medipole gittim canım çokta memnun kaldım valla.
perihan özden'di doktorum.çok tesadüf oldu.dün aradım çağrı merkezini istediğim doktorlar hep dolu hep dolu.ehh yeter dedim yarına kime varsa ona ver o zaman bu dr.a verdi internette baktım resmine pek bilgi yorum yok öylesine gittim memnun kalmassam gitmem diye düşünerek.ama kadın yoğun olmadığı için rahat yarım saat bebeğe baktı yarım saat benle konuştu yeme içme konusunda vs vs..iyiydi yani :)
1 ay sonra bizimde karnımız koccamaaan olucakkkkk :):)
bende araligin sonunda yavruma kavusacagim insallah benim ucuncu yavrum olacak bize supriz yapti iki oglum var ucuncusu hakkinda henuz bir fikir yok, tek istedigim saglikli olsun rabbimden baska birsey istemiyorum.su siralar hamilelik beni cok zorluyor surekli kusma ve migde bulantisi var birde agzimda garip bir tat acimsi birseyler yersem geciyor gibi oluyor ama sonra tekrar geliyor suyu bile zorla iciyorum benim gibi olupta caresini bulan varmi
Ayyyyy insallah :) olsun gari ya cok ozeniyom ole kocamank arni olanlara :)
tmam canım yazarım aklımdacanım tiroid sonuçlarını yarın yaz buraya merak ediyorum, biliyorsun ben de ilaç kullanıyorum ya o yüzden tedirginim, randevum 1 haziranda benim de
hayır canım ben saat 19.00 da gittiğim randevumda ultrason bakılıp ardından kan vermem gerektiği söylendi sordum aç tok farketmiyor bu test için denildikızlar bişey soracam ikili test için kan veriliyor ya aç karnına mı olmak gerekiyor?
Bence en güzel aylar 4 5 6. Aylar. sonrası da önceside zaman hiç geçmiyor. Bu aylarda hem çok hareketli oluyor kuzularımız :)) tekme attıkça o dizleri ayakları hissetmek çok güzellllll. aslında önce korkuyordum ben karnımın içinde bir şey var sıkışıyor dönüyor, arada kendini hatırlatmak için tekmeliyor, yazın sıcak aylarında soğuk su içinde takla atıyo böyle anlatilmaz bir sevinç ihihihi :)))
böyle kalcak değiliz ya
Kiz gizossss napiyosun anacimmm gorusemiyoruzzz...
tmam canım yazarım aklımda
hayır canım ben saat 19.00 da gittiğim randevumda ultrason bakılıp ardından kan vermem gerektiği söylendi sordum aç tok farketmiyor bu test için denildi
sonucu öğrenmek için randevumu bekliyorum ben de
inşallah güzel sonuçlar alırız
allahım hepimizin bebeklerini korusun..
Evde oldugum sureceee surekli midem agriyor...bulaniyor ama kusma yok...okula gidince cin gibi oluyprummm...bizim ufakliklarada dedim sadece kiz ogrencilerime...sureklu bana beslebnmelerinden ikram ediyolar...erkeklerde habersiz agzini ayirip duruyor...diyorum beni iyi besliyosunuz kuzlar diyorum gulusuyolar..canlaeim 1.siniflar ama cok da olgunlar kuzularimmm...masaj yapiyolar surekli...
kizben antepte oldugum halde usuyorumm...uzun kollular var ustumde ..ama normaldede herkesten cok sicaklayan biriyim...millet klimasiz dururken ben yakmadan duramam...ama skmdi usuyorum surekli...
ikili test kan alinip yapiliyorrr
Evde oldugum sureceee surekli midem agriyor...bulaniyor ama kusma yok...okula gidince cin gibi oluyprummm...bizim ufakliklarada dedim sadece kiz ogrencilerime...sureklu bana beslebnmelerinden ikram ediyolar...erkeklerde habersiz agzini ayirip duruyor...diyorum beni iyi besliyosunuz kuzlar diyorum gulusuyolar..canlaeim 1.siniflar ama cok da olgunlar kuzularimmm...masaj yapiyolar surekli...
kizben antepte oldugum halde usuyorumm...uzun kollular var ustumde ..ama normaldede herkesten cok sicaklayan biriyim...millet klimasiz dururken ben yakmadan duramam...ama skmdi usuyorum surekli...
ikili test kan alinip yapiliyorrr
ahh yerimm ben onları ne tatlılardır eminimmm :):)
ama sen çağandada çok üşüdüğünü söylemiştin senin yapınla alakalı canım bencee :):)
Aynenn katiliyorum kucuk sevimli bi gobekkkk...hamileliklerde cok yakisiyor o aylarda...
bu arada hamilelikleri nerden alcaz kizlarrr....gerci artik hep bol bluzlar moda onlardanda alabilirizz....ben bugun batikte bi bol bluz begendim diz alti taytla iyi gider...sizler ne yapacaksinizzz
canım toplam kaç hafta sürdü senin şimdi yok demi bişey. bide lekelenmen oluyomuydu seninde
O ilk siralarr.. 5.6.7.aydaaa abooowww yandim yandim hemde subatta ip askili giyip kapiyi acip dondurucu sogukta kapi agzina yere yattigim gunleri de unutamammnmm..anam anammm yanmustimm. bide hamilelik reflusu oldu sureklu canin soguk kola istiyodu. bogazim icim serinlesin diye.:))))
Kizlarrrr sorumu yineleyeyim bosa gitmesinnnn
ay bende öle bir hal varkii...nemrut birşey oldum...ztn sinirli bir yapım vr ..birde bu duurmdan iyice fitil olom her şeye..her şey bato sanki bana ilginç yani...bende çok kızıyorum eşime o da bana kızıyo bana görede alttan alıyomuş sözdeoluyo böyle ufak tefek şeyler oturduğum yerde aklıma bişeyler geliyo ağlıyorum kızıyorum eşime özür dilerim haklısın deyip geçiyo adamda napsın başa gelince çekiliyo
ay cnm bak eşim saat 9 da giidyor sabah 7 de evde oluyor..duş almış girdi çıktı..sonra bilgisayarı aldı.sonra geri koydu..tam yatıcakken bende bağırdım..ama gir çık yaptın be adam dedm..bişeler daha dedmmkiisurat astı baan..eşim derseki sende abartıyorsun naz yapıyorsun hormonlarla alakalı olabilir ama kendini sınırla biraz burdaki yazılardan bahsediyorum ona diyorum bak herkes öyle elimizde değil savunmam hazır
geldikkkk :)
7 cm olmuş kıpıır kıpıır Allahımm nasıl güzel bi duygu.iyiki doktorumu değişmişimm bayıldım hastaneyede doktorada ultrason makinasınada
testler istedi biiirrsürüü 550 tl tuttu çok geldi bana başka hastanye sordum 250 dediler aç olmak gerekiyomuş yarın sabah yaptırıcammmm :)
Kizlarrrr sorumu yineleyeyim bosa gitmesinnnn