aynı zehra teyzeden bahsedıyoruz canım aıle tıptada resul beye gıdıyorum
canım bence başka doktorlarada git ben 7 ay önce bebeiğimi ikili testten sonra aldırmak zorunda kalmıştım ama benim bebeğimin beyni gelişmemişti okadar acı günlar yaşadım ki ama rabbim büyük tekrardan ahmile kaldım bence sen hemen kötü düşünme başka doktoroda git birde şu var ikizlerde biri önden gidiyor senn öyle mi
kızlar benı topikten silin malesef bebeğimin kalbı durmuş hiç birsey demiyor doktorlar suan claxen ve aspirin kullandığım ıcın müdahale edilmıyor cuma günü alınacak ama içimde 4 gün bebeğimle nasıl yaşıcam bu nasıl bır sınama anlamıyorum cok kötüyüm bu 3 bebeğim rabbım kımseyı böyle sınamasın ağlamaktan perişan oldum kızlar allah sızın yardımcınız olsun
arkadaşlar ;
bir kızımız olacak bir prensesimiz.......
arkadaşlar ;
ey evet aynı demek...
cnm benmyaa.ben onu küçklimden beri tanırım...
annmn evnde çok yakın bi sokk vr aralırnda..
ay istanbuldan buramı gelon kuuzm..gerçi bende bahçeçkenm taa körfeze gidomDarabyla kısada otobsle 2 otobs değişiyom baya uzun olo..8.40 ta otobüse binom 10da ordyım
arkadaşlar ;
cnm nesquik alsan benim oğlan çok sever
bende nesfit meyveliyi seviyorum ama süt içebildiğimden ben bir iki kurabiyeyle içmeyi tercih ediyorum
hele un kurabiyesiyle bayılıyorum
nesquikin bir zararı yok bizim doktor kahvaltıdan sonra yiyebilir demişti 4 yaşından beri yer onun sayesinde içtiği sütün haddi var hesabı yok
merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben bugün çok iyiym ikili testimzi yaptırdık bebeğim gayet iimiş:)) çok mutluyum inşallah sağlıcakla kucağıma alırım....
Bende süt içemiyorum maalesef onun yerine kalsiyum bakımından daha zengin olan taze kaşar yiyiyorum. Daha önce de yazmıştım :) küp küp doğruyorum elimin altında sürekli gidip gelip yiyiyorum. Koyü yapraklı sebzelere ağırlık ver. Kalsiyum ihtiyacı için sadece süt gerekli değil :)Teşekkür ederim. Süt içmem lazım yollarını arıyorum işte :)
arkadaşlar ;
Hayırlı olsun. Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım Hayırlı evlat olur inşallah
ikili testin sonuçları hemen belli oluyor mu
hayırlı olsun canımm
öksürdüğüm zaman karnımın alt kısmına bi sancı giriyo arada gidiyo hemen hapşırdığım zamanda oluyo bazen korkuyorum ama olması normalmi sizce midem çok bulanıyo ama kusmayada korkuyorum kendimi zorlıycam diye..
öksürdüğüm zaman karnımın alt kısmına bi sancı giriyo arada gidiyo hemen hapşırdığım zamanda oluyo bazen korkuyorum ama olması normalmi sizce midem çok bulanıyo ama kusmayada korkuyorum kendimi zorlıycam diye..
sağol canım içim rahatladı cuma doktora gidicem zaten ama insan herşeyden korkuyo işte :)