2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
selam aralık annişleri nasılsınız bakalım nasıl gidiyo hamilelik durumlarınız ve ne durumdasınız .?

biz bugün mercimeğimle pek iyi değilik biraz mide bulantımız var ve halsizlik hat safhada ama katlanıcaz artık yapıcak bişi yok yani bakalım artık bu arada facede açılan grup ta yazan var mı aranızda ?? :)

bugün çok soru sorduğumun farkında olarak bişey daha sormak istiyorum :KK8:

ben tekstil fabrikasında muhasebe bölümünde çalışıyorum bugün yanlışlıkla boya kokusunun olduğu bi yere girdim kokuyo alınca hemen çıktım ama korktum az bi süre bu kokular zarar verirmi doktorada sorcam ama cumaya kadar nasıl beklim şimdi :)

ya dun bnm hesabıma gore netten de hesaplamıştım
bebegım tam 11 haftalıktı kızlar
ultrasnda dr um bakarkende kac haftalık gözüküyor ultrasonda dedım 11 haftalık dedi
oysa 11+6 gözüküyormuş ultrasonda...yani önde gözüküyor çıkmış... cunku kâğıdında yazıyor..
peki bana neden solemedi dr

bu arada bı suru kan testı ıstedı ve ıkılı test ıcın gereklımı dedım yanı kesın bı sonuç vermıo sanırım dedım
evet 2 li ve 4 lü testler yanıltıcı olabılıyor.. bız bunu riskli grup istatisliği tutmak için istiyoruz dedi :KK53:
test mest yaptırmasam mı dıyede duşunmeye başladım yani...
başka bi yerde de yaptırabilirmişim testleri..
medial parkta kan ve ıkılı test 187 lıra tutuyor.devlette yaptırılıyor sanırım bunlar..dımı

evet canım yapılıyor ikili tarama testleri devlette de ama gidip muayene olman lazım ve onlar sonra randevu veriyorlar sana bana da devlet 27 mayıs a verdi kendi doktorum 23 mayısa verdi ama ben kendi doktoruma gidicem kısmetse perşembe günü bakalım

agresifmelek

resim istiyorum yaaa mrk ettim :KK52::KK52::KK52:

kızlar ben kusmuyorum bitti çok şükürrr rabbime..
ama öğürüyorum kokulardan ve acıktığımda ..
onun dışında yorgunluk devam edıyor
o kdr.. darısı bulantılarıyla bogusan tum arkadaşlarıma dıyorum
ınsallahh bu hafta hepımızınkı tamamen bıtecekkkk
12 oluyoruz artık

canım şuan öyle bir imkanım yok belki yarın eklerım söz vermıyım ama denerim canım. iyi olmana sevindim benim hala devam ediyor. doktor sabret bu haftadan sonra geçecek dedi.

canım şuan öyle bir imkanım yok belki yarın eklerım söz vermıyım ama denerim canım. iyi olmana sevindim benim hala devam ediyor. doktor sabret bu haftadan sonra geçecek dedi.

agresifmelek çok sevindim kızın olcakmış ve çok mutlu oldum çünkü senle günlerimiz aynı hemen hemen biz 1 gün büyüyüz sizden sadece kısmetse bizim de randevumuz perşembe günü bakalım bizim mercimek kendini belli edicek mi diye çok merak ediyorum artık ve bir türlü de perşembe günü gelmedi ne hikmetse :))

agresifmelek çok sevindim kızın olcakmış ve çok mutlu oldum çünkü senle günlerimiz aynı hemen hemen biz 1 gün büyüyüz sizden sadece kısmetse bizim de randevumuz perşembe günü bakalım bizim mercimek kendini belli edicek mi diye çok merak ediyorum artık ve bir türlü de perşembe günü gelmedi ne hikmetse :))

canım sağol seninde Allah gönlüne göre versin en önemlı şey bebeklerimizin sağlığı. seninde belli olur artık hayırlısı.

benim bu vazgeçtiğim hastanedeki doktorun ultrason makinası m.ö falan zaten heralde resimlerin renk ayarı yok gibi bişey göremiyosun doğru düzgün.özel bide güya.ayy nasıl sinir olmuşum:KK9:
bende ekranda gördğümle yetiniyodum yani poposunu kaldırıp indiriyodu sürekliii:KK9:
vajinal muayeneden çok korkarım ben.:44:

bide kızlar bişey sormak istiyorum ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri yani 7 nisan hatta nisanin ilk haftasından beri cinsel ilişkiyi durdurdum hala olmadı bişey.korkuyorum bu konuda çokkk:44:

Gizem canım günaydın,,

İnşallah iyisin bugün. bende nedense bir mide bulantısı sorma, ne güzel bir haftadır geçti sanmıştım.:KK43:(

Sadece çay kesiyor beni. Doktor da günde 5 bardaktan fazla içme dedi, ben de 3 bardak çok açık çay içiyorum.

Senin nasıl gidiyor beslenme? süt içebiliyor musunn?

Vajinal muayene açıkcası biraz can acıtıyor. Bir de onu rahimi görebilmek için sağa sola kıvırınca sorma:KK43:( ama doktor bana hep rahim duvarımı görebilmek için ilk günden beri alttan baktı. Hatta kanama olduğu günün ertesi günü bile alttan baktı. dün ilk defa karnımdan gördük bebişi. belki o yüzden görüntü pek güzel değildi:)

Cinsel ilişki için hiçbir sıkıntı yok demişti ama biz gene de öğrendiğimiz ilk günden beri denemedik. Sonra kanama olunca yasakladı doktor :) şimdi zaten korktuğumuz için hala o konuyu açmıyoruz evde :)

Son düzenleme:

ben tekstil fabrikasında muhasebe bölümünde çalışıyorum bugün yanlışlıkla boya kokusunun olduğu bi yere girdim kokuyo alınca hemen çıktım ama korktum az bi süre bu kokular zarar verirmi doktorada sorcam ama cumaya kadar nasıl beklim şimdi :)

sanmıyorum kısa bir sürede bebeği etkiliceğini bence içini ferah tut

Ben tekstil fabrikasında muhasebe bölümünde çalışıyorum bugün yanlışlıkla boya kokusunun olduğu bi yere girdim kokuyo alınca hemen çıktım ama korktum az bi süre bu kokular zarar verirmi doktorada sorcam ama cumaya kadar nasıl beklim şimdi :)

ya biri bişey desin yaffff ::)

sanmıyorum kısa bir sürede bebeği etkiliceğini bence içini ferah tut

ben senin yazdığını nasıl görmemişim bencede ama ben galiba kafayı yiycem çok bartıyorum farkındayım ama inan elimde değil iyiki varsınız başka biride böyle deyince biraz rahatlıyorum

:KK1:

endişelenme canım birşey olmaz bebeklerimiz sandığımızdan daha kuvvetli ona bakarsak tüm gün pc başındayız yanımda telefon faks yazıcı ben hep elektronik cihazlarlayım ama ne yapalım Allah korusun meleklerimizi.

canım sağol seninde allah gönlüne göre versin en önemlı şey bebeklerimizin sağlığı. Seninde belli olur artık hayırlısı.

amin canım aynen hayırlısı olsun ve bebeklerimiz sağlıkla sıhhatle gelsinler kucaklarımıza en önemlisi o zaten bakalım umutlanmak istemiyorum ama artık perşembe günü belli olur diye de çok dua ediyorum yani :)

Arkadaşlar bende klomenle hamile kaldım.
Allaha şükür şimdi 10 haftalık hamileyim.. Hiç hamile olamıcam sanırken
şimdi çok mutluyum.
Allah hepimizin bebişini sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin.
Allah isteyen herkese versin..

Arkadaşlar bende klomenle hamile kaldım.
Allaha şükür şimdi 10 haftalık hamileyim.. Hiç hamile olamıcam sanırken
şimdi çok mutluyum.
Allah hepimizin bebişini sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin.
Allah isteyen herkese versin..

hoşgeldin aramıza bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim

endişelenme canım birşey olmaz bebeklerimiz sandığımızdan daha kuvvetli ona bakarsak tüm gün pc başındayız yanımda telefon faks yazıcı ben hep elektronik cihazlarlayım ama ne yapalım allah korusun meleklerimizi.

haklısın cnm bende öyle bütün gün bilg başındayım ama boya zararlı diyolarya birden korktum ama sonuçta bi kere aldım nefisime hemen çıktım kokuyu alınca ama işte biraz rahat olmam lazım galiba çok abartıyorum ben :KK1: Allah korur dediğin gibi canım çok sağol içimi rahatlatıyosunuz iyiki varsınız.

Tugbacım mrk etme hıc bısey olmaz
devamlı o kokuya maruz kalırsan tehlıkelı tabı ama bı kerecık hıc bısey olmaz canım...
içini ferah tut...

ya dun bnm hesabıma gore netten de hesaplamıştım
bebegım tam 11 haftalıktı kızlar
ultrasnda dr um bakarkende kac haftalık gözüküyor ultrasonda dedım 11 haftalık dedi
oysa 11+6 gözüküyormuş ultrasonda...yani önde gözüküyor çıkmış... cunku kâğıdında yazıyor..
peki bana neden solemedi dr

bu arada bı suru kan testı ıstedı ve ıkılı test ıcın gereklımı dedım yanı kesın bı sonuç vermıo sanırım dedım
evet 2 li ve 4 lü testler yanıltıcı olabılıyor.. bız bunu riskli grup istatisliği tutmak için istiyoruz dedi :KK53:
test mest yaptırmasam mı dıyede duşunmeye başladım yani...
başka bi yerde de yaptırabilirmişim testleri..
medial parkta kan ve ıkılı test 187 lıra tutuyor.devlette yaptırılıyor sanırım bunlar..dımı

merhaba cemredeniz sen medicale gidiyorsun sanırım bende jimere gidiyorum jimerde kan tahlillerimi 201 tl ye yaptırmıstım 2li, test de 60 liraymış ama ben yaptırmayacagım bu testi..yanılma payı olan bi test oyuzden gerek yok bence.. ama sen yaptrıcam zübeyde hanımda yaptırabilrisin devlet hastanesi orası yapıyor

Canım korkma eger senin alerjik bir problemin yoksa yüzde yüz tecrübeli olarak cewaplıyorum.. Ben tekstil yüksek müh im canım ve ilk oglumda 34. haftaya kadsr boyahanede görev yaptım oglumdan dolayı işi bıraktım evden calışıyorum su an.. Ama olsa ogluma birsey olurdu hergün laboratuarda işletmedeydim 10 saat.. O yuzden korkma canım..

merhaba cemredeniz sen medicale gidiyorsun sanırım bende jimere gidiyorum jimerde kan tahlillerimi 201 tl ye yaptırmıstım 2li, test de 60 liraymış ama ben yaptırmayacagım bu testi..yanılma payı olan bi test oyuzden gerek yok bence.. ama sen yaptrıcam zübeyde hanımda yaptırabilrisin devlet hastanesi orası yapıyor

merhaba:)

peki zübeyde hanımda doktora muyene olmadan direk gidip tahlil yaptırabiliyormuyuz bilgin var mı?benim dokorum acıbademde ama sigortamın limiti bittiği için tahlillerimi dışarda yaptırıyorum en son gittiğimde kan sayımı ve hepatit b için tahlil istedi doktorum,osmangazi tıp merkezinde yaptırdım ama hepatit b yerie hepatit c tahlili yapmışlar zaten tahlil yaptırırken çok güvenemedim:18:bu yüzden tarama testlerini başka hastanede yaptırmayı düşünüyorum zübeyde hanım yapıyorsa çok iyi olur benim için:KK16:

X