- 19 Nisan 2010
- 31
- 0
çok teşekkür ederim kızlar Allah hepimizin bebklerini sağlıkla bizlere bağışlasın.
ikili testinb sonucu 2 günde çıkıyor sedef yani eğer ankaradaysan yada istanbuldaysan belki ogün yada ertesi gün çıkar fakat ankaraya gönderiliyormuş testler.
normal canım arada olması normal bebek büyüyor nede olsa ağrı oluyor geçiyor yeter ki kanaman olmasın endişelenme. kusma konusuna gelince kendini zorlama yıyebiliyorsan ye. kusucam diye şartlandırma kendini bak ben 2 aydır kusuyorum hayatım kaydı eşimide etkilşyor bu evde yemek pişmıyor. kokulara tahammulum yok ne yesem kusuyorum. Allah yardımcımız olsun. gececek inşallah
çok iyi anlıyorum canım seni bende dün duygusallaştım dayanamadım başka bi doktora gittim bu doktorda bebeğin iyi oldugunu herseyin iyi gittiğini söyledi ilk doktorum gibi ama işte anne yüreği korkuyorum
Bebeğini kaybeden anne adaylarına çok üzülüyorum. Bende dış gebelik yaşadığımda hemşire taburcu ederken bebek nerde deyince nasıl üzüldümçok zor bir durum. Allah sabır versin.
çok geçmiş olsun canım ne desek boş rabbim sabır versin sanada eşinede rabbim bizim için en hayırlısını bilir allah yardımcın olsunkızlar benı topikten silin malesef bebeğimin kalbı durmuş hiç birsey demiyor doktorlar suan claxen ve aspirin kullandığım ıcın müdahale edilmıyor cuma günü alınacak ama içimde 4 gün bebeğimle nasıl yaşıcam bu nasıl bır sınama anlamıyorum cok kötüyüm bu 3 bebeğim rabbım kımseyı böyle sınamasın ağlamaktan perişan oldum kızlar allah sızın yardımcınız olsun
merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben bugün çok iyiym ikili testimzi yaptırdık bebeğim gayet iimiş:)) çok mutluyum inşallah sağlıcakla kucağıma alırım....
arkadaşlar ;
bir kızımız olacak bir prensesimiz.......
arkadaşlar ;
Günaydınnn,
Dün akşam doktordan geç geldiğim için yazamadım. Çok şükür herşey yolunda, elini ayağını ilk defa gördüm :) Hareket etmiyodu uyuyodu galiba halbuki o kadar çikolata da yedim :) doktor şöyle bi sallayınca az biraz hareket etti :) ense kalınlığı da iyi çıktı maaşallah. Doktor kız gibi dedi :) Ama kesin cinsiyetini bidahaki geldiğinizde söyleyebilirim dedi. Bidaha 1 ay sonra gidicem 4lü test için.
arkadaşlar ;
arkadaşlar ;
Günaydınnn,
Dün akşam doktordan geç geldiğim için yazamadım. Çok şükür herşey yolunda, elini ayağını ilk defa gördüm :) Hareket etmiyodu uyuyodu galiba halbuki o kadar çikolata da yedim :) doktor şöyle bi sallayınca az biraz hareket etti :) ense kalınlığı da iyi çıktı maaşallah. Doktor kız gibi dedi :) Ama kesin cinsiyetini bidahaki geldiğinizde söyleyebilirim dedi. Bidaha 1 ay sonra gidicem 4lü test için.
canım ben bi kez ton balığı yedim dr.um da sık olmadıkça ara sıra yenebilir demişti ama somon balığı hamilelikte ii diye biliyorum yine de dr.una danış canım sakıncalıysa bize de bildirya kızlar hiç somon balğıı yediniz mi hamileliğiniz de.lütfeen cevap verin.ben korkuyorum içinde civa var plesantadan geçer diyorlar sonra balık yemek zorunlu diyorlar anlamadım
ben istanbuldayım canım özelde kan sonucu için 1hafta sonra sonuç dedilerikili testin sonuçları hemen belli oluyor mu
herkese günaydın
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur
Ay süper bi haber yaaa maşallah Allahım inşallah bende buraya böyle yazarım kızım olucak diye..
Cok sevindim kız cocuklarına cok düşkünüm :)
Ultrasonda tam kaç haftalık çıktında gördü cnm
Ay resim koy lütfen cok Mrk ediyorum...
Bnm kini anlamadı Dr ya daha cok erken dedi
Bu arada günaydın canlar
Aaa cnm ne gzl ogrenmissn darisi bizimde basimiza:)) Allah saglkla kucagina da almayi nasib etsin cnm
canımm gözünaydın öğrenmişsin ne güzel
allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin
benim randevum 3 haziranda daha çooookk var ama benim de içime kız doğuyo erkek duyarsam çok şaşırcam ama her ikisine de mutluluğum aynı olcak çünkü hep, bi kızım bi oğlum olsun istemişimdir o yüzden ilkinde farketmez inşallah allahım dualarımı kabul eder
allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin hepimize
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla doğmasını,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
kızlar benı topikten silin malesef bebeğimin kalbı durmuş hiç birsey demiyor doktorlar suan claxen ve aspirin kullandığım ıcın müdahale edilmıyor cuma günü alınacak ama içimde 4 gün bebeğimle nasıl yaşıcam bu nasıl bır sınama anlamıyorum cok kötüyüm bu 3 bebeğim rabbım kımseyı böyle sınamasın ağlamaktan perişan oldum kızlar allah sızın yardımcınız olsun