ben de Aralık 2013 annesi olacağım inşallah :) Hamilelik çok özel çok da güzelmiş :)
bende araligin sonunda yavruma kavusacagim insallah benim ucuncu yavrum olacak bize supriz yapti iki oglum var ucuncusu hakkinda henuz bir fikir yok, tek istedigim saglikli olsun rabbimden baska birsey istemiyorum.su siralar hamilelik beni cok zorluyor surekli kusma ve migde bulantisi var birde agzimda garip bir tat acimsi birseyler yersem geciyor gibi oluyor ama sonra tekrar geliyor suyu bile zorla iciyorum benim gibi olupta caresini bulan varmi
Canım ben şimdilik jimere gidiyorum deşiğtircem ama bakalım hayırlısı 2 li test içinde doktor bana dediki yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi anne karnında herhangi tedavi yok dedi ...bende dedim ki yanılma payı oluyormuş bu testi dedim eve dedi öyle deyince "ben egre o yanılma payının içerisne girersem dedim sonunda kadar kafaya takarım bu durumu dedim " öyle deyince tamam ozman yapmayalım dedi ve sadece ense kalınlıgına baktık şükür normal dedi öyle işteOleyyy ne güzel Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi canım
Hangi hastaneye gittin unuttum yaaa?
Kafam cok karışık eşimle atıştım ablamda sinirlerimi bozduuuu
Of offff neyse bende yaptırmıcam ikili testi kan testleri istedi onu yaptırırım
Yarın sabah gidip hastaneye test için kan vericem cok tırsıyorum kan verme olayından offf.
Dr um izne ayrılıomuş o yüzden full doluymuş kör olmayasıca :) ama gelin bekleyin demiş aradan almaya çalışacak
yarım saatte bir patlicqkmış gibi sıkışıp tuvalete koşan bi benmiyimmm yoruldum git gel git gel
Canım ben şimdilik jimere gidiyorum deşiğtircem ama bakalım hayırlısı 2 li test içinde doktor bana dediki yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi anne karnında herhangi tedavi yok dedi ...bende dedim ki yanılma payı oluyormuş bu testi dedim eve dedi öyle deyince "ben egre o yanılma payının içerisne girersem dedim sonunda kadar kafaya takarım bu durumu dedim " öyle deyince tamam ozman yapmayalım dedi ve sadece ense kalınlıgına baktık şükür normal dedi öyle işte
yok canım bi sen degılsın sen gene yarım saatmiş ben wcden geliyorum yerime oturamadan geri gidiyorumm
Canım ben şimdilik jimere gidiyorum deşiğtircem ama bakalım hayırlısı 2 li test içinde doktor bana dediki yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi anne karnında herhangi tedavi yok dedi ...bende dedim ki yanılma payı oluyormuş bu testi dedim eve dedi öyle deyince "ben egre o yanılma payının içerisne girersem dedim sonunda kadar kafaya takarım bu durumu dedim " öyle deyince tamam ozman yapmayalım dedi ve sadece ense kalınlıgına baktık şükür normal dedi öyle işte
yok canım bi sen degılsın sen gene yarım saatmiş ben wcden geliyorum yerime oturamadan geri gidiyorumm
aahh nerdeeee
hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla geçsin inşallah. ben 2 aydır kusuyorum 13 hafataya girdim azalmaya başladı sanırım geçiyor. bitecek çok da kılo kaybettim ama çaresini bulamadım
yarım saatte bir patlicakmış gibi sıkışıp tuvalete koşan bi benmiyimmm yoruldum git gel git gel
Yok bende varim cnm :) 2-3 gundur geceleri bile en az 5 kere tuvalete kalkiyorum gunduz zaten saymiyorum :) bazen 5 dk arayla bile gidiyorum catlickmisim gb oluyo tutmamk adetimde degildir hic gelir gelmez giderim hemen ama bi anda bastiriyo :)
gözünaydın canım çok sevindimgeldikkkk :)
7 cm olmuş kıpıır kıpıır Allahımm nasıl güzel bi duygu.iyiki doktorumu değişmişimm bayıldım hastaneyede doktorada ultrason makinasınada
testler istedi biiirrsürüü 550 tl tuttu çok geldi bana başka hastanye sordum 250 dediler aç olmak gerekiyomuş yarın sabah yaptırıcammmm :)
çok uygunmuş ikili test, biz istanbulda kazık üstüne kazık yiyoz valla
ayyynen öyle canım burda fenaa :111:Ayy biz Batman'da bedava yasıyoruz :)) ben bu testleri ücretsiz yaptırdım hemde 6. Haftada bide 3 sene önce sezeryan doğumu 350 tl ye yapmıştım batman medicalpark o da Dr parası en iyi Dr o diye diğerleri 150 tl idi:)))
oyyy yerim o uslu yatan minişleriguzel anneler nasılsınız bugun gene işi astım:) hiç kalkasım gelmıyo işe gidesim gelmiyo agrılarımda var rapor almak için yıne doktora gıttım en son pazartesı gormustum bebışlerımı bugun yıne gordum :) uslu uslu arka arkaya yatıyolar doktorum şimdilik iyi anlasıyolar bakalım yer kalmadıgında napıcaklar dıyo dun akşam ılk defa acayip bişi hissettim sanki pıt pıt attı içten kıpırtı hissettim doktoro sordum hissetmeye baslarsın artık dedı herhalde ıkız olduklarından erken hıssetmeye basladım boyle hisseden varmı kızlar
hadi yaa ben yiyorum eşim de dr.a sor diyip duruyomerhaba kızlar, aranızda sık sık dondurma yiyen var mı? geçen internette okudum saklama koşulları iyi olmayınca çok çabuk bakteri üretiyormuş ve düşüğe neden olabiliyormuş, bilginiz var mı bu konuda?
evet yıne basladı bulantılarım eskıye donmeye basladım... nolcak boyle bılmıyorum benımkı ıkız oldugu ıcın ıkı katı gıdıyoo yandımki ne yandım ... az once yıne kustummgeçmiş olsun ben de hastaneden çıktıktan sonra 3-4 gun bomba gibiydim sonra tekrar başladı. ama gitgide daha iyi oluyorum 13. haftadayım bu arada ikiz gebeliklerde de daha çok olurmuş annecik merak etme geçecek az daha sabrett
Canım keşkeeee bende sadece bulantıysa razıyım
Gecicek cnm sabır az kaldı.. Bulantın yokken ye
gelende bi damla bişey o kadar çokmuş gibi nasıl sıkışıyorum varya
gözünaydın canım çok sevindimmedipole mi gitmiştin, dr.un kimdi?
çok uygunmuş ikili test, biz istanbulda kazık üstüne kazık yiyoz valla
buarada testlerden bahsedilmiş te bu testler bana başta yapılmamıştı :26: bugün tiroid bölümüne gitmiştim (hipotiroidi var bende) o birsürü test istedi sonuçları yarın alcam onların içinde mi acep :26:
hatta bugünkü dr.a sordum hamile arkadaşlarım rubella toksoplazma testleri yapmış diye kadın doğum dr.un isticek daha var dedi :44:
ayyynen öyle canım burda fenaa :111:
oyyy yerim o uslu yatan minişleritatlı bıdıklar
erken hissedilen mutlaka erkektir diyo annem pıt pıt bi his duyarsın diyo bende henüz bi his yok ama sizin ikiz olduğu için de erken hissedilebilir
hadi yaa ben yiyorum eşim de dr.a sor diyip duruyo
ama bence de eriyip tekrar dondurulmadıkça sorun yoktur sanırım
gözünaydın canım çok sevindimmedipole mi gitmiştin, dr.un kimdi?
Ben baya. Yapiyorum ama 2 dk sonra az once giden ben degilmisim gb gene bastiriyo :) mutlu oluyom ama ben buyuyo demekki diyom :) ruyama giriyo artik karnim buyusun ya ruyamda karnim buyudu kipir kipir hareketlerini hissediyodum :) ayyy hayali bile cok guzel yaaa :)