2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ayy kızlar şu yemek konusundaki reklmra uyuz olom yaa.. gece gece insann asabını bozolr ya miğdesi bul nıyor ya da canı çeko..aşermek değl ama ne bilim yaa.

10+3 bugün canımmm :)
çoktan yapılması gerekiyomuş canım aslında ama benm eski doktorum hiç böyle bişey dememişti istememişti unutkanım diyo bide ne diye doktor olmuş acabaa..
sabah yaptırcam işte 550 dediler şimdiki doktorumun olduğu hastanede ama ben başka hastanede 250ye yaptırıcam.
devleti düşündüm ama sabah 7de gel sıra al kaç gün sonraya veriyolar beklemiyim dedim.yaptırıp hemen sonucu götürürüm bebeği bidaha görürüm gitmişken

Son düzenleme:
ayy kızlar şu yemek konusundaki reklmra uyuz olom yaa.. gece gece insann asabını bozolr ya miğdesi bul nıyor ya da canı çeko..aşermek değl ama ne bilim yaa.

Yaa mucizem ne doğru konuştun hee
Hamile kanalı yapsınlar asla yiyecek içecek reklamı olmasın.Hepsi midemi bulandırıyor.
Hele bazıları var ki aman allahım.
Eğitici öğretici şeyler olsa mesela di mi
Çok mu şey istiyorruuuuzz??=)

Gunaydin kizlar naslsiniz bakalim?? Bikacgundur yazmiodum malum canim sikkindi biraz ama hep takipp ettim sizi:)) ikili test icin gittigimde bebeklerkmden birinin goruntusu iyi deildi ense kalinligi da baya fazla cikti kan sonuclarim daha iyi cok sukur..zaten kendimi bu duruma alistirmaya baslamistim. Bugun tekrar gidicez dr a sonuc gostermeye umarim tekrar bakariz ultrasonda. Dua edin lutfen guzel seylr duymaya cok ihtiyacim var. Allah hepimizin yardimcisi olsun...

canım inşallah güzel sonuçlarla dönersin. kendini strese sokma bebeklerinde de stres olmasın annesi. herşey güzel olacak inşallah dua ederim tabi ki . Allahım yavrularını korusun.

günaydın kızlaaaarrr

dün okadar hastaydım ki ağladım başımın agrısından baş ağrısından ne yediysem cıkardım uyudum uyandım başım agrıdı 10 gibi uyudum 7 de kalktım Allaha şükür çok iyiyim bugün kahvaltıyı hazırlarken bi yandan yemekı bile kurdum korkumdan sabahtan yapayım dedim çünkü öğleden sonra halim gidiyo nedense

Gunaydin kizlar :)
Bugun kontrolumuz var :) cok heycanliyim 3 randevumuz insallah iyi seyler duyucaz insallah bizde cinsiyetini ogreniriz :) saglikli. Olmasi daha onemli tabi ama genede merak ediyorum. Cok :)

Bnde karnim cikmadan hamile tisortleri pantolonlari aldim cok para baglamak istemiyorum lcw yle defacto dan aldim bnde :) cok sirin tisortler var :) giydim bide karnimi tutuyom gorende 9 aylik gebes sanir o havada giydim yani oturusum kalkisim bile degisiyo onlari giyince

kızlar ben tesettürlüyüm Elhamdlillah tesettürlün hamile giyim satan magaza biliyomusunuz . temmuzda dayımın düğünü var ne yapıcam bilmiyorum . günlük kıyafetleri yine az çok idare edebiliyorum ama abiye ne yapıcam bilmiyorum hiç

Peki kan testi istedimi senden bir kaç sayfa önce var ben resmini ekledim istediği testleri
Yani sendende istedimi Dr un yoksa ilk basta yaptırmışmıydın kan verip

canım senin bahsettiğin kan testlerini yaptırdım ben onların hepsine bakıldı 9.haftada yapmışdı doktor ama ikili test için bana bıraktı bende yaptırmama kararı verdim nede olsa ense kalınlıgına ultorsonda baktı ve ıyı dedı cok şükür hata payıda olabiliyormus gerek yok diye düşündüm

bende bugün gidiecem cnm 2 buçuktada benim randevum inş güzel haberler alırız gögüslerim ağrımıyoya artık onuda sormak istiyorum çok korkuyorum ağrımıyo diye (

normal abiye alırısn cnm gögüs altından bollaşan modellerden üstünede türbanını ona uygun bi cepken gibi bişey olmazmı bence güzel olur

günaydınnn:)

aynı ağrıyı dün bende çektim ya nerdeyse 12 saat boyunca başım ağrıdı migrenim var beniminat ettim ilaç içmedim uyuyunca geçiyor Allahtan:)

bende yemek programlarını bakmayı seviyodum şimdi görünce dediğin gibi ya canın istiyo ya miden bulanıyo acayip oluyo insan

günaydın canım Allah yardımcımız olsun hepimizin takma kafana o ikili testler her zman kesin değil bizim bi tanıdığa doğuma kadar çocuğun özürlü demişler bi dünyaya geliyo sapasağlam hiç bişeyi yok maşallah zehir gibi şimdi 5 yaşında neler oluyo hayatta herşey Allahın takdiri üzme kendini bebeklerinede kendinede zarar verme üzülerek inş sonuçları gösterirkende iyi haberler alırısn için daha rahat eder canım

bunları söyleyen ben on kadar pinpirikli bi insanımki sana anlatamam içimden böyle geçti yazdım...

günaydınnn:)

aynı ağrıyı dün bende çektim ya nerdeyse 12 saat boyunca başım ağrıdı migrenim var beniminat ettim ilaç içmedim uyuyunca geçiyor Allahtan:)

uyuyamadım bile ağrıdan sanki başım mengeneye sıkısmıs gibiydi Elhamdulillah geçti

Günaydın kızlar 6:50 de uyandım bugun. Abuk subuk rüyalar görgüm durdum.
Çapraz komşum hemde arkadasımda hamile dun onunla konuştuk bugun önünde dr. una gorunucem.
10.30 a randevu aldı bnm için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…