cemredeniz simdi okudum canım neguzel haberler almıssın kız ıstıyodun doktorda buyuk ihtimal kız demiş neguzel cok mutlu oldum allah gonlune gore versın hep ben bugun yıne işi astım ama bugun bılerek degıl bı kalktım anam saat 10 olmus servıs 6 bucukta alıyo benı iş yerımde cok uzakta oldugu için gıdemedım bu hafta sadece bı gun calıştım inşallah kovmazlar beni valla uyanamıyorum canım hıç kalmak ıstemıyo napıyım
ayy bende çok yaşadım bu durumu ilk kez bu hafta 4 gun geldim işeee yıne birgün fire verdik. izin rapor derken işten de soğumuşum . gececek canım inşallah normale dönücez
Cnm sağol
Ben arkadaşımın Dr una gittim. Esentepe tıp merkezi die geçio ama hastane olmuş
Testlerimede hepsine 80 küsür ödedik
Foto var ama şuan oğlum pc de oyun oynuo atamıyorum telden de sorun oluşuo..
Kızlar kendi setimizle yaptırırız herseyimizi
Bnm agdacım sitede dükkanı ztn sadece ağda Kaş bıyık ve manikür pedikur yapıo
Sterilazötör makınesi var sürekli gidiyorum oturuyoruz arkadaşız aynı zmn da
Cok temiz bi kız.. Valla doguma yakın gidicem ben
Canım cok sağol yaaa hepimizin bebişleri sağlıkla konsun kucaklarımıza..,
Artık acı haberler almayalım ...
2 hafta sonra kesinleşir dedi cinsiyet için.. İçim kıpır kıpır..
İşe gitmediğinde sorun yapmıyolarmı canım?
Off cok zor hamişken çalışmak.
bir de kızlar şu doğum iznini 6 ay yapamadılar gitti , 2 senedir dönüyor bu konu, insancıklar çile çekti valla ardından raporlarla vs. Bize de yetişmeyecek gibi görünüyor..(
Ilaç olarak ne kullanıyorsun şuan? Birde doktorun iyimi ?
doğum izni muhabbetini bimere bile yazdım ben.ama medyadan takip edin.çalışmlar sürüyor die cvp gelmiş sizde yazın nolur bastıralım.meclis tatile girmeden olucak diodu fatma şahin.bence geçenki torba yasada olurdu olsaydı.ne kaldı ki meclis tatiline.dört gözle bekliyorum...((((((((..inşallahhh olur
Canım cok sağol yaaa hepimizin bebişleri sağlıkla konsun kucaklarımıza..,
Artık acı haberler almayalım ...
2 hafta sonra kesinleşir dedi cinsiyet için.. İçim kıpır kıpır..
İşe gitmediğinde sorun yapmıyolarmı canım?
Off cok zor hamişken çalışmak.
Ben de yazayım hemen bari.Sağ olasın arkadaşım bilgiler için.
çok uzamadı mı bu konu 2011 senesinde düşündüler 2 senedir yapamadılar. insanlar çok bekledi heyecanla. Güya bu Mayıs'ta tamamdı. Avrupa ülkelerine bakın en az 2 sene ücretli izin veriyor. Şu ekonomik krizdeki Yunanistan bile en az 1.5 sene izin veriyor anneye. biz 6 ayda hala düşünüyoruz ya..
Bu arada cildiniz nasıl arkadaşlar...
benim sivilce bastı sırtımı..bazılarının cildi pamuk gibi olurken, bazılarının da böyle olurmuş..
bir de şu tüyler arkadaşlar...nasıl tüylenmeniz ??
bacaklarım resmen ormana döndü daha iki haftada..eğilip de epilasyon aletini kullanamıyorum ki(
benımde evlendikten sonra göbişim çıktı eski halımden eser kalmamıştı. hamiş olsamda bari milletin çok kılo almış bakışlarına maruz kalmasam diyordum bu yaz tamda öyle olduu kılo almışsın diyenlere hamileyiiim derim artık
ya bir de bana bir kere mağazanın birinde bir kız yaklaşarak sevgi dolu bir şekilde " aa, kaç aylık, ne güzel !" demişti. Resmen kendimi parçalayasım gelmişti..Ben de "yok be canım 8 aylık işkembe bu demek yerine evet üç aylık hamileyim" demiştim kızı bozmayayım diye..:)
progesteron kullanıyorum canım doktorumdanda memnunum inşallah iyidir :) 3 hafta sonra çağırdı işte i
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr he he hoyyttttttt ben geldımm bızz geldıkkkkkk
ultrasonda neyınız var dedı bır oğlumuz var dedık eşım arkadan bakıyordu.. bu neye benziyor dedım..
valla suan cok mınıkkk dedı ztn uyuyorduu yavrummmmmmmmm dötunu yerim :))))
ama baya baktı ve bu kıza benziyor dedı kızlarr yaa gozlerım doldu o an...
ztn eşim kadından once bu kız dımı dedı .. dr da evet tahminen soyluyorum kı kıza benziyor dedı... ama kesın 2 hafta sonra bellı olur yanılma payı olabılır dedı..
kalbını ksa surelı dınlettııı
uyuyordu bebişim hala.. uyuşunda buyusun sıpaaaa
BEnimde daha hiç göbüşüm çıkmadı.
Ağdamıda çok rahatlıkla yapıyorum. göbüş büyüyünce ne olcak bilmiyorum ama :44:
Tüylenmede azaldı yani uzama süresi arttı bende aksine. neden acaba
Dilini ısır bencde=)bırak çıkma süresi uzasın.Takılsın onlar kafalarına göre=)
Artık hemen hemen hepimizin 3. Ayı doluyor artık hiç kötü haber almayız inşallah. En kritik dönemi atlatmış bulunuyoruz. Allahım bundan sonra bizi ve bebeğimizi koru sağlıkla kucağımıza ver allahım elimiz boş döndürme o hastaneden...
sorma ya benımde yuzumde bi gğsümde kucuk kucuk sıvılcelenmeler oldu... sıcakdanda olabılır hormonelde olabılır yapcak bısye yok ılerlerse doktora soıylerız artık ... benım tuglenmem normal yanı aynı gıdışat