2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Ayyyyy insallah :) olsun gari ya cok ozeniyom ole kocamank arni olanlara :)

Ah canım nerdeeeee aynı şikayetler bendede var sürekli çubuk kraker meyve falan yemeğe çalışıyorum ağzımın tadı değişsin diye bide bende aşırı halsizlik var benimde üçüncü bebişim Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah geçecek diye gün sayıyorum benimki daha 10+5 günlük iki üç haftaya geçmeye başlar dedi doktor

Amaaan varya gobekler buyudugunde insan cok tuhaf hissediyor
sanki ilk dogdugumdan beri oyleymisim gibi geliypdu...sonlara dogru iyice ecus bucus bisey oluyoruz kizlsr...gerci saglikli dogsunlardaa...

Son düzenleme:
Bence en güzel aylar 4 5 6. Aylar. sonrası da önceside zaman hiç geçmiyor. Bu aylarda hem çok hareketli oluyor kuzularımız :)) tekme attıkça o dizleri ayakları hissetmek çok güzellllll. aslında önce korkuyordum ben karnımın içinde bir şey var sıkışıyor dönüyor, arada kendini hatırlatmak için tekmeliyor, yazın sıcak aylarında soğuk su içinde takla atıyo böyle anlatilmaz bir sevinç ihihihi :)))

Son düzenleme:
canım tiroid sonuçlarını yarın yaz buraya merak ediyorum, biliyorsun ben de ilaç kullanıyorum ya o yüzden tedirginim, randevum 1 haziranda benim de
tmam canım yazarım aklımda
kızlar bişey soracam ikili test için kan veriliyor ya aç karnına mı olmak gerekiyor?
hayır canım ben saat 19.00 da gittiğim randevumda ultrason bakılıp ardından kan vermem gerektiği söylendi sordum aç tok farketmiyor bu test için denildi
sonucu öğrenmek için randevumu bekliyorum ben de
inşallah güzel sonuçlar alırız
allahım hepimizin bebeklerini korusun..

Aynenn katiliyorum kucuk sevimli bi gobekkkk...hamileliklerde cok yakisiyor o aylarda...

bu arada hamilelikleri nerden alcaz kizlarrr....gerci artik hep bol bluzlar moda onlardanda alabilirizz....ben bugun batikte bi bol bluz begendim diz alti taytla iyi gider...sizler ne yapacaksinizzz

Kiz gizossss napiyosun anacimmm gorusemiyoruzzz...

napiyim esroşuuumm yanıyorum valla sıcakradan ütü yaptım şimdi iyice ateş bastıı
şimdiden böyleysem temmuz ağustos popoma klima takar gezerim artık
sen napıyosunnn varmı bulantılar bişeyler okulda zor olmuyomuuu:44:

selam arkadaşlar ikili test yaptıran varmı ben kararsızım nasıl yapılıyor bu test bana bilgi verin lütfen...

Evde oldugum sureceee surekli midem agriyor...bulaniyor ama kusma yok...okula gidince cin gibi oluyprummm...bizim ufakliklarada dedim sadece kiz ogrencilerime...sureklu bana beslebnmelerinden ikram ediyolar...erkeklerde habersiz agzini ayirip duruyor...diyorum beni iyi besliyosunuz kuzlar diyorum gulusuyolar..canlaeim 1.siniflar ama cok da olgunlar kuzularimmm...masaj yapiyolar surekli...

kizben antepte oldugum halde usuyorumm...uzun kollular var ustumde ..ama normaldede herkesten cok sicaklayan biriyim...millet klimasiz dururken ben yakmadan duramam...ama skmdi usuyorum surekli...

ikili test kan alinip yapiliyorrr

Son düzenleme:

inş canım . doktor bana aç gel dedi bende saat 4 te gidecem nasıl duracam diyordum . internette de aç,tok fark etmez yazıyo. bişeyler atıştırırım olmazsa.
sonucun iyi çıkar inş haberini bekliyoruz

ben de okulda bulanmıyorum evde olduğumda her şey rahatsız ediyor. çalışırken aklımıza gelmiyor galiba. oyalanmak lazım

ahh yerimm ben onları ne tatlılardır eminimmm :):)
ama sen çağandada çok üşüdüğünü söylemiştin senin yapınla alakalı canım bencee :):)

ahh yerimm ben onları ne tatlılardır eminimmm :):)
ama sen çağandada çok üşüdüğünü söylemiştin senin yapınla alakalı canım bencee :):)

O ilk siralarr.. 5.6.7.aydaaa abooowww yandim yandim hemde subatta ip askili giyip kapiyi acip dondurucu sogukta kapi agzina yere yattigim gunleri de unutamammnmm..anam anammm yanmustimm. bide hamilelik reflusu oldu sureklu canin soguk kola istiyodu. bogazim icim serinlesin diye.:))))

Kizlarrrr sorumu yineleyeyim bosa gitmesinnnn

canım toplam kaç hafta sürdü senin şimdi yok demi bişey. bide lekelenmen oluyomuydu seninde

Benim kanamam 8. haftada başladı ve tüm gün boyunca durmadan devam etmişti. Doktor bile bu bildiğimiz kan dedi ve korktu. Progestan iğnesi vs. serum hepsi kanamayı durdurdu. Sonra bir hafta çok ağrım ve kahverengi lekem oldu. arkasından 3 gün olmadı bir gün oldu. şimdi 13. haftaya giriyorum yarın hala kahverengiye yakın lekelenme geliyor. ama çok hareket edince ya da ayakta durunca oluyor. Bazen çok koyu, bazen açık oluyor. doktorumla konuştum. Çok normal dedi. uzun zaman bile devam edebilirmiş.
sen de korkma, çok iş yapma, ayakta uzunca kalma özellikle ve eğer progestan veriyorsa onu mutlaka kullan..

oha ahahhh
şimdi başları ondan üşüyosundur işteee :)

ben defactodan aldım 1 pantlon 4 t-shirt daha bakmadım başka biyere

Son düzenleme:
ay bende öle bir hal varkii...nemrut birşey oldum...ztn sinirli bir yapım vr ..birde bu duurmdan iyice fitil olom her şeye..her şey bato sanki bana ilginç yani...
eşim derseki sende abartıyorsun naz yapıyorsun hormonlarla alakalı olabilir ama kendini sınırla biraz burdaki yazılardan bahsediyorum ona diyorum bak herkes öyle elimizde değil savunmam hazır
ay cnm bak eşim saat 9 da giidyor sabah 7 de evde oluyor..duş almış girdi çıktı..sonra bilgisayarı aldı.sonra geri koydu..tam yatıcakken bende bağırdım..ama gir çık yaptın be adam dedm..bişeler daha dedmmkiisurat astı baan..
gönlünü alana kadr cnm çıktı..ama kalvaltıyı ona hazırlttım saat 2 de kalvltı nasıl )))
ben sağlık ocandan sonr abirşy atıştrdım ama ilç içmek ve midemi tutusn diyeee

ayy maşşllhh kuzum ne kdrlık oldunu z bugn 10 +1 mi 2 mi..yoksa yanlışmı hespladımm kuzummm...
ayy cnm bu arada ben bu tahllilri anlamıyorum..benm dr istemyorr..tedavi süreciömde de öle diğer doktrlar kdr bana masrf yapmmıştı..
şkerime tansiyonuma tsha ..birde kan değerlirme baktı..
onn hariicnde bir şey yokk..
ve devletteki drlar bu testlerden para istemiyor..
hep özleler hee bizde hemencikl gidiveroz içimz raatlasın idye..masrfsız doktrlada ilgimizi çekmeo bende bi ara değiştrmeyi, istedim sonra dr lüzümsuz çok test vr dedi..
istersen yapim dedi..400 liraya yaptr dedi..ama sgerek yok dedi..
doğumda bile orda yaprsam sadece hastane parası alcak..yandaki dr daha pahalı alıyor..birzda aile dru gbi oldu ondan

Dün bebeğin sağlıklı olduğunu görünce dayanamadım kendime kıyafet aldım. Mevlana modeli bir pardesü aldım boydan kot elbise , hamile pijaması ve bir beden büyük sutyen aldım hamilelik eteği, hamilelik taytı aldım o kadar rahat o kadar rahat ki. eteklerim belimi sıkınca korkuyorum aldım ışte :)
Bu arada antepte hangi doktora gidiyorsun esradinçel?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…