hoş geldin canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
hoşbulduk edemir_13 amin Allah hepimize bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı kısmet etin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Tatlim 3mm ustundeyse sorun olma riski yuksekmis benim bir tanesi oyle cikti bekliyoruz bakalim(
Benim de geceleri daha fazla ağrım ve şişkinliğim oluyor . bazen bacaklarımı koyacak yer bulamıyorum ağrıdan .. 2. 3 aylık dönem daha rahat geçiyormuş onu ve bebeği düşününce dayanabiliyorum :)
canım ben sata göre 13 haftaya bugun girdim seninde yarın 13. hafta gösterir takvim. ama usgye göre öndeyim yani 13 haftam bitecek yarın . ben sata göre değerlendiriyorum şuan bebeğin gelışımı değişebilir ileri ya da geri gidebilir. benım çok nadir oluyor ağrım ama sağ tarafımda ....ağrı hissedersem dönüyorum sağ bacağımı içe kıvırıp ağırlığımı sola veriyorum sonra nasıl alışıcam bilmem sırtüstü yatmaya şu 2 haftayı da atlatsak tamamdır normal hayata döneriz mutfağa bile girip yemek yaparız. evin hali çok kötü temizlikçi bayan gelecek ev temiz ben rahat güzel günler gelecek inaşşalah:
hiç sorma canım, benim ev de berbat. fare bağlasan durmaz hani, temzilikçi geldi mi kaçabilir:) tam bir aydır yatış yaptığım için temizleyemedim.:)
Usg'ye göre ben de öndeyiim. Bana bu pazartesi 13 . haftaya uygun görünüyor demişti doktor ama aslında dediğin gibi yine de riskli haftalardayız. sağlıklı olması her şeyden mühim.
Benim bir solda bir sağda ağrım. Bugün felaket. herhalde kese genişliyor..
Merhaba teyzoşlar biz geldik:) bebeğim kocaman olmus ikili testi yaptırdık ense kalinligi iyi dedi doktor 13+1 haftalıgiz boyumuz 7cm kalbimiz maşallah tıkır tıkır buda resmimiz
Bu arada cildiniz nasıl arkadaşlar...
benim sivilce bastı sırtımı..bazılarının cildi pamuk gibi olurken, bazılarının da böyle olurmuş..
bir de şu tüyler arkadaşlar...nasıl tüylenmeniz ??
bacaklarım resmen ormana döndü daha iki haftada..eğilip de epilasyon aletini kullanamıyorum ki (
benim sivilce bastı sırtımı..bazılarının cildi pamuk gibi olurken, bazılarının da böyle olurmuş..
bacaklarım resmen ormana döndü daha iki haftada..eğilip de epilasyon aletini kullanamıyorum ki (
ah yaa bende sivilcelenme falan yok ama tüyü bırak halsizlikten su iki aydır banyo yapmak bile işkence gibi olmuştu banyoda bayılcak gibi oluyordum kapı falan açık sesim duyulcak şeklde yapıyordum kısaca o halsizliğide atıyorum yavaş yavaş anne olmak ne zormuş değil mi_?
sorma ya benımde yuzumde bi gğsümde kucuk kucuk sıvılcelenmeler oldu... sıcakdanda olabılır hormonelde olabılır yapcak bısye yok ılerlerse doktora soıylerız artık ... benım tuglenmem normal yanı aynı gıdışat
sadece yüzüm sırtım olsa goguslerımı bıle sıvılceler bastı asırı var cıldım zaten yaglıydı oyuzden dahada cok oldu ya benım kadar aranızda tuhlenmesı olan yoktur maymun gıbı oldum:) heryerımı tuhler bastı ozellıkle gobegımı neden boyle oldum bılmıyorum doktora her defasında sorucam dıyorum unutuyorum
Aynen, çok zormuş daha başlarındayız ama.. şimdi ben de gittim bir ılık duş aldım ağrıya iyi gelir diye. sıcağa dayanamıyorum ben de, ölecek gibi oluyorum, hemen atıyorum kendimi dışarı..) ayaklarım toynak oldu hak getire, nasıl eğilip kesicem tırnakları :)) bir de maniküre gitmek de yasak ya hu..
canım yaa ne güldürdün beni allah da seni güldürsün inşallah. manikür pedikür niye yasakmış yahu benım haberim yok hiç
CANIM ben karnıma koyduğumda sağda duruyor doktorumda hep sağ tarafımı inceliyor zaten. çıktıya bakınca sol taraf gibi duruyor karnının üstüne tutup öyle bak umarım anlatabildim
benım8 haftalık ultrasyon resmıme baktıgımda sagda duruyo ıkısıde ve bu hafta gıtıgımdekı ultrasyon resmıme baktıgımdada ıkısının kafasıda sagda duruyo yanı cındıyetlerı ne olabılır anlamadım
kızlar neden yasak olsun manıkur pedikür.. asıl tum hamışler ozellıkle son aylarda hem kuaförde kestırıyor tırnaklarını..
bırde dondurma yasakmı demışt bı arkadaşımız hıc olur mu oyle sey..
ozellıkle sutlu dndurmalar cok yararlı.. eriyip tekrar donmadığı surece
kızlar neden yasak olsun manıkur pedikür.. asıl tum hamışler ozellıkle son aylarda hem kuaförde kestırıyor tırnaklarını..
bırde dondurma yasakmı demışt bı arkadaşımız hıc olur mu oyle sey..
ozellıkle sutlu dndurmalar cok yararlı.. eriyip tekrar donmadığı surece