2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Merhaba arkadaslar, bilgi vermek istedim benim bulantılarıma zencefil çayı cok iyi geldi. Kuru zencefili az bişi kaynatıp çay gibi içiyorum. Denemenizi tavsiye ederim.

Merhaba kızlar inşallah hepinizin hamileliğide çok güzel geçiyordur benimki aşırı halsizlikle geçiyor tabi bulantılarla benim gibi çok halsiz olan varmı acaba bi çare bulan varmı

Merhaba arkadaslar, bilgi vermek istedim benim bulantılarıma zencefil çayı cok iyi geldi. Kuru zencefili az bişi kaynatıp çay gibi içiyorum. Denemenizi tavsiye ederim.

AH BEN NELER DENEDİM BANAMISIN DEMIYOR bnım kız çok yaramaz zencefil çayı zencefil şekeri. kraker leblebi limon ne yapsam olmadı olmuyor sana iyi gelmiş sevindim esterya . keşke bana da iyi gelen birşey bulsam.

arkadaşlar ;
bir kızımız olacak bir prensesimiz.......
ayy canım hayırlı olsun.ne mutlu sana

hoş geldin canım.bende seninle aynı duyguları yaşıyorum.
bende tüp bebekle hamile kaldım gerçekten çok zor bir süreç.
Allahıma şükürler olsun bu günleri gösterdi

Kızlaar günaydınn hepinize=) mucks=)

arkadaşlar ;
bir kızımız olacak bir prensesimiz.......

Canımm.Gözün aydın.Allah kucağına almayı nasip etsin.

İkili test yaptırıp güzel sonuçlar alan arkadaşlarıda tebrik ederim,hem sonuçları hem cesaretleri için.

Senin de gözün aydın canım.
Allah hep böyle iyi haberler almak nasip etsin.

Kızlar bir de bana dr hiç vajinal muayene yapmadı.Hep karından baktı.
Talep etsem mi?
Rahim duvarından bahsedenler var çünkü.
Bana hiç öyle bir şeye bakılmadı.

AH BEN NELER DENEDİM BANAMISIN DEMIYOR bnım kız çok yaramaz zencefil çayı zencefil şekeri. kraker leblebi limon ne yapsam olmadı olmuyor sana iyi gelmiş sevindim esterya . keşke bana da iyi gelen birşey bulsam.

benim iki oglum var hiçbir şekilde mide bulantısı yasamadım onlarda ama karnımdaki beni mahvediyor , herşey kokuyor hele de ortamda sigara içiliyorsa ben baygınlık geçiriyorum resmen..

benim iki oglum var hiçbir şekilde mide bulantısı yasamadım onlarda ama karnımdaki beni mahvediyor , herşey kokuyor hele de ortamda sigara içiliyorsa ben baygınlık geçiriyorum resmen..

kız bebeklerde daha mı çok oluyor acaba. ben 2 aydır mutfağa giremıyorum yemek masasında bulunamıyorum. hala kokulara karşı hassasiyetım var. kusmalarım da azalma oldu ama bulantım hep var. Allah yardım etsin de atlatalım su zor günleri inşallah

Zübeyde hanımda ve diğer yerlerde muayne olmadan test yapmazlar diye tahmin ediyorum. ben ilk gebeliğimde testleri kızılaydaki Özkaya tıpta makul bir fiyata yaptırmıştım. anlaştıkları bir labratuvar var oraya sonuçları gönderiyorlar. bir hafta on gün sonra alıyorsunuz. şimdi yapıyorlar mı bilmiyorum ama bi arayıp sorabilirsiniz belki düşünürsünüz :)

Cok tesekkür ederim... Allah tamamına erdirsin...
doğum tarihlerimiz cok yakın birbirine..

Arkadaşım bende aynı durumdaymışım geçen gittiğimde öğrendim.
Normalde yani SAT'a göre 9+5,ama ultrasona göre 10+2'ymişim.
Erken yumurtlamadan kaynaklanabilirmiş.
Bana da yeni söyledi.Sakıncası yok demek ki.

Kızlar bu kayıp haberleri beni çok kotu etkiliyor gece uyuyamadım kabus gibiydi.. Arkadaşlara sabır diliyorum hepimizin başına gelebilir bu ama yazılmasa sanki daha mı iyi.. Çünkü çoğu arkadaşımız yazdı çıktı ve bir daha girmedi. Biz hep birlikte yaşadık o stresi.. Ama beni sakın kimse yanlış anlamasın herkes özgürce istediğini yazabilir tabiki. Cumartesi kontrolüm var nasıl geçecek

canım ne güzel işte önden önden gidiyorsun:))

Öyle diyorlar ama bilmem ki, kısmet.. saglıklı olsunda..

Ay banada oyle gelio öyleyse erkek olma ihtimali cok yüksek bnm bebeğimin çünkü ovulasyon gunünde olmuş oluo ilişki
:26:

canım ne diceğimi bilmiyorumm oof olmasın böyle şeyler ya çok üzüldüm lütfen güçlü ol Allah sabrını verir inş :/
nerden anlayıp doktora gittin canımm bi belirti oldumuu

allah sabır versin bende aynı şeyleri yaşadım benimde 3. ve kan pıhtılaşması var.
başka bir doktora git istersen Allah yardımcın olsun:26:

Allah yardımcın olsun canım. Neden oluyor böyle. bu aldığımız kaçıncı haber. Rabbim tez zamanda sağlıkla bir bebek kucağına almanı nasip etsin inş. (

Allah sabır versin canım çok üzüldüm ama bu aralar çok duyduk kayıpları Allah yardımcın olsun Dualarımız seninle

Çok geçmiş olsun arkadaşım Allah sabır versin öbür tarafta seni bekleyen bir meleğin olacak unutma.demekki hayırlısı böyleymiş kendini öyle teselli et

çok çok üzüldüm canım ya Allah yardımcın olsun;Rabbim tez zamanda çok sağlıklı bir bebek nasip etsin sana inşallah..

Canimm Allah yardimcin olsun gercekten cok uzuldumm.. Nazara geldi bu topik sanirsam her hafta bu hbrleri aliyor olduk neredeyse.. Dilerim bu son olur.. Rabbim hayrlisini nasib etsin

Allah sana yardımcı olsun canım,sana sabır versin.
Bir daha böyle kötü günler geçirmezsin inşallah.
Ne diyeceğimi bilemiyorum.
İçime oturuyor üzüntüsü=((

geçmiş olsun Allah sabır versin canım

geçmiş olsun canım çok üzüldüm rabbim sabırlar versin(

allah sabır versin.. Off bu kaçıncı( canım ne desek boş..

cnm beım ya ınan su an o kadar kotu oldum okadar uzuldum kı anlatamam tam bu sefer oldu derken rabbım sabırlar versın sıze ne desem boz bılıyosun arkadasım dıcek soz bulamamıs durumdayım

kızlar hepinize cok teşekkür ederim evet cok zor bebeğimin resmıne bakıp bakıp ağlıyor demekkı rabbım benıde böyle sınıyor suan raporlu evdeyım müdahale edemıyor doktorlar aspirin ve iğne kullandığım ıcın edersek senı kaybederiz cumaya kadar bır aksilik olmazsa kanama zehirlenme gıbı cuma sabah alacaklar ve en kötüsü cuma benım doğum günüm suan hafif lekelerım var ama cumaya kadar düşmemesi için dua ediyorum cünkü bebek genetiğe gidecek özelde bebeği alacaklar benden de kromozom için kan aldılar hayırlısı olsun ınşallah dualarınızı eksık etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…