2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Ankara dışındayım canım 1 hafta da sonuç bekliyecez artık napalım

amin canım Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kavuştursun bebişlerimize bende kusmaktan korktuğumdan kusmuyorum sıkıyorum kendimi bıraksam zorlarım karnımı diye korkuyorum hiç yemek yemesem canım istemiyo dediğin gibi mutfakta yemek kokusu olunca yiyemiyorum zaten ondan kokusuz hafif şeyler bulmaya çalışıyorum Allaha emanet bebeklerimiz inş bu mide bulantılarıda geçicek .

çok iyi anlıyorum canım seni bende dün duygusallaştım dayanamadım başka bi doktora gittim bu doktorda bebeğin iyi oldugunu herseyin iyi gittiğini söyledi ilk doktorum gibi ama işte anne yüreği korkuyorum

Aynen öyle canım bana kalsa ben bugün yarın gitcektimde eşim beraber gidelim cuma diye tutturdu bide benim doğum günüm cuma günü bi programı vardır diye karışmadım tamam dedim

benim ilk hamileliğimdede kalp atışları durmuştu bebeğimin 8 haftalıkken insan böyle bişey yaşayınca daha tedirgin oluyo Rabbim bidaha yaşatmasın hepimiz hayırlııyla kucağımıza alalım inş.

Bebeğini kaybeden anne adaylarına çok üzülüyorum. Bende dış gebelik yaşadığımda hemşire taburcu ederken bebek nerde deyince nasıl üzüldüm çok zor bir durum. Allah sabır versin.

Bu arada yarın kontrol günüm çok merak ediyorum en son 3hafta önce gördüm sadece kafasının yuvarlaklığı belirginleşmisti umarım herşey yolundadır ellerini ayağını cinsiyetini görürüz. Bir ay sonra gel derse sabredemem galiba 3 hafta sonraya randevu alırım. Benim içinde dua edin hamilelerin duası kabul olur

Son düzenleme:
Gunaydiin herkese:))

Bebeğini kaybeden anne adaylarına çok üzülüyorum. Bende dış gebelik yaşadığımda hemşire taburcu ederken bebek nerde deyince nasıl üzüldüm çok zor bir durum. Allah sabır versin.

Cnm bnde dis gebelik gecrmstm ilk gebeligimde.. Ayni soruyuda bn ameliyattan cikarken sormstm narkozun etkisyle dr.uma "bebegim nerde?" die.. Ayyy cok kotu bi andi bnm icn

herkese günaydın
çok geçmiş olsun canım ne desek boş rabbim sabır versin sanada eşinede rabbim bizim için en hayırlısını bilir allah yardımcın olsun

merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben bugün çok iyiym ikili testimzi yaptırdık bebeğim gayet iimiş:)) çok mutluyum inşallah sağlıcakla kucağıma alırım....
inşallah canım sağlıkla kucağına alırsın

arkadaşlar ;
bir kızımız olacak bir prensesimiz.......
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur

Son düzenleme:
arkadaşlar ;
bir kızımız olacak bir prensesimiz.......

Ay süper bi haber yaaa maşallah Allahım inşallah bende buraya böyle yazarım kızım olucak diye..
Cok sevindim kız cocuklarına cok düşkünüm :)
Ultrasonda tam kaç haftalık çıktında gördü cnm
Ay resim koy lütfen cok Mrk ediyorum...
Bnm kini anlamadı Dr ya daha cok erken dedi

Bu arada günaydın canlar

Günaydınnn,

Dün akşam doktordan geç geldiğim için yazamadım. Çok şükür herşey yolunda, elini ayağını ilk defa gördüm :) Hareket etmiyodu uyuyodu galiba halbuki o kadar çikolata da yedim :) doktor şöyle bi sallayınca az biraz hareket etti :) ense kalınlığı da iyi çıktı maaşallah. Doktor kız gibi dedi :) Ama kesin cinsiyetini bidahaki geldiğinizde söyleyebilirim dedi. Bidaha 1 ay sonra gidicem 4lü test için.

çok sevindim maşallahhhayırlı olsun canım..bende doktora gittiğimde 13 haftalık olacak inşallah çok merak ediyorum

böyle haberler aldıkça çok mutlu oluyorum ya gözün aydın canım

ben haziranın ilk haftası gidecem inşallah hayırlı haberler alırım bende burda bazen kayıp haberlerini aldıkça hem üzülüyorum hemde kendi bebeğim için korkuyorum ya bişey olduysa ya olursa diye paronayak oldum iyice rabbim hiç birimizi evladı ile sınamasın inşallah hep böyle güzel haberler alırız

canım geçmiş olsun allah sabır versin kendini bırakma
allahım beterinden korusun, inş en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla bebeğine kavuşursun, allaha emanet ol canım

ya kızlar hiç somon balğıı yediniz mi hamileliğiniz de.lütfeen cevap verin.ben korkuyorum içinde civa var plesantadan geçer diyorlar sonra balık yemek zorunlu diyorlar anlamadım
canım ben bi kez ton balığı yedim dr.um da sık olmadıkça ara sıra yenebilir demişti ama somon balığı hamilelikte ii diye biliyorum yine de dr.una danış canım sakıncalıysa bize de bildir

ikili testin sonuçları hemen belli oluyor mu
ben istanbuldayım canım özelde kan sonucu için 1hafta sonra sonuç dediler

canımm gözünaydın öğrenmişsin ne güzel
allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin
benim randevum 3 haziranda daha çooookk var ama benim de içime kız doğuyo erkek duyarsam çok şaşırcam ama her ikisine de mutluluğum aynı olcak çünkü hep, bi kızım bi oğlum olsun istemişimdir o yüzden ilkinde farketmez inşallah allahım dualarımı kabul eder
allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin hepimize

herkese günaydın

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur

sağol canım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

sağol canım Allahım sanada nasip etsin gönlüne göre versin .doktor yüzde yüz kesin demiyorum ama kız görünüyor dedi. genelde doğru çıkıyormuş yanılmıyormuş. erkek olsa zaten daha kolay anlaşılırdı. çarşamba yıne gidicem doktora ilaç falan yazacak belki bir daha bakar:)

Aaa cnm ne gzl ogrenmissn darisi bizimde basimiza:)) Allah saglkla kucagina da almayi nasib etsin cnm

sağol tatlım darısı başınıza :)

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla doğmasını,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

teşekkür ederim kızlar en ksa zamanda sizde öğrenirsiniz inşallah. hepinizin Allahım gönlünüze göre versin. sağlıkla dünyaya getirelim evlatlarımızı.

benim bebikte çok büyümüş annesi eridi bitti. ama meleğim çok büyümüş elini kolunu oynatıyordu. göbekli bi bebek ense kalınlığı burun ölçümü falan iyi dedi doktorumuz :)

canım benim ya ne kadar üzüldüğümü sana anlatamam inan sen bütün genetik testleri felan yaptırmıştın dimi bak sana bişey diycem benim bi akrabam öyle 3 kere aynı şeyleri yaşadı 3 yıl uğraştı doktorlarda anlarada bi profösöre gitti çok memnun bana kaç kere söyledi gel ankaraya gidelim diye istersen öğrenirim adını bi git canım ya Rabbim sabır versin yardımcın olsun

agresifmelek

resim istiyorum yaaa mrk ettim

kızlar ben kusmuyorum bitti çok şükürrr rabbime..
ama öğürüyorum kokulardan ve acıktığımda ..
onun dışında yorgunluk devam edıyor
o kdr.. darısı bulantılarıyla bogusan tum arkadaşlarıma dıyorum
ınsallahh bu hafta hepımızınkı tamamen bıtecekkkk
12 oluyoruz artık

ya dun bnm hesabıma gore netten de hesaplamıştım
bebegım tam 11 haftalıktı kızlar
ultrasnda dr um bakarkende kac haftalık gözüküyor ultrasonda dedım 11 haftalık dedi
oysa 11+6 gözüküyormuş ultrasonda...yani önde gözüküyor çıkmış... cunku kâğıdında yazıyor..
peki bana neden solemedi dr

bu arada bı suru kan testı ıstedı ve ıkılı test ıcın gereklımı dedım yanı kesın bı sonuç vermıo sanırım dedım
evet 2 li ve 4 lü testler yanıltıcı olabılıyor.. bız bunu riskli grup istatisliği tutmak için istiyoruz dedi
test mest yaptırmasam mı dıyede duşunmeye başladım yani...
başka bi yerde de yaptırabilirmişim testleri..
medial parkta kan ve ıkılı test 187 lıra tutuyor.devlette yaptırılıyor sanırım bunlar..dımı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…