2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar bnmde 7 + 4 te kesede sagdaydı.

Özlem bebişin büyümüş canım maşallahh
Bende kıza benzettim vallaaa

Hilbar hoşgeldin cnm nasılsın bugun bana hep iyi dediler ama cm mi me nasıl ölçülüo tam bilmiyorum

Tatlim 3mm ustundeyse sorun olma riski yuksekmis benim bir tanesi oyle cikti bekliyoruz bakalim(

anladım canım işallah duzelır bısey yoktur canını sıkma sen ... iyi düşün...

cemre ben bı arastırıyım merak ettım bıdahakı kontrolumde bende ense kalınlıklarına baktırcam .. iyi sayılırım az az bulantılarım var ama allaha sukur kusmuyorum ısallah kusmam bugun yaaa bı gunumde kusmasız gecsın artık ... ama sanırım her gecen gun daha ıyıye gıdıyorum...

Ay kızlar çok sevindim, bugün herkes doktorundan mutlu dönüyor :) sizler güzel haberlerle dönünce kendim gitmişimde bebişimi görmüşüm gibi mutlu oluyorum. Allah mutluluğumuzu daim etsin :)
Bu arada ben son ulrason resmimizi cep telefonuyla çektim, işyerindeyken bakıp duruyorum özledikçe hehehe :)

Benim de geceleri daha fazla ağrım ve şişkinliğim oluyor . bazen bacaklarımı koyacak yer bulamıyorum ağrıdan .. 2. 3 aylık dönem daha rahat geçiyormuş onu ve bebeği düşününce dayanabiliyorum :)

Evet ya aynen öyle tezcel, ayaklarım , bacaklarım şişiyor.. bu sabah yere bastığımda sağ ayağımda sinir sıkışması gibi bir uyuşma vardı..tam zombiye döndüm yani :)

Merhaba teyzoşlar biz geldik:) bebeğim kocaman olmus ikili testi yaptırdık ense kalinligi iyi dedi doktor 13+1 haftalıgiz boyumuz 7cm kalbimiz maşallah tıkır tıkır buda resmimiz

maaşallah hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah aynur hanıma gidiyodun heralde cinsiyet söyledimi bende çarşamba günü gittim ama cinsiyetini benzetemedim dedi

Bu arada cildiniz nasıl arkadaşlar...

benim sivilce bastı sırtımı..bazılarının cildi pamuk gibi olurken, bazılarının da böyle olurmuş..

bir de şu tüyler arkadaşlar...nasıl tüylenmeniz ??

bacaklarım resmen ormana döndü daha iki haftada..eğilip de epilasyon aletini kullanamıyorum ki (

ah yaa bende sivilcelenme falan yok ama tüyü bırak halsizlikten su iki aydır banyo yapmak bile işkence gibi olmuştu banyoda bayılcak gibi oluyordum kapı falan açık sesim duyulcak şeklde yapıyordum kısaca o halsizliğide atıyorum yavaş yavaş anne olmak ne zormuş değil mi_?

sorma ya benımde yuzumde bi gğsümde kucuk kucuk sıvılcelenmeler oldu... sıcakdanda olabılır hormonelde olabılır yapcak bısye yok ılerlerse doktora soıylerız artık ... benım tuglenmem normal yanı aynı gıdışat

sadece yüzüm sırtım olsa goguslerımı bıle sıvılceler bastı asırı var cıldım zaten yaglıydı oyuzden dahada cok oldu ya benım kadar aranızda tuhlenmesı olan yoktur maymun gıbı oldum:) heryerımı tuhler bastı ozellıkle gobegımı neden boyle oldum bılmıyorum doktora her defasında sorucam dıyorum unutuyorum

Aynen, çok zormuş daha başlarındayız ama.. şimdi ben de gittim bir ılık duş aldım ağrıya iyi gelir diye. sıcağa dayanamıyorum ben de, ölecek gibi oluyorum, hemen atıyorum kendimi dışarı..) ayaklarım toynak oldu hak getire, nasıl eğilip kesicem tırnakları :)) bir de maniküre gitmek de yasak ya hu..

Hilbar, benim de hem iki göğsümün kenarında hem de sırtımda.irili ufaklı, dediğin normal olabilir. hormonal de olabilir. Bacaklarınızı alabiliyor musunuz peki ? ya hu eğilmek çok zor de mi şimdi bu karınla :)

Aynen pembegri, tam recep ivedik oldum bu görüntü ile. gideyim bari uzun kollu, geniş paçalı pantolonlara bakayım, bu şekilde dışarı çıkamıycam yoksa :)

CANIM ben karnıma koyduğumda sağda duruyor doktorumda hep sağ tarafımı inceliyor zaten. çıktıya bakınca sol taraf gibi duruyor karnının üstüne tutup öyle bak umarım anlatabildim

benım8 haftalık ultrasyon resmıme baktıgımda sagda duruyo ıkısıde ve bu hafta gıtıgımdekı ultrasyon resmıme baktıgımdada ıkısının kafasıda sagda duruyo yanı cındıyetlerı ne olabılır anlamadım

kızlar şimdiden bacaklarınızı alamıyormusunuz cokmu cıktı gobuşlerr
son aylarda napcaksınız yahuuu..
bırde sıze tavsıyem ayak tırnaklarınızı cok derın kesmeyın ve küt olsun ..
yoksa hamılelık donemınde şişen ayaklar doğumdan sonra inince tırnak batması oluyor
ben bu yüzden cokkk cektım ılk doğumumdan sonra..
cok acıydı ..

benım gobuşumde tüylenme oldu onun dışında sarışınım ya zaten cok tüylenmem yok..

kızlar neden yasak olsun manıkur pedikür.. asıl tum hamışler ozellıkle son aylarda hem kuaförde kestırıyor tırnaklarını..
bırde dondurma yasakmı demışt bı arkadaşımız hıc olur mu oyle sey..
ozellıkle sutlu dndurmalar cok yararlı.. eriyip tekrar donmadığı surece

sağ tarafta olunca kız solda olursa erkekmiş bir efsaneye göre...ben de tutuyor canım senin bebişlerde kız olabilir ama ikizler biri kız biri erkek olunca nasıl oluyor ki ikiside ters taraftamı oluyor acaba az kalmış canım doktorun söyleyecek nasılsa kızmı erkek mı bebişlerin bakalım Allah hayırlsını nasip etsin

millet saç bile boyatıyor artık tabi bitkiseldir ama ben kuaföre falan giderim sadece hijyen açısından risklidir enfeksiyon falan olmayalım diye belki onu mu demek istedi acaba?

canım yaa ne güldürdün beni allah da seni güldürsün inşallah. manikür pedikür niye yasakmış yahu benım haberim yok hiç[/QUOTE]

Benim doktorum bu kullandıkları aletler temiz olmaz, hepatit gibi bir çok şey kan yoluyla bulaşır diye gitmek yok, biraz idare edeceksin demişti. maazallah keserler ayağımızı da sonra geçer mikrop, virüs. geçer arkadaşlar, dikkatli olun bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…