- 12 Aralık 2012
- 257
- 0
- 43
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr he he hoyyttttttt ben geldımm bızz geldıkkkkkk
bu kadın dr cok ılgılendı yaa ay nasıl rahatladım anlatamamm... tekrar ense kalınlığını olctu evet dıger dr unuzun dedıgı gıbı cok ıyı dedı burnunu olctu.. neden burnunu olcuyorsunuz dıye sordum.. zeka gerılıgı var mı yok mu burdan da anlaşılıyormuş burun kemıgı tam gelısmıs cok ıyı yanı dedı dr hn.. benı cok rahatlattı sagolsun..
arkadaşım vasıtası ıle gıttıgımı soyledım .. bu arada ıkılı test ıcın yaptırın dedı bu hastane daha uygun fıyatlı...
neyse dıger dr umun ıstedıgı tahlıllerı verdım kadına ınceledı bu kadarına gerek yok dedı bı kac sey ısaretledı ve bunları yaptırın dedı
onemlı olan onlarmış..
çarpıntım kanım az olduğundan olabılırmış.. bulantılarımı sordu sagolsun.. bende artık daha az çıkarıyorum ama bulantım var dedım
gecıcek 1 hafta daha sabret dedı ..
ultrasonda neyınız var dedı bır oğlumuz var dedık eşım arkadan bakıyordu.. bu neye benziyor dedım..
valla suan cok mınıkkk dedı ztn uyuyorduu yavrummmmmmmmm dötunu yerim :))))
ama baya baktı ve bu kıza benziyor dedı kızlarr yaa gozlerım doldu o an...
ztn eşim kadından once bu kız dımı dedı .. dr da evet tahminen soyluyorum kı kıza benziyor dedı... ama kesın 2 hafta sonra bellı olur yanılma payı olabılır dedı..
kalbını ksa surelı dınlettııı
uyuyordu bebişim hala.. uyuşunda buyusun sıpaaaa
Benim kanamam 8. haftada başladı ve tüm gün boyunca durmadan devam etmişti. Doktor bile bu bildiğimiz kan dedi ve korktu. Progestan iğnesi vs. serum hepsi kanamayı durdurdu. Sonra bir hafta çok ağrım ve kahverengi lekem oldu. arkasından 3 gün olmadı bir gün oldu. şimdi 13. haftaya giriyorum yarın hala kahverengiye yakın lekelenme geliyor. ama çok hareket edince ya da ayakta durunca oluyor. Bazen çok koyu, bazen açık oluyor. doktorumla konuştum. Çok normal dedi. uzun zaman bile devam edebilirmiş.
sen de korkma, çok iş yapma, ayakta uzunca kalma özellikle ve eğer progestan veriyorsa onu mutlaka kullan..
ah yaa bende sivilcelenme falan yok ama tüyü bırak halsizlikten su iki aydır banyo yapmak bile işkence gibi olmuştu banyoda bayılcak gibi oluyordum kapı falan açık sesim duyulcak şeklde yapıyordum kısacao halsizliğide atıyorum yavaş yavaş anne olmak ne zormuş değil mi_?
canım yaa ne güldürdün beni allah da seni güldürsün inşallah. manikür pedikür niye yasakmış yahu benım haberim yok hiç
Evet canım kullanıyorum progestan ama seninkinden farklı olarak benim kese altındaymış kanama alanı o korkutuo inşallah keseye zarar vermeden biter gider
Yok canım, müsterih ol,üzme kendini,,hem kese altında olması aslında daha iyi vajina çıkışına yakın, yani kılcal damalarlarla ilgili bir sorun olabilir. dinlenirsen, uzanırsan mutlaka geçer..
Benim doktorum bu kullandıkları aletler temiz olmaz, hepatit gibi bir çok şey kan yoluyla bulaşır diye gitmek yok, biraz idare edeceksin demişti. maazallah keserler ayağımızı da sonra geçer mikrop, virüs. geçer arkadaşlar, dikkatli olun bence..
inşallah canım yaa Allah sağlık versin bebeklerimize
cemredeniz simdi okudum canım neguzel haberler almıssın kız ıstıyodun doktorda buyuk ihtimal kız demiş neguzel cok mutlu oldum allah gonlune gore versın hep ben bugun yıne işi astım ama bugun bılerek degıl bı kalktım anam saat 10 olmus servıs 6 bucukta alıyo benı iş yerımde cok uzakta oldugu için gıdemedım bu hafta sadece bı gun calıştım inşallah kovmazlar beni valla uyanamıyorum canım hıç kalmak ıstemıyo napıyım
cemredeniz simdi okudum canım neguzel haberler almıssın kız ıstıyodun doktorda buyuk ihtimal kız demiş neguzel cok mutlu oldum allah gonlune gore versın hep ben bugun yıne işi astım ama bugun bılerek degıl bı kalktım anam saat 10 olmus servıs 6 bucukta alıyo benı iş yerımde cok uzakta oldugu için gıdemedım bu hafta sadece bı gun calıştım inşallah kovmazlar beni valla uyanamıyorum canım hıç kalmak ıstemıyo napıyım
benımde evlendikten sonra göbişim çıktı eski halımden eser kalmamıştı. hamiş olsamda bari milletin çok kılo almış bakışlarına maruz kalmasam diyordum bu yaz tamda öyle olduu kılo almışsın diyenlere hamileyiiim derim artık
Canım cok sevindimm maşallahh bebişineeepeki hangi hastene ve doktora gittin canım merak ettim ultroson foton yokmu koysaydın sende
ya bir de bana bir kere mağazanın birinde bir kız yaklaşarak sevgi dolu bir şekilde " aa, kaç aylık, ne güzel !" demişti. Resmen kendimi parçalayasım gelmişti..Ben de "yok be canım 8 aylık işkembe bu demek yerine evet üç aylık hamileyim" demiştim kızı bozmayayım diye..:)
Bir de moral çok çok önemli. üzme kendini, olur mu, mutlaka geçecek görürsün, zaten riskli dönemi tamamlıyorsun artık..
üzmemeye çalışıorum canım inşallah geçicek