2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
yarım saatte bir patlicakmış gibi sıkışıp tuvalete koşan bi benmiyimmm yoruldum git gel git gel

Son düzenleme:
bende araligin sonunda yavruma kavusacagim insallah benim ucuncu yavrum olacak bize supriz yapti iki oglum var ucuncusu hakkinda henuz bir fikir yok, tek istedigim saglikli olsun rabbimden baska birsey istemiyorum.su siralar hamilelik beni cok zorluyor surekli kusma ve migde bulantisi var birde agzimda garip bir tat acimsi birseyler yersem geciyor gibi oluyor ama sonra tekrar geliyor suyu bile zorla iciyorum benim gibi olupta caresini bulan varmi

aahh nerdeeee
hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla geçsin inşallah. ben 2 aydır kusuyorum 13 hafataya girdim azalmaya başladı sanırım geçiyor. bitecek çok da kılo kaybettim ama çaresini bulamadım

Canım ben şimdilik jimere gidiyorum deşiğtircem ama bakalım hayırlısı 2 li test içinde doktor bana dediki yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi anne karnında herhangi tedavi yok dedi ...bende dedim ki yanılma payı oluyormuş bu testi dedim eve dedi öyle deyince "ben egre o yanılma payının içerisne girersem dedim sonunda kadar kafaya takarım bu durumu dedim " öyle deyince tamam ozman yapmayalım dedi ve sadece ense kalınlıgına baktık şükür normal dedi öyle işte
yarım saatte bir patlicqkmış gibi sıkışıp tuvalete koşan bi benmiyimmm yoruldum git gel git gel

yok canım bi sen degılsın sen gene yarım saatmiş ben wcden geliyorum yerime oturamadan geri gidiyorumm

altımıza bi lazımlık falanmı koysak hahah

Peki kan testi istedimi senden bir kaç sayfa önce var ben resmini ekledim istediği testleri
Yani sendende istedimi Dr un yoksa ilk basta yaptırmışmıydın kan verip

aahh nerdeeee
hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla geçsin inşallah. ben 2 aydır kusuyorum 13 hafataya girdim azalmaya başladı sanırım geçiyor. bitecek çok da kılo kaybettim ama çaresini bulamadım

merak etme bende iki hamileligimde de kilo verdim et tavuk yiyemez hale gelmistim kokulardan ama 3 ay sonra keyifli gunler gelmeye basliyor az sabir

yarım saatte bir patlicakmış gibi sıkışıp tuvalete koşan bi benmiyimmm yoruldum git gel git gel

Yok bende varim cnm :) 2-3 gundur geceleri bile en az 5 kere tuvalete kalkiyorum gunduz zaten saymiyorum :) bazen 5 dk arayla bile gidiyorum catlickmisim gb oluyo tutmamk adetimde degildir hic gelir gelmez giderim hemen ama bi anda bastiriyo :)

selam kızlar nasılsınız... ben kuşlar gibiyimm ya dün dr a gittik ikili test için kan verdim, minikimi gördüm:) nası büyümüş maşallah kıpır kıpır hareket ediyodu biraz zayıfmış ama.. erkeğe benziyo dedi drm ama kesin bişey söylemedi bakalım hayırlısı. inş test sonuçlarımız da ii çıkar.

Yok bende varim cnm :) 2-3 gundur geceleri bile en az 5 kere tuvalete kalkiyorum gunduz zaten saymiyorum :) bazen 5 dk arayla bile gidiyorum catlickmisim gb oluyo tutmamk adetimde degildir hic gelir gelmez giderim hemen ama bi anda bastiriyo :)

gelende bi damla bişey o kadar çokmuş gibi nasıl sıkışıyorum varya

gözünaydın canım çok sevindim medipole mi gitmiştin, dr.un kimdi?

bende bu testleri istedi hepsine kanda bakılıo.. ikli test 23 tl tutuyormuş.. diğerleriyle beraber 187 dediler..

sizdendemi bunlar istendi.. ben ilk kez daha yaptırıcam merak edıyorum kızlar..

çok uygunmuş ikili test, biz istanbulda kazık üstüne kazık yiyoz valla
buarada testlerden bahsedilmiş te bu testler bana başta yapılmamıştı :26: bugün tiroid bölümüne gitmiştim (hipotiroidi var bende) o birsürü test istedi sonuçları yarın alcam onların içinde mi acep :26:
hatta bugünkü dr.a sordum hamile arkadaşlarım rubella toksoplazma testleri yapmış diye kadın doğum dr.un isticek daha var dedi :44:

ayyynen öyle canım burda fenaa :111:

oyyy yerim o uslu yatan minişleri tatlı bıdıklar
erken hissedilen mutlaka erkektir diyo annem pıt pıt bi his duyarsın diyo bende henüz bi his yok ama sizin ikiz olduğu için de erken hissedilebilir

hadi yaa ben yiyorum eşim de dr.a sor diyip duruyo
ama bence de eriyip tekrar dondurulmadıkça sorun yoktur sanırım

evet yıne basladı bulantılarım eskıye donmeye basladım... nolcak boyle bılmıyorum benımkı ıkız oldugu ıcın ıkı katı gıdıyoo yandımki ne yandım ... az once yıne kustumm
Canım keşkeeee bende sadece bulantıysa razıyım
Gecicek cnm sabır az kaldı.. Bulantın yokken ye

yedım ıkı gundur bısey ama yıne basladım kusmaya ... ben napıcam boyle yaa cok uzuluyorum bebişlerime hıc bısey yıyemıyorum ılaclarımı içemiyorum kilo verıuyorum

gelende bi damla bişey o kadar çokmuş gibi nasıl sıkışıyorum varya

Ben baya. Yapiyorum ama 2 dk sonra az once giden ben degilmisim gb gene bastiriyo :) mutlu oluyom ama ben buyuyo demekki diyom :) ruyama giriyo artik karnim buyusun ya ruyamda karnim buyudu kipir kipir hareketlerini hissediyodum :) ayyy hayali bile cok guzel yaaa :)

Kizlarrr bu testler ne testi yaaa..ben sadece ikli test yaptirmistim.. dr ozel muayehanesine gidiyodum. o bile dediki git dogumevinde ucretsiz yaptir testi dedi gittim bedava yaptirmistim...

simdi de testleri dogumevinde yaptirmak istiyorum.... zaten sonuc ayni cikacakkk...bu rakamlara anlam veremedim...550 , 180 ...bu ne yaaa adam kazikliyolar....gidin bence testleri kadim dogum hastanelerinde yaptirin cok da rahattii...

canım tiroid sonuçlarını yarın yaz buraya merak ediyorum, biliyorsun ben de ilaç kullanıyorum ya o yüzden tedirginim, randevum 1 haziranda benim de

gözünaydın canım çok sevindim medipole mi gitmiştin, dr.un kimdi?

medipole gittim canım çokta memnun kaldım valla.
perihan özden'di doktorum.çok tesadüf oldu.dün aradım çağrı merkezini istediğim doktorlar hep dolu hep dolu.ehh yeter dedim yarına kime varsa ona ver o zaman bu dr.a verdi internette baktım resmine pek bilgi yorum yok öylesine gittim memnun kalmassam gitmem diye düşünerek.ama kadın yoğun olmadığı için rahat yarım saat bebeğe baktı yarım saat benle konuştu yeme içme konusunda vs vs..iyiydi yani :)

1 ay sonra bizimde karnımız koccamaaan olucakkkkk :):)

Son düzenleme:
benim iştah tavan yaptı valla.gazetede bi tarif gördüm nasıl çekti canım üşenmedim kalktım yaptım ahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…