- 7 Eylül 2009
- 2.709
- 38
Günaydın kızlar,
umarım iyisiniz hepiniz..
Gecelerim artık çok kötü geçiyor. Karnım büyümüş epey,ne sağa ne sola dönebiliyorum. Eşim de uyuyamadığım, ikide bir tuvalalete kalktığım için çok rahatsız. karnıma yastık koyuyorum ama o da kesmiyor. gündüz değil, gece ağrım oluyor. bir de kabuslar girdi mi mahvediyor bu uyku beni..bu hafta da 13. haftayı çıkarmak için izin almıştım işten. inşallah pazartesi daha dinamik hissedebilirim kendimi.
Masallah tatlim kendine gelmeye basladin demekki :))) ben hala ayni kilomdayim artma yada eksilme yokkk...
Dün bebeğin sağlıklı olduğunu görünce dayanamadım kendime kıyafet aldım. Mevlana modeli bir pardesü aldım boydan kot elbise , hamile pijaması ve bir beden büyük sutyen aldım hamilelik eteği, hamilelik taytı aldım o kadar rahat o kadar rahat ki. eteklerim belimi sıkınca korkuyorum aldım ışte :)
Bu arada antepte hangi doktora gidiyorsun esradinçel?
seninle aynı haftadayız. bende önceleri daha çok vardı tuvalete çıkma ama şimdi bir kez kalkmak yetiyor uyurken. ben hala karnımın üzerine yatıyorum alışamadım umarım bir zararı yoktur.
Sankoda esra hanim var ilk defa gittim iyiydi...yarin bidaha gitcemmm sen de antepte misinnn
Günaydın kızlar,
umarım iyisiniz hepiniz..
Gecelerim artık çok kötü geçiyor. Karnım büyümüş epey,ne sağa ne sola dönebiliyorum. Eşim de uyuyamadığım, ikide bir tuvalalete kalktığım için çok rahatsız. karnıma yastık koyuyorum ama o da kesmiyor. gündüz değil, gece ağrım oluyor. bir de kabuslar girdi mi mahvediyor bu uyku beni..bu hafta da 13. haftayı çıkarmak için izin almıştım işten. inşallah pazartesi daha dinamik hissedebilirim kendimi.
ben de buradaki hafta düzenini anlamadım. aslında doktor 13. hafta diyor. bu sayfa hala 12 diye gösteriyor :) sem 13 olmuşsun, demek yarın da beni 13 gösterecek..
tek isteğim şu 13. de çıkarmak, ondan sonra içim rahatlayacak..
karnının üstüne yatınca ağrın oluyor mu peki?
doktor yatma dedi bana, ne zor oluyor bilsen, kendimi bildim bileli karnımın üstüne yatardım ben
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr he he hoyyttttttt ben geldımm bızz geldıkkkkkk
bu kadın dr cok ılgılendı yaa ay nasıl rahatladım anlatamamm... tekrar ense kalınlığını olctu evet dıger dr unuzun dedıgı gıbı cok ıyı dedı burnunu olctu.. neden burnunu olcuyorsunuz dıye sordum.. zeka gerılıgı var mı yok mu burdan da anlaşılıyormuş burun kemıgı tam gelısmıs cok ıyı yanı dedı dr hn.. benı cok rahatlattı sagolsun..
arkadaşım vasıtası ıle gıttıgımı soyledım .. bu arada ıkılı test ıcın yaptırın dedı bu hastane daha uygun fıyatlı...
neyse dıger dr umun ıstedıgı tahlıllerı verdım kadına ınceledı bu kadarına gerek yok dedı bı kac sey ısaretledı ve bunları yaptırın dedı
onemlı olan onlarmış..
çarpıntım kanım az olduğundan olabılırmış.. bulantılarımı sordu sagolsun.. bende artık daha az çıkarıyorum ama bulantım var dedım
gecıcek 1 hafta daha sabret dedı ..
ultrasonda neyınız var dedı bır oğlumuz var dedık eşım arkadan bakıyordu.. bu neye benziyor dedım..
valla suan cok mınıkkk dedı ztn uyuyorduu yavrummmmmmmmm dötunu yerim :))))
ama baya baktı ve bu kıza benziyor dedı kızlarr yaa gozlerım doldu o an...
ztn eşim kadından once bu kız dımı dedı .. dr da evet tahminen soyluyorum kı kıza benziyor dedı... ama kesın 2 hafta sonra bellı olur yanılma payı olabılır dedı..
kalbını ksa surelı dınlettııı
uyuyordu bebişim hala.. uyuşunda buyusun sıpaaaa
bu kadın dr cok ılgılendı yaa ay nasıl rahatladım anlatamamm... tekrar ense kalınlığını olctu evet dıger dr unuzun dedıgı gıbı cok ıyı dedı burnunu olctu.. neden burnunu olcuyorsunuz dıye sordum.. zeka gerılıgı var mı yok mu burdan da anlaşılıyormuş burun kemıgı tam gelısmıs cok ıyı yanı dedı dr hn.. benı cok rahatlattı sagolsun..
arkadaşım vasıtası ıle gıttıgımı soyledım .. bu arada ıkılı test ıcın yaptırın dedı bu hastane daha uygun fıyatlı...
neyse dıger dr umun ıstedıgı tahlıllerı verdım kadına ınceledı bu kadarına gerek yok dedı bı kac sey ısaretledı ve bunları yaptırın dedı
onemlı olan onlarmış..
çarpıntım kanım az olduğundan olabılırmış.. bulantılarımı sordu sagolsun.. bende artık daha az çıkarıyorum ama bulantım var dedım
ultrasonda neyınız var dedı bır oğlumuz var dedık eşım arkadan bakıyordu.. bu neye benziyor dedım..
ztn eşim kadından once bu kız dımı dedı .. dr da evet tahminen soyluyorum kı kıza benziyor dedı... ama kesın 2 hafta sonra bellı olur yanılma payı olabılır dedı..
Merhaba teyzoşlar biz geldik:) bebeğim kocaman olmus ikili testi yaptırdık ense kalinligi iyi dedi doktor 13+1 haftalıgiz boyumuz 7cm kalbimiz maşallah tıkır tıkır buda resmimiz
ttatlim bakim bi görebilcek miyim dedi bakti kız gibi ama kesin değil dedi :d kız oğlan farketmez saglikli olsun da yavrum tam bi kilo almışm 4haftada kızlar
Merhaba teyzoşlar biz geldik:) bebeğim kocaman olmus ikili testi yaptırdık ense kalinligi iyi dedi doktor 13+1 haftalıgiz boyumuz 7cm kalbimiz maşallah tıkır tıkır buda resmimiz
ben de Aralık 2013 annesi olacağım inşallah :) Hamilelik çok özel çok da güzelmiş :)
Usg ye göre mi sağ sol olacak? Ayna etkisi var kesenin sağı aslında sol , solu sağ hangisine göre ? Birde birşeye dikkat ettim bazı arkadaşların bebeklerinin başı sağda bazıları soldakızlar bir de söyle birşey varmış benımkı tutuyor şimdilik.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/391176-bebegin-kesedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.html
kızlarrr hani ben çok kılo kaybetmiştim yaaa 56 ya düşmüştüüm artık 57 buçuk olduum kılo alıyorum yuppiiiyavaştan düzeliyoruuum kılo almaya sevineceğim aklıma gelmezdii.
onemlı olan onlarmış..
bacaklarını yerım onunhayırlı olsun bebegım ben bısey merak edıyorum.. bu ense kalınlıgı en fazla nekadar olmalı ? nekadardan sonrası tehlıkelı hıc bısey bılmıyorum bılgılendırırmısınız ?
Usg ye göre mi sağ sol olacak? Ayna etkisi var kesenin sağı aslında sol , solu sağ hangisine göre ? Birde birşeye dikkat ettim bazı arkadaşların bebeklerinin başı sağda bazıları solda