2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar canım cok sıkılıyorrrr yaaa patlıcam sıkıntıdan.. oğlumun odasına gittim bari kuculmuslerını toparlıyım bırıne verırım dedım
3 tane sweetshırt çıkarmamla ogurmem bır oldu... hemen cama koştum.. yapamıcam dedım.. kendı odama gectım
yatağıma uzandım .. duşundum duşundum yokk.. olmuyor...

salona geldım oğlumun yanına pc yı açtım oyun oynuyorum...

kızlar ben 7-8 gun sonra tekrar gıdıcem kendı dr uma.. :KK14::KK14::KK14:

Bende baygın baygın oturuyorum.
Oturmaktan şişeceğim ya=)
Ya sana bir şey soracağım.
2Tane ultrason fotosu koydun ya farklı.
Biri3 boyutlu mu?O renkli olan benim dr da yok galibaaa?

masaüstü arka planımda bu bebek vardı hep buna bakıyorum :) Allahım hepimize böyle sağlıklı sevimli evlatlar versin

Eklentiler

• $pink-gray-nursery-7.jpg
    $pink-gray-nursery-7.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 24
20 haftadan sonra sağlık ocağında kalp atışları dinlenıyormuş canım bana öyle söylediler gelebilirsn dediler.

saol canım üzüldüm açıkçası keşke bu haftalarda da duyulsaydı gider bir duyar rahat ederdim mecbur bekleyeceğiz daha 9+3 bu gün
bu haftalarda duyabilecek olsaydım işten izin alıp gideyim dedim iyiki izin almadan sormuşum

saol canım üzüldüm açıkçası keşke bu haftalarda da duyulsaydı gider bir duyar rahat ederdim mecbur bekleyeceğiz daha 9+3 bu gün
bu haftalarda duyabilecek olsaydım işten izin alıp gideyim dedim iyiki izin almadan sormuşum

canım arayıp bir sor istersen belki gelişmiş cihazları vardır. sağlık ocağına göre değişiyordur belki:)

EVET CNM SENDE Mİ BURSADANSIN ne güzel yaa sevindim..
ben medical e gidiyorum.. sen hangi dr a gidiyorsun jimerde cenk beye mi ?
zubeyde de yaptırabilirim ama sanırım once randevu alıp muayene olmam gerekiyor
orayada hiççç gitmedim nasıl bir hastane bilmiyorum ve hangi doktor iyidir onuda bilmiyorum..
onerebilecegin bir isim var mı :44:
ikili test i bende kararsızım açıkçası ...
ama kan testi istemiş bi suru onları yaptırmak gerekiyor mu çokk tırsıyorum kam vermeye
ve neye bakıcam acep kan testinde

canım ben jimerde nuray hanım var ona gidiyorum hastane olarak cok memnumum ama devam etmeyecegım sanırım çünkü dogum fiyatları cok ucuk miktarlar okadr vermeye gerek yok diye düşünüyorum oyuzden cok kafam karısık bende nereye devam etsem diye düşünüyorum ..zübeydeye bende hiç gitmedim oyuzden kimsyei oneremiycem gidersen testler için gidebilrisin herhangi bir doktora muayne olur testını yaptırısın orda butun testlerın yapıldıgını biliyorum birde randevuyu en az 2-3 hafta sonrasına alabilrsin cok dolu cunku bende 2li test ıcın gıdecektım aslında ama sonra test yaptırmaktan vazgectım.. kan testleri olarak sen ilk defa yaptırcaksın sanırım toxoplazma rubella filan gibi bişeyler var onlara bakıyorlarr ben onları yaptıdım işte jimerde ama onada boşuna para verdim onuda yaptırabılırdım zübeydede sonradan akıllandım:KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
Bende baygın baygın oturuyorum.
Oturmaktan şişeceğim ya=)
Ya sana bir şey soracağım.
2Tane ultrason fotosu koydun ya farklı.
Biri3 boyutlu mu?O renkli olan benim dr da yok galibaaa?

evet canım bi kac farklı remi daha vardı.. o ıkısını koydum sadece
diyorum ya dr umun kullandığı cihaz cok iyi renkli ultrason 4d resim veriyor..
ama neden soylemio cinsiyetini

ilk gittiğimde dr bey bana lütfen cınsıyetı ne olursa olsun alıştıra alıştıra soyleyın demıştım
ondan mı acep :26:

evet canım bi kac farklı remi daha vardı.. o ıkısını koydum sadece
diyorum ya dr umun kullandığı cihaz cok iyi renkli ultrason 4d resim veriyor..
ama neden soylemio cinsiyetini

ilk gittiğimde dr bey bana lütfen cınsıyetı ne olursa olsun alıştıra alıştıra soyleyın demıştım
ondan mı acep :26:

O senin o dediğini unutmuştur bile=)
Bir dahakine ısrar edersin.
Aaaa böyle olmaz bende o resimlerden istiyorum.Güya gittiği hastane çok iyi.
Dr'uma söyleyeyim, yoksa o aletler gider başka yerde çektiririm banane=)

kızlar hepinize cok teşekkür ederim evet cok zor bebeğimin resmıne bakıp bakıp ağlıyor demekkı rabbım benıde böyle sınıyor suan raporlu evdeyım müdahale edemıyor doktorlar aspirin ve iğne kullandığım ıcın edersek senı kaybederiz cumaya kadar bır aksilik olmazsa kanama zehirlenme gıbı cuma sabah alacaklar ve en kötüsü cuma benım doğum günüm :KK43::KK43: suan hafif lekelerım var ama cumaya kadar düşmemesi için dua ediyorum cünkü bebek genetiğe gidecek özelde bebeği alacaklar benden de kromozom için kan aldılar hayırlısı olsun ınşallah dualarınızı eksık etmeyin

Arkadaşım, gerçekten çok üzüldüm başına gelene. inan sen yazarken bu satırları benim gözlerim doldu deli gibi. İçimde hissettim derdini. Ama Allah'ın bir bildiği var elbet. Senin için en uygun şeyi düşünüyor ve saklıyor..Ona ulaşmak için sana bir zaman veriyor.Böyle teselli et kendini. Eğer sen elinden geleni yaptıysan onu korumak için ve yine de olmadıysa burada senin suçun yok ki.. Ne olur müsterih ol ve can sağlığını düşün. sen sağlıklı oldukça Allah daha da güzelleştirecektir yollarını. İyilik ve sağlıkla kal.

canım ben jimerde nuray hanım var ona gidiyorum hastane olarak cok memnumum ama devam etmeyecegım sanırım çünkü dogum fiyatları cok ucuk miktarlar okadr vermeye gerek yok diye düşünüyorum oyuzden cok kafam karısık bende nereye devam etsem diye düşünüyorum ..zübeydeye bende hiç gitmedim oyuzden kimsyei oneremiycem gidersen testler için gidebilrisin herhangi bir doktora muayne olur testını yaptırısın orda butun testlerın yapıldıgını biliyorum birde randevuyu en az 2-3 hafta sonrasına alabilrsin cok dolu cunku bende 2li test ıcın gıdecektım aslında ama sonra test yaptırmaktan vazgectım.. kan testleri olarak sen ilk defa yaptırcaksın sanırım toxoplazma rubella filan gibi bişeyler var onlara bakıyorlarr ben onları yaptıdım işte jimerde ama onada boşuna para verdim onuda yaptırabılırdım zübeydede sonradan akıllandım:KK1::KK1::KK1:

nuray hn ı duymuştum cnm ..
evet bnm arkadaşım orda doğum yaptı cenk beydı dr u ıkıncı doğumu olduğu ıcın bıraz ındırım yapmışlar
3,5 milyara duşmuşler..
kesınlıkle o kdr vermeye gerek yok.. medical e gelebilirsin yoğun bakım unıtesı herseyı var odaları cok rahat.. hersey ıyı
ben ılk doğumumu orda yaptım 16. katta bursa manzarasına karsı doğurdum :))))) (eşimin lafı)
tek kişilik oda ıstemedim normal olduğu ıcın 1 gün kalacaktım cunku
2 kişilik odada cokkk rahat ettim yanıma da tesadüfen doğumhanede tanıştığım kız duştu sureklı sohbet ettık.
ben ondan once doğurdum açılmalarım hızlı oldu cunku onu son anda sezeryane almışlar.. geldıgınde bağırıyordu
benım elımde de hamburger vardı :26: o ana kadar ağlamayan ben onu görünce cok ağladım..
cunkuuu arkadaşım sen doğurdun ben doguramadımmmm dıe haykırıyordu.. ve cok acı cekıyordu
ayy cok kötü olmuştum.. hala gorusuyoruzz cok ıyı arkadaşım oldu :13:

medical e birgun gel ve odaları fln heryerı dolaş .. ben gıdıp herseyı sorup gormustum.. :KK37:

ya bu kan testını sordum ben ayaküstü çıkarken troıde fln bakılıcak dedı
ustun körü ..

O senin o dediğini unutmuştur bile=)
Bir dahakine ısrar edersin.
Aaaa böyle olmaz bende o resimlerden istiyorum.Güya gittiği hastane çok iyi.
Dr'uma söyleyeyim, yoksa o aletler gider başka yerde çektiririm banane=)

birde bana demez mi ne zaman geleyim ben dedim aslında artık 1 ay sonra gelebilirsiniz dediiii
valla çıkarken dedım 10 gun ıcınde gelıcem tekrar dedim...
cok garantıcı bnm doktorum kesın olunca söyler o tanıyorum artık kendısını :KK51:

birde bana demez mi ne zaman geleyim ben dedim aslında artık 1 ay sonra gelebilirsiniz dediiii
valla çıkarken dedım 10 gun ıcınde gelıcem tekrar dedim...
cok garantıcı bnm doktorum kesın olunca söyler o tanıyorum artık kendısını :KK51:

Bence yaptığı çok mantıklı.
Erkek gibi dese sonra kız çıksa daha fena=)
Bence de senin 15 güne belli olur artık.

Ya bir de bana dün dr karın duvarı daha oluşmamış haftaya gel bakmamız lazım dedi.Sorun mu var acaba?
Yoksa süreçsel bir şey mi bilemedim.Sordum yok haftaya gel bakalım dedi.

Bence yaptığı çok mantıklı.
Erkek gibi dese sonra kız çıksa daha fena=)
Bence de senin 15 güne belli olur artık.

Ya bir de bana dün dr karın duvarı daha oluşmamış haftaya gel bakmamız lazım dedi.Sorun mu var acaba?
Yoksa süreçsel bir şey mi bilemedim.Sordum yok haftaya gel bakalım dedi.

cnm ınan bır sorun olsa o an soylerdı.. dr lar cok acımasızzz oluyorlar..
yanı onlar gerekenı hemen soyleyıp uygulamaya geçme taraftarı..
sorun yoktur..
bebişler daha cok kucuk

yerım onlarrrıııııı bennnn :nazar::nazar::nazar:

Hayırlı olsun arkadaşlar...
bende gittim ama daha ufaktı. Öyle hareket falan görmedim.
Boyu 3,5 cm dedi. herşeyi normal dedi. 3haziran da 2li test istedi.
benim bebeğim neden hareket etmiyo acaba

Kalbi atiyosa korkma cnm uyuyodur pitircik :) benmkide hareketsizdi onunda uyku saati var annesi uyuyo dedi :)

Ya arkadaşım öyle şey olur mu.
Burada iyi kötü her şeyi paylaşmak için toplanıyoruz. Rahatsız olan forum olayına hiç girmezdi zaten.
Tabi ki paylaşacaksın.
İçini ferah tut.
Benim kuzenimin 2 çocuğuna da sakat dediler.Aldırmadı kişide sapasağlam maşallah,ilkokula gidiyorlar.
Hilbar diye arkadaş var ona da dr ikili test yapmayacakmış ,ikizlerde yanılma çok oluyor diye.
Dua et hep.

sana katılıyorum canım benımde ıkız doktor banada ıkılı uçlu testlerı yapmıycak yanılma payı olmuyormuş ama 3 boyutluda ayrıntılı bakarız ozzaman demıstı hersey alahtan sıkmayalım canımızı allah bılır

Kızlar bu kayıp haberleri beni çok kotu etkiliyor gece uyuyamadım kabus gibiydi.. Arkadaşlara sabır diliyorum hepimizin başına gelebilir bu ama yazılmasa sanki daha mı iyi.. Çünkü çoğu arkadaşımız yazdı çıktı ve bir daha girmedi. Biz hep birlikte yaşadık o stresi.. Ama beni sakın kimse yanlış anlamasın herkes özgürce istediğini yazabilir tabiki. Cumartesi kontrolüm var nasıl geçecek:KK43:

hepimiz etkileniyoruz ama bu onların en doğal hakkı. yarın bizim de başımıza gelebilir. acılar paylaştıkça azalır. benim başıma gelse yazmam belki sayfaya ama onları anlıyorum.

merhaba arkadaşlar

cinsiyetler için inşallah çok beklememiz gerekmez. ben oğlumunkini 5. ayda öğrenebilmiştim doktor çok uğraşmasına rağmen göstermemişti bizimki renkli ultrasona girdiğimde öğrenebilmiştik. şimdi inşallah bunda da o kadar beklemem diyorum

Annisler selamlar herkese:) dra gittim az evvel gelmdm eve cok sukur iyidi bebism harekt ble etti bi an:) yaaa kizlar sze bisi sorcam cok mu erkn ama bnm hic bi pantolonum olmuyo kesnlkle 2 kilo almism ztn:) 9 haftaligiz ama karnmn masallahi var acaba 2. Gebeligim diye mi erkn cikti anlamadm

Annisler selamlar herkese:) dra gittim az evvel gelmdm eve cok sukur iyidi bebism harekt ble etti bi an:) yaaa kizlar sze bisi sorcam cok mu erkn ama bnm hic bi pantolonum olmuyo kesnlkle 2 kilo almism ztn:) 9 haftaligiz ama karnmn masallahi var acaba 2. Gebeligim diye mi erkn cikti anlamadm

normaldir canım benimde ikinci gebeliğim iyice çıktı karnım bende 2 kilo almışım bizim karınlar büyük olacak herhalde

Hayırlı olsun arkadaşlar...
bende gittim ama daha ufaktı. Öyle hareket falan görmedim.
Boyu 3,5 cm dedi. herşeyi normal dedi. 3haziran da 2li test istedi.
benim bebeğim neden hareket etmiyo acaba
mrb canım ben de geçen çarşamba gitmiştim muayeneme
benim bebiş te hiç hareket etmedi kalp atışı dinledik dr. öksür dedi biraz uğraştık ama küçük bi zıplama dışında uyuyor gibiydi
dr. istirahat zamanına denk geldik dedi
inşallah herşey yolundadır...
kalp atış hızı olması gerekenin azcık üstündeydi
KIZLAR :KK3: Sizin kalp atış hızları nedir bizim 175 çıktı :26: bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?

merhaba arkadaşlar

cinsiyetler için inşallah çok beklememiz gerekmez. ben oğlumunkini 5. ayda öğrenebilmiştim doktor çok uğraşmasına rağmen göstermemişti bizimki renkli ultrasona girdiğimde öğrenebilmiştik. şimdi inşallah bunda da o kadar beklemem diyorum
oow desene bi dahaki gidişte de öğrenmemiz garanti değil demek

canım senin ikinci bebişinmiş. benim ilk yine de daraldı bütün kıyafetler :KK53:
o değil de 9. ayı merak ediyom ben :18:
olsun minişler sağlıklı huzurlu gelsin de kilo işini takamicam :KK8: gerçi dr.um biraz takık :KK9:

normaldir canım benimde ikinci gebeliğim iyice çıktı karnım bende 2 kilo almışım bizim karınlar büyük olacak herhalde

Sanirim oyle olucakk:) ama olsun bn seviyorumm koca gobisimi:)

mrb canım ben de geçen çarşamba gitmiştim muayeneme
benim bebiş te hiç hareket etmedi kalp atışı dinledik dr. öksür dedi biraz uğraştık ama küçük bi zıplama dışında uyuyor gibiydi
dr. istirahat zamanına denk geldik dedi
inşallah herşey yolundadır...
kalp atış hızı olması gerekenin azcık üstündeydi
KIZLAR :KK3: Sizin kalp atış hızları nedir bizim 175 çıktı :26: bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?

oow desene bi dahaki gidişte de öğrenmemiz garanti değil demek

canım senin ikinci bebişinmiş. benim ilk yine de daraldı bütün kıyafetler :KK53:
o değil de 9. ayı merak ediyom ben :18:
olsun minişler sağlıklı huzurlu gelsin de kilo işini takamicam :KK8: gerçi dr.um biraz takık :KK9:

Kilo isini bnde hic takmiyorumm neden die sorucak olursan ilkinde 25 kilo aldm ve dogumdan snra 1 yil icnde tam 33 kilo verdm azimliyim:) hamile kaldigm kilonun altina ble dusmustum :)

X