2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
selam kızlar
nasılsınız bakalım
cemredeniz çok sevindim bebeğinin iyi haberlerini almışsın.
cinsiyetide kıza benzetmişler.
darısı başıma inşallah benada kız derler. 2 hafta kaldı kontrolüme
iple çekiyorum. :18::18::18:

Canım cok sevindimm maşallahh bebişineee peki hangi hastene ve doktora gittin canım merak ettim ultroson foton yokmu koysaydın sende

Evet canım kullanıyorum progestan ama seninkinden farklı olarak benim kese altındaymış kanama alanı o korkutuo inşallah keseye zarar vermeden biter gider

bende de halsizlik çok fazla oldu ama tüylenme sivilce problemi yok şu an . vücudumuz her zamankinden fazla çalışıyor :)

kardeşim hamile iken kendi manikür setini alıp öyle gitmişti, belki biz de böyle yapabiliriz. organik boya ile saç boyanıyor yoksa, ben de gidiyorum, problem yok. ama o manikür aletlerinin uzun süre çamaşır suyunda kalması gerekiyormuş, pek çok yer gösterdiği kadar hijyenik değil ki arkadaşlar..

canım yaa ne güldürdün beni allah da seni güldürsün inşallah. manikür pedikür niye yasakmış yahu benım haberim yok hiç

Benim doktorum bu kullandıkları aletler temiz olmaz, hepatit gibi bir çok şey kan yoluyla bulaşır diye gitmek yok, biraz idare edeceksin demişti. maazallah keserler ayağımızı da sonra geçer mikrop, virüs. geçer arkadaşlar, dikkatli olun bence..[/QUOTE]

ewet canım enfeksiyon kapma riskinden dolayı doktorun haklı kendimiz evde yapsak sorun olmaz artık iyiym ben kendime bakıcam ohh yazda geldiii göbişli olucaz ama bakımlııı

Evet canım kullanıyorum progestan ama seninkinden farklı olarak benim kese altındaymış kanama alanı o korkutuo inşallah keseye zarar vermeden biter gider

Yok canım, müsterih ol,üzme kendini,,hem kese altında olması aslında daha iyi vajina çıkışına yakın, yani kılcal damalarlarla ilgili bir sorun olabilir. dinlenirsen, uzanırsan mutlaka geçer..

ewet canım enfeksiyon kapma riskinden dolayı doktorun haklı kendimiz evde yapsak sorun olmaz artık iyiym ben kendime bakıcam ohh yazda geldiii göbişli olucaz ama bakımlııı [/QUOTE]

Asıl şimdi sen beni çok güldürdün agresifmelek, ilahi çok tatlı yazmışsın..

valla ne doğru diyorsun..ben de her zaman davul gibi göbek vardı ama ilk defa bu yaz durumumu açıklamak için doğru düzgün bir nedenim olacak :) gelsin göbişler diyorum.)

cemredeniz simdi okudum canım neguzel haberler almıssın kız ıstıyodun doktorda buyuk ihtimal kız demiş neguzel cok mutlu oldum allah gonlune gore versın hep ben bugun yıne işi astım ama bugun bılerek degıl bı kalktım anam saat 10 olmus servıs 6 bucukta alıyo benı iş yerımde cok uzakta oldugu için gıdemedım bu hafta sadece bı gun calıştım inşallah kovmazlar beni valla uyanamıyorum canım hıç kalmak ıstemıyo napıyım

benımde evlendikten sonra göbişim çıktı eski halımden eser kalmamıştı. hamiş olsamda bari milletin çok kılo almış bakışlarına maruz kalmasam diyordum bu yaz tamda öyle olduu kılo almışsın diyenlere hamileyiiim derim artık

bana da uyku hiç yetmiyor pembegri ... ne yapacağız bilmem . başımı masama koysam uyurum herhalde

ayy bende çok yaşadım bu durumu ilk kez bu hafta 4 gun geldim işeee yıne birgün fire verdik. izin rapor derken işten de soğumuşum . gececek canım inşallah normale dönücez

ya bir de bana bir kere mağazanın birinde bir kız yaklaşarak sevgi dolu bir şekilde " aa, kaç aylık, ne güzel !" demişti. Resmen kendimi parçalayasım gelmişti..Ben de "yok be canım 8 aylık işkembe bu demek yerine evet üç aylık hamileyim" demiştim kızı bozmayayım diye..:)

Canım cok sevindimm maşallahh bebişineee peki hangi hastene ve doktora gittin canım merak ettim ultroson foton yokmu koysaydın sende

Cnm sağol
Ben arkadaşımın Dr una gittim. Esentepe tıp merkezi die geçio ama hastane olmuş
Testlerimede hepsine 80 küsür ödedik
Foto var ama şuan oğlum pc de oyun oynuo atamıyorum telden de sorun oluşuo..
Kızlar kendi setimizle yaptırırız herseyimizi
Bnm agdacım sitede dükkanı ztn sadece ağda Kaş bıyık ve manikür pedikur yapıo
Sterilazötör makınesi var sürekli gidiyorum oturuyoruz arkadaşız aynı zmn da
Cok temiz bi kız.. Valla doguma yakın gidicem ben

hahahah alemsiinn valla

Canım cok sağol yaaa hepimizin bebişleri sağlıkla konsun kucaklarımıza..,
Artık acı haberler almayalım ...
2 hafta sonra kesinleşir dedi cinsiyet için.. İçim kıpır kıpır..
İşe gitmediğinde sorun yapmıyolarmı canım?
Off cok zor hamişken çalışmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…