra ilgi göstermeli durumuna hoşgörüyle yaklaşmaları gerekırken birde büüyükler de tuz biber olmuş daha çok yardım etmeleri gerekir üstelik 2 can taşıyorsun bir de çalışıyormusun pes yani ayaklarına mı bekliyorlar bir de onlar gelsin ne olur ayaklarımı aşınacak. eşini iyice doldurmuşlar eşinle sakın sakın konuş canım senin yapabileceğin tek şey eşini kendine döndürmek tabi annesini de dinlesin ama iki tarafı da üzmeden sağlamalı bunu ailesiyle de altlı üstlü oturuyorsun madem.. böyle huzursuzluk olursa çok zor olur sizin için inşallah en kısa sürede durum düzelir.

KIZLAR BEBEĞİMİN CİNSİYETİ İLK ÖNCE ERKEK OLABİLİR DEMİŞTİ BU SEFER YÜZDE YÜZ KIZ DEDİ TOTİSİNİ GÖSTERDİ :KK69::KK69::KK69::KK69: RÜYALARIMDA HEP KIZ BEBEK EMZİRİYORDUM ALLAH GÖNLÜME GÖRE VERSİ ŞİMDİDE KARNIMDAKİ YAVRUMUN HAYIRLI EVLAT OLMASINI NASİP EDER İNŞALLAH :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

kıyamam sana ya bu gelinlerin kaynanadan çektikleri nedir ya benim bi sorunum yok ama etrafımda çok var eşinde nasıl biri tanımıyorum ama belki oda bi an dolmuştur elinde olmadan hepim,zde oluyo böyle sorunlar üzmemeye çalış sen kendini ve bebeğini düşün zor olduğunu biliyorum ama elinden geleni yap en azından canım Allah yardımcın olsun yakın oturmak çok zor...

ınan elımden gelenı yapıyorum ama hergun hergun nasıl ben kendımı ıyı hıssedıyım bılmıyorum artık daha gecen gun kıyamet koptu evde yıne degısmedı bı hafta once badana yapıyoduk annem gelıp hep temızlıgımı yapıyo badanada butun işi annem yaptı kaynanam ugramadı bıle telefonla aradı esımı annemde esım telefonla konusurken kaynanama nurcan hanım bı yemek yapsanıza yıyelım dedı kaynanamda dogum gunu partısındesıyım dısardan alın gelemem dedı nese gece 10 du geldı salon tabı darmadagın bana bu evler nasıl toplancak dedı bende annem sagolsun yapıyo dedım nedemek ıstıyosun sen dedı dedım bısı demıyorum bı kaç hafta once kaynanam temızlık yapmıstı ee halıyle bende yardım edemedım sız dedı bana gelıp yardım ettınızmı dedı kımse bana yardım etmedı bende etmem dedı mutfagımda masam vardı kaldırp anneme verdım masayı kaynanmda masayı naptınız dedı dedım anneme verdık annemın yanında kızdı yukarı cıktı nese kaynanamın bana verdıgım kendı ceyızınden kalma orme onluk falan vardı ıste benımde sus esyalarım vardı kullanmıyodum onları bı torbaya koydum kaynanam yoktu kapısının onune koydum bız dısarı cıktık bı geldık verdıgım herseyı bagcedekı demırlıklere sermıs gecen alsın dıye sonra esım yukarı cıktı neler neler dıyo sen nasıl erkeksın annenı ezdırıyosun erkek degılsın camlar kırıldı bagırıyo butun mahelle camlara cıktı neler dıyo ama benım hakkımda sesımı bıle cıkarmadım ıkı gun sonra dogum gunuydu pasta bıle gıttık aldık o olaydan sonra dogum gununu bıle kutladım konusmadı bıle benle ogluna tesekkur ettı boyle bı kadın sabredemıyorum artık esım benı aramıyo nasılsın dıye sormuyo ıyıce ılgısız oldu alıyo telefonu elıne oyun oynuyo artık bıktım nereye kadar boyle gıdıcek bılmıyorum

X