2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ay banada oyle gelio öyleyse erkek olma ihtimali cok yüksek bnm bebeğimin çünkü ovulasyon gunünde olmuş oluo ilişki
:26:

Evet benim de teyzem bi hastanede baş hemşire. O da ovulasyon tarihine göre erkek ihtimali yüksek diyor.
Ama bu hesaplamanın şaştığı zamanda olabiliyormuş,sperm zayıfsa mesele=)
Ayy ne sabırsızız ya şurada 2-3 hafta kalmış,bütün araştırmaları yaptık yani=))

kızlar hepinize cok teşekkür ederim evet cok zor bebeğimin resmıne bakıp bakıp ağlıyor demekkı rabbım benıde böyle sınıyor suan raporlu evdeyım müdahale edemıyor doktorlar aspirin ve iğne kullandığım ıcın edersek senı kaybederiz cumaya kadar bır aksilik olmazsa kanama zehirlenme gıbı cuma sabah alacaklar ve en kötüsü cuma benım doğum günüm :KK43::KK43: suan hafif lekelerım var ama cumaya kadar düşmemesi için dua ediyorum cünkü bebek genetiğe gidecek özelde bebeği alacaklar benden de kromozom için kan aldılar hayırlısı olsun ınşallah dualarınızı eksık etmeyin

Canım oncelikle Allah sabırlar versin, çok zor .. Seni cok iyi anlıyorum. Benimde iki tane kaybım oldu kalpleri atmadı hatta ikinci hamileliğim ikizdi. Sonra cerrahpaşada testler yapıldı, MTHFR A1298C homozigot mutant gen mutasyonu gozlendi. sonra tekrar hamile kaldım ve yuksek doz folik asit, coraspirin ve cleaxane kullandım doguma kadar.
Sen bu tarz ilaçlar kullandıgın halde kayıp yaşamışsın inan cok uzuldıum. Acaba dozunu mu ayarlayamadı doktorlar..

Çok geçmiş olsun cnm, konusmak istersen her zaman burdayım

kızlar hepinize cok teşekkür ederim evet cok zor bebeğimin resmıne bakıp bakıp ağlıyor demekkı rabbım benıde böyle sınıyor suan raporlu evdeyım müdahale edemıyor doktorlar aspirin ve iğne kullandığım ıcın edersek senı kaybederiz cumaya kadar bır aksilik olmazsa kanama zehirlenme gıbı cuma sabah alacaklar ve en kötüsü cuma benım doğum günüm :KK43::KK43: suan hafif lekelerım var ama cumaya kadar düşmemesi için dua ediyorum cünkü bebek genetiğe gidecek özelde bebeği alacaklar benden de kromozom için kan aldılar hayırlısı olsun ınşallah dualarınızı eksık etmeyin

Kıyamam,denk gelmesi biraz fena olmuş.
Olsun Rabbim böyle hayırlı görmüş demek ki.
Sen güçlü ol ki sağlığına zarar gelmesin.
Sebebini bulurlar da bir daha böyle bir şey yaşamazsın inşallah=(
Umudunu yitirme bak. çooook var defalarca düşük yapıp hamile kalan.
Biz dua ediyoruz senin için hiç üzülme.

kızlar hepinize cok teşekkür ederim evet cok zor bebeğimin resmıne bakıp bakıp ağlıyor demekkı rabbım benıde böyle sınıyor suan raporlu evdeyım müdahale edemıyor doktorlar aspirin ve iğne kullandığım ıcın edersek senı kaybederiz cumaya kadar bır aksilik olmazsa kanama zehirlenme gıbı cuma sabah alacaklar ve en kötüsü cuma benım doğum günüm :KK43::KK43: Suan hafif lekelerım var ama cumaya kadar düşmemesi için dua ediyorum cünkü bebek genetiğe gidecek özelde bebeği alacaklar benden de kromozom için kan aldılar hayırlısı olsun ınşallah dualarınızı eksık etmeyin

allah yardımcın olsun canım doktorların söylediğini yap ihmal etme ama lütfen sonrasında bi profa git biraz fazla para verceksin ama sürekli değil herşey yoluna girene kadar her zman çağırmıyomuş zaten allah beterinden korusun dediğin gibi herşey bi sınav demekki seninkide buymuş benim dayımın kızıda 3 kere düşük yaptı şimdi nur topu gibi çocuğu var eşinde gerekli bütün şeyleri yaptırsın sonrasında bütün sonuçlarınızla gidin bi prof. Gösterin benim gittiğim kadın doğum uzmanı bile dediki senin yaşadıkların hiç bişey ben 4444 defa okunan duayı bile okudum annemle dedi bana herşey allahtan ne ameliyatlar oldum tüp bebek yaptırmış ondan bile doktorlar pek umut yok demiş kısmette ne zman varsa bebişin o zman seninle olur içini refah tut derdi veren allah sabrınıda yanında veriyo yardımcın olsun allah inş bunuda atlatırsın bende senin için çok dua edicem arkadaşım

canım korkma eger senin alerjik bir problemin yoksa yüzde yüz tecrübeli olarak cewaplıyorum.. Ben tekstil yüksek müh im canım ve ilk oglumda 34. Haftaya kadsr boyahanede görev yaptım oglumdan dolayı işi bıraktım evden calışıyorum su an.. Ama olsa ogluma birsey olurdu hergün laboratuarda işletmedeydim 10 saat.. O yuzden korkma canım..

çok sağol canım ya alerjik bi durumum yok aslında hiçde alakam yok boyalarla muhasebedeyim ben ama yanlışlıkla girdim girdiğim gibide çıktım bi kere koklamış oldum anlayacağın biraz abarttım ama insan korkuyo şimdi dahada iyi oldum

:KK1::KK1::KK1:

suaycım sana allahtan sabır dılıyorm ins en kısa zamanda yeni bi bebek seni cok mutlu edecek...allaha sigin ve ona tevekkul et cnm inan her serde bi hayır her hayırda da biir ser vardır vardır bunda da bi hayır biliyorm suan içinden ordan soylemesi kolay diyorsun ama seni cok ıyı anlıyorm hiç isyan etme hakkında en hayırlısını diliyorm cnm....:KK25::KK25:

Kizlar az once doktora gttim cuma gunu kontrolumuz ama yakindaki bi hastaneye gitmk zorunda kaldim geceden beri ara ara ates basiyo bas donmesi ardindan cikariyorum midemde ne varsa. :KK43: gittim bakti bebegimizn biseycigi yokmus hatta bizim ufaklik ultrasona gore ilerden gidiyomus ben 10+5 iz saniyodum megersem bizim minik 11+3 mus :) uyuyodu uyandirdik :) elini kolunu oynatti agzini burun kemigini gosterdi :) cinsiyetini soylemedi ama ben cok merak ediyorum saglkli olsun tek dilegim o ama ne bilim benim icime kiz doguyo :) bide cok ozlemisim minigimi :)

Kizlar az once doktora gttim cuma gunu kontrolumuz ama yakindaki bi hastaneye gitmk zorunda kaldim geceden beri ara ara ates basiyo bas donmesi ardindan cikariyorum midemde ne varsa. :KK43: gittim bakti bebegimizn biseycigi yokmus hatta bizim ufaklik ultrasona gore ilerden gidiyomus ben 10+5 iz saniyodum megersem bizim minik 11+3 mus :) uyuyodu uyandirdik :) elini kolunu oynatti agzini burun kemigini gosterdi :) cinsiyetini soylemedi ama ben cok merak ediyorum saglkli olsun tek dilegim o ama ne bilim benim icime kiz doguyo :) bide cok ozlemisim minigimi :)

Ben de dün gittiğimde uyuyordu. Dr'u bi dürttü hemen elini kolunu salladı=)
Sanırsın dans ediyor.
Çok tatlılar di mi ya=)
Sende benim gibi önden gidenlr kervanına katıldın.Hoşgeldin=)

kızlar sağlık ocağına gidip kalp atışlarını duyan varmı kaçıncı haftadan sonra duyulur sağlık ocağında

Sanırsın dans ediyor.
Çok tatlılar di mi ya=)

Hemde nasil :)tatli
Minicik ya 4.2 cm olmus en son 10 gun once 2.2 cm di :)
Sata gore 11+1 mis ama bizim pitir 11+3 mus oyyy yirim onu :)

Sanırsın dans ediyor.
Çok tatlılar di mi ya=)

Hayırlı olsun arkadaşlar...
bende gittim ama daha ufaktı. Öyle hareket falan görmedim.
Boyu 3,5 cm dedi. herşeyi normal dedi. 3haziran da 2li test istedi.
benim bebeğim neden hareket etmiyo acaba

merhaba cemredeniz sen medicale gidiyorsun sanırım bende jimere gidiyorum jimerde kan tahlillerimi 201 tl ye yaptırmıstım 2li, test de 60 liraymış ama ben yaptırmayacagım bu testi..yanılma payı olan bi test oyuzden gerek yok bence.. ama sen yaptrıcam zübeyde hanımda yaptırabilrisin devlet hastanesi orası yapıyor

EVET CNM SENDE Mİ BURSADANSIN ne güzel yaa sevindim..
ben medical e gidiyorum.. sen hangi dr a gidiyorsun jimerde cenk beye mi ?
zubeyde de yaptırabilirim ama sanırım once randevu alıp muayene olmam gerekiyor
orayada hiççç gitmedim nasıl bir hastane bilmiyorum ve hangi doktor iyidir onuda bilmiyorum..
onerebilecegin bir isim var mı :44:
ikili test i bende kararsızım açıkçası ...
ama kan testi istemiş bi suru onları yaptırmak gerekiyor mu çokk tırsıyorum kam vermeye
ve neye bakıcam acep kan testinde

Hayırlı olsun arkadaşlar...
bende gittim ama daha ufaktı. Öyle hareket falan görmedim.
Boyu 3,5 cm dedi. herşeyi normal dedi. 3haziran da 2li test istedi.
benim bebeğim neden hareket etmiyo acaba

Senle tarihlerimizde aynı boyu bile aynı sıpaların=)
Uyuyordur balım.
Benimki de hareket etmiyordu .
Dr çok dürttü uyandırdı öyle hareket etti.
Panik yapma yaavv.tadını çıkart.Bak kocaman olmuşş
Ben de28 mayıs da gideceğim 2 li test için

Son düzenleme:
kızlar canım cok sıkılıyorrrr yaaa patlıcam sıkıntıdan.. oğlumun odasına gittim bari kuculmuslerını toparlıyım bırıne verırım dedım
3 tane sweetshırt çıkarmamla ogurmem bır oldu... hemen cama koştum.. yapamıcam dedım.. kendı odama gectım
yatağıma uzandım .. duşundum duşundum yokk.. olmuyor...

salona geldım oğlumun yanına pc yı açtım oyun oynuyorum...

kızlar ben 7-8 gun sonra tekrar gıdıcem kendı dr uma.. :KK14::KK14::KK14:

Senle tarihlerimizde aynı boyu bile aynı sıpaların=)
Uyuyordur balım.
Benimki de hareket etmiyordu .
Dr çok dürttü uyandırdı öyle hareket etti.
Panik yapma yaavv.tadını çıkart.Bak kocaman olmuşş
Ben de28 mayıs da gideceğim 2 li test için

ayy çok tatlı yaaa....
Ben varya hamile oldum olalı bi evhamlandım anlatamam arkadaşım yaa...

X