2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
aynı zehra teyzeden bahsedıyoruz canım aıle tıptada resul beye gıdıyorum

ey evet aynı demek...
cnm benmyaa.ben onu küçklimden beri tanırım...
annmn evnde çok yakın bi sokk vr aralırnda..
ay istanbuldan buramı gelon kuuzm..gerçi bende bahçeçkenm taa körfeze gidom :KK70:Darabyla kısada otobsle 2 otobs değişiyom baya uzun olo..8.40 ta otobüse binom 10da ordyım

canım bence başka doktorlarada git ben 7 ay önce bebeiğimi ikili testten sonra aldırmak zorunda kalmıştım ama benim bebeğimin beyni gelişmemişti okadar acı günlar yaşadım ki ama rabbim büyük tekrardan ahmile kaldım bence sen hemen kötü düşünme başka doktoroda git birde şu var ikizlerde biri önden gidiyor senn öyle mi

Evet cnm ikizlerden biri onde gidiyo dr bu normal bisey demisti ilk keseyi gordugumuzden beri oyle.

Arkadaşlar herkese günaydınnn :KK16:

kızlar benı topikten silin malesef bebeğimin kalbı durmuş hiç birsey demiyor doktorlar suan claxen ve aspirin kullandığım ıcın müdahale edilmıyor cuma günü alınacak ama içimde 4 gün bebeğimle nasıl yaşıcam bu nasıl bır sınama anlamıyorum cok kötüyüm bu 3 bebeğim rabbım kımseyı böyle sınamasın ağlamaktan perişan oldum kızlar allah sızın yardımcınız olsun

çok geçmiş olsun arkadaşım. Her gün böyle üzücü haberler almak çok kötü, çünkü hepimiz aynı heyecanları paylaşıyoruz. Ne desek boş biliyorum. Allah' ın takdiri. Rabbim inşallah bir an önce sana sağlıklı bir bebek nasip etsin ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah

arkadaşlar ;
bir kızımız olacak bir prensesimiz.......:KK8:

hayırlı olsun canım beniimm çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah :))

arkadaşım çok teşekkür ederim. amin hepimiz bebeklerimizi sağlıkla dünyaya getirelim

yıne kayıplarımız mı var aah çok üzülüyorum inanılmaz suay karnının fotolarını koymuştu daha geçen gün. Allahım sen bebeğini kaybedeblere güç kuvvet ver en kısa zamanda yeniden annelıği tattır.

ey evet aynı demek...
cnm benmyaa.ben onu küçklimden beri tanırım...
annmn evnde çok yakın bi sokk vr aralırnda..
ay istanbuldan buramı gelon kuuzm..gerçi bende bahçeçkenm taa körfeze gidom :KK70:Darabyla kısada otobsle 2 otobs değişiyom baya uzun olo..8.40 ta otobüse binom 10da ordyım

annemlere gidiyorum zaten sık sık arabayla gidince rahat oluyo

cnm nesquik alsan benim oğlan çok sever :KK1:
bende nesfit meyveliyi seviyorum ama süt içebildiğimden ben bir iki kurabiyeyle içmeyi tercih ediyorum
hele un kurabiyesiyle bayılıyorum :KK56::KK56::KK56::KK56:
nesquikin bir zararı yok bizim doktor kahvaltıdan sonra yiyebilir demişti 4 yaşından beri yer onun sayesinde içtiği sütün haddi var hesabı yok :KK1:

Teşekkür ederim. Süt içmem lazım yollarını arıyorum işte :)

Teşekkür ederim. Süt içmem lazım yollarını arıyorum işte :)
Bende süt içemiyorum maalesef onun yerine kalsiyum bakımından daha zengin olan taze kaşar yiyiyorum. Daha önce de yazmıştım :) küp küp doğruyorum elimin altında sürekli gidip gelip yiyiyorum. Koyü yapraklı sebzelere ağırlık ver. Kalsiyum ihtiyacı için sadece süt gerekli değil :)

öksürdüğüm zaman karnımın alt kısmına bi sancı giriyo arada gidiyo hemen hapşırdığım zamanda oluyo bazen korkuyorum ama olması normalmi sizce midem çok bulanıyo ama kusmayada korkuyorum kendimi zorlıycam diye..

Hayırlı olsun. Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım Hayırlı evlat olur inşallah:emir_bebek:

ikili testin sonuçları hemen belli oluyor mu

hayırlı olsun canımm

çok teşekkür ederim kızlar Allah hepimizin bebklerini sağlıkla bizlere bağışlasın.
ikili testinb sonucu 2 günde çıkıyor sedef yani eğer ankaradaysan yada istanbuldaysan belki ogün yada ertesi gün çıkar fakat ankaraya gönderiliyormuş testler.

öksürdüğüm zaman karnımın alt kısmına bi sancı giriyo arada gidiyo hemen hapşırdığım zamanda oluyo bazen korkuyorum ama olması normalmi sizce midem çok bulanıyo ama kusmayada korkuyorum kendimi zorlıycam diye..

herkese oluyor canım korkma rahim büyüdügü için kaslar uzuyor onu için böyle oluyor

normal canım arada olması normal bebek büyüyor nede olsa ağrı oluyor geçiyor yeter ki kanaman olmasın endişelenme. kusma konusuna gelince kendini zorlama yıyebiliyorsan ye. kusucam diye şartlandırma kendini bak ben 2 aydır kusuyorum hayatım kaydı eşimide etkilşyor bu evde yemek pişmıyor. kokulara tahammulum yok ne yesem kusuyorum. Allah yardımcımız olsun. gececek inşallah

sağol canım içim rahatladı cuma doktora gidicem zaten ama insan herşeyden korkuyo işte :)

çok iyi anlıyorum canım seni bende dün duygusallaştım dayanamadım başka bi doktora gittim bu doktorda bebeğin iyi oldugunu herseyin iyi gittiğini söyledi ilk doktorum gibi ama işte anne yüreği korkuyorum :KK49:

X