2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar kusmuyorum derken az önce feci çıkardım
Böyle bişey olamaz ..! Mahfoldum ve kusarken boğazım tahriş oldu.
Cok acıyor ve kurumuş gibi hissediyorum..
Ter boşaldı yere yığıldım kaldım. Çok yoruldum gözlerimden yaşlar geldi..
Allahım yardım etsin bize..
Kızlar bnm gibi akşamları fena olan varmı yaa

:KK55:
mrb canım ben de geçen çarşamba gitmiştim muayeneme
benim bebiş te hiç hareket etmedi kalp atışı dinledik dr. öksür dedi biraz uğraştık ama küçük bi zıplama dışında uyuyor gibiydi
dr. istirahat zamanına denk geldik dedi
inşallah herşey yolundadır...
kalp atış hızı olması gerekenin azcık üstündeydi
KIZLAR :KK3: Sizin kalp atış hızları nedir bizim 175 çıktı :26: bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?

oow desene bi dahaki gidişte de öğrenmemiz garanti değil demek

canım senin ikinci bebişinmiş. benim ilk yine de daraldı bütün kıyafetler :KK53:
o değil de 9. ayı merak ediyom ben :18:
olsun minişler sağlıklı huzurlu gelsin de kilo işini takamicam :KK8: gerçi dr.um biraz takık :KK9:

Cnm 8 haftalıkken 148 idi dun 175 idi bunu Dr a sorduğumda her an değişebilir kalp atışları 10 dk sonra farklı çıkar
Bunlar normal dedi.

ESSELA

Arkadaşım benim7.haftada 110,11.hafta içinde en son gittiğimde140 çıktı.ama normalmiş o yükseklikler sıkıntı yapma bence

Son düzenleme:
kızlar canım cok sıkılıyorrrr yaaa patlıcam sıkıntıdan.. oğlumun odasına gittim bari kuculmuslerını toparlıyım bırıne verırım dedım
3 tane sweetshırt çıkarmamla ogurmem bır oldu... hemen cama koştum.. yapamıcam dedım.. kendı odama gectım
yatağıma uzandım .. duşundum duşundum yokk.. olmuyor...

salona geldım oğlumun yanına pc yı açtım oyun oynuyorum...

kızlar ben 7-8 gun sonra tekrar gıdıcem kendı dr uma.. :KK14::KK14::KK14:

e canım geçmişti senin ne oldu böyle?? Zencefil çayını denedin mi?

hepimiz etkileniyoruz ama bu onların en doğal hakkı. yarın bizim de başımıza gelebilir. acılar paylaştıkça azalır. benim başıma gelse yazmam belki sayfaya ama onları anlıyorum.

doğru söylüyorsun canım herkes özgür ve belki de rahatlama yolu. Ben çok etkileniyorum niyeyse:KK43: allahım sabır versin ce umarım daha fazla kimse yaşamaz bunu inşallah...

Kızlar kusmuyorum derken az önce feci çıkardım
Böyle bişey olamaz ..! Mahfoldum ve kusarken boğazım tahriş oldu.
Cok acıyor ve kurumuş gibi hissediyorum..
Ter boşaldı yere yığıldım kaldım. Çok yoruldum gözlerimden yaşlar geldi..
Allahım yardım etsin bize..
Kızlar bnm gibi akşamları fena olan varmı yaa

Canım bende aynı durumdayım. 3 gündür kusmuyodum ama bulantı öğürme devam ediyodu ya. Bugün hak getire ne yediysem çıkardım dediğin gibi ter boşaldı gözlerimden yaşlar akıyo artık tamda geçiyo galiba diye seviniyodum yaa :KK50: az önce yine yedim şimdi inş çıkarmam diye dua ediyorum. Allahım yardım etsin geçsin artık şu zamanlar :44:

kızlar mide bulantısından daha çok şişkinlik beni rahatsız ediyor,
karnım 9 aylık oluyor ve birde kabızlık :KK43:
ben geçen sene beyin kanaması geçirdiğim için bana her türlü ıkınma zorlanma yasak :KK43:
çok rahatsızım çok, sizin var mı tavsiyeniz ?

çok su içiyorum, siyah çay içmiyorum, lifli gıda ve kayısı da yiyorum

ben geçen sene beyin kanaması geçirdiğim için bana her türlü ıkınma zorlanma yasak :KK43:

Sabah ilk kayısı ye 3-5 tane üzerine hemen su iç çok etkilidir. Aç karnına 1 çorba kaşığı Zeytinyağı da içebirsin tabi üzerine yine su . Geçmiş olsun .

Canım aman dikkat et o zaman sen. Bol su ve kayısı yeterli diye düşünüyorum ben. Daha başka ne iyi gelir bilemiyorum :26::26: .

Sabah ilk kayısı ye 3-5 tane üzerine hemen su iç çok etkilidir. Aç karnına 1 çorba kaşığı Zeytinyağı da içebirsin tabi üzerine yine su . Geçmiş olsun .

Canım aman dikkat et o zaman sen. Bol su ve kayısı yeterli diye düşünüyorum ben. Daha başka ne iyi gelir bilemiyorum :26::26: .

çok sağolun kızlar, kuru kayısı etki edebilir ama ben yaş yiyorum :/

mide bulantılarım hafiflesin diye bekliyorum sabah yiyemiyorum tatlı şeyler,

geçmiş olsun canım

benimde çok gazım oluyordum doktoruma söyledim bana hafif bir gaz ilacı verdi sürekli kullanmıyorum sadece çok rahatsız olduğumda içiyorum
bence sende doktoruna danışıp hafif bir ilaç vermesini isteyebilirsin

Son düzenleme:

Canım ya gecmiş olsun cok dikkat et
Salatalarına fln saf zeytinyağı dök. Kayısı ye ve suyunu iç ki ztn yiyormuşsun:)
Kremler fln var bunun için alıp surebilirsin

herkeslere gunaydınnnn

bol bol küçüük acı biberlerden yeee. bak ne güzel oluyor... ben sürekli yiyordum ama midem biraz ağrıdığı için bıraktım. kabızlık sorunum henüz yokk..

Canim gunaydin
Bende dun kabizdim ac karnina kuru kayisi kuru incir ye ustunede ilik su ic bana iyi geldi insallah sanada iyi gelir ...

Bakıyorum herkes neredeyse 10. Haftayı geçmiş durumda o kadar hoşuma gidiyor ki anlatamam. Bende dün doktora gittim bebmin hareketlerini gördüm gözlerini ovuşturuyordu ilk kez hareketlerini gördüm neredeyse doktorun boynuna sarılacaktım sevinçten. Nasıl bir duygudur bu kıpırdaması bile mutlu ediyor. Hiç böyle olacağını zannetmezdim. :))) annelik yerleşmeye başladı galiba ruhuma :)

kaçıncı hafta öğrendiniz. cumartesi kontrolüm var belli olmaz cinsiyet daha sanırım.. ama oğlumda dr daha 10. haftadayeken söylemişti...

bende kız istiyorum hayırlı sağlıklı inşallah...

nuray hn ı duymuştum cnm ..
evet bnm arkadaşım orda doğum yaptı cenk beydı dr u ıkıncı doğumu olduğu ıcın bıraz ındırım yapmışlar
3,5 milyara duşmuşler..
kesınlıkle o kdr vermeye gerek yok.. medical e gelebilirsin yoğun bakım unıtesı herseyı var odaları cok rahat.. hersey ıyı
ben ılk doğumumu orda yaptım 16. katta bursa manzarasına karsı doğurdum :))))) (eşimin lafı)
tek kişilik oda ıstemedim normal olduğu ıcın 1 gün kalacaktım cunku
2 kişilik odada cokkk rahat ettim yanıma da tesadüfen doğumhanede tanıştığım kız duştu sureklı sohbet ettık.
ben ondan once doğurdum açılmalarım hızlı oldu cunku onu son anda sezeryane almışlar.. geldıgınde bağırıyordu
benım elımde de hamburger vardı :26: o ana kadar ağlamayan ben onu görünce cok ağladım..
cunkuuu arkadaşım sen doğurdun ben doguramadımmmm dıe haykırıyordu.. ve cok acı cekıyordu
ayy cok kötü olmuştum.. hala gorusuyoruzz cok ıyı arkadaşım oldu :13:

medical e birgun gel ve odaları fln heryerı dolaş .. ben gıdıp herseyı sorup gormustum.. :KK37:

ya bu kan testını sordum ben ayaküstü çıkarken troıde fln bakılıcak dedı
ustun körü ..

canım ben medicalparkı okdar iyi biliyorumki annem,halam hep prda ameliyat oldular ben rafekatçi olarak kalmıştım 13. katta sonra kendimde kaldım 9. katta endoskopi,kolonoskopi filan olmuştum ben başka tedaviler için geliyorum oraya benim doktorum orda hastane olarak güzel bi hastane ama kadın dogum orada bayan doktor yok izim terchimiz bayandan yana oldugu için oyuzden oraya gelemiyorum şimdilik bahar hastanesine karar vermiş gibiyim orayı deneyecegim inşallah memnun kalırım da artık değiştirmemm:KK34:

arkadaşınada üzüldüm dogrusu ya sezeryan bu kadar zormu ya ben sezeryan istiyordum ya:18:

X