- 25 Ağustos 2012
- 1.717
- 17
waaauuuww çok iyimişKilo isini bnde hic takmiyorumm neden die sorucak olursan ilkinde 25 kilo aldm ve dogumdan snra 1 yil icnde tam 33 kilo verdm azimliyim:) hamile kaldigm kilonun altina ble dusmustum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
waaauuuww çok iyimişKilo isini bnde hic takmiyorumm neden die sorucak olursan ilkinde 25 kilo aldm ve dogumdan snra 1 yil icnde tam 33 kilo verdm azimliyim:) hamile kaldigm kilonun altina ble dusmustum :)
mrb canım ben de geçen çarşamba gitmiştim muayeneme
benim bebiş te hiç hareket etmedi kalp atışı dinledik dr. öksür dedi biraz uğraştık ama küçük bi zıplama dışında uyuyor gibiydi
dr. istirahat zamanına denk geldik dedi
inşallah herşey yolundadır...
kalp atış hızı olması gerekenin azcık üstündeydi
KIZLAR Sizin kalp atış hızları nedir bizim 175 çıktı :26: bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?
oow desene bi dahaki gidişte de öğrenmemiz garanti değil demek
canım senin ikinci bebişinmiş. benim ilk yine de daraldı bütün kıyafetler
o değil de 9. ayı merak ediyom ben :18:
olsun minişler sağlıklı huzurlu gelsin de kilo işini takamicam gerçi dr.um biraz takık
kızlar canım cok sıkılıyorrrr yaaa patlıcam sıkıntıdan.. oğlumun odasına gittim bari kuculmuslerını toparlıyım bırıne verırım dedım
3 tane sweetshırt çıkarmamla ogurmem bır oldu... hemen cama koştum.. yapamıcam dedım.. kendı odama gectım
yatağıma uzandım .. duşundum duşundum yokk.. olmuyor...
salona geldım oğlumun yanına pc yı açtım oyun oynuyorum...
kızlar ben 7-8 gun sonra tekrar gıdıcem kendı dr uma..
hepimiz etkileniyoruz ama bu onların en doğal hakkı. yarın bizim de başımıza gelebilir. acılar paylaştıkça azalır. benim başıma gelse yazmam belki sayfaya ama onları anlıyorum.
Kızlar kusmuyorum derken az önce feci çıkardım
Böyle bişey olamaz ..! Mahfoldum ve kusarken boğazım tahriş oldu.
Cok acıyor ve kurumuş gibi hissediyorum..
Ter boşaldı yere yığıldım kaldım. Çok yoruldum gözlerimden yaşlar geldi..
Allahım yardım etsin bize..
Kızlar bnm gibi akşamları fena olan varmı yaa
kızlar mide bulantısından daha çok şişkinlik beni rahatsız ediyor,
karnım 9 aylık oluyor ve birde kabızlık
ben geçen sene beyin kanaması geçirdiğim için bana her türlü ıkınma zorlanma yasak
çok rahatsızım çok, sizin var mı tavsiyeniz ?
çok su içiyorum, siyah çay içmiyorum, lifli gıda ve kayısı da yiyorum
ben geçen sene beyin kanaması geçirdiğim için bana her türlü ıkınma zorlanma yasak
Sabah ilk kayısı ye 3-5 tane üzerine hemen su iç çok etkilidir. Aç karnına 1 çorba kaşığı Zeytinyağı da içebirsin tabi üzerine yine su . Geçmiş olsun .
Canım aman dikkat et o zaman sen. Bol su ve kayısı yeterli diye düşünüyorum ben. Daha başka ne iyi gelir bilemiyorum :26::26: .
nuray hn ı duymuştum cnm ..
evet bnm arkadaşım orda doğum yaptı cenk beydı dr u ıkıncı doğumu olduğu ıcın bıraz ındırım yapmışlar
3,5 milyara duşmuşler..
kesınlıkle o kdr vermeye gerek yok.. medical e gelebilirsin yoğun bakım unıtesı herseyı var odaları cok rahat.. hersey ıyı
ben ılk doğumumu orda yaptım 16. katta bursa manzarasına karsı doğurdum :))))) (eşimin lafı)
tek kişilik oda ıstemedim normal olduğu ıcın 1 gün kalacaktım cunku
2 kişilik odada cokkk rahat ettim yanıma da tesadüfen doğumhanede tanıştığım kız duştu sureklı sohbet ettık.
ben ondan once doğurdum açılmalarım hızlı oldu cunku onu son anda sezeryane almışlar.. geldıgınde bağırıyordu
benım elımde de hamburger vardı :26: o ana kadar ağlamayan ben onu görünce cok ağladım..
cunkuuu arkadaşım sen doğurdun ben doguramadımmmm dıe haykırıyordu.. ve cok acı cekıyordu
ayy cok kötü olmuştum.. hala gorusuyoruzz cok ıyı arkadaşım oldu :13:
medical e birgun gel ve odaları fln heryerı dolaş .. ben gıdıp herseyı sorup gormustum..
ya bu kan testını sordum ben ayaküstü çıkarken troıde fln bakılıcak dedı
ustun körü ..