2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Gunaydin kizlar :)
Bugun kontrolumuz var :) cok heycanliyim 3 randevumuz insallah iyi seyler duyucaz insallah bizde cinsiyetini ogreniriz :) saglikli. Olmasi daha onemli tabi ama genede merak ediyorum. Cok :)

Bnde karnim cikmadan hamile tisortleri pantolonlari aldim cok para baglamak istemiyorum lcw yle defacto dan aldim bnde :) cok sirin tisortler var :) giydim bide karnimi tutuyom gorende 9 aylik gebes sanir o havada giydim yani :KK66: oturusum kalkisim bile degisiyo onlari giyince :p

Benim de kontolüm yarın :) randevumuzu aldık ben de çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor çok merak ediyorum bebişimizi :)
Karın tutmak tamamen içgüdüsel sanırım ben de farkında olmadan karnımı severken buluyorum kendimi uyurken bile tutuyorum..

Gunaydin kizlar :)
Bugun kontrolumuz var :) cok heycanliyim 3 randevumuz insallah iyi seyler duyucaz insallah bizde cinsiyetini ogreniriz :) saglikli. Olmasi daha onemli tabi ama genede merak ediyorum. Cok :)

kızlar ben tesettürlüyüm Elhamdlillah tesettürlün hamile giyim satan magaza biliyomusunuz . temmuzda dayımın düğünü var ne yapıcam bilmiyorum . günlük kıyafetleri yine az çok idare edebiliyorum ama abiye ne yapıcam bilmiyorum hiç

bende bugün gidiecem cnm 2 buçuktada benim randevum inş güzel haberler alırız gögüslerim ağrımıyoya artık onuda sormak istiyorum çok korkuyorum ağrımıyo diye :KK43:(

Günaydın kızlar 6:50 de uyandım bugun. Abuk subuk rüyalar görgüm durdum.
Çapraz komşum hemde arkadasımda hamile dun onunla konuştuk bugun önünde dr. una gorunucem.
10.30 a randevu aldı bnm için.

Güzel haberler alırsınız inşallah. Tesettür abiye tarzı düşünüyorsan tekbir giyim setrems giyim armine giyim tuğba ven giyim buralarda göğüs altından genişleyen abiye bakabilirsin internette de çok güzel hamilelikler var

herkes iyidir inşallah

Günaydın kızlar 6:50 de uyandım bugun. Abuk subuk rüyalar görgüm durdum.
Çapraz komşum hemde arkadasımda hamile dun onunla konuştuk bugun önünde dr. una gorunucem.
10.30 a randevu aldı bnm için.
duramadın dimiiiii :KK9: olsun için rahat eder canikom ii yapmışın

kızlar dun aksam bende fecıydım yıne aksamları cokkkk beter oluyorum .. kayınvalıdemde (alt katta uzandım) sonra artık eve ckayım dedım bu arada cok mıde bulantı vardı ondan yatıodum.. ama uyumuyordum.. doğruldum yavaşça.. mıdemde fırtınalar kopmaya başladı.. ter geldı halım kesıldı .. anneee dıye ağlamaya başladım .. dayanamıyorum yaaa..
cok kotu oluyorum aksam.. eşim evden ınıp aldı benı ... evde hüngür hüngür ağladım gecmıcek bu dıyee

Rabbım yardımcımız olsun....

kızlar dun aksam bende fecıydım yıne aksamları cokkkk beter oluyorum .. kayınvalıdemde (alt katta uzandım) sonra artık eve ckayım dedım bu arada cok mıde bulantı vardı ondan yatıodum.. ama uyumuyordum.. doğruldum yavaşça.. mıdemde fırtınalar kopmaya başladı.. ter geldı halım kesıldı .. anneee dıye ağlamaya başladım .. dayanamıyorum yaaa..
cok kotu oluyorum aksam.. eşim evden ınıp aldı benı ... evde hüngür hüngür ağladım gecmıcek bu dıyee

Rabbım yardımcımız olsun....

ooo çok geçmiş olsun canım yaaa allah acil şifalar versin

Günaydınn kızlaar :) maşallah 1 gün girmiyorum sohbet nerelere gelmiş çok hızlısınız :) okumayı daha yeni bitirebildim :)

haftada bi kaç defa oluyo canım. inşallah benimkide geçer hayırlısıyla

canım kahverengi lekelenmelerim benimde oluyor. Tam geçti derken gene oluyor aynen senin gibi haftada bir kaç kez :) doktorum olabilir ağrılı ve koyu kırmızı olursa riskli dedi. Progestana devam ediyorum. İşede başladım.Şu 3 ayı bir atlatalım hayırlısıyla riskte gittikçe azalacak inşallah :)

merhaba arkadaşlar

sinirden küp olmuş durumdayım sağolsun eşimde bir anlayışlı bir anlayışlı sormayın sanki hamile olan o :KK43:((((((

aynı dertten bende muzdaribim :) Naz yapamıyorum adama :KK70: Alıştım artık :) Sanki bayan o, erkek benim :))

demedi kuşuumm cinsiyet sordum bidahaki geldiğinde dedi 31 mayısta yaniiii:KK16:

istediği tahlilleer;
*açlık kan şekeri
*anti HIV 1/2
*cytomegalovirüs(CMV)Ig M antikoru
*Cytomegalovirüs(CMV)Ig G antikoru
*Rubella(kızamıkçık) Ig M antikoru
*Rubella(kızamıkçık) Ig G antikoru
*toksoplazma Ig M antikoru
*toksoplazma Ig G antikoru
*HBsAg
*Anti HBs
*Anti-HCV

Bunlar 550
ikili test ayrıca 220 tl

canım ben o tahlilleri 8. haftamda özel hastanede 8 TL ye yaptırdım. 7 haziranda Ense kalınlığı ölçümü yapılcak.

herkes iyidir inşallah

duramadın dimiiiii :KK9: olsun için rahat eder canikom ii yapmışın

duramadım bacım.. offf ne yapayım.. içiim rahat edecek belkide daha beter olucam..
sabahlara kadar 100 kere uyanıyorum.. hiç oğlumda böyle olmamıştım ..
kızlar ben hazılanıyorum eşim helecek almaya..
dua edin..
kan testinide orda yaprtıracagım.. daha uygun bır hastane..

duramadım bacım.. offf ne yapayım.. içiim rahat edecek belkide daha beter olucam..
dua edin..
içini ferah tut canım inşallah ii haberlerle gelirsin

dua edin..

Cnm bende gecen gun anlattigin gb oldm kan verdm sekerime bakck doktorum bugun tansiyonm dustu. Sandm o normlmis yemek yiyemedgmz icin sekerimiz disebiliyomus ondan suphelendi bakalim ne cikck :) sanda guzel hbrler verir insallah doktorun ...

Artık hemen hemen hepimizin 3. Ayı doluyor artık hiç kötü haber almayız inşallah. En kritik dönemi atlatmış bulunuyoruz. Allahım bundan sonra bizi ve bebeğimizi koru sağlıkla kucağımıza ver allahım elimiz boş döndürme o hastaneden...

artık hemen hemen hepimizin 3. Ayı doluyor artık hiç kötü haber almayız inşallah. En kritik dönemi atlatmış bulunuyoruz. Allahım bundan sonra bizi ve bebeğimizi koru sağlıkla kucağımıza ver allahım elimiz boş döndürme o hastaneden...

amin canım amin en geriden ben geliyorum galiba benin daha çok var 3 ayın dolmasına :KK1:

kızlarrr hani ben çok kılo kaybetmiştim yaaa 56 ya düşmüştüüm artık 57 buçuk olduum kılo alıyorum yuppiii :KK56::KK56::KK56:yavaştan düzeliyoruuum kılo almaya sevineceğim aklıma gelmezdii.

maşallah bayadır giremiyodum nete biçogunuzun cinsiyetler belli olmuş bizim doktor benzetemdi gelecek aya attı cinsiyeti bende çok merak ediyorum bir ay nasıl geçecekse bilmiyorum

Gunaydin kizlar naslsiniz bakalim?? Bikacgundur yazmiodum malum canim sikkindi biraz ama hep takipp ettim sizi:)) ikili test icin gittigimde bebeklerkmden birinin goruntusu iyi deildi ense kalinligi da baya fazla cikti:KK43: kan sonuclarim daha iyi cok sukur..zaten kendimi bu duruma alistirmaya baslamistim. Bugun tekrar gidicez dr a sonuc gostermeye umarim tekrar bakariz ultrasonda. Dua edin lutfen guzel seylr duymaya cok ihtiyacim var. Allah hepimizin yardimcisi olsun...

Akşamları daha ağır oluyoruz gerçekten ama sen çok fena olmuşun canım ya
Oğlunda da bu kadar oldun mu?

Canim merak ediyorum naptin nasil oldun ne dedi doktor catlicam bizde cikcaz birazdan esimi bekliyorum ama senide merak ediyorum ...

kızlarrr hani ben çok kılo kaybetmiştim yaaa 56 ya düşmüştüüm artık 57 buçuk olduum kılo alıyorum yuppiii :KK56::KK56::KK56:yavaştan düzeliyoruuum kılo almaya sevineceğim aklıma gelmezdii.

Masallah tatlim kendine gelmeye basladin demekki :))) ben hala ayni kilomdayim artma yada eksilme yokkk...

Günaydın kızlar,

umarım iyisiniz hepiniz..

Gecelerim artık çok kötü geçiyor. Karnım büyümüş epey,ne sağa ne sola dönebiliyorum. Eşim de uyuyamadığım, ikide bir tuvalalete kalktığım için çok rahatsız. karnıma yastık koyuyorum ama o da kesmiyor. gündüz değil, gece ağrım oluyor. bir de kabuslar girdi mi mahvediyor bu uyku beni..bu hafta da 13. haftayı çıkarmak için izin almıştım işten. inşallah pazartesi daha dinamik hissedebilirim kendimi.

X