2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ayy bende çok yaşadım bu durumu ilk kez bu hafta 4 gun geldim işeee yıne birgün fire verdik. izin rapor derken işten de soğumuşum . gececek canım inşallah normale dönücez

Bir de kızlar şu doğum iznini 6 ay yapamadılar gitti , 2 senedir dönüyor bu konu, insancıklar çile çekti valla ardından raporlarla vs. bize de yetişmeyecek gibi görünüyor..(

anladım canım esentepe tıp merkezi yolumun üstü mudanya yolunda oturuyorum ama oraya gitmedim pek ..çalışmak konusundada dogru diyorsun valla zor oluyor her sabah erkenden kalk işe gel sorna akşam trafik eve git sonra evdeki mesai başlasınn cok yoruluyorummm cokkk bide üstüne nidemdeki gastirtden dolayı yiyemem içemem dışarlarda perişan oluyorumm bide ofis buzdalbı almaya karar verdim 2 saatir masamın altınd a yer açmaya çalıyorum toz içinde kaldım eğil kalk off şuan evde olmayı ve sizin gibi bi ılık duş almayı cok isterdimmm kızlarr halinize şükredin yahuuu eğilip tırnak kesmeye üşeniyorsunuzz

bir de kızlar şu doğum iznini 6 ay yapamadılar gitti , 2 senedir dönüyor bu konu, insancıklar çile çekti valla ardından raporlarla vs. Bize de yetişmeyecek gibi görünüyor..(

doğum izni muhabbetini bimere bile yazdım ben.ama medyadan takip edin.çalışmlar sürüyor die cvp gelmiş sizde yazın nolur bastıralım.meclis tatile girmeden olucak diodu fatma şahin.bence geçenki torba yasada olurdu olsaydı.ne kaldı ki meclis tatiline.dört gözle bekliyorum...((((((((..inşallahhh olur

Ben de yazayım hemen bari.Sağ olasın arkadaşım bilgiler için.

çok uzamadı mı bu konu 2011 senesinde düşündüler 2 senedir yapamadılar. insanlar çok bekledi heyecanla. Güya bu Mayıs'ta tamamdı. Avrupa ülkelerine bakın en az 2 sene ücretli izin veriyor. Şu ekonomik krizdeki Yunanistan bile en az 1.5 sene izin veriyor anneye. biz 6 ayda hala düşünüyoruz ya..

Son düzenleme:

canım sımdılık bişi demıyolar ama boyle gıderse demeye başlıycaklar yanı elımden geldıgınce gıtmeye calısıyorum ama vucudum kuvvetlı degıl 43 kıloyum ve ıkız bebek tasımak gercekten cok zor sureklı bayılıyorum bugun saglık ocagına gıttım sımdı ordan gelıyorum zor gıdıp geldım elım ayagım heryerım tıtrıyo eve zor attım kendımı bayılmamak ıcın zor tuttum

aynen ole burdakı herseyı yurtdısına gore kıyaslarsak en gerı ulkeyız anca basa gelen parayı cebe atmayı dusunuyo calışanların haklarını koruyan hıcbı yasa dogru duzgun degıl bıde avrupaya gecmeyı 2 ay ızın daha verıcekler alttarafı seneler oldu hala dusunuyolar dedıgın gıbı yurtdısında en az 2 sene bıde esede 6 ay en az verıyolar heryere yazılar yazdım ama bızım gıbı onaca kısı yazdı ama ınsallah yaparlar

çok uykum vaar gerçekten hamileyken insanın çalışası gelmiyor.
birde baş ağrısı peydah oldu geçmek bilmedi sabahtan beri
eve gidip yatmak istiyorum. 18:00 de çıkorum işten daha 1,5 saat var.

benim yüzüm iyi çok şükür oğlumda ben çok sivilcelenmiştim yeni ergenler gibi :))))))))
tüylerde azaldı valla 2 ay oldu 3 haftada uzayacak kadar oldular

hahahhahaha çok alemsiniz kızlar ya :))))))))))))))

en son salı günü dr a gittiğimde gercekten hamile miyim diye soracak oldum :) regl olmamam dısında hiç bir belirtim yok benim işe de gidip geliyorum.. bazen uyanmak zor geliyor sadece her seferinde bugunde yatayım kalkmayayım diyorum kendimi metrobuste buluyorum. yazılanları okuyorum da Allah yardımcınız olsun gercekten cok zor günler gecitiyorsunuz inşallah bir an önce atlatırsınız.

AAAAAcanımmms çok sevindim=)) okurken bile heyecan yaptım hemen yazının ortalarını okudum kız dedi mi diye.
İnat ettin öğrendin cinsiyetini keçi=)
2. dr a gözükmek gerçekten bana da çok iyi geldi.
Tekrar gözün aydın.
Hepimiz böyle haberlerle gelelim inşallah.

ooo kızlar nasıl eğilip tırnaklarınızı kesemiyorsunuz yaa=(
Benim daha hiç göbişim çıkmadı.

Ben normalde de sivilce kıl tüy sorunu olan biri değilimdir.
Ağda nedir bilmem çok şanslıyım anneme çekmişim=)Nazar değdirmeyinde tüylenmiyiim bu hamilelikte=))

Manikür pedikür olayı da kendi aletlerimizi götürdükçe sorun olmaz ya.
Ben bu zaman kadar hiç sıkıntı çekmedim ama ..bakalım.

BEnimde daha hiç göbüşüm çıkmadı.

Ağdamıda çok rahatlıkla yapıyorum. göbüş büyüyünce ne olcak bilmiyorum ama :44:

Tüylenmede azaldı yani uzama süresi arttı bende aksine. neden acaba

Dilini ısır bencde=)bırak çıkma süresi uzasın.Takılsın onlar kafalarına göre=)

Dilini ısır bencde=)bırak çıkma süresi uzasın.Takılsın onlar kafalarına göre=)

Isırdım bilee

Doktor bana hamilesin demeseydi hamile olduguma inanmazdım o derece yani

Allah a şükür çok rahat geçiyor. Herkese böyle hamişlik nasip etsin Allah

Son düzenleme:

ya ben çok korkuyorum bebeğimi hissedemiyorum sırt üstü yatınca rahimimi hissediyordum şuanda hissedemiyorum sizdede benim gibi mi bişey olmamıştır dimi bebeğime

benimde ömrümde sivilcem oldugunu bilmem ama yüzümde fak ufak sivilceler çıktılar düzelirler zamanla herhalde

ben tam lazere baslamısdım daha bırıncı seansı yaptırdım ıkıncı seansa gıtmeden hamıle oldugumu ogrendım... neyse artık odedım parasını komplee karıya dedım dogumdan sonra gelırım hay hay dedı nasıl olsa paralarını aldılar ... ya artık ayda bir agdaya gıderım koafore napıyım ama son ayda kesin cok dıkkatlı olmam lazım zaten kızlar ben aralık annesı olamıcam dogumum normalde aralıgın basına denk gelıyo ama doktorum sen bu cocukları 8 ay tutabılırsen dua ett dedı 7 aylık dgurma ona razıyız dedı... 8 aylık dogcak işallah bebıslerım 7 aylık dogurmak ıstemıyorum cok erken olur... kıyamam :26: o yuzden sımdıden ben cınsıyetlerı ogrenır ogrenmes butun hazırlıklarımı yapcam son aya bırakmıcam bıde ıkız son zamnlarda hıc bıyere kıpırdayamam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…