Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar, bilgi vermek istedim benim bulantılarıma zencefil çayı cok iyi geldi. Kuru zencefili az bişi kaynatıp çay gibi içiyorum. Denemenizi tavsiye ederim.
Merhaba arkadaslar, bilgi vermek istedim benim bulantılarıma zencefil çayı cok iyi geldi. Kuru zencefili az bişi kaynatıp çay gibi içiyorum. Denemenizi tavsiye ederim.
ayy canım hayırlı olsun.ne mutlu sanaarkadaşlar ;
bir kızımız olacak bir prensesimiz.......
Arkadaşlar bende klomenle hamile kaldım.
Allaha şükür şimdi 10 haftalık hamileyim.. Hiç hamile olamıcam sanırken
şimdi çok mutluyum.
Allah hepimizin bebişini sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin.
Allah isteyen herkese versin..
arkadaşlar ;
bir kızımız olacak bir prensesimiz.......
Günaydınnn,
Dün akşam doktordan geç geldiğim için yazamadım. Çok şükür her şey yolunda, elini ayağını ilk defa gördüm :) Hareket etmiyordu uyuyodu galiba halbuki o kadar çikolata da yedim :) doktor şöyle bi sallayınca az biraz hareket etti :) ense kalınlığı da iyi çıktı maaşallah. Doktor kız gibi dedi :) Ama kesin cinsiyetini bi dahaki geldiğinizde söyleyebilirim dedi. Bi daha 1 ay sonra gidicem 4lü test için.
AH BEN NELER DENEDİM BANAMISIN DEMIYOR bnım kız çok yaramaz zencefil çayı zencefil şekeri. kraker leblebi limon ne yapsam olmadı olmuyor sana iyi gelmiş sevindim esterya . keşke bana da iyi gelen birşey bulsam.
hoşgeldin aramıza bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim
benim iki oglum var hiçbir şekilde mide bulantısı yasamadım onlarda ama karnımdaki beni mahvediyor , herşey kokuyor hele de ortamda sigara içiliyorsa ben baygınlık geçiriyorum resmen..
merhaba:)
peki zübeyde hanımda doktora muyene olmadan direk gidip tahlil yaptırabiliyormuyuz bilgin var mı?benim dokorum acıbademde ama sigortamın limiti bittiği için tahlillerimi dışarda yaptırıyorum en son gittiğimde kan sayımı ve hepatit b için tahlil istedi doktorum,osmangazi tıp merkezinde yaptırdım ama hepatit b yerie hepatit c tahlili yapmışlar zaten tahlil yaptırırken çok güvenemedim:18:bu yüzden tarama testlerini başka hastanede yaptırmayı düşünüyorum zübeyde hanım yapıyorsa çok iyi olur benim için
ayy canım hayırlı olsun.ne mutlu sana
hoş geldin canım.bende seninle aynı duyguları yaşıyorum.
bende tüp bebekle hamile kaldım gerçekten çok zor bir süreç.
Allahıma şükürler olsun bu günleri gösterdi
Cok tesekkür ederim... Allah tamamına erdirsin...
doğum tarihlerimiz cok yakın birbirine..
ya dun bnm hesabıma gore netten de hesaplamıştım
bebegım tam 11 haftalıktı kızlar
ultrasnda dr um bakarkende kac haftalık gözüküyor ultrasonda dedım 11 haftalık dedi
oysa 11+6 gözüküyormuş ultrasonda...yani önde gözüküyor çıkmış... cunku kâğıdında yazıyor..
peki bana neden solemedi dr
bu arada bı suru kan testı ıstedı ve ıkılı test ıcın gereklımı dedım yanı kesın bı sonuç vermıo sanırım dedım
evet 2 li ve 4 lü testler yanıltıcı olabılıyor.. bız bunu riskli grup istatisliği tutmak için istiyoruz dedi
test mest yaptırmasam mı dıyede duşunmeye başladım yani...
başka bi yerde de yaptırabilirmişim testleri..
medial parkta kan ve ıkılı test 187 lıra tutuyor.devlette yaptırılıyor sanırım bunlar..dımı
evet canım gerçekteen:13:
kız bebeklerde daha mı çok oluyor acaba. ben 2 aydır mutfağa giremıyorum yemek masasında bulunamıyorum. hala kokulara karşı hassasiyetım var. kusmalarım da azalma oldu ama bulantım hep var. Allah yardım etsin de atlatalım su zor günleri inşallah
Arkadaşım bende aynı durumdaymışım geçen gittiğimde öğrendim.
Normalde yani SAT'a göre 9+5,ama ultrasona göre 10+2'ymişim.
Erken yumurtlamadan kaynaklanabilirmiş.
Bana da yeni söyledi.Sakıncası yok demek ki.
canım ne diceğimi bilmiyorumm oof olmasın böyle şeyler ya çok üzüldüm lütfen güçlü ol Allah sabrını verir inş :/
nerden anlayıp doktora gittin canımm bi belirti oldumuu
allah sabır versin bende aynı şeyleri yaşadım benimde 3. ve kan pıhtılaşması var.
başka bir doktora git istersen Allah yardımcın olsun:26:
Allah yardımcın olsun canım. Neden oluyor böyle. bu aldığımız kaçıncı haber. Rabbim tez zamanda sağlıkla bir bebek kucağına almanı nasip etsin inş. (
Allah sabır versin canım çok üzüldüm ama bu aralar çok duyduk kayıpları Allah yardımcın olsun Dualarımız seninle
Offf yaa inanmıyorum cnm Allah yar ve yardımcın olsun
İçin kan ağlıyor biliyorum ve şuan ne desek boşş...
Zaman sana dunyanın en şirin sağlıklı bebeğini versin inşallah tez vakitte
Rabbim gönlüne göre versin..
Çok geçmiş olsun arkadaşım Allah sabır versin öbür tarafta seni bekleyen bir meleğin olacak unutma.demekki hayırlısı böyleymiş kendini öyle teselli et
offffffffff ne diyosuuuuuuuuuuuuuunnnn yaa bu saatten sonra koca koca bebeklerımızı kaybetmek cok koyuyo bana ama allahın taktırıı... off yaa ıcım gıttı bıde resımlerını gormusdum cok kotu oldum yaaaa allahım sabır versın işallah sana
çok çok üzüldüm canım ya Allah yardımcın olsun;Rabbim tez zamanda çok sağlıklı bir bebek nasip etsin sana inşallah..
Canimm Allah yardimcin olsun gercekten cok uzuldumm.. Nazara geldi bu topik sanirsam her hafta bu hbrleri aliyor olduk neredeyse.. Dilerim bu son olur.. Rabbim hayrlisini nasib etsin
Allah sana yardımcı olsun canım,sana sabır versin.
Bir daha böyle kötü günler geçirmezsin inşallah.
Ne diyeceğimi bilemiyorum.
İçime oturuyor üzüntüsü=((
allah yardımcın olsun
çok zor bir sınavdasın rabbim yardımcın olsun
bende bu hamileiğim öncesinde yaşadım zordu...
elden gelen hiçbirşey yok dua etmekten başka inşallah rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip eder sağlıcakla alırsın kucağına bebeğini...dualarım seninle...
geçmiş olsun Allah sabır versin canım
Allah yardimcin olsun hayirlisini versin hepimize ben de bugun 2li test icin gittim ve bebeklerden birinin ense kalinligi cok yuksek cikti( kalbinin durmasindan korkarken bu haber cok uzdu beni kan da verdim ama dr neredeyse kesin gozuyle bakiyor kismet bakalim diyecegim o ki kalbinin durmasinda da bi hayir vardir Allah hepimizin yardimcisi olsun perisan oldum sabahtan beri..
geçmiş olsun canım çok üzüldüm rabbim sabırlar versin(
allah sabır versin.. Off bu kaçıncı( canım ne desek boş..
korkulcak bişey olmadığına çok sevndim cnm yaaa..
kahverengi leke bitmekte olan kanmmn sonnda geln lekymiş...
yani ilk ayki adettn kaln şeylermşş.sııntı olmasın inşşlhh bidaha
kızım olursa tusem ilda olacak ama erkk için yok ))
ay asar arda..kız için alara..bi an aklıma geldi vallaaa
ay maşşlhh alşlh nzardan sakınsın cnm benmm...
maşllh maşllhhh.
cnm ultrosonrda crl yazmış..o ölçü kafa popo ama sanırım tahmini boyu sledi sana cnmm
cinsiyettede erkk geçmiş ama içinden kız geçiyor snaırım rabbm gnlne göre versn ama bana kız gbm geldi ..haha duruşuıda erkk duruşu o ayrı ama hee
6.18cm cnm..mm olduğu zmn cm yapmak için 10 böl cnm değeri..
başıma geece gece nasıla ğrılr girdi sultan ya..nasıl bir iştr bu..3 kere aynı amnda aynı kader.neden ama ya..kan pırtılşması için iğne ilç kullndın odamı bi işe yaramdı..rabbm seni daha koly şeklde sınasın kuzum ne diim bebğim ya..tek ii yön koly hamile kalmak. cnm..urfadan gelen şeyi değilde sen bi okun boydan geçirmeli muska yapsınlar sana..rabbm bir daha kesinlikle yaşatmaısn cnm yaa
cnm beım ya ınan su an o kadar kotu oldum okadar uzuldum kı anlatamam tam bu sefer oldu derken rabbım sabırlar versın sıze ne desem boz bılıyosun arkadasım dıcek soz bulamamıs durumdayım
canım sakın ısyan etme verende alanda Allah . Allaha sıgınmaktan dua etmekten baska caren yok yurekten dılıyorum ıcındekı atesın nasıl yandıgını en ıyı bılenlerden bırıde benımdır 6 aylık bebegımı dogumda kaybettım ustıne 2 dusugum daha oldu her muayeneme aglarak gıdıyorum korkudan Rabbım ıcını ferahlatsın ınsallah hayırlı evlatlar nasıp eder en kısa zamanda ınsallah
Arkadaşlar herkese günaydınnn
çok geçmiş olsun arkadaşım. Her gün böyle üzücü haberler almak çok kötü, çünkü hepimiz aynı heyecanları paylaşıyoruz. Ne desek boş biliyorum. Allah' ın takdiri. Rabbim inşallah bir an önce sana sağlıklı bir bebek nasip etsin ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah
hayırlı olsun canım beniimm çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah :))
arkadaşım çok teşekkür ederim. amin hepimiz bebeklerimizi sağlıkla dünyaya getirelim
yıne kayıplarımız mı var aah çok üzülüyorum inanılmaz suay karnının fotolarını koymuştu daha geçen gün. Allahım sen bebeğini kaybedeblere güç kuvvet ver en kısa zamanda yeniden annelıği tattır.
canım benim ya ne kadar üzüldüğümü sana anlatamam inan sen bütün genetik testleri felan yaptırmıştın dimi bak sana bişey diycem benim bi akrabam öyle 3 kere aynı şeyleri yaşadı 3 yıl uğraştı doktorlarda anlarada bi profösöre gitti çok memnun bana kaç kere söyledi gel ankaraya gidelim diye istersen öğrenirim adını bi git canım ya Rabbim sabır versin yardımcın olsun